"CRTA" - politicki magazin BHT1
Moderator: anex
-
recto-verso
#76 Re: "CRTA" - politicki magazin BHT1
Godišnju nagradu za najbolju televizijsku emisiju u 2011. godini dobila je ekipa političkog magazina "CRTA" Informativnog programa Televizije Bosne i Hercegovine.
Ovu nagradu tradicionalno dodjeljuje Društvo novinara Bosne i Hercegovine. Nagrade su dodijeljene i u kategorijama novinar godine, radijska emisija, nagrada za zivotno djelo u novinarstvu, te nagrada za najboljeg novinara u printanim medijima.
Podjećam da je jučer na Medjunarodni dan slobode medija, politički magazin "CRTA" obilježio 5 godina postojanja.
Ovu nagradu tradicionalno dodjeljuje Društvo novinara Bosne i Hercegovine. Nagrade su dodijeljene i u kategorijama novinar godine, radijska emisija, nagrada za zivotno djelo u novinarstvu, te nagrada za najboljeg novinara u printanim medijima.
Podjećam da je jučer na Medjunarodni dan slobode medija, politički magazin "CRTA" obilježio 5 godina postojanja.
- Platformas
#79 Re: "CRTA" - politicki magazin BHT1
Svaka cast na emisiji, strasno kako su svi povezani. Ova zemlja nece nikad biti kako treba 
- Salah ad-Din
#80 Re: "CRTA" - politicki magazin BHT1
Hoce iko reci sta je bilo u emisiji, o cemu se radi?
- Platformas
#81 Re: "CRTA" - politicki magazin BHT1
Ako imas MojaTV vrati snimak pa pogledaj, ako nemas, cekaj da uploaduju emisiju OVDJESalah ad-Din wrote:Hoce iko reci sta je bilo u emisiji, o cemu se radi?
To bi trebalo biti uskoro.
Nema smisla da prepricavam ti ovde, pogledaj
- Salah ad-Din
#82 Re: "CRTA" - politicki magazin BHT1
Imam moju tv, pa cu pogledatiPlatformas wrote:Ako imas MojaTV vrati snimak pa pogledaj, ako nemas, cekaj da uploaduju emisiju OVDJESalah ad-Din wrote:Hoce iko reci sta je bilo u emisiji, o cemu se radi?
- aleckovic
#83 Re: "CRTA" - politicki magazin BHT1
Prekidal ti MOJA TV ? Meni non stop problemi.Salah ad-Din wrote:Imam moju tv, pa cu pogledatiPlatformas wrote:Ako imas MojaTV vrati snimak pa pogledaj, ako nemas, cekaj da uploaduju emisiju OVDJESalah ad-Din wrote:Hoce iko reci sta je bilo u emisiji, o cemu se radi?
-
recto-verso
- CuraGrbavica
#85 Re: "CRTA" - politicki magazin BHT1
Ima li repriza?
- al_akhisari
#86 Re: "CRTA" - politicki magazin BHT1
...tugo moja, ako je samo pola od kazanog tačno
selamet je sve dalje od ove države i ovog društva

- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#87 Re: "CRTA" - politicki magazin BHT1
Završili su sezonu u stilu. 
-
androgina
#88 Re: "CRTA" - politicki magazin BHT1
A šta je bilo sa reprizom? Da nije došao Šahbaz i sve žik-žik... Završili sezonu ili samo završili? Hoćemo reprizu!
-
recto-verso
-
StupskaBitanga
#90 Re: "CRTA" - politicki magazin BHT1
Vidjecete sada kada Amarildo i Crta budu uklonjeni sa BHRT
- debeljko20
#91 Re: "CRTA" - politicki magazin BHT1
svaka čast amarildo i svjetlana ovo se zove hrabrost i istraživačko novinarstvo a ne oni bjednici i ološ od "60 minuta" i "nezavisnih novina".
dok se oni bave gluhom bukovicom lagumdžijini poslovi sa elektroprivredom vrijede milion maraka dnevno!!!???

dok se oni bave gluhom bukovicom lagumdžijini poslovi sa elektroprivredom vrijede milion maraka dnevno!!!???
- Altsa
#92 Re: "CRTA" - politicki magazin BHT1
pogledajte guticev intervju sa laktasenkom i sve ce vam biti jasno kakav je "novinar" ovaj amarildo i kakvo je ovo govno od dodikove emisije
- debeljko20
#93 Re: "CRTA" - politicki magazin BHT1
čuj dodikova emisija pa vidiš da spominju i nezavisne novine kako su objvljivanjem telefona koji se prisluškuju upozorile keljmendijeve havere da su na meti policije. a čiji je čovjek kopanja?Altsa wrote:pogledajte guticev intervju sa laktasenkom i sve ce vam biti jasno kakav je "novinar" ovaj amarildo i kakvo je ovo govno od dodikove emisije
-
homar
#94 Re: "CRTA" - politicki magazin BHT1
Koliko smo mi obični smrtnici podložni dezinformacijama i političkim intrigama. Hajmo redom: SDA i njen lider Sulejman Tihić, uvidjevši ono staro pravilo koje na našim prostorima efikasno funkcioniše "Nije bitni šta radiš, bitno je šta je TELEVIZOR REKO. Dakle, mijenjaju "strategiju informisanja", koju im nude njihovi ODBORI, kupuju svoje novine "Oslobođenje", kupuju novinare (Amarildo Gutić i dr.), kibicuju portale (mislim da je tu i klix) i kreću u ofanzivu.
SDA ne želi izaći iz vlasti jer se boji da će završiti kao HDZ HR, da će isplivati SDA "Sanader", pa je spremna po svaku cijenu štititi svoju dvadesetogodišnju "stečevinu".
E gospodo SDA, prošlo je vaše vrijeme, došlo je vrijeme da položite račune za sve ove nedaće i pljačku, te vratite ovom narodu popljačkano, odete na smetljištu historije, a vaše vođe u HAPSANE. NEĆE VAS SPASITI NIKAKVE CRTE I AMARILDE.
SDA ne želi izaći iz vlasti jer se boji da će završiti kao HDZ HR, da će isplivati SDA "Sanader", pa je spremna po svaku cijenu štititi svoju dvadesetogodišnju "stečevinu".
E gospodo SDA, prošlo je vaše vrijeme, došlo je vrijeme da položite račune za sve ove nedaće i pljačku, te vratite ovom narodu popljačkano, odete na smetljištu historije, a vaše vođe u HAPSANE. NEĆE VAS SPASITI NIKAKVE CRTE I AMARILDE.
-
recto-verso
#96 Re: "CRTA" - politicki magazin BHT1
Sve ujedno
)
-
ragib
#97 Re: "CRTA" - politicki magazin BHT1
Jedino Tihića ne povezuju sa ovima
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#98 Re: "CRTA" - politicki magazin BHT1
Što jasno pokazuje ko je nalogodavac za kreiranje ovog priloga...ragib wrote:Jedino Tihića ne povezuju sa ovima
-
ragib
#99 Re: "CRTA" - politicki magazin BHT1
Entropio wrote:Što jasno pokazuje ko je nalogodavac za kreiranje ovog priloga...ragib wrote:Jedino Tihića ne povezuju sa ovima
Ipak vjerujem da je "najposteniji" od ovih, davno bi ga radončić izofirao kao sve ostale u svojim medijima.
Vjerovatno je nanesposobniji ali činjenica jeste da ga najmanje prozivaju za kriminal, vecinom se ismijavaju njegovim ušima, odjelu, nesposobnosti, licemjerstvu( kao sada sa hdz-om)
-
MUNAFIK
#100 Re: "CRTA" - politicki magazin BHT1
I ovaj tvoj komentar je kao OPRAVDANJE za sve navedeno?homar wrote:Koliko smo mi obični smrtnici podložni dezinformacijama i političkim intrigama. Hajmo redom: SDA i njen lider Sulejman Tihić, uvidjevši ono staro pravilo koje na našim prostorima efikasno funkcioniše "Nije bitni šta radiš, bitno je šta je TELEVIZOR REKO. Dakle, mijenjaju "strategiju informisanja", koju im nude njihovi ODBORI, kupuju svoje novine "Oslobođenje", kupuju novinare (Amarildo Gutić i dr.), kibicuju portale (mislim da je tu i klix) i kreću u ofanzivu.