osjedio nisam jos ... a bome sam kresno i nekoliko bosanki ... izgleda da opet imam posla sa nekim feministkinjamaWutkica wrote:-u americi se kreses na trecem sastanku, a nekad i prije (osim ako cura nije jako religiozna i cuva se za brak, a to je rijetkost). kod nas moze covjek osjedit, dok cura pristane da spava s tobom, bar nefufanski tipovi cura ... medjutim ima i kod nas ovih proamerickih orjentisanih naravno ... ali te nisu materijal za kuce i zenidbe
nisam bas najbolje razumjela ovaj dio....jesi ti osjedio ili sta....i jel to znaci da zene koje su samostalne nisu "materijali"![]()
"klix cultures"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
insomniac_90
#76 Re: "klix cultures"
-
insomniac_90
#77 Re: "klix cultures"
opa ... sad sam i sovinisticki balkanac ... jao jao sto si me uvijedila ... ja bas volim pametne samostalne zene ... ove lake mozes uvijek imat ... treba se potrudit oko dobrihWutkica wrote:mislila sam kako tom sovinistickom balkancu ne odgovara samostalna zena jer se prepadnemadner wrote:Pa de skontaj se, covjek reko da ako mu da poslje 3 sastanka on je ne bi zenio. Ti se bunis, dakle jesi li u tom tipu ili ne?molim te madneru skoncentrisi se na "klix" a ne na "after klix..."
![]()
-
insomniac_90
#78 Re: "klix cultures"
kockica_kockica wrote:joj teme ludila
ako uspijes da se poseksas s curom na trecem sastanku problem je .. nije "materijal"..
ako ne uspijes da se poseksas sa curom nakon 6666 sastanaka mislis da je nevina, ozenis je i skontas da nisi prvi..
i onda nakon zenidbe ni ta koju ozenis nije "materijal"
u svakom slucaju djevoke bi ovdje trebale znati:
da je musko uvijek u pravu
da se moramo smijesiti njegovim glupostima iako nam nisu smijesni
da se trebamo smijati na viceve za koje smatramo da su odurni
da mu ne damo da nas povali prije 6666666666 sastanaka jer ce misliti da smo "materijal"
da mu ponekad platimo pice na sastanku i dokazemo da nismo sponzoruse
da kazemo DA sa zahvalnoscu jer nas je shvatio kao "materijal"
i onda mi kazu da smo mi zene komplikovane![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
insomniac_90
#79 Re: "klix cultures"
pa ako se volite i sretni ste jedno sa drugim ... meni bas zvuci kao neki dobar zivot ... bar ne moras svaki vikend da izlazis i upucavas se trebama koji ti se uopce ne svidjaju u nadi da ce urodit plodom ... hahhahPapakizSarajeva wrote:Ne znam o cemu vi ovdje pricate ? Kao sve strasni bosanski macho-menovi !!! Ja sam ozenjen covjek i Boga mi samo mislim da sam ja glavni i da vodim rijec. U principu u 97 % slucajeva moja je zadnja DA DRAGA. Htjeli mi to priznati ili ne zene nam vode glavnu rijec (bar u privatnom zivotu)...
Moja kad nesto zamisli, to ce biti tako il' me nece biti ( mene, ne nje ).
Jedino za sto sam se uspio izboriti je da sam vikendom ( ne bas svaki vikend ) slobodan da se bavim svojim hobijem, a i to dok ne digne nos ...
Hajde sad ozezite po meni, slobodno ...
-
insomniac_90
#80 Re: "klix cultures"
eto sad sam odg. svima na ovoj temi ... nije me bilo dugo na forumu iz opravdanih razloga ... a sad ce ona feministkinja sto me napada osut po meni opet ... ko da gledam ... stas ... razumijem frustrirane uspjesne zene kojima samo fali kite ... bilo bi im bolje da potraze nekog umjesto sto maltretiraju ljude po forumu 
- ljubav_aha
#81 Re: "klix cultures"
ljubav_aha wrote:dobar ti kompromisinsomniac_90 wrote:...u americi momci popustaju curama i ponasaju se ko psici koji skice i slusaju svoju gazdaricu ... kod nas se zna ko je gazda ... musko naravno ... ne kazem da muskarac mora da bude sovinista ako je dominantan ... ja sam jako dominantan, ali nikako sovinista i nikada ne bih omalovazio i iskoristio zenu zato sto je zena ... cast izuzecima naravno ... imam hrpu prijatelja koji se ponasaju ko pravi amerikanci ... ona okom, a on skokom ... ako ih to cini sretnim, ja nemam nis protiv ... ja licno ne bi mogo tako ... treba da postoji kompromis prije svega
insomniac_90 wrote:eto sad sam odg. svima na ovoj temi ... nije me bilo dugo na forumu iz opravdanih razloga ... a sad ce ona feministkinja sto me napada osut po meni opet ... ko da gledam ... stas ... razumijem frustrirane uspjesne zene kojima samo fali kite ... bilo bi im bolje da potraze nekog umjesto sto maltretiraju ljude po forumu
jod jedan dobar "argument"
- citroen
#82 Re: "klix cultures"
Mali paz sta pricas

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#83 Re: "klix cultures"
Necemo ovako pricati, a-a.insomniac_90 wrote:eto sad sam odg. svima na ovoj temi ... nije me bilo dugo na forumu iz opravdanih razloga ... a sad ce ona feministkinja sto me napada osut po meni opet ... ko da gledam ... stas ... razumijem frustrirane uspjesne zene kojima samo fali kite ... bilo bi im bolje da potraze nekog umjesto sto maltretiraju ljude po forumu
-
theTruePath
#84 Re: "klix cultures"
insomniac_90 wrote:eto sad sam odg. svima na ovoj temi ... nije me bilo dugo na forumu iz opravdanih razloga ... a sad ce ona feministkinja sto me napada osut po meni opet ... ko da gledam ... stas ... razumijem frustrirane uspjesne zene kojima samo fali kite ... bilo bi im bolje da potraze nekog umjesto sto maltretiraju ljude po forumu
- Wutkica
#85 Re: "klix cultures"
razumljivo, dejtovanje koje ne urodi plodom i mene bi smorilo
polako doci ce i tvoje vrijeme
-
insomniac_90
#86 Re: "klix cultures"
jesu ba ovo neke prijetnjecitroen wrote:Mali paz sta pricas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- citroen
#87 Re: "klix cultures"
Ma jok.BAinsomniac_90 wrote:jesu ba ovo neke prijetnjecitroen wrote:Mali paz sta pricas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
insomniac_90
#88 Re: "klix cultures"
nemam vremena sad stvarnocitroen wrote:Ma jok.BAinsomniac_90 wrote:jesu ba ovo neke prijetnjecitroen wrote:Mali paz sta pricas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da ne odes u Banovice na jednu radnu akciju
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
BJB
#89 Re: "klix cultures"
-
theTruePath
#90 Re: "klix cultures"
onda je shvaca ozbiljno,shvaca je "materijalom"....momci kad shvacaju cure tako onda ne zure s ljubljenjem i sexomBJB wrote:Jutros sam se smijala jednoj klinki koja je s nenom i komsinicom(mojom mamom) pricala o hodanju, muntanju, udvaranju- nekad i sad...Ispricala ona njima kako ima finog momka, al' je zabrinjava to sto izasli vec 4 puta a jos je nije ni poljubio, pa mala pomislja da je mozda gay.
Sta nam rade safunjare, tv...
![]()
reci joj to
-
BJB
#91 Re: "klix cultures"
Haman znam ja to, a mislim da i ona sluti i pravi se blesava jer vjerovatno i ne moze da vjeruje da nisu svi dobri izumrli..Iako je mlada..
- burek_in_space
#92 Re: "klix cultures"
Znachi dobar je momak onaj koji ne zheli na prvom ili drugom sastanku da poljubi potencijalnu djevojku?!
Ja bih prije rekao da toj curi opasno tukne iz usta ili da mi se ne svidja, ako izlazim dva puta s njom, a nemam zhelju da je privuchem sebi, pogledam duboko u ochi, zamrznem taj trenutak u vremenu, a onda njezhno spustim svoje usne na njene
koja ostane normalna na ovaj moj napad romantike, sa njom neshto garantovano nije u redu
Ja bih prije rekao da toj curi opasno tukne iz usta ili da mi se ne svidja, ako izlazim dva puta s njom, a nemam zhelju da je privuchem sebi, pogledam duboko u ochi, zamrznem taj trenutak u vremenu, a onda njezhno spustim svoje usne na njene
koja ostane normalna na ovaj moj napad romantike, sa njom neshto garantovano nije u redu
- burek_in_space
#93 Re: "klix cultures"
Na stolici, shto pitash?!
I ovo pravilo treceg sastanka koje je ovaj nash amerikanac fucker pisao o njemu, to nije nikakva novost ni u Sarajevu, a josh manje u manjim sredinama shirom BiH(ko je bio u Vareshu, zna o chemu pricham
).
Glavno pravilo u vezi datinga je da nema pravila. Neko mozhe kliknuti odmah, a neko mozhe izlaziti i 28 puta, ali dzaba ako nema hemije.
I ovo pravilo treceg sastanka koje je ovaj nash amerikanac fucker pisao o njemu, to nije nikakva novost ni u Sarajevu, a josh manje u manjim sredinama shirom BiH(ko je bio u Vareshu, zna o chemu pricham
Glavno pravilo u vezi datinga je da nema pravila. Neko mozhe kliknuti odmah, a neko mozhe izlaziti i 28 puta, ali dzaba ako nema hemije.
- eluna
#94 Re: "klix cultures"
Zdravko Cholic wrote:Na stolici, shto pitash?!![]()
I ovo pravilo treceg sastanka koje je ovaj nash amerikanac fucker pisao o njemu, to nije nikakva novost ni u Sarajevu, a josh manje u manjim sredinama shirom BiH(ko je bio u Vareshu, zna o chemu pricham).
ista pravila važe i u americi, samo što mi svi, pa i naši koi su tamo, uglavnom buljimo u filmove, a ne u svijet oko sebe ....... al helem nejse
- ljubav_aha
#95 Re: "klix cultures"
Zdravko Cholic wrote:Na stolici, shto pitash?!![]()
I ovo pravilo treceg sastanka koje je ovaj nash amerikanac fucker pisao o njemu, to nije nikakva novost ni u Sarajevu, a josh manje u manjim sredinama shirom BiH(ko je bio u Vareshu, zna o chemu pricham).
- eluna
#96 Re: "klix cultures"
kako mogu primjetiti, svu tu kulturu sastanaka (tako se to u nas veli) ja sam odavnoo nadrasla, doduše i udata sam već 4 godinu (skupa smo 12)
mada, kako se sjećam, i ja sam plaćala ture, a nisam baš ni bila neka zakopčana do pod vrat, a vala nisam ni čekala 6666666666 da bi poželjela muškarca - mada nisam ni žurila pa se već na 3 sastanku igrala mamae i tate ..... da sam bila upis božiji - nisam, znala sam iz kafane pravo na posao, ... ali zato nisam radila ni gluposti (nikakva čišćenja, abortusi, bolešćinje niti ine gluposti) ... fala bogu i sad je tako
a šta je pravilo ....... pa pravilo je ono što se moj dragi i ja dogovorimo
mada, kako se sjećam, i ja sam plaćala ture, a nisam baš ni bila neka zakopčana do pod vrat, a vala nisam ni čekala 6666666666 da bi poželjela muškarca - mada nisam ni žurila pa se već na 3 sastanku igrala mamae i tate ..... da sam bila upis božiji - nisam, znala sam iz kafane pravo na posao, ... ali zato nisam radila ni gluposti (nikakva čišćenja, abortusi, bolešćinje niti ine gluposti) ... fala bogu i sad je tako
a šta je pravilo ....... pa pravilo je ono što se moj dragi i ja dogovorimo
- respo
#97 Re: "klix cultures"
kakva ba kultura
mi nemamo opste kulture kako treba a ne te alternativne
o onoj umjetnickoj pozorista i to da ne pricam
eno svaku vece krcato pred pozoristima
da nije ovih 3D filmova bilo bi krcato i u kino dvoranama al u panjevima:D
mi nemamo opste kulture kako treba a ne te alternativne
o onoj umjetnickoj pozorista i to da ne pricam
eno svaku vece krcato pred pozoristima
da nije ovih 3D filmova bilo bi krcato i u kino dvoranama al u panjevima:D
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#98 Re: "klix cultures"
Kino dvorane, tacnije multiplex je pun od prvog dana kada se otvorio, a 3D je instaliran prije mozda 2 mjeseca.respo wrote: da nije ovih 3D filmova bilo bi krcato i u kino dvoranama al u panjevima:D
- respo
#99 Re: "klix cultures"
ajd malo cu skrenuti s teme
koje si kino imala prije multiplexa?
ljudi valjda pozelili da vide film kako treba
mislis da bi i sada bilo posjeceno kao na pocetku da ne uvode neke novosti tipa 3D
da napravim usporedbu sa trznim centrima
sve je to puno na pocetku onda dodje zasicenje
posebno ako nisi u strogom centru kao bbi i cinemacity
eto da nastavimo o kulturi
koje si kino imala prije multiplexa?
ljudi valjda pozelili da vide film kako treba
mislis da bi i sada bilo posjeceno kao na pocetku da ne uvode neke novosti tipa 3D
da napravim usporedbu sa trznim centrima
sve je to puno na pocetku onda dodje zasicenje
posebno ako nisi u strogom centru kao bbi i cinemacity
eto da nastavimo o kulturi
- Jack Be Nimble
#100 Re: "klix cultures"
Izlazio sam sa bosankama u Americi ja sve placao
Sa amerikankom, nakon nekih 30 dana ona me izvede na veceru.
Amerikanke krenu placati za sebe nakon treceg dejta, ne vide tu nista lose ako moraju placati. Jedino sto zele je da im otvorim vrata kada ulaze u kola, pricuvam jaknu kada izlazimo iz restorana. Tako te male sitnice koje smo mi muskarci mozda zaboravili da uradimo.
Sto se tice nasih muskaraca u Americi, svi bi voljeli sex nakon treceg dejta, ali oni moraju biti gazde i zena ne smije biti pametnija ili da zaradjuje vise od njih. To mi je rekla mladja generacija Bosanaca, koji ne znaju beknuti nista na nasem jeziku, ali zato znaju da je po bosanski muskarac ima zadnju rijec/plesku
.
Sa amerikankom, nakon nekih 30 dana ona me izvede na veceru.
Amerikanke krenu placati za sebe nakon treceg dejta, ne vide tu nista lose ako moraju placati. Jedino sto zele je da im otvorim vrata kada ulaze u kola, pricuvam jaknu kada izlazimo iz restorana. Tako te male sitnice koje smo mi muskarci mozda zaboravili da uradimo.
Sto se tice nasih muskaraca u Americi, svi bi voljeli sex nakon treceg dejta, ali oni moraju biti gazde i zena ne smije biti pametnija ili da zaradjuje vise od njih. To mi je rekla mladja generacija Bosanaca, koji ne znaju beknuti nista na nasem jeziku, ali zato znaju da je po bosanski muskarac ima zadnju rijec/plesku