FK Crvena Zvezda

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Jack Be Nimble

#76 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Jack Be Nimble »

Ipak tri prsta su tu pa moze proci :D

Image
ultima_palabra

#77 Re: FK Crvena Zvezda

Post by ultima_palabra »

Wow... that's a surprise :shock:
felipe kajetano

#78 Re: FK Crvena Zvezda

Post by felipe kajetano »

Creasy wrote: Sportski direktor Ivan Adžić doveo na ”Marakanu” prvo pojačanje iz Brazila. Kolumbijac Borha dolazi na pozajmicu, čeka se odgovor Toroa
Nadam se da ce krenuti stazama poput svojih slavnih prethodnika Barkosha, Parkera i ostalih velicina :D
radostan dan

#79 Re: FK Crvena Zvezda

Post by radostan dan »

felipe kajetano wrote:
Creasy wrote: Sportski direktor Ivan Adžić doveo na ”Marakanu” prvo pojačanje iz Brazila. Kolumbijac Borha dolazi na pozajmicu, čeka se odgovor Toroa
Nadam se da ce krenuti stazama poput svojih slavnih prethodnika Barkosha, Parkera i ostalih velicina :D
Stari, donji ste :dance:
felipe kajetano

#80 Re: FK Crvena Zvezda

:D

jest al' da "Zuti" moRe igrati :) .....dok je Koromana nema zime(za Partizan)) :D
radostan dan

#81 Re: FK Crvena Zvezda

Post by radostan dan »

Zdravko Cholic wrote:
radostan dan wrote:
Šta ima veze. Zvezda je ruševina od kluba, a Robiju dobro dođe da stekne iskustvo na mjestu samostalnog trenera :D.
I šta mu reče Milojko?
Jucherashnji Dnevnik ili vijesti Nove tv, i uzhivo javljanje Milojka Pantica iz Beograda, a povod Zhuti na klupi Zvezde.
Parafraziram Panticeve rijechi: Zhelim vjerovati da Robi nije naivan chovjek, jer ga zovu ljudi kako bi spasili svoje fotelje, i doveli Zvezdu do najnizhih grana u njenoj istoriji.
Ništa ga slagao nije. Robijem hoće da zamažu oči navijačima i javnosti. Izbjegavaju privatizaciju ili definisanje vlasničkih odnosa, jer tako mogu i dalje da sviraju onu Balaševićevu - Blues mutne vode.
Sa druge strane su goli japi lešinari i od emocija operisani predstavnici krupnog kapitala iz Rusije i J. Koreje.

Uglavnom, čitava igranka je oko stadiona i zemljišta oko njega, koje je trenutno najskuplja lokacija od Tiglava do Đevđelije.
sinkaspud

#82 Re: FK Crvena Zvezda

Post by sinkaspud »

Iz aviona se vidi da se otvaraju vrata regionalnoj ligi ovo je krupan korak vidjecete uskoro 1-2 Srbina u Dinamu tako da samo mozemo ocekivati osnivanje jedne takve lige.
radostan dan

#83 Re: FK Crvena Zvezda

Post by radostan dan »

ultima_palabra wrote:Wow... that's a surprise :shock:
Objasni iznenađenje, ako ti nije teško, interesuje me tvoje mišljenje.
ultima_palabra

#84 Re: FK Crvena Zvezda

Post by ultima_palabra »

radostan dan wrote:
Ma ne pratim baš nešto situaciju... nije se uopšte ni spominjalo da Robi hoće da se bavi tim poslom, mislim da je imao i zdravstvenih problema, a stanje u Zvezdi mu samo može pogoršati to :-) Da ne ulazim sad u nacionalne stvari...
radostan dan

#85 Re: FK Crvena Zvezda

Post by radostan dan »

ultima_palabra wrote:
radostan dan wrote:
Ma ne pratim baš nešto situaciju... nije se uopšte ni spominjalo da Robi hoće da se bavi tim poslom, mislim da je imao i zdravstvenih problema, a stanje u Zvezdi mu samo može pogoršati to :-) Da ne ulazim sad u nacionalne stvari...
Nacionalne stvari nemaju nikakve veze. Pa čitava Marakana voli Ćiru Blaževića koji nikad nije vodio Zvezdu, a ne Žutog, koji je predmet obožavanja.
E, oko ovog prvog što si naveo, i ja se češem po glavi. Šteta što nije sačekao da stranci kupe CZ, naprave stadion i daju mu pare za novi tim.
radostan dan

#86 Re: FK Crvena Zvezda

Post by radostan dan »

felipe kajetano wrote::D

jest al' da "Zuti" moRe igrati :) .....dok je Koromana nema zime(za Partizan)) :D
Nadam se da ćete i vi pokazati svu širinu i angažovati nekog od tolike sile bivših asova, na mjestu direktora recimo. Npr. Kujtima Šalju.
felipe kajetano

#87 Re: FK Crvena Zvezda

radostan dan wrote:
felipe kajetano wrote::D

Nadam se da ćete i vi pokazati svu širinu i angažovati nekog od tolike sile bivših asova, na mjestu direktora. Npr. Kujtima Šalju.
Ma jok...on vec ima posao, kazu da je selektor virtuelne reprezentacije Kosova :D .....al' moze Katanec ili pak trenerski duo Điu-LiJu :-D

Bez zeze..bash bi volio da vam dodje "Zuti", bio bi pravo osvjezenje za fudbal u Srbiji :)
romanovero

#88 Re: FK Crvena Zvezda

Post by romanovero »

Jack Be Nimble wrote:Ipak tri prsta su tu pa moze proci :D

Image
jel ovo aludiraju na trostruku krunu? :shock:
Obuca9

#89 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Obuca9 »

Aha, titula prvaka Jugoslavije, Kup šampiona i Kup SFRJ, koji je istini za volju osvojio Hajduk, ali nema veze, oni se raduju u njihovo ime :D
ultima_palabra

#90 Re: FK Crvena Zvezda

Post by ultima_palabra »

hz__semir wrote:Aha, titula prvaka Jugoslavije, Kup šampiona i Kup SFRJ, koji je istini za volju osvojio Hajduk, ali nema veze, oni se raduju u njihovo ime :D
:lol:
radostan dan wrote:Pa čitava Marakana voli Ćiru Blaževića koji nikad nije vodio Zvezdu
Otkud to :?
ratata

#91 Re: FK Crvena Zvezda

Post by ratata »

Bas me zanima kako ce Prosineckog da podrze Delije :mrgreen:
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#92 Re: FK Crvena Zvezda

Post by 1946 »

ratata wrote:Bas me zanima kako ce Prosineckog da podrze Delije :mrgreen:
Fino :D . Na 1:03 možeš čuti kako:
http://www.youtube.com/watch?v=lhGnHdDpsSA
Šef

#93 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Šef »

Jel ono i Sabanadzovic "tricu" digo?
LongDong

#94 Re: FK Crvena Zvezda

Post by LongDong »

Najofirnije krijenje cigare ikad :D

radostan dan

#95 Re: FK Crvena Zvezda

Post by radostan dan »

ultima_palabra wrote:
hz__semir wrote:Aha, titula prvaka Jugoslavije, Kup šampiona i Kup SFRJ, koji je istini za volju osvojio Hajduk, ali nema veze, oni se raduju u njihovo ime :D
:lol:
radostan dan wrote:Pa čitava Marakana voli Ćiru Blaževića koji nikad nije vodio Zvezdu
Otkud to :?
1.Tripla kruna -
Prvenstvo SFRJ
Kup šampiona
Toyota cup - prvaci svijeta (na današnji dan)
:D :D

2.Nemam pojma, ali je tako.

Evo npr. jedan detalj -

Miroslav Blažević i Crvena zvezda uvek su nezaobilazna tema i neispunjena želja hrvatskog stručnjaka. Priča se da se ljulja fotelja Pižonu Petroviću, a pošto Ćiro verovatno ide iz Bosne...

- Kad je Zvezda bila “bolesna”, ja sam je čekao. Sad, kad je prva, nisam joj potreban.
Mada, nisam ja kao trener još gotov, čekam nove izazove. Sine, kupio sam “porše” da me dodatno podmladi! Nikad neću zaboraviti utakmicu u Beogradu kada sam vodio Dinamo i kada je 100.000 ljudi na “Marakani” vikalo “Ćiro, majstore”. A, u Zagrebu mi i danas viču “Ćiro, pederu”, mada to ni sad ne mogu da razumem - uvek je zanimljiv sagovornik Miroslav Blažević.

Možda je odgovor i u postu ovog -grobara-, u vezi dolaska Prosinečkog :
pa dobro ustase ciganske,ako nece Robi onda ce Ciro Blazevic posvedoceni NDH-ovac i HDZ-ovac!onse deklarisao kao vas veliki navijac imajuci u vidu vase skoro vek dugo bratstvo sa Dinamom i BBB-sima!Lijepa vasa domovina opet kao u starim danima!Partizan Srbija nikad Ciganmalija!
Last edited by radostan dan on 08/12/2010 19:54, edited 2 times in total.
radostan dan

#96 Re: FK Crvena Zvezda

Post by radostan dan »

evo ovako (komentari sa sportske net) -

1.I sada kada treba covek legenda da dodje da bude trener,namerno plasirate ova pisanja..A covek radi kao pomocnik 4 godine kod Bilica,i da makar 30% ima njegovog udela u hrvatskoj reprezantaciji pa dobro je,a igraju bolji fudbal nego mi.

2.Кад против Смедерева на пролеће дође 40 хиљада људи да поздрави Жутог, онда ћу вас питати да ли су Делије за или против њега! А прве тренинге на зимским припремама да не помињем, и ту ће нас бити једно 2-3 хиљаде, чисто да се присетимо како Роби жонглира :)))

3. Da ste imali priliku da odgledate bar 1 utakmicu znali bi sta znaci fudbalercina!!! Ovo sto gledate na rts-u i areni to smo nekada imali mi ovde, dok se vi lozite na dzerarda, lamparda, mesija, ronalda mi smo glas ostavljali na severu i zivot davali da vidimo Robija, Piksija, Mihu, Dekija... a sa druge strane Mijatovic, Jokanovic, Krstajic i kompanija... Ako neko treba da se uci na Zvezdi onda nek bude ROBI i ostali asovi koji su nekada za nju pruzali partije koje danasnji a kako stoje stvari i buduci mladi ljudi nece gledati na nasim terenima.
ratata

#97 Re: FK Crvena Zvezda

Post by ratata »

radostan dan wrote:
evo ovako (komentari sa sportske net) -

1.I sada kada treba covek legenda da dodje da bude trener,namerno plasirate ova pisanja..A covek radi kao pomocnik 4 godine kod Bilica,i da makar 30% ima njegovog udela u hrvatskoj reprezantaciji pa dobro je,a igraju bolji fudbal nego mi.

2.Кад против Смедерева на пролеће дође 40 хиљада људи да поздрави Жутог, онда ћу вас питати да ли су Делије за или против њега! А прве тренинге на зимским припремама да не помињем, и ту ће нас бити једно 2-3 хиљаде, чисто да се присетимо како Роби жонглира :)))

3. Da ste imali priliku da odgledate bar 1 utakmicu znali bi sta znaci fudbalercina!!! Ovo sto gledate na rts-u i areni to smo nekada imali mi ovde, dok se vi lozite na dzerarda, lamparda, mesija, ronalda mi smo glas ostavljali na severu i zivot davali da vidimo Robija, Piksija, Mihu, Dekija... a sa druge strane Mijatovic, Jokanovic, Krstajic i kompanija... Ako neko treba da se uci na Zvezdi onda nek bude ROBI i ostali asovi koji su nekada za nju pruzali partije koje danasnji a kako stoje stvari i buduci mladi ljudi nece gledati na nasim terenima.

ne bih da se puno petljam, ali samo da pitam, jel to ovde neki izdizu Prosineckog iznad Lamparda,Messija,Gerrarda i Ronalda zajedno :? :-) :lol:

:run:
radostan dan

#98 Re: FK Crvena Zvezda

Post by radostan dan »

Mislim da je čovjek htio reći da smo (u bivšoj YU) imali naše veličine i idole, koje smo uživo gledali, i koji su vrijedili u svijetu fudbala, a sada navijamo za Čelzije, Barcelone, Junajtede, preko TV-a. Zašto li? :sad:

Uzgred,kad već pomenu, izuzev Mesija... :dance:
felipe kajetano

#99 Re: FK Crvena Zvezda

radostan dan wrote: Uzgred,kad već pomenu, izuzev Mesija... :dance:
teska srca cu se sloziti sa tobom :twisted: :skoljka: :D
burek_in_space

#100 Re: FK Crvena Zvezda

Post by burek_in_space »

ratata wrote:

ne bih da se puno petljam, ali samo da pitam, jel to ovde neki izdizu Prosineckog iznad Lamparda,Messija,Gerrarda i Ronalda zajedno :? :-) :lol:

:run:
Lampard i Gerard su preplaceni magarci i nishta vishe.
Messi - Tito
Ronaldo - Jovanka.
:mrgreen:
Locked