Sta poslije...sve se cini prazno !

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Vragolan

#76 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Vragolan »

B502 wrote:
Vragolan wrote:hajd da i ja malo bacim suplje :D

malo po malo sredise se podovi, kupatilo, jedna soba, druga soba, prozori, vrata, plocice, kuhinja u tom dodje druga beba, dodje i njemu bolji posao pa se zaposli i ona u nekom granapu, a i dana danas kupuju samo hljeb i meso sve ostalo je domaca radinost
taj proces je trajao 10 godina, nikda se na njima nije vidjelo da su posvadjani, da se pate, da tersaju, da su bolesni,
a znam ih dobro
e to je zovem ljubavlju, tek su prosle godine otisli prvi puta na more 5 dana u gradac

i kada se ja posvadjam sa hanumom ili kada mi sta ne ide onako kako bi htio, sjetim se njih dvoje

vragolan, baš si vragolan..., nasmija me pravo. drago mi je da je tako kako si napisao, da ima i toga
ja sa svojim tersam kad i gdje stignem, i to nam je već odavno postalo smiješno.

ima nas svakakvih :D
a njima uvijek kapa dole
Max Bunker

#77 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Max Bunker »

Ratatata wrote:Al kad prodjes ovo sve za nekih 4 do 6 mjeseci bices novi covjek,drugog lijeka nema iskreno.Da ga ima i ako ga neko zna nek proda patent da se obogati
Kakvih crnih 4 do 6 mjeseci, radi osobe koja te ne voli vise, gubiti u zivotu :-) Par dana oduska i onda u nove pobjede a u gradu u kojem ima vise cura, nego muskaraca, znas valjda sta to znaci :D
B502

#78 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by B502 »

Max Bunker wrote:
Ratatata wrote:Al kad prodjes ovo sve za nekih 4 do 6 mjeseci bices novi covjek,drugog lijeka nema iskreno.Da ga ima i ako ga neko zna nek proda patent da se obogati
Kakvih crnih 4 do 6 mjeseci, radi osobe koja te ne voli vise, gubiti u zivotu :-) Par dana oduska i onda u nove pobjede a u gradu u kojem ima vise cura, nego muskaraca, znas valjda sta to znaci :D
koliko imaš godina?
Max Bunker

#79 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Max Bunker »

B502 wrote:
Max Bunker wrote:
koliko imaš godina?
Dovoljno da skontam, da radi osobe koja me ne voli i kojoj nije stalo do mene, ne smijem biti sjebada i patiti.
Zelena Carapa

#80 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Zelena Carapa »

burek_in_space wrote:
JokTo wrote:"Dioda" najvjerovatnije cu poslusati tvoj savjet...cini mi se najlogicnijim :D

Pokusat cu jos jednom...tek cu onda bit nacisto sa sobom...kako god se na kraju zavrsilo :D

I jos jedno pitanjee kako protumaciti ... "Volim te,stalo mi je do tebe...ali trenutno stvarno nemam volje za vezu"
iii ..... " Da sam te barem srela za 5 godina " :?
Kao shto reche @smiley, nadam se da nisi furach, jer ti se onda crno pishe na ovom forumu. :oops:

A shto se tiche boldirane rechenice, ako je izjavila neshto ovakvo, zhalim sluchaj, ali vrlo brzo cesh je vidjeti sa drugim u gradu, a vrlo moguce da te je vec prevarila.
Nisam jos sve procitala, u medjuvremenu bil ti meni mogao reci u kojoj je fazi zivota ona trenutno? jel studira? radi? sprema magistarski? da nisi nesto puno stariji od nje? jesi joj prvi momak?

Potrebni su mi ovi ulazni podaci da ti dam valjan odgovor baziran na iskustvu :) ;)
B502

#81 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by B502 »

Kakvih crnih 4 do 6 mjeseci, radi osobe koja te ne voli vise, gubiti u zivotu :-) Par dana oduska i onda u nove pobjede a u gradu u kojem ima vise cura, nego muskaraca, znas valjda sta to znaci :D[/quote]

koliko imaš godina?[/quote]

Dovoljno da skontam, da radi osobe koja me ne voli i kojoj nije stalo do mene, ne smijem biti sjebada i patiti.[/quote]

očigledno nedovoljno... nemoj se uvrijediti, ali nije sramota reći da si "sjebada i patiš". to je normalno, pa valjda ti je taj neko s kim si bio duže vrijeme(3 godine) nešto značio.
Max Bunker

#82 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Max Bunker »

B502 wrote:Kakvih crnih 4 do 6 mjeseci, radi osobe koja te ne voli vise, gubiti u zivotu :-) Par dana oduska i onda u nove pobjede a u gradu u kojem ima vise cura, nego muskaraca, znas valjda sta to znaci :D
koliko imaš godina?[/quote]

Dovoljno da skontam, da radi osobe koja me ne voli i kojoj nije stalo do mene, ne smijem biti sjebada i patiti.[/quote]

očigledno nedovoljno... nemoj se uvrijediti, ali nije sramota reći da si "sjebada i patiš". to je normalno, pa valjda ti je taj neko s kim si bio duže vrijeme(3 godine) nešto značio.[/quote]

Nisam ja rekao da druge minute mozes zaboraviti tu osobu i okrenuti novi list, ali patiti 6 mjeseci radi nekoga, kome do tebe nije stalo, po meni nema teorije. Nije vrijedna. Ko kaze da je OK toliko patiti i misliti na nju i sjebavati se, onda ima na Hayatu "Seherzadu" i druge serije, pa neka gleda.
leo karan

#83 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by leo karan »

Ma.Le.Na wrote:
simbabimba wrote:Hmmmm, Bog zna sta je stvarno iza toga. Evo da skratim - mozda je zeljela da vasa veza ide na "visi nivo" a to se nije desilo. Nema zelje, volje ni snage da s tobom gusla do u nedogled ako ne pokazujes da s njom (a zarad silnih emocija i obostrane ljubavi) planiras nesto vise. Mozda zeli brak a da ti o tome nikad nisi pricao. Mozda je sad ucinila korak nazad da provjeri hoces li se potruditi vanljudskim silama da je vratis i dokazes da si ti ipak pravi za nju i da je nec olako pustiti da ti izmakne.

Mozda lupam, mozda ste vec svu ovu pricu prosli, ali zenski mozgovi u dugim vezama pocnu cudno da rade.
slazem se ..
u dugim vezama ovo su najcesce teme i dileme
nemojte bezveze loziti Vertera
samo ce ispast patetican i odjebat ce ga opet, jer cim vidi da ga uvijek moze imati nije zanimljiv
vratit ce mu se samo i jedino ako nadje drugu, a nju pomnozi s nulom dosljedno
to ti je egzaktno ko matematika :)

toliko :-D
Max Bunker

#84 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Max Bunker »

nemojte bezveze loziti Vertera
samo ce ispast patetican i odjebat ce ga opet, jer cim vidi da ga uvijek moze imati nije zanimljiv
vratit ce mu se samo i jedino ako nadje drugu, a nju pomnozi s nulom dosljedno
to ti je egzaktno ko matematika :)

toliko :-D
:thumbup:
JThomas

#85 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by JThomas »

pazi, svako bi volio da može tek tako prestati patiti, ali jebiga, u životu to ne ide tako, čak i kad znaš da neko nije vrijedan. nije malo tri godine.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#86 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by ladyblue18 »

B502 wrote: slažem se u potpunosti, i dodajem da ne može on kroz sve ovo baš sam proći. predlažem razgovor sa psihologom!
Boga mi moze. ;-)

Sumnjam da je neko od nas ovdje isao psihologu tada, mozda tek neko....

I dje su ovi sto ne pate bili kad sam ja trebala koju pametnu, da mi kazu hajd nemoj patiti mjesecima... :-)
leo karan

#87 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by leo karan »

because_of_you

#88 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by because_of_you »

leo karan wrote:jel ovo postavljac teme?

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /101020049

I meni to naumpalo kao opcija :lol: Ako nije on, možda je neko sa slične teme :D
io_sono_interista

#89 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by io_sono_interista »

da ti nije za koji dan rođendan , mozda cura nema para da ti nesto kupi ili joj zao potrosit pare???
ako je to to,,onda je mala šupak
B502

#90 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by B502 »

ladyblue18 wrote:
B502 wrote: slažem se u potpunosti, i dodajem da ne može on kroz sve ovo baš sam proći. predlažem razgovor sa psihologom!
Boga mi moze. ;-)

Sumnjam da je neko od nas ovdje isao psihologu tada, mozda tek neko....

I dje su ovi sto ne pate bili kad sam ja trebala koju pametnu, da mi kazu hajd nemoj patiti mjesecima... :-)
svi smo kroz to prošli. dodje kao sastavni dio života, bla,bla,bla,bla ali je tako.
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#91 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by UnscarD »

JokTo wrote:Evo...forumasi da oslobodim trenutne misli,da ih pretvorim u rijeci. Milion pitanja mi se mota u glavi,milion pitanja na koje ne mogu dati ni jedan odgovor koji me u popunosti moze zadovoljiti . Mozda neko od vas bude imao ideju,mozda neki savjet,prijedlog...etc

Kako da pocnem,nikad mi pisanje nije bila strast,pa ce moji postovi mozda u nekim trenutcima biti veoma skromni,ali poenta bi trebala biti u tome da saznam nacin kako da izadjem iz ove situacije.

Stvar je u tome,nedavno se zavrsila ljubavna veza koja je trajala skoro 3 godine.Sa sigurnoscu mogu reci da su mi te 3 godine bile najbolje,najsretnije i najispunjenije godine u zivotu.Veza se zavrsila na incijativu partnerice,po meni sa dosta cudnim razlogom...sto me je veoma pogodilo.
Nisam ono tipicno musko,nemam stereotipno razmisljanje o ljubavi...prava ljubav se srece samo jednom u zivotu i mislim da su ovo situacije o kojima ljudi mogu zaliti citav zivot :?

Veza je svojim citavim tokom bila obiljezena lijepim trenutcima...naravno kao i u svakoj vezi bilo je i svadja i nesuglasica,koje su uvijek bile brzo rijesene :D

Da konkretiziram,nedavno mi je partnerica rekla...citiram " Ja tebe volim,stalo mi je do tebe...al trenutno nemam volje za vezu" ... odnosno ova recenica je veoma prosta i vrlo lagano se moze protumaciti,ali ja mislim da je problem u tome sto ja to jednostavno ne mogu prihvatiti.Tesko mi pada da moze odustati tako lagano nakon toliko vremena koje smo zajedno proveli.

Vrlo mi je tesko da nastavim dalje,stalno mi je ta misao u glavi.Zelim da nastavim ali puno toga sto se desava trenutno u glavi me sprecava :S

Bilo bi pozeljno da izostavimo " BOSNJO MENTALITET" (ismijavanje,gluposti,nebitne stvari i slicno) i da stvarno komentarise neko ko se mozda nasao u slicnoj situaciji ili neko ko ima neki koristan savjet koji bi mi mogao pomoci.
Sve je ovo ok. Bilo bi potpuno ne normalno da ne patis. Ipak, u tvome postu imas nekoliko stavri koje vrijedi prokomentarisati :
1. "prava ljubav se srece samo jednom u zivotu i mislim da su ovo situacije o kojima ljudi mogu zaliti citav zivot ".
To da li se srece jednom u zivotu ili ne zavisi iskljucivo od broja ljubavnih linija na dlanu :). Salim se naravno. Izvini ali na koji nacin ti mozes da znas da samo zato sto ti je to najbolja veza DO SADA u zivotu, da ti se nece desiti neka bolja i ljepsa? Ustvari ono sto i jeste zamka i zbog cega ljudi pate jeste sto sami sebe ubijede u ovo i onda se to naravno i obistini prosto jer na emotivnom nivou nastavljaju da zive u proslosti umjesto u sadasnjosti.
2. "Veza se zavrsila na incijativu partnerice,po meni sa dosta cudnim razlogom...sto me je veoma pogodilo."
Svaki covijek u vecoj ili manjoj mjeri ima "razmahan" EGO. On je taj koji je sada pogodjen. Medjutim, kada shvatis da su raskidi potpuno normalni i da svoju srecu mozes ostvariti i sa nekim drugim pa cak i potpuno sam, a da sa druge strane si ipak samo ti imao pogled na svoju vezu kao na nesto prekrasno jer da je ona to bila i za partnericu, do ovoga ne bi doslo. Dakle u vezu, u svakome trenutku, partneri ulazu uvijek MAXIMUM ali samo koji u tom trenutku mogu. Ako je taj maximum, ispod ocekivanja partnera, to je samo zato sto je nesto u jednom trenutku odavno krenulo kako ne treba, samo nije bilo primjeceno na vrijeme.
Cesto se kaze " vezu treba njegovati" i 90% muskaraca to protumaci da bi trebali kupiti cvijece tu i tamo ili da bi je tu i tamo trebali izvesti malo itd . Pravo njegovanje veze je uvidjanje i identifikacija problema na vrijeme i onda rad na rijesenju istih.
3. " Ja tebe volim,stalo mi je do tebe...al trenutno nemam volje za vezu".
Ovo moze da znaci svasta a ti najbolje znas ali sutina je samo jedna. Plain & simple - Ne zeli te.
Otezavajuca okolnost je ta sto ces da je sreces svakodnevno ali daj sve od sebe da te trenutke totalno iskuliras pa se onda skloni negdje i iskukaj ako moras (a moras) ali niposto ti ona to ne smije skontati. Ovo ce biti tesko ali mozes recimo sam sebi da kazes " ako je zaista zelim nazad, ovo je put" i kada znas da to kuliranje korak po korak vodi ka njoj mozda ce ti biti lakse (a kako vrijeme prolazi, mozda ti vise nece biti bitno). U svakom slucaju, ona je ta koja tebe ne zeli i mozes samo goru stvar uraditi ako budes navaljivao. Gotovo da nema nista jadnije od toga da partner koji je ostavljen to nikako ne shvata. Ponizava se i samo dodatno pada u ocima onog koji je ostavio.
Najbolja "osveta" u toj situaciji je ustvari to da situaciju savladas na najboji moguci nacin i da budes jos bolji nego sto si bio. Sigurno je bilo nekih stvari koje zbog veze nisi mogao da radis (igrice, sport , kafana ima sigurno vec nesto) i za koje je sada doslo vrijeme.
Ako sta moze pomoci , evo ti jedan linkic sa savjetima za prvu pomoc :)
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... start=1475

I na kraju znaj da je potpuna istina opjevana u pjesmi nekog vokalnog soliste sa juzno-slavenskih prostora a koja kaze " zena ima ne zna im se broj" ... a ja bih tu samo jos dodao "...i sve su predivne..." ... :)

Sretno.
Last edited by UnscarD on 20/10/2010 13:06, edited 1 time in total.
speechless

#92 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by speechless »

U istoj sam situaciji bila prije 2 mjeseca, veza je trajala preko 5 godina... bila divna, htjeli se i vjencati..... tako da vjeruj mi, procitala sam milion ovakvih prica, ove patnje, razlozi i sve sto se desava je univerzalno. Rijetko ko nije prezivio.

A poslije, odnosno od sada pa nadalje, vjeruj mi ako poslusas ove moje savjete vidjeces da cez za koji mjesec biti sretan sto si postupio tako.
Prvo je da ne zoves, ne pitas sto i kako - sve ce ti se vremenom samo kazati... najvjerovatnije je u pitanju treca osoba, to obicno tako biva, ali vjeruj mi na rijec, znam da je tesko prihvatiti, ali ako je to tako i kada saznas, prvi dan ce ti biti jos teze nego kad ste tek raskinuli, a onda ces se u slijedecim danima sve brze oporavljati...

Ja sam saznala da me varao zadnja dva mjeseca s nekom 10 godina starijom fuficom, a onda i saznala da je sada u vezi sa svojom nekom jaranicom....

I onda se javlja lijepi prezir, gadjenje, gnusanje, iako mozda jos uvijek u glavi smatram da to nisu iste osobe, jer je bio super dok smo bili skupa, a onda se promijenio i postao ovo sto jeste. Najveci problem mi je kako te dvije osobe spojiti u jednu, zauvijek zamrziti, ali i tome ce doci vrijeme.

U svakom slucaju, sacuvaj dostojanstvo, ne zovi je, ne javljaj joj se, boli te briga s kim je, radi na sebi, teretana, izlazi, pokupi par brojeva, porukaj se (ne ulazi u novu vezu) i gledaj samo sebe. Vjeruj da koliko god ti tesko bude, jednog dana ces i ti ovako pisati nekome kako si uspio preboliti, kako nije bila vrijedna... a to sto mislis da se za ovim zali cijeli zivot - jedino ona moze zaliti, ti ces poslije znati da ti nisi bio tome kriv, a vec ces sigurno biti u novoj vezi sa osobom koja te zasluzuje... u svakom slucaju, ne nadaj se nicemu, odmah pocni zaboravljati, nemoj ni razmisljati da cete se pomiriti (znam da mrzis ovaj dio citati, i ja sam prije 2 mjeseca mrzila svasta sto mi ljudi kazu, ali mi je sada jasno da su sve bili u pravu)

U svakom slucaju znaj da ces patiti jos dugo, ja mislim da nije prosao nijedan dan da ja nisam plakala, pitala se sto kako.... kad naidje tak perio dana, zatvori se, isplaci, ne potiskuj nista, i nakon sto odtugujes, nabaci osmjeh i idi dalje... do iduce ture suza... mora se to tako, niko ne uspije preboliti za kratko vrijeme, to su ipak godine ljubavi, ali vjeruj mi da je valjalo, ne bi puklo....
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#93 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Truba »

sumayya wrote:
leo karan wrote:jel ovo postavljac teme?

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /101020049

I meni to naumpalo kao opcija :lol: Ako nije on, možda je neko sa slične teme :D
nažalost meni to nije smiješno iako u svemu nalazim komično

ali se potvrđuje ona moja teorija da se o ovome stvarno treba dati više pozornosti
pod ovome mislim odnosima ljubavi među ljudima

ako treba i neke komune kao za narkomane osnovati... jer neki ljudi zaista odrone, izgube posao, ne završe fax, prijatelje, roditelje opterete, evo neki se i ubijaju... nije li tu sličnost s drogerašima i kockarima???

ponavljati u sebi:

da odnos ne postoji ako nije obostran
Phantea

#94 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Phantea »

Sve je ovo super, bodrimo ga i tjesimo, a njega nema nikako:)
Izgleda da je odbolovao i odjavio se sa foruma :D
Truba

#95 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Truba »

speechless wrote:U istoj sam situaciji bila prije 2 mjeseca, veza je trajala preko 5 godina... bila divna, htjeli se i vjencati..... tako da vjeruj mi, procitala sam milion ovakvih prica, ove patnje, razlozi i sve sto se desava je univerzalno. Rijetko ko nije prezivio.

A poslije, odnosno od sada pa nadalje, vjeruj mi ako poslusas ove moje savjete vidjeces da cez za koji mjesec biti sretan sto si postupio tako.
Prvo je da ne zoves, ne pitas sto i kako - sve ce ti se vremenom samo kazati... najvjerovatnije je u pitanju treca osoba, to obicno tako biva, ali vjeruj mi na rijec, znam da je tesko prihvatiti, ali ako je to tako i kada saznas, prvi dan ce ti biti jos teze nego kad ste tek raskinuli, a onda ces se u slijedecim danima sve brze oporavljati...

Ja sam saznala da me varao zadnja dva mjeseca s nekom 10 godina starijom fuficom, a onda i saznala da je sada u vezi sa svojom nekom jaranicom....

I onda se javlja lijepi prezir, gadjenje, gnusanje, iako mozda jos uvijek u glavi smatram da to nisu iste osobe, jer je bio super dok smo bili skupa, a onda se promijenio i postao ovo sto jeste. Najveci problem mi je kako te dvije osobe spojiti u jednu, zauvijek zamrziti, ali i tome ce doci vrijeme.

U svakom slucaju, sacuvaj dostojanstvo, ne zovi je, ne javljaj joj se, boli te briga s kim je, radi na sebi, teretana, izlazi, pokupi par brojeva, porukaj se (ne ulazi u novu vezu) i gledaj samo sebe. Vjeruj da koliko god ti tesko bude, jednog dana ces i ti ovako pisati nekome kako si uspio preboliti, kako nije bila vrijedna... a to sto mislis da se za ovim zali cijeli zivot - jedino ona moze zaliti, ti ces poslije znati da ti nisi bio tome kriv, a vec ces sigurno biti u novoj vezi sa osobom koja te zasluzuje... u svakom slucaju, ne nadaj se nicemu, odmah pocni zaboravljati, nemoj ni razmisljati da cete se pomiriti (znam da mrzis ovaj dio citati, i ja sam prije 2 mjeseca mrzila svasta sto mi ljudi kazu, ali mi je sada jasno da su sve bili u pravu)

U svakom slucaju znaj da ces patiti jos dugo, ja mislim da nije prosao nijedan dan da ja nisam plakala, pitala se sto kako.... kad naidje tak perio dana, zatvori se, isplaci, ne potiskuj nista, i nakon sto odtugujes, nabaci osmjeh i idi dalje... do iduce ture suza... mora se to tako, niko ne uspije preboliti za kratko vrijeme, to su ipak godine ljubavi, ali vjeruj mi da je valjalo, ne bi puklo....
sve super savjeti.. sve super
medjutim ko izdrži svaka mu čast...

i opet kažem curama je mnogo lakše i svašta im se oprašta za razliku od muških :)

u mom slučaju... kad se očekivalo da ću ja možda prekinuti... sestra njena slala smsove podrške mama njena zvala kući...
ma nema to obiteljska sloga... tad nema ponosa

a kad je s njene strane prekid došao... svi me ignoriraju niti odgovarase na moje pozive... dakle dok je bila želja i interes sve se moglo :) kad ne trebaš onda ko te jebe :)
Truba

#96 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Truba »

Phantea wrote:Sve je ovo super, bodrimo ga i tjesimo, a njega nema nikako:)
on nije ni bitan bitni smo mi :mrgreen: stalni forumaši
B502

#97 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by B502 »

Phantea wrote:Sve je ovo super, bodrimo ga i tjesimo, a njega nema nikako:)
izgleda da rade zajedno. zato ga i nema :)))
burek_in_space

#98 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by burek_in_space »

komi wrote:
sve super savjeti.. sve super
medjutim ko izdrži svaka mu čast...

i opet kažem curama je mnogo lakše i svašta im se oprašta za razliku od muških :)

u mom slučaju... kad se očekivalo da ću ja možda prekinuti... sestra njena slala smsove podrške mama njena zvala kući...
ma nema to obiteljska sloga... tad nema ponosa

a kad je s njene strane prekid došao... svi me ignoriraju niti odgovarase na moje pozive... dakle dok je bila želja i interes sve se moglo :) kad ne trebaš onda ko te jebe :)
Shteta shto si popustio tada, kad su se i mama i sestra borile za tvoju naklonost.
Truba

#99 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Truba »

nisam ni mislio prekidat ali eto da kćer i seka ne bi patila malo su se zabrinule :) :) :)
burek_in_space

#100 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by burek_in_space »

Skontah da nisi htio, ali shteta shto se to nije bolje iskoristilo (koliko god to grubo zvuchalo s moje strane).
Post Reply