EsadCo wrote:
PS Odjevljujem se sa ove teme!
Pa i vrijeme je bilo... Ti sa svojim dinarom bujrum tamo gdje ti mislis da je "tvoje" (dok ga ne prodaju "mrskim" Svabama, koji su mi zamalo napravili genocid 1944...), a tvoje je AL' U KURCU ! Kradu te na svakom cosku, ali je to valjda OK jer su "nasi"...?
Ja kao 10-godisnji korisnik BH telekoma u mob. telefoniji, i 35-godisnji korisnik u fiksnoj imam pravo da kazem, konkurencija je iz Raja izasla, te za neke potrebe 066 broj telefona koristim sasvim zadovoljavajuce... Meni mojih 20-30 KM mjesecno nije za baciti, a ti ako toliko volis donirati "nasima" imas i transparentnije nacine, npr. donacija SDA-u, SBB-u, SBiH-u... Pa nek je zavedena u knjige, da se zna da su je dobili... Mozes tu istu lovu halaliti npr. i Ljubici Ivezic, SOS-selu, Jetim-selu, kakvoj bijedi koja nema hljeba da jede, a ne samo BH telekomu...
ERONET me je jednom "navukao" sa pricom o 50% jeftinijem Roamingu u HR, te kad sam to utvrdio kao laz, uredno zapalio karticu za sva vremena... I kupio HR broj mobilnog... Ah, da, i oni su okupatori, sto li njima pare dajem...?