David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
cappuccino

#76 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.

Post by cappuccino »

Imam problem :( Dobila sam na nagradnoj igri kartu za tribine J, svo moje drustvo je pokupovalo karte za parter, sad ne znam da li da probam uci sa ovom mojoj kartom na ulaz za parter ili da li postoji neki nacin da udjem na tribine pa da odem do wc-a pa iz wc-a u parter. Heeeeelp !!!!!
respo

#77 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.

Post by respo »

da tu prodas malo jeftinije a onda kupis ovu drugu i samo doplatis razliku?
jer si je ionako dobila mislim ako ti novac nije toliki problem
frfi.

#78 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.

Post by frfi. »

Comrad wrote:Sta vam sad ne valja?!

Ne valja kad niko ne dolazi.

Ne valja kad dodju ljudi.

Sta hocete vise? Pustite ljude da uzivaju. O muzickim ukusima se ne raspravlja jbt. Sta, jel to moras bit zadrti "elektronicar" da odes slusat Guettu, jel moras bit kosonja metalac da odes gledat Metallicu...

Bog vama ne moze ugodit.

e bravo :thumbup:
ja vala idem radi sebe a ne da bih gledala ko ce biti i ko tu pripada a ko ne zaboli me djon
uvijek se ismijem i uvijek se iskacem i dobro mi bude a hejteri neka hejtaju zdrao :run: :dance:
jasko_ba

#79 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.

Post by jasko_ba »

Sta hocete vise? Pustite ljude da uzivaju. O muzickim ukusima se ne raspravlja jbt. Sta, jel to moras bit zadrti "elektronicar" da odes slusat Guettu, jel moras bit kosonja metalac da odes gledat Metallicu...

Bog vama ne moze ugodit.
Ma tipično bosanski...na sve zivo se ljudi zale..jadno postalo :roll:
dezurni_ucenik

#80 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 21/03/2016 13:11, edited 1 time in total.
mrtva kokoš

#81 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.

Post by mrtva kokoš »

licno ne gotivim nesto posebno elektronsku muziku tako da bih tesko izletio lovu za nesto takvo ili sl.,
osim mozda kad bi dolazio dj premier...

a od ovih svjetskih faca volio bih vidjeti...
Eminema koji bi sigurno napunio zetru, u to sam 100% uvjeren...
e sad koliko on trazi za nastup ne znam ali vjerujem da je masno inace bi gostovao negdje u susjedstvu...

The Streets-e ili ti ga Mike Skinnera, sta znam bio je na exitu, e sad exit je exit, sigurno najaci festival na
ovom podrucju pa i sire. Kontam da bi se on ubio za doma mladih posto kapiram da 90% ljudi ni ne zna ko je on...

Method Man i Redman-a ne koji ne vjerujem da bi mogli napuniti zetru, tako da ne znam koliko bi bilo isplativo njih i dovesti. ali opet kad su gostovali u zagrebu karta je bila nekih 50KM a ni aquarius ne moze nesto bog zna koliko primiti mozda 2.000 kad je njima isplativo zasto ne bi bilo nama...

i za kraj
Kanya West-a, kontam da bi karte planule par dana, zetra bi isto bila krcata, a ne samo zetra vec i sarajevo. jes da je kanya umisljena zvijezda ali je sigurno u ovome trenutku najaci na svijetu sto se tice jednacine reper+producent=c2
Baltazar_khan

#82 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.

Post by Baltazar_khan »

ma kakav guetta. vjerovatno najbolji elektronski događaj u sarajevu do sad... je ovo.

psydelija

#83 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.

Post by psydelija »

david sto radi je puka komercijala... licno, i ako sam nekada bio poklonik el.muzike misljenja sam da on nije DJ za CLUB-sku zurku, vec VASARSKU! :D
...mlatnuce veceras koje milionce , publika ce se tiskati, niko nikoga nece moci smuvati :sad: , znoj-smrad, dileri ce lose poslovati zbog guzve, ali i iz razloga sto ce puno faca doci na vide "mega popularnog" DJ-a...
Il_Principe

#84 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.

Post by Il_Principe »

pa sta hocete svaki mjesec dolazi nekakvi DJ-evi, i niko vam se ne svidja, to sto Guetta izaziva medijsku paznju nije on kriv, ja nisam otisao jer je skupo :oops: , a i da nije nema tu sta mogu i kod kuce pustiti muziku i skakati :lol: realno iz svijeta electro bolji je tiesto i buuren :wink:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#85 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.

Post by Truba »

nije bilo loše gore :D
mada ja nemam ni sa čime uporediti guetu jer rijetko idem na koncerte :D

malo je smarao skladbama koje nemaju glasove :D eto jedina primjedba

djeca su bome znala sve tekstove :mrgreen: pjeva raja fino :D
travar

#86 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.

Post by travar »

Kosa mi se digne na glavi kad pročitam one komentare na "David Guetta (nije) oduševio Sarajlije" (a ni "članak" nije ništa bolje napisan)
Da mi nije žao para :D, platio bih kartu samo zato što je došao.

Bog vama ne moze ugodit.
:thumbup:
simpozijum delirijum

#87 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.

Post by simpozijum delirijum »

Splinter wrote:licno ne gotivim nesto posebno elektronsku muziku tako da bih tesko izletio lovu za nesto takvo ili sl.,
osim mozda kad bi dolazio dj premier...

a od ovih svjetskih faca volio bih vidjeti...
Eminema koji bi sigurno napunio zetru, u to sam 100% uvjeren...
e sad koliko on trazi za nastup ne znam ali vjerujem da je masno inace bi gostovao negdje u susjedstvu...

The Streets-e ili ti ga Mike Skinnera, sta znam bio je na exitu, e sad exit je exit, sigurno najaci festival na
ovom podrucju pa i sire. Kontam da bi se on ubio za doma mladih posto kapiram da 90% ljudi ni ne zna ko je on...

Method Man i Redman-a ne koji ne vjerujem da bi mogli napuniti zetru, tako da ne znam koliko bi bilo isplativo njih i dovesti. ali opet kad su gostovali u zagrebu karta je bila nekih 50KM a ni aquarius ne moze nesto bog zna koliko primiti mozda 2.000 kad je njima isplativo zasto ne bi bilo nama...

i za kraj
Kanya West-a, kontam da bi karte planule par dana, zetra bi isto bila krcata, a ne samo zetra vec i sarajevo. jes da je kanya umisljena zvijezda ali je sigurno u ovome trenutku najaci na svijetu sto se tice jednacine reper+producent=c2
moj care 'Future' party u Sarajevu je bila po po priznanju mnogih iskusnih partijenera iz Njemacke , Holandije i Italije , ..itd.. je bila vrhunac i za iskusnu Evropu ,cak i za Njemacku i Britansku scenu tada tamo neke 1998-2002
neka se svira , Sarajevo buba i razvaljuje ! :bih:
cijene nas vise nego sto mi mislimo :thumbup:
a USA i Keni Vest i te sapunice se ne mogu poredititi, mozda samo Lady Gaga ali u USA je vecinom samo prodano isto turbo-folk na drugi nacin
escobar__

#88 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.

Post by escobar__ »

CVIKERASH wrote:ja iskreno ne volim guettu,,cak sta vise prezirem njega i njegovu "muziku",,,,al realno draze mi je da je on napunio zetru nego seka aleksic,,,,,a druga stvar sto ne volim kod pojedinaca koji ga slusaju,,,oni npr nece ici ako bude npr. umek dolazio jer za njih na takve partyje idu samo narkomani,,,, a to ko biva na guettu nece biti narkomana i klosara,,seljaka,,,,,,
:thumbup:
Vernes_AMG

#89 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.

Post by Vernes_AMG »

Cujem od raje da je bilo bas lose , kao sto se i ocekivalo , evo i clanak na sa-x to potvrdjuje. Nema veze , bitno je da je bila puna Zetra i da je bila kulturna muzika a ne neki turbo folk :thumbup:
Partijaner

#90 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.

Post by Partijaner »

Nisam bio na partyu, niti sam kesa imao a i da sam imao ne bih ni isao. Jer posto znam da Guetta pravi dosta losu atmosferu, bio sam dosta na njegovim nastupima. Al eto haj kao sto kaze neko bolje da je i o napunio Zetru nego neki turbofolker. 8-)
mahalaš

#91 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.

Post by mahalaš »

Gdje ce valjati kad lole samo snimaju :run:

Malo ko da nije snimao, evo na klipovima se vidi koliko je telefona snimalo koncert, mora seljak imati Guettu na mobitelu.
mrtva kokoš

#92 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.

Post by mrtva kokoš »

simpozijum delirijum wrote:
moj care 'Future' party u Sarajevu je bila po po priznanju mnogih iskusnih partijenera iz Njemacke , Holandije i Italije , ..itd.. je bila vrhunac i za iskusnu Evropu ,cak i za Njemacku i Britansku scenu tada tamo neke 1998-2002
neka se svira , Sarajevo buba i razvaljuje ! :bih:
cijene nas vise nego sto mi mislimo :thumbup:
a USA i Keni Vest i te sapunice se ne mogu poredititi, mozda samo Lady Gaga ali u USA je vecinom samo prodano isto turbo-folk na drugi nacin
izvini druze ali ko nas cijeni, i sta nas ima ko cijeniti. ljudi ne dolaze nigdje sto nekog cijene vec zbog love...
pa mi smo zadnja rupa na sviralu, pola njih sa 30,40 godina i ne zna da uopste postojimo ko zemlja i da nije bili rata
ni ta druga polovica nas ne bi znala. a o ovim mladjim danas da ne pricamo ti bi to trebao znati koji zivis u americi..
je l` trebam da nabrojim ko je u susjedstvo dolazio a ko kod nas??
kod nas dolaze samo satro neki dj-evi i niko vise, a budimo realni dj-ing se uoste ne moze nazvati nekom
muzickom atrakcijom, bar za mene...
a reci da se kanya west ne moze porediti, sto se tice muzicke atrakcije sa wana be dj-evima je krajnje neozbiljno?!
pa jbt zivis u americi znas koji tiraz ima, za sedmicu dana proda 500.000 albuma koji kosta na itunesu 15 dolara, a u tvrdom izdanju mislim i 30...
samo jedan parametar po kojem su neki dj-evi vece face od kanye, samo jedan i nista vise? pa lik je godinama unaprijed sto se tice muzike bar one koju ja slusam. budi objektivan i nista vise...
i neka dolaze dj-evi nemam problema s tim pa i gueta ko sto neko rece bolje i on nego cece i mece bar je svjetska faca ako nista...

a ona prica ko ce doci nema kod nas ko izletiti 50KM treba objesiti macku o rep, pa kad im za guetu nije zao izletiti 45KM sto bi bilo za vece face tipa U2, gage, beyonce, cypress hilla, metallice i sta ti ga ja sad znam...
ja objektivno zakljucujem ili smo zadnja rupa na sviralu pa ne zeli kod nas niko doci ili ne postoji niko sposoban za organizaciju takvih koncerata...

ewo samo za tebe par sapunica... :mrgreen:

Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#93 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.

Post by Truba »

dajte ljudi ne zezajte
za promjenu je dobro bilo

što se "skupe" karte tiče
inace da nisam gore otisao
potrosio bih 35 to veče maraka na delikatesnu ili cheers ili operu slogu ili pub
te na pizzu i taxi :D

kad bi mjesečno bilo jedno dešavaje ovoga tipa bilo bi super
Comrad

#94 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.

Post by Comrad »

Kanye West :thumbup: definitvno bi napunio Zetru. Mozda i Kosevo ako bi bilo ljeto i ako bi se provela fina marketinska kampanja u regionu. Eto super ideje za nase organizatore. Jer koliko znam Kanye nije bio uopste u regionu, ja mislim da nije bio ni u Sloveniji.

Prodigy :thumbup: steta stvarno da njih ne mogu dovest.
Vernes_AMG

#95 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.

Post by Vernes_AMG »

11.3.2011. Umek u Sarajevu , zamolio bih sve ove sto su bili na Guetti da dodju i na umeka , pa uporede :dance:
Cholina_Lokica

#96 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.

Post by Cholina_Lokica »

zasto uvijek ljudi koji nisu bili govore kako je bilo bezveze :lol:

elem meni bi dobro, malo bezevezan kraj, ali boze moj... ne moze se porediti sa Liebingom, Umekom i sl. kad su bili, medjutim reci da nije valjalo je u najmanju ruku glupo. ja se maximalno iskakah, atmosfera oko mene dobra bi, ne zalim sekunde sto sam otisla
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#97 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.

Post by ladyblue18 »

Nazalost nisam bila u mogucnosti da odem, ali cujem i citam da nisam nista puno propustila.

Sto bi se reklo, kol'ko para tol'ko muzike, covjek svirao onoliko koliko je placen, e sad drugo sto je raja ocekivala prvoklasni spektakl za cijenu od 45 KM. Ne moze i jare i pare.
VenOM__

#98 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.

Post by VenOM__ »

Kolika je bila cijena ulaznica u Ljubljani?
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#99 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.

Post by ladyblue18 »

VenOM__ wrote:Kolika je bila cijena ulaznica u Ljubljani?
50 €
nellington

#100 Re: David Guetta @ Zetra , 18.12.2010.

Post by nellington »

60 parter, 42 donja i 35 € gornja tribina. Tako je bilo za online kupovinu.
Post Reply