PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
- JThomas
#76 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
hajde malo realno, pogledaj oko sebe u kakvom je država stanju. a haris i harisovi sve vrijeme u vlasti.
ako ćemo realno.
ako ćemo realno.
-
radostan dan
#77 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
.
Last edited by radostan dan on 21/10/2011 18:39, edited 1 time in total.
- veljaca
#78 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Evo logike jednog moga komsije Meme:
U sadasnjem Predsjednistvu - jedino je promijenjen Bosnjacki clan Predsjednistva ....
Taj clan se zalagao za Cjelovitu Bosnu i Hercegovinu ....
Da li to znaci da su i Bosnjaci odustali od Cjelovite i Nedjeljive Bosne i Heregovine ...
Kome li ce sada da se suprostavlja Milorad Dodik, odnosno ko ce njemu da se suprostavlja .....
Memo, Memo, Memo ...
U sadasnjem Predsjednistvu - jedino je promijenjen Bosnjacki clan Predsjednistva ....
Da li to znaci da su i Bosnjaci odustali od Cjelovite i Nedjeljive Bosne i Heregovine ...
Kome li ce sada da se suprostavlja Milorad Dodik, odnosno ko ce njemu da se suprostavlja .....
Memo, Memo, Memo ...
- drndalo
#79 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Sam si ga je srozao... Sto se hvata u kolo kad ne zna igrat...?Meni samo žao što Dudakovićev kredibilitet srozaše a zarad čega?
Jadan Hare, nije znao sta mu rade u Stranki dok se on borio za cjelovitost "100% vam ZaBih", a on tako dobar, brizan, drag...
- Better Man
#80 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Silajdžić i njegova stranka su doživjeli zasluženi debakl. Ljudi su konačno skontali da su Silajdžić i SBiH jedna velika ubleha i da su njihovi rezultati za svo ovo vrijeme katastrofalni,tj. nula. Da ste vidjeli u izbornom štabu SBiH ne mogu da vjeruju da su izgubili izbore i još se pitaju kako su mogli da izgube, a na pitanje novinarke da li su spremni da konačno jednom budu opozicija, nastala je opća panika i odgovor prema novinarki, kao nemojte vi to tako pričati. Ono što je žalosno je to da je Izetbegović pobjedio. Čovjek koji ne zna sastaviti dvije rečenice, koji je tražio stručnu pomoć prilikom glasanja. Mislim da bi bolje bilo da je Radončić pobjedio Izetbegovića i da je partner Komšiću, ali građani očito nisu dovoljno bili pismeni da pored SBiH i Silajdžića, kažu jedno veliko NE Izetbegoviću i SDA. Ne treba zaboraviti da je Izetbegović sve ove godine u vlasti i da su mu rezultati čista nula. Mislim da je došlo vrijeme da se glasa za jednog predsjednika države, a Komšić je pravi primjer za to.
Last edited by Better Man on 04/10/2010 13:49, edited 1 time in total.
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#81 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Haris je čovjek umjetnik, pjesnik, poeta od velikih riječi jednostavno glumac.veljaca wrote:Evo logike jednog moga komsije Meme:
Memo, Memo, Memo ...
Takav čovjek ne može i ne treba da vodi državu.
U predsjedništvu ima na hiljade pravnih akata koje treba listati i čitati on nije za toga.
Jednostavno on je za putovanja, turneja, glume i velikih riječi.
-
halo_ba
#82 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Hajmo malo realnoemigrazione wrote:Ma pusti pricu, hajde malo realno. Kad uzmes argumente ovih sto su glasali za zeljka pomislis da je kandidat nekakvih radikala ili tako nesto. Te zlatni ljiljan te jebo mater ovome onome...
Pobjednik: SDP
Porazeni: svi ostali
Jel potaman realno?
- piupiu
#83 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Pa, recimo da rijec 'narod' nije samo i iskljucivo politicka (nacionalna) odrednica u nasem jeziku. Nego se koristi i kao zbirna imenica koja opisuje obicne ljude.juznije wrote:
Pa kako je Zlatko sinoć u svom govoru zaboravio ZAVNOBIH "Narod (jednina) Bosne i Hercegovine je..."
Po ZAVNOBIHU je "Narodi Bosne i Hercegovine (množina)..."
-
BaileyS
#84 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
E ti si mi pismen cim prizeljkujes RadoncicaBetter Man wrote:Silajdžić i njegova stranka su doživjeli zasluženi debakl. Ljudi su konačno skontali da su Silajdžić i SBiH jedna velika ubleha i da su njihovi rezultati za svo ovo vrijeme katastrofalni,tj. nula. Da sste vidjeli u izbornom štabu SBiH ne mogu da vjeruju da su izgubili izbore i još se pitaju kako su mogli da izgube, a na pitanje novinarke da li su spremni da konačno jednom budu opozicija, nastala je opća panika i odgovor prema novinarki, kao nemojte vi to tako pričati. Ono što je žalosno je to da je Izetbegović pobjedio. Čovjek koji ne zna sastaviti dvije rečenice, koji je tražio stručnu pomoć prilikom glasanja. Mislim da bi bolje bilo da je Radonči9ć pobjedio Izetbegovića i da je partner Komšiću, ali građani očito nisu dovoljno bili pismeni da pored SBiH i Silajdžića, kažu jedno veliko NE Izetbegoviću i SDA.
- emigrazione
#85 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Pa dobro ako cemo tako, prvo NISTE pobjednici i kako sad stvari stoje morat cete da koalirate ili sa SBB ili sa SDA. To sto imate najvise glasova ne znaci nista.halo_ba wrote:Hajmo malo realnoemigrazione wrote:Ma pusti pricu, hajde malo realno. Kad uzmes argumente ovih sto su glasali za zeljka pomislis da je kandidat nekakvih radikala ili tako nesto. Te zlatni ljiljan te jebo mater ovome onome...![]()
Jel potaman realno?
-
halo_ba
#86 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Nismo MI...jeste SDP. Do sada su svi koji bi dobili relativnu vecinu proglasavali pobjedu. Mora li SDP dobiti apsolutnu da bi se reklo da su pobijedili?emigrazione wrote:Pa dobro ako cemo tako, prvo NISTE pobjednici i kako sad stvari stoje morat cete da koalirate ili sa SBB ili sa SDA. To sto imate najvise glasova ne znaci nista.halo_ba wrote:Hajmo malo realnoemigrazione wrote:Ma pusti pricu, hajde malo realno. Kad uzmes argumente ovih sto su glasali za zeljka pomislis da je kandidat nekakvih radikala ili tako nesto. Te zlatni ljiljan te jebo mater ovome onome...![]()
Jel potaman realno?
Ili je to samo jal i zavist? Izljev zuci? Muka i jad? Razocarenje....
- Better Man
#87 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Ne simpatišem Radončića, ali mislim da bi da je on izabran umjesto Bakira SDA otišla u zasluženu opoziciju i da bi dao kvalitetnije kadrove, jer ipak večina kadrova SDA je jako loša i dosad su se pokazali kao nesposbni i korumpirani. Kada uporediš i Bakira i Radončića i jedan i drugi su polupismeni. Razlika je jedino što je Bakir već 20 godina u vlasti, a Radončić nije.BaileyS wrote:E ti si mi pismen cim prizeljkujes RadoncicaBetter Man wrote:Silajdžić i njegova stranka su doživjeli zasluženi debakl. Ljudi su konačno skontali da su Silajdžić i SBiH jedna velika ubleha i da su njihovi rezultati za svo ovo vrijeme katastrofalni,tj. nula. Da sste vidjeli u izbornom štabu SBiH ne mogu da vjeruju da su izgubili izbore i još se pitaju kako su mogli da izgube, a na pitanje novinarke da li su spremni da konačno jednom budu opozicija, nastala je opća panika i odgovor prema novinarki, kao nemojte vi to tako pričati. Ono što je žalosno je to da je Izetbegović pobjedio. Čovjek koji ne zna sastaviti dvije rečenice, koji je tražio stručnu pomoć prilikom glasanja. Mislim da bi bolje bilo da je Radonči9ć pobjedio Izetbegovića i da je partner Komšiću, ali građani očito nisu dovoljno bili pismeni da pored SBiH i Silajdžića, kažu jedno veliko NE Izetbegoviću i SDA.
Last edited by Better Man on 04/10/2010 14:01, edited 1 time in total.
- BSn
#88 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
e moj veljacin komsija memo...
pa, da ne bi dogovorenog medjusobnog lajanja, ne bi ni hare ni dodik zadnjih 8 godina vladali. haretov problem je sto ga je dodo prezvak'o, tj. napravio si situaciju u rs-u u kojoj moze pobijediti i bez suplje s haretom. lepi je pokusavao, cak je i iz inostranstva slao ublehaske "zapaljive" izajve o dodi, ali je to ovaj kulirao (jer mu stari pajdas vise ne treba).
lepi, imas mahanje. a sto je mnogo vaznije, ima mahanje ta tvoja parazitska stranka undead-a.
pa, da ne bi dogovorenog medjusobnog lajanja, ne bi ni hare ni dodik zadnjih 8 godina vladali. haretov problem je sto ga je dodo prezvak'o, tj. napravio si situaciju u rs-u u kojoj moze pobijediti i bez suplje s haretom. lepi je pokusavao, cak je i iz inostranstva slao ublehaske "zapaljive" izajve o dodi, ali je to ovaj kulirao (jer mu stari pajdas vise ne treba).
lepi, imas mahanje. a sto je mnogo vaznije, ima mahanje ta tvoja parazitska stranka undead-a.
- Altsa
#89 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
debeli prelivoda ce zacas naci sebio stranku koju ce dizati u nebesa i uvlaciti se u paksukomeba wrote:Kako li je Pecaninu sad...toliko lazi i manipulacije od njega,a ovakvi izborni rezultati...
- emigrazione
#90 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
@halo_ba...
Majaba
Zlaja i Fahro. Ja pobjede i kurca...
Majaba
- bingov buraz
#91 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!

Meni zao Sadeee
-
halo_ba
#92 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
bingov buraz wrote:
Meni zao Sadeee
- Socijalista
#93 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Sadooooooooooooooooooo jaaaaaaaaviiiii seeeeeeeeeeeeeeee
Sado pozdrav iz Bisca
CRVENOG BISCA
Sado pozdrav iz Bisca
CRVENOG BISCA
- Student Exchange
#94 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Mirnes Ajanovic, na forumu poznat kao @Bosnolog, je u ovim trenucima vrlo sretan jer je u nekoliko jedinica zahebo SKOK koji su mu bili konkurencija. Da ne bi muhe ni to ne bi ostvario.Toruk Makto wrote:ja mislim da su svi ovi komentari bezveze dok nam se konacno ne obrati @bosnolog sa svojim zvanicnim priopcenjem.
Sad kad opali jedan kilometarski post - spasavaj se ko moze.
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#95 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Hare, Hare, uprljaše te tvoji kvarni ministri...

- spreca
#96 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
ultima_palabra wrote:Zaboravljaš da se Hare prije 4 godine služio istim ljigavim populizmom, podrškom Avaza i reisa, i lopatom uzeo izbore. E kad uzmeš glasove od polupismenog naroda, onda moraš igrati po njihovim pravilima i podilaziti im... a Hare se uzdigao do neba, iz poniženja mu se na debati pojavitimokerock wrote:Istina je da Haris bio okružen nekim lošim ljudima ali je jedini koji je jedini nešto radio protekle 4 godine, šteta što ne radi na infrastrukturi stranke i regrutuje bolje kadrove nego sve bezveznjake i lopovr. A na izborima vazda igra na to da će on osvojiti sve za stranku.
Samo mogu misliti kako ćemo ga sad pušiti sa izetbegovićem u predsjedništvu, mogu misliti kako se sad Dodik raduje ko malo dijete. Kao što neko reče, Hare igro fino i pošteno a Željko po prstima i slične gluposti, a Hare lafo tvdolinijaš. Ispo loš u očima evrop. zajednice, upravo zbog tihog i Sda koji su sve suprotno radili, protiv sveopćeg interesa Bošnjaka i države. Jadan smo mi narod............ Ove prethodne 4 godine su dobre bile kakve će biti naredne, neće pomoći ni izlazak iz recesije mada će to novoj garnituri priličn pomoći da praičaju "šta su sve uradili". Ljudi trebaju shavtiti da se u ovoj državi ništa krupno ne može promijeniti, da su svaki treći dan izbori, kao Hare nije a ovi će kao moći, čovjek se bar trudio i koliko toliko nešto uradio. Ovo treba biti pouka da nije bitno koliko radiš i trudiš jer dok je Avaza to nije bitno. Još jednom, šteta što se okružio parazitima a sposobnim ljudima koji bi od SBiH učinilki respektablnu stranku.
nije rijec o tome kako je ko uzeo izbore.Rijec je o tome koliko je uradio i radio za drzavu BiH(sa budalama nije mogao vise) a sta ce Bakir babin da uradi o tome ne treba ni misliti ,jer samo moze da nasteti uz pomoc Tihomira.
-
udrch
#97 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Žao meni i Safe i njegove TV1..
Noć uoči izbora glavni gost gosp. Silajdžić u FACE-u..
Onda u 22h vijesti i najava da će zbog traženja gledalaca FACE biti repriziran odmah po završetku vijesti..
A onda negdje u 00 i 30h redovna repriza FACE-a..
Mislio za jednu noć nadoknaditi što je propuštao mjesec dana..
Noć uoči izbora glavni gost gosp. Silajdžić u FACE-u..
Onda u 22h vijesti i najava da će zbog traženja gledalaca FACE biti repriziran odmah po završetku vijesti..
A onda negdje u 00 i 30h redovna repriza FACE-a..
Mislio za jednu noć nadoknaditi što je propuštao mjesec dana..
-
klixober
#98 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Nema potrebe da ga na osnovu izgleda diskreditiramo,sasvim dovoljne su karakterne osobine...Altsa wrote:debeli prelivoda ce zacas naci sebio stranku koju ce dizati u nebesa i uvlaciti se u paksukomeba wrote:Kako li je Pecaninu sad...toliko lazi i manipulacije od njega,a ovakvi izborni rezultati...
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#99 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Jarane moj, pusti priču "borili smo se ali nismo mogli više".spreca wrote:nije rijec o tome kako je ko uzeo izbore.Rijec je o tome koliko je uradio i radio za drzavu BiH(sa budalama nije mogao vise)
Očito onda da "borba" nije valjala....
- spreca
#100 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
za_sada_bez_dobrog_nicka wrote:Jarane moj, pusti priču "borili smo se ali nismo mogli više".spreca wrote:nije rijec o tome kako je ko uzeo izbore.Rijec je o tome koliko je uradio i radio za drzavu BiH(sa budalama nije mogao vise)
Očito onda da "borba" nije valjala....
Ok.sta mislis sta ce da uradi Bakir ?da se ne mucis mogu ti reci da nece uraditi nista osim sto ce da unisti i ono sto je uradjeno.