FK Sloboda Tuzla

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
burek_in_space

#76 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by burek_in_space »

plain vanilla wrote:
znaci pitar :lol:

eh, tako ti je to u ovoj drzavi, sve naopako
Sloboda nikad nije bila neki klub, ali je u ex Yu uvijek bila solidna, a sad treba ispasti kad su u ligi mjesne zajednice :-)

gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna
U ex Yu ligi je opstajala kao Zvezdina kanta za nabijanje, kad god je to trebalo crveno belima.
To shto nam je liga u qrtzu, i igraju raznorazni Goshk-ovi, nije nikakav argument da ovakva Sloboda zasluzhuje premijerligasha (koliko god ovo meni samom prvo smijeshno zvuchalo). :-D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#77 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

burek_in_space wrote:
U ex Yu ligi je opstajala kao Zvezdina kanta za nabijanje, kad god je to trebalo crveno belima.
To shto nam je liga u qrtzu, i igraju raznorazni Goshk-ovi, nije nikakav argument da ovakva Sloboda zasluzhuje premijerligasha (koliko god ovo meni samom prvo smijeshno zvuchalo). :-D
pa eto, najgori ce ispasti i zdravo
ja imam pravo navijati za njih i nadati se da ci biti bolje

od svih tebi bas Sloboda trn u oku? :roll:
burek_in_space

#78 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by burek_in_space »

plain vanilla wrote:

Pa ne oduzimam ja tebi pravo da navijash za SLobodu, shto je skroz prirodno i normalno jer si Tuzlanka, time shto kazhem da bih ja lichno volio da Sloboda ispadne iz lige.

Naravno da mi je trn u oku, jer od ekipa kao shto je Goshk i slichni, iz raznoraznih vukojebina ni ne ochekujem neku gospodskost, ali od Tuzle i ekipe koja nju predstavlja itekako ochekujem. I dok se god to ne promijeni, zheljecu Slobodino ispadanje. :-D
nosara

#79 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by nosara »

plain vanilla wrote:
burek_in_space wrote:

Pa pripazite malo bolje taj klub i ne dozvolite vise nikad ovakvu sezonu... Do vas je... :D

A drago ce mi bit ako ostanete, jer postujem onu solidnost koju si spomenula... Tuzla je, uostalom, urbana carsija i zasluzuje premijerligasa, ali ne siroce...
burek_in_space wrote: Naravno da mi je trn u oku, jer od ekipa kao shto je Goshk i slichni, iz raznoraznih vukojebina ni ne ochekujem neku gospodskost, ali od Tuzle i ekipe koja nju predstavlja itekako ochekujem. I dok se god to ne promijeni, zheljecu Slobodino ispadanje. :-D
Sve receno... Do Tuzle je... :wink:
plain vanilla

#80 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

burek_in_space wrote:
Pa ne oduzimam ja tebi pravo da navijash za SLobodu, shto je skroz prirodno i normalno jer si Tuzlanka, time shto kazhem da bih ja lichno volio da Sloboda ispadne iz lige.

Naravno da mi je trn u oku, jer od ekipa kao shto je Goshk i slichni, iz raznoraznih vukojebina ni ne ochekujem neku gospodskost, ali od Tuzle i ekipe koja nju predstavlja itekako ochekujem. I dok se god to ne promijeni, zheljecu Slobodino ispadanje. :-D
sad si ti meni trn u oku i nek je zeljo pokupio sve, a vi mozda ne odete ni u europu, et
nosara wrote:
Pa pripazite malo bolje taj klub i ne dozvolite vise nikad ovakvu sezonu... Do vas je... :D

A drago ce mi bit ako ostanete, jer postujem onu solidnost koju si spomenula... Tuzla je, uostalom, urbana carsija i zasluzuje premijerligasa, ali ne siroce...
Pa ne pitam se ja bolan hoce li Slobodu pripaziti ili nece..nadam se da ce sljedeca sezona biti bolja i da ce se sad potruditi oko kluba

ti haman nisi pitar :mrgreen:
Kaćunak

#81 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Kaćunak »

taj trn u oku ce mnogima da izazove i neke infekcije..a onda slijedi sljepilo..iako i sad ne vide dalje od svog nosa..

cemu sve to..ajd..vama su valjda boli i preci cokolovi...
..jel Saraj'vo gdje je nekad bilo..
burek_in_space

#82 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by burek_in_space »

plain vanilla wrote:
sad si ti meni trn u oku i nek je zeljo pokupio sve, a vi mozda ne odete ni u europu, et
Pa ja molim Boga da ovakvo Sarajevo ne ide u Evropu, jer ce samo dozhivjeti blamazhu od nekog osrednjeg kluba. Time me nisi nimalo uvrijedila. :lol:
Zhelji i zheljovcima sam uredno chestitao osvajanje duple krune, i nadam se da ce u buducnosti imati slichnih, ali ne uvijek i istih uspjeha, bar kad im je Sarajevo suparnik. Sarajevu trebaju dva jaka kluba, jer se u ovom gradu uvijek igrao dobar fudbal. Kao shto i Tuzli treba Sloboda, ali ne ovakva, sa navijachima poput onog drvosjeche sa pilom. :lol:
nosara

#83 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by nosara »

plain vanilla wrote:
burek_in_space wrote:

nosara wrote:

Pa ne pitam se ja bolan hoce li Slobodu pripaziti ili nece..nadam se da ce sljedeca sezona biti bolja i da ce se sad potruditi oko kluba

ti haman nisi pitar :mrgreen:
Punite Tusanj svaki put... Idi i ti na utakmice...

Vidis da se pitas... :D

Pitar... :lol: Da su jedini na planeti, never ever... :D
burek_in_space

#84 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by burek_in_space »

Kaćunak wrote:taj trn u oku ce mnogima da izazove i neke infekcije..a onda slijedi sljepilo..iako i sad ne vide dalje od svog nosa..

cemu sve to..ajd..vama su valjda boli i preci cokolovi...
..jel Saraj'vo gdje je nekad bilo..
Jesu bwe, swbija do tokija :lol: :-)
plain vanilla

#85 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

burek_in_space wrote:
Pa ja molim Boga da ovakvo Sarajevo ne ide u Evropu, jer ce samo dozhivjeti blamazhu od nekog osrednjeg kluba. Time me nisi nimalo uvrijedila. :lol:
Zhelji i zheljovcima sam uredno chestitao osvajanje duple krune, i nadam se da ce u buducnosti imati slichnih, ali ne uvijek i istih uspjeha, bar kad im je Sarajevo suparnik. Sarajevu trebaju dva jaka kluba, jer se u ovom gradu uvijek igrao dobar fudbal. Kao shto i Tuzli treba Sloboda, ali ne ovakva, sa navijachima poput onog drvosjeche sa pilom. :lol:
pa haman ce ti se zelja ispuniti :P

Sloboda treba ostati u ligi, ali da se popravi jer ovo jeste sramota. ali zeljeti joj da izleti iz lige, kraj zivog goska, slavije..to nije lijepo
BHF_Manijak

#86 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by BHF_Manijak »

Plain, Burek nema nista protiv Slobode niti Tuzle, vec protiv njihovog seljackog nacina igranja i tako godinama! Tuzla je poznata kao koljacka sredina sto se fudbala tice, gore do prije godinu-dvije tj do ovog perioda kada su bas pali na niske grane, nije niko boda mogao uzeti, ne zato jer su super jaki vec zato sto ubiju i nogama i rukama protivnika a jos uz to imaju i sudijsku podrsku u tome, o tome ti Burek prica.
Takav jedan klub, iz takve Carsije kao sto je Tuzla jeste sramota za takav jedan grad. Ti imas pravo i logicno je da navijas za njih, medjutim ne znam koliko si upucena u ovu tematiku da bih diskutovao s tobom... :)
burek_in_space

#87 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by burek_in_space »

plain vanilla wrote:
pa haman ce ti se zelja ispuniti :P

Sloboda treba ostati u ligi, ali da se popravi jer ovo jeste sramota. ali zeljeti joj da izleti iz lige, kraj zivog goska, slavije..to nije lijepo
Ako ti ishta znachi, nisam jedini koji tako misli. :mrgreen:
plain vanilla

#88 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

nosara wrote:
Punite Tusanj svaki put... Idi i ti na utakmice...

Vidis da se pitas... :D

Pitar... :lol: Da su jedini na planeti, never ever... :D
a ne mogu ja na utakmicu, i ovdje (na forumu) cim nesto kazes kolutaju ocima-sta ce zensko o fudbalu :lol:
a isla bih ja rado

vidi se na tebi da nisi frustrirani pitar :mrgreen:
plain vanilla

#89 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

BHF_Manijak wrote:Plain, Burek nema nista protiv Slobode niti Tuzle, vec protiv njihovog seljackog nacina igranja i tako godinama! Tuzla je poznata kao koljacka sredina sto se fudbala tice, gore do prije godinu-dvije tj do ovog perioda kada su bas pali na niske grane, nije niko boda mogao uzeti, ne zato jer su super jaki vec zato sto ubiju i nogama i rukama protivnika a jos uz to imaju i sudijsku podrsku u tome, o tome ti Burek prica.
Takav jedan klub, iz takve Carsije kao sto je Tuzla jeste sramota za takav jedan grad. Ti imas pravo i logicno je da navijas za njih, medjutim ne znam koliko si upucena u ovu tematiku da bih diskutovao s tobom... :)
Burek ima Zelju da Sloboda ispadne iz lige..pa sta oni iz Goska, oni vas milke kad dodjete?
de ba, jestel gledali snimak s one najave utakmice?

eto sad ne ubijaju, uzimate bodove, sta vam sad smeta?
Kaćunak

#90 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Kaćunak »

BHF_Manijak wrote:Plain, Burek nema nista protiv Slobode niti Tuzle, vec protiv njihovog seljackog nacina igranja i tako godinama! Tuzla je poznata kao koljacka sredina sto se fudbala tice, gore do prije godinu-dvije tj do ovog perioda kada su bas pali na niske grane, nije niko boda mogao uzeti, ne zato jer su super jaki vec zato sto ubiju i nogama i rukama protivnika a jos uz to imaju i sudijsku podrsku u tome, o tome ti Burek prica.

Pa tako igra 90% domacina u ligi..
Jel sad zato sto je Tuzla veci grad, oni ne bi smjeli tako borbeno igrati..
Sigurno se gosti na Kosevu, Grbavici ili u BL ili u Zenici sve tapsu po ledjima i govori im se : ma polako cemo mi sa vama, njezno cemo..
Samo nemoj govoriti da se zbog toga u Tuzli ili negdje drugo bodovi ne mogu uzeti..Prije par kola dos'o Željo i izdominiro, zabio 4 gola, nije primio nijedan..i to sve sa pola snage..
Olimpik, Sarajevo, Borac, Prijedor i drugi su uzeli bodove na Tusnju..sasvim zasluzeno..jer se nisu predali prije tekme na Tušnju gdje pucaju cjevanice ko kokice...ma daaj
BHF_Manijak

#91 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by BHF_Manijak »

Mi smo uzeli, hladno! :mrgreen: 8-) Kazem ti, zensko si i ocigledno ne gledas fudbal na nacin na koji mi gledamo. Tebi je Sloboda u srcu i to postujem, ali ja pricam o sasvim drugim stvarima, o toj nekoj ratnickoj atmosferi kada dolaze sarajevski klubovi i nastup Slobodinih igraca u tim utakmicama je jednostavno koljacki, htjela ti to priznati ili ne.
Travnik nije nista bolji, i njima godinama zelim istu sudbinu, da ne bude da samo nesto imam protiv Slobode. :) Te dvije sredine su godinama nemoguce bile za igru.

@Kacunak, nisam o tome pricao, rekoh ti DO PRIJE godinu.-dvije je tako bilo dok sad Sloboda nije totalno pala qrcu za usi, no ne igra se Premijer liga samo voe ili prosle sezone, bilo je sezona prije, kada se u Tuzli apsolutno nije moglo igrati. Brkas ocigledno borbu i zalaganje i ratnicku atmosferu na terenu.
plain vanilla

#92 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

BHF_Manijak wrote:Mi smo uzeli, hladno! :mrgreen: 8-) Kazem ti, zensko si i ocigledno ne gledas fudbal na nacin na koji mi gledamo. Tebi je Sloboda u srcu i to postujem, ali ja pricam o sasvim drugim stvarima, o toj nekoj ratnickoj atmosferi kada dolaze sarajevski klubovi i nastup Slobodinih igraca u tim utakmicama je jednostavno koljacki, htjela ti to priznati ili ne.
Travnik nije nista bolji, i njima godinama zelim istu sudbinu, da ne bude da samo nesto imam protiv Slobode. :) Te dvije sredine su godinama nemoguce bile za igru.
Naravno da ne gledam fudbal kao vi, ali sumnjam da bi neko cijenio da ja npr tako pricam o nasoj reprezentaciji..za reprezentaciju navijas jer je nasa, pa i kad je najgora i kad nas osramoti i kad..zato jer je nasa
i ne moze me niko ubijediti da Sloboda treba ispasti iz lige pored ostalih kromanjonaca u ligi

nadam se da cemo vama u inat ostati i ligi i polomiti vas kad dodjete, a ja cu s prozora gadjati autobus s navijacima :mrgreen:
BHF_Manijak

#93 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by BHF_Manijak »

Pih dusmanko jedna... :skoljka: :mrgreen: :P
plain vanilla

#94 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

BHF_Manijak wrote:Pih dusmanko jedna... :skoljka: :mrgreen: :P
sa sljemovima da dodjete :lol:
dale cooper

#95 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by dale cooper »

burek_in_space wrote:
plain vanilla wrote:
znaci pitar :lol:

eh, tako ti je to u ovoj drzavi, sve naopako
Sloboda nikad nije bila neki klub, ali je u ex Yu uvijek bila solidna, a sad treba ispasti kad su u ligi mjesne zajednice :-)

gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna
Bitch, please! :oops:

To što kažes za Slobodu kakva je danas to stoji. Sloboda kako fudbalski klub tako i cijelo sportsko društvo
su dotakli dno i bojim se da će teško izaći iz njega, najviše zbog nemara čelnih ljudi kluba kao i same opštine.

A ove priče o Zvezdinoj kanti za nabijanje su druga stvar. Poznato je da je Sloboda bila u jako dobrim
odnosima za Zvezdom i da je bila kao neka vrsta filijale za mlade talente. Međutim da je bila nečija
kanta za nabijanje to se ne mogu nikako složiti. Čak što više najjači klubovi tadašnje lige su itekako
osjetili kako izgleda kad Sloboda kanta uključujući i cijenjene Sarajevske klubove. Možda je to na trenutak
izbila ta frustracija pa te malo ponijelo, ali oprostiću ti jer si vjerovatno mlad pa se ne sjećaš. :D
Last edited by dale cooper on 20/05/2012 23:37, edited 1 time in total.
plain vanilla

#96 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

ma ja, mlad i pitar :lol:
burek_in_space

#97 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by burek_in_space »

Shta je, istina boli?! :mrgreen:
plain vanilla

#98 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

burek_in_space wrote:Shta je, istina boli?! :mrgreen:
oFo ti nije trebalo :evil: :D
Tuzlak 035

#99 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Tuzlak 035 »

SLOBODA NIKADA NEĆE ISPASTI :!:

Evo malo da parite oči :D

Image
cico x

#100 Re: FK Sloboda Tuzla