Desert Wind wrote:
jos jedna stvar koja mi se desila jednokratno a to je proslog ljeta odem sa jednom mladom na livadu neku u zapizdinu neku autom i mlada se namjestila u doggy polozaj u autu dok ja vani stojim otvorenih vrata sa jednom rukom na krovu i mrdam - mlada drobi urlice gotiva haos delirijum - spusti mi se strsljen na ruku i fino mi ostavi zaoku na prstu i ujede me momacki, kontam haj ga sad prekini mindza si, hajd nastavi muka - dzaba pece ruka prst otek'o, pokus'o da stanem docekase me protesti gori nego oni ispred vlade federacije

mene su jednom prejako zagrizli pa je instinktivno pao samarcina ociju punih suza, a onda mi bilo zao, a onda smijesno
jednom sam, jaaako davno, unistila ledja nove kozne jakne... tj zid je unistio
a jednom sam, kad smo bili na godisnjem, uspjela toliko da se pregrijem da sam u po frke otrcala do prozora, razmakla one nekakve hotelske teske zavjese, otvorila sirom prozor/vrata i skontala da sam lice u lice sa Metuzalemom preko puta

e onda nisam znala sta bih prije sa sobom - da se pokrijem necim, ali cime?!, zatvorim pozor, otvorim prozor, okrenem se ili ne okrenem - svasta mi proletjelo kroz glavu u tih sitnih sekundi, he he he!