Bjezhi ba karanana, samo lozhish bezveze.karanana wrote:ova sloboda iz bosanskog novog je prije 10ak dana dobila beogradski partizan 1-0. ne vidim zasto ne bi mogli dobiti sarajevo.
Kup BiH 2010/2011
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- burek_in_space
#76 Re: Kup BiH 2010/2011
- zeljonista
#77 Re: Kup BiH 2010/2011
cekaj,ako vi smlate na sred koseva ga ispusite od borca,moramo i mi...ne radi tako stariji brat,najkvalitetniji smo igracki kadar u ligi,samo nas jebu druge stvari u klubudon_emir wrote:Nekako najrealnijemotachjointa wrote:Totalno nezanimljiva osmina finala. U narednu rundu 99% idu: borac, široki, zrinjski, čelik, sloboda, sarajevo, olimpik i leotar
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#78 Re: Kup BiH 2010/2011
Ne bi se slozio sa time ali opet svako ima svoje misljenje...svasta je moguce...taj moj post je odg na elsaikov postzeljonista wrote:cekaj,ako vi smlate na sred koseva ga ispusite od borca,moramo i mi...ne radi tako stariji brat,najkvalitetniji smo igracki kadar u ligi,samo nas jebu druge stvari u klubudon_emir wrote:Nekako najrealnijemotachjointa wrote:Totalno nezanimljiva osmina finala. U narednu rundu 99% idu: borac, široki, zrinjski, čelik, sloboda, sarajevo, olimpik i leotar
-
elSaik
#79 Re: Kup BiH 2010/2011
Šteta što se jedine dvije ozbiljne momčadi ove države sreću ovako rano u takmičenju, ali Bože moj, tako grah pao. Uglavnom, očekujem zanimljiv prvi susret i rutinsku pobjedu u drugom i prolaz Želje.
Valja nam onda na noge Slobodi u Bosanski Novi. 
Direktor Radmilo Šipovac informaciju o rivalu dobio je od novinara SCsporta. Prva reakcija bila je: "Uh, j... zar je moguće"
Direktor Radmilo Šipovac informaciju o rivalu dobio je od novinara SCsporta. Prva reakcija bila je: "Uh, j... zar je moguće"
- motachjointa
#80 Re: Kup BiH 2010/2011
jadna nam majko ozbiljnih ekipa, vidi se u evropi najbolje ta ozbiljnostelSaik wrote:Šteta što se jedine dvije ozbiljne momčadi ove države sreću ovako rano u takmičenju, ali Bože moj, tako grah pao. Uglavnom, očekujem zanimljiv prvi susret i rutinsku pobjedu u drugom i prolaz Želje.Valja nam onda na noge Slobodi u Bosanski Novi.
- zeljonista
#81 Re: Kup BiH 2010/2011
Jesi se to napusio...
-
elSaik
#82 Re: Kup BiH 2010/2011
Tačno tako, i protivnik Želje i protivnik Borca igraju grupne faze svojih takmičenja.motachjointa wrote:jadna nam majko ozbiljnih ekipa, vidi se u evropi najbolje ta ozbiljnostelSaik wrote:Šteta što se jedine dvije ozbiljne momčadi ove države sreću ovako rano u takmičenju, ali Bože moj, tako grah pao. Uglavnom, očekujem zanimljiv prvi susret i rutinsku pobjedu u drugom i prolaz Želje.Valja nam onda na noge Slobodi u Bosanski Novi.
Direktor Radmilo Šipovac informaciju o rivalu dobio je od novinara SCsporta. Prva reakcija bila je: "Uh, j... zar je moguće"![]()
![]()
- burek_in_space
#83 Re: Kup BiH 2010/2011
Isto mala djeca, Shefike mi moje. 
EDIT: Ok, kada ne znate stati na vrijeme, da probamo ovako.
Svaki naredni post u kojem cete diskusiju na nekoj temi svesti na prepucavanje, provociranje, vrijedjanje, pokushaje psushtanja na bilo kojoj osnovi po pitanju Sarajeva i Zhelje, bice sankcionisani 14-dnevnim banovima.
Nadalje, upozorenje i za jedne i za druge - pisanje skracenica srjvo i zhljzchr nece biti tolerisano i postovi sa takvim sadrzhajem ce biti brisani, a u sluchaju ponavljanja postova bice banovani autori.
Ova pravila se odnose na sve teme na kojima su se do sada vodile besmislene rasprave o nasha dva najveca kluba.
Uzhivajte!
EDIT: Ok, kada ne znate stati na vrijeme, da probamo ovako.
Svaki naredni post u kojem cete diskusiju na nekoj temi svesti na prepucavanje, provociranje, vrijedjanje, pokushaje psushtanja na bilo kojoj osnovi po pitanju Sarajeva i Zhelje, bice sankcionisani 14-dnevnim banovima.
Nadalje, upozorenje i za jedne i za druge - pisanje skracenica srjvo i zhljzchr nece biti tolerisano i postovi sa takvim sadrzhajem ce biti brisani, a u sluchaju ponavljanja postova bice banovani autori.
Ova pravila se odnose na sve teme na kojima su se do sada vodile besmislene rasprave o nasha dva najveca kluba.
Uzhivajte!
-
elSaik
#84 Re: Kup BiH 2010/2011
Jel može kratki opis šta se podrazumijeva pod spuštanjem, provociranjem i slično. Ja ako smatram da će Sloboda Novi Grad da prođe dalje je moja stvar. Jednostavno kod mene ona spika "nema jakog Želje bez jakog Sarajeva" jednostavno ne pije vodu. To što se neko vrijeđa i ima potrebu da reaguje, njegov problem.
- ultima_palabra
#85 Re: Kup BiH 2010/2011
Jesmo ga i mi ograjisali ove sezone na ovim izvlačenjima
Prvo Hapoel, onda Borac... Šta bi, idemo tekmu po tekmu...
-
jovanbl
#86 Re: Kup BiH 2010/2011
Ufffff da budem iskren, da sam mogao da biram ovo je zeljeznicar je protivnik kojeg bi zadnjeg izabrao. Zato sto je uvijek postojala mogucnost (mada mala) da ih do finala izbaci neko treci, recimo sarajevo ili siroki sa kojim mislim da bi se lakse pronosali.
Medjutim ako bi vec znao da zeljo sigurno dolazi do finala bilo bi mi drgo sto smo ga izvukli bas sad.
Medjutim to je mac s dvije ostrice, zeljeznicar ce protiv borca da igra strasno motivisano jer takvi su nasi igraci svih klubova protiv najjacih igraju najbolje, i da u ovom dvomecu zeljeznicar "proradi" .
Ono sto mi se ne svidja je uloga svojevrsnog favorita koja se pripisuje borcu, jer mislim da u ovakvim utakmicama nema favorita.
U svakom slucaju ocekujem spektakl na obe utakmice, pa kom obojci kom opanci. Mislim da smo kvalitetnija ekipa od zeljeznicara, ali ne bas toliko da bi se prosetali kroz taj dvomec. Tu ce puno znaciti trenutna nadahnutost igraca
Medjutim ako bi vec znao da zeljo sigurno dolazi do finala bilo bi mi drgo sto smo ga izvukli bas sad.
Medjutim to je mac s dvije ostrice, zeljeznicar ce protiv borca da igra strasno motivisano jer takvi su nasi igraci svih klubova protiv najjacih igraju najbolje, i da u ovom dvomecu zeljeznicar "proradi" .
Ono sto mi se ne svidja je uloga svojevrsnog favorita koja se pripisuje borcu, jer mislim da u ovakvim utakmicama nema favorita.
U svakom slucaju ocekujem spektakl na obe utakmice, pa kom obojci kom opanci. Mislim da smo kvalitetnija ekipa od zeljeznicara, ali ne bas toliko da bi se prosetali kroz taj dvomec. Tu ce puno znaciti trenutna nadahnutost igraca
-
elSaik
#87 Re: Kup BiH 2010/2011
Nekako smo prošle godine pri žrijebu bili sigurnije ruke.ultima_palabra wrote:Jesmo ga i mi ograjisali ove sezone na ovim izvlačenjimaPrvo Hapoel, onda Borac... Šta bi, idemo tekmu po tekmu...
- johntra
#88 Re: Kup BiH 2010/2011
Ne treba ni otpisati ovaj Branitelj, opasna je to ekipa, a Leotar ove sezone igra toplo-hladno...
-
elSaik
#89 Re: Kup BiH 2010/2011
Bolje reći ima para - nema para.johntra wrote:Ne treba ni otpisati ovaj Branitelj, opasna je to ekipa, a Leotar ove sezone igra toplo-hladno...
-
aut
#90 Re: Kup BiH 2010/2011
Ozbiljna momčad ove sezone od 4 odigrane utakmice van Sarajeva ima 4 poraza i gol razliku 13:2.elSaik wrote:Šteta što se jedine dvije ozbiljne momčadi ove države sreću ovako rano u takmičenju, ali Bože moj, tako grah pao. Uglavnom, očekujem zanimljiv prvi susret i rutinsku pobjedu u drugom i prolaz Želje.Valja nam onda na noge Slobodi u Bosanski Novi.
Ozbiljna momčad?
- tazmaniaBAN4
#91 Re: Kup BiH 2010/2011
ŽELJO-Borac
Ja zadovoljan!
Ovo je finale prije finala, ko u ovoj utakmici prodje osvojice kup!
Svak je dobio protivnika po svojoj mjeri!
Ja zadovoljan!
Ovo je finale prije finala, ko u ovoj utakmici prodje osvojice kup!
Svak je dobio protivnika po svojoj mjeri!
-
jovanbl
#92 Re: Kup BiH 2010/2011
evo kako je trener slobode optimista 
ovi treneri se svi obezobrazili, niko vise nema respkta prema nikome
Nakon Partizana pada i Sarajevo
U glavni grad dolazimo da se nadigravamo sa Sarajevom, te da napravimo što bolji rezultat za uzvrat, rekao je Jelisavac
Žrijeb osmine finala Kupa BiH donio je susret između FK Sarajevo i FK Slobada iz Novog Grada/Bosanskog Novog člana Prve lige RS. Prvi susret igra se 29. septembra na stadionu “Asim Ferhatović Hase” u Sarajevu.
Zlatko Jelisavac, šef stručnog štaba Sloboda optimista je uoči meča sa Sarajevom, te smatra da njegova ekipa može iznenaditi sastav Mirze Varešanovića.
“Drago mi je da smo dobili Sarajevo u osmini finala Kupa BiH jedan od najvećih klubova u našoj državi. U ovoj godini kada obilježavamo 100 godina postojanja igrali smo protiv još jednog velikog kluba iz regiona Partizana kojeg smo savladali 1:0. Utakmicom protiv Sarajeva na najljepši načim bi zaokružili naš veliki jubilej”, rekao je Jelisavac te dodao:
“Samim prolaskom u osminu finala jasno je da želimo otići i korak više. U glavni grad dolazimo da se nadigravamo sa Sarajevom, te da napravimo što bolji rezultat za uzvrat. Sloboda je u vrhu Prve lige RS, te smatram da moji igrači mogu napraviti veliki rezultat i protiv Sarajeva”, zaključio je Jelisavac.
Sloboda je u 1/16 finala Kupa BiH bila bolja od federalnog prvoligaša Orašja minimalno 1:0.
ovi treneri se svi obezobrazili, niko vise nema respkta prema nikome
Nakon Partizana pada i Sarajevo
U glavni grad dolazimo da se nadigravamo sa Sarajevom, te da napravimo što bolji rezultat za uzvrat, rekao je Jelisavac
Žrijeb osmine finala Kupa BiH donio je susret između FK Sarajevo i FK Slobada iz Novog Grada/Bosanskog Novog člana Prve lige RS. Prvi susret igra se 29. septembra na stadionu “Asim Ferhatović Hase” u Sarajevu.
Zlatko Jelisavac, šef stručnog štaba Sloboda optimista je uoči meča sa Sarajevom, te smatra da njegova ekipa može iznenaditi sastav Mirze Varešanovića.
“Drago mi je da smo dobili Sarajevo u osmini finala Kupa BiH jedan od najvećih klubova u našoj državi. U ovoj godini kada obilježavamo 100 godina postojanja igrali smo protiv još jednog velikog kluba iz regiona Partizana kojeg smo savladali 1:0. Utakmicom protiv Sarajeva na najljepši načim bi zaokružili naš veliki jubilej”, rekao je Jelisavac te dodao:
“Samim prolaskom u osminu finala jasno je da želimo otići i korak više. U glavni grad dolazimo da se nadigravamo sa Sarajevom, te da napravimo što bolji rezultat za uzvrat. Sloboda je u vrhu Prve lige RS, te smatram da moji igrači mogu napraviti veliki rezultat i protiv Sarajeva”, zaključio je Jelisavac.
Sloboda je u 1/16 finala Kupa BiH bila bolja od federalnog prvoligaša Orašja minimalno 1:0.
-
El_comadante
#93 Re: Kup BiH 2010/2011
mislim da Sarajevo, Široki i Zrinjski prolaze dalje a i ostali premijer ligaši su favoriti. e sad Željo - Borac je zeznuto prognozirati jer tu mogu obje ekipe da se plasiraju dalje. a Čelik - Slavija tu bi mogla Slavija jer se polako dižu formu i sve ostalo.
-
samo_ovaj_put
#94 Re: Kup BiH 2010/2011
budu li ove utakmice kupa na bht1?
-
jovanbl
#95 Re: Kup BiH 2010/2011
bice prenos obe utakmice kupasamo_ovaj_put wrote:budu li ove utakmice kupa na bht1?
http://www.fkborac.net/sajt/novosti/rea ... 1/09/2010/
- BSn
#96 Re: Kup BiH 2010/2011
zrinjski, sarajevo, olimpikc i siroki bi ovo trebali rutinski proci.
@jovane, pa zna l' se koja ce tv prenositi?
-
jovanbl
#97 Re: Kup BiH 2010/2011
bhtBSn wrote:zrinjski, sarajevo, olimpikc i siroki bi ovo trebali rutinski proci.
- BSn
#98 Re: Kup BiH 2010/2011
hvala.
steta sto se proslogodisnji finalisti srecu ovako rano, al' k'o prodje dalje mu je laganica.
jedino sarajevo moze biti prepreka, ovi ostali mi se ne cine da mogu daleko u kupu, bez obzira na stanje u ligi.
steta sto se proslogodisnji finalisti srecu ovako rano, al' k'o prodje dalje mu je laganica.
- Samo HZ
#99 Re: Kup BiH 2010/2011
Admin je legenda, hahahahahahhaahahah ..
- Obuca9
#100 Re: Kup BiH 2010/2011
S ovom Slobodom smo trebali igrati i prije par godina, isto tako prva trebala biti u Sarajevu, ali nisu imali para da dođu pa su odustali od utakmica i dobili smo obje tekme par forfe 3:0. Neka sad tako bude, ali kroz igru i ja zadovoljan 
P.S.
Zipa ovog ciganluka:
"Ne mislim da je prednost što prvu igramo kod kuće, posebno zbog suđenja u našoj ligi", kazao je Ibraković.
Nisu još ni parovi izvučeni kako treba, ovaj već kuka na suđenje
P.S.
Zipa ovog ciganluka:
"Ne mislim da je prednost što prvu igramo kod kuće, posebno zbog suđenja u našoj ligi", kazao je Ibraković.
Nisu još ni parovi izvučeni kako treba, ovaj već kuka na suđenje