Ubistvo u Zenici
- Simply_Red
#76 Re: Šokantan video snimak ubistva bicikliste u Zenici!
DIJASPORI ZABRANITI DOLAZAK U OVU ZEMLJU IKADA VISE...mater vam vasu pekarsku, zidarsku, molersku tamo kicmu lomite da bi se ovdje izivljavali mater vam... nije vam ovo češka 80-tih sve vam vase...
p.s. jel mi se cini, il je covjeku otpala ruka/noga sta li? to sto je par metara ispred njega sa tragom krvi
p.s. jel mi se cini, il je covjeku otpala ruka/noga sta li? to sto je par metara ispred njega sa tragom krvi
- kurty
#77 Re: Šokantan video snimak ubistva bicikliste u Zenici!
Simply_Red wrote:DIJASPORI ZABRANITI DOLAZAK U OVU ZEMLJU IKADA VISE...mater vam vasu pekarsku, zidarsku, molersku tamo kicmu lomite da bi se ovdje izivljavali mater vam... nije vam ovo češka 80-tih sve vam vase...
noga
- johnny_blazze
#78 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ako sam dobro vidio na nekim drugim klipovima ove nesrece doslo je do potpunog razorenja tj kidanja ekstemiteta sto spada u najteze mehanicke povrede,stvarno svaki dan sve gore i gorePrpa.ba wrote:hotazmaj wrote:Nagledao sam se tokom rata dosta stvari, pa i mrtvih i raskomadanih tijela ali ovo je STRASNO.
Takodjer. Pri sanitetu sam vidio mnoge stvari nezamislive sretnicima koji ih nisu vidjeli, ali zbog ovog videa necu moci spavati. Majko draga![]()
![]()
Smrtna kazna za ovo bi bila najmanja moguca, ubojici zelim najtezu mogucu bolest i patnju na ovom, a najgoru Boziju kaznu na onom svijetu.![]()
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#79 Re: Šokantan video snimak ubistva bicikliste u Zenici!
Ne čini ti se...bukvalno ga je raznijelo.Simply_Red wrote:DIJASPORI ZABRANITI DOLAZAK U OVU ZEMLJU IKADA VISE...mater vam vasu pekarsku, zidarsku, molersku tamo kicmu lomite da bi se ovdje izivljavali mater vam... nije vam ovo češka 80-tih sve vam vase...
- cappy_tempo
#80 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
koliko sam upratio krusty i fura MTB,a ni to vise nije sigurno,a najbolji primjer je Salko (27 godina invalid) kojeg je majmun direktno opalio jer nije mogao voziti 60km/h na planini i uzivatamir79 wrote:kurty wrote:a danas, nas par bezze nesto prica i kontamo poslije ramazana i ispita s biciklima n malo dalju tura, sva tri dana...
e moj Boze... strah me sjest u avliji sad na biciklo
uhvati se brdskog biciklizma, zaboravi ceste...
- zambaklija
#81 Re: Šokantan video snimak ubistva bicikliste u Zenici!
a šta ti lično činiš da se ovakvo što medešava?Pa tu je domicilni sa onim yugom ubio policajcaSimply_Red wrote:DIJASPORI ZABRANITI DOLAZAK U OVU ZEMLJU IKADA VISE...mater vam vasu pekarsku, zidarsku, molersku tamo kicmu lomite da bi se ovdje izivljavali mater vam... nije vam ovo češka 80-tih sve vam vase...
P.S.ija tebi tvoju M.
- kurty
#82 Re: Šokantan video snimak ubistva bicikliste u Zenici!
Imate na istom blugu par slika...
na jednoj od slika, nakoh sto se auto zaustavilo negdje deleko od mjesta ubistva... u vratima zabijena rucka od bicikla
na jednoj od slika, nakoh sto se auto zaustavilo negdje deleko od mjesta ubistva... u vratima zabijena rucka od bicikla
-
high_volume
#83 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Dakle - da svi zajedno odemo do zeničkog pritvora i izvedemo djevojku i svi je dobro išutamo nogama i potom onesemo na prvo drvo i objesimo! Ili "metkom na licu mjesta"... Da je "mi" tako kaznimo, nama ne treba zakon? I sve ostale koji prekrše zakon, ubodu nekog u tramvaju, otmu zlato s vrata, pucaju pištoljima i sl. Evo, ja predlažem da svi frustrirani sa ovog pdf formiraju tim za egzekuciju, da izađu na ulice i hvataju prestupnike...atko wrote:Samo nek mi dodju ovdje moralisti sad palamuditt kako smo mi bolesnici koji pozivaju na linc![]()
nimalo se ne salim ... ovo govno ubilacko sto je bilo za volanom je za metka na licu mjesta![]()
![]()
pa ljudi moji onolikom briznom prec u drugu traku, proc korz crveno, pjesaci na zebri su u par koraka izbjegli smrt ... bozije davanje pa nije jos koje auto zakacila ... broj zrtava je mogo biti dvocifren
![]()
Nesretnom covjeku rahmet/mir boziji![]()
![]()
A da usput raspustimo policiju i tužioce i sud, ne trebaju nam
Ili da izvršimo pritisak na tužilaštvo da rade poslove za koje su plaćeni? Ako nisu u stanju, da tražimo ostavke i odgovornost...
- Warhead
#84 Re: Šokantan video snimak ubistva bicikliste u Zenici!
Zna li se ko je kuja koja je vozila? Ti drzavu bez smrtne kaze!!! Malo bi joj i ta kazna bila...

- arbosan
#85 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pogledao sam snimak, zaista je grozno, Rahmet nek je ovom covjeku.
Nego ljudi, uhvatio me strah, mislio sam na bajram da krenem na put od 5 sati, tacnije do Krajne. onda kontam, Boze dragi, bolje da ipak prije na dan krenem, uvijek bude pijanih i stravicnih udesa.
ZBOG TOGA, molim i Vas da budete savjesni i pazite gdje idete za Bajram, i sta ujedno i pijete, nemoj te ljudi da bude jos takvih prica za Bajrama ili poslije.
Da nas dragi Bog sacuva, ipak cu krenuti ranije dan, kako bi stiga ako Bog da sa familijom bez problema.
Nego ljudi, uhvatio me strah, mislio sam na bajram da krenem na put od 5 sati, tacnije do Krajne. onda kontam, Boze dragi, bolje da ipak prije na dan krenem, uvijek bude pijanih i stravicnih udesa.
ZBOG TOGA, molim i Vas da budete savjesni i pazite gdje idete za Bajram, i sta ujedno i pijete, nemoj te ljudi da bude jos takvih prica za Bajrama ili poslije.
Da nas dragi Bog sacuva, ipak cu krenuti ranije dan, kako bi stiga ako Bog da sa familijom bez problema.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#86 Re: Šokantan video snimak ubistva bicikliste u Zenici!
-
amir79
#87 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
1946 wrote:
@amir79 valja i do brda doći, najčešće na bajku
Slazem se...
a koliko vidim sve je veci broj biciklista ucestvuje u saobracaju, a oni tako lako ginu...
ja sam se prije par mjeseci kurcio na biciklu.. vozio sam Obalom i kod Principovog mosta tramvajska stanica puna... sidjem na cestu da zaobidjem, uleti mi prednja guma u tramvajske sine, padnem, isprevrcem se po cesti, sreca nije auta bilo u toj traci, nisam ni kacigu imao... od tada polako i pazljivo po gradu i forsiranje planine.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#88 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Za ovakve slucajeve sud i zakon su u Bosni nulahigh_volume wrote:Dakle - da svi zajedno odemo do zeničkog pritvora i izvedemo djevojku i svi je dobro išutamo nogama i potom onesemo na prvo drvo i objesimo! Ili "metkom na licu mjesta"... Da je "mi" tako kaznimo, nama ne treba zakon? I sve ostale koji prekrše zakon, ubodu nekog u tramvaju, otmu zlato s vrata, pucaju pištoljima i sl. Evo, ja predlažem da svi frustrirani sa ovog pdf formiraju tim za egzekuciju, da izađu na ulice i hvataju prestupnike...atko wrote:Samo nek mi dodju ovdje moralisti sad palamuditt kako smo mi bolesnici koji pozivaju na linc![]()
nimalo se ne salim ... ovo govno ubilacko sto je bilo za volanom je za metka na licu mjesta![]()
![]()
pa ljudi moji onolikom briznom prec u drugu traku, proc korz crveno, pjesaci na zebri su u par koraka izbjegli smrt ... bozije davanje pa nije jos koje auto zakacila ... broj zrtava je mogo biti dvocifren
![]()
![]()
A da usput raspustimo policiju i tužioce i sud, ne trebaju namImamo mi svoj "zakon divljeg zapada"
![]()
Ili da izvršimo pritisak na tužilaštvo da rade poslove za koje su plaćeni? Ako nisu u stanju, da tražimo ostavke i odgovornost...
- johnny_blazze
#89 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
upravo tako jer izgleda da drugacije ne moze nego da narod uzme u svoje rukeAdmir_1984 wrote:Za ovakve slucajeve sud i zakon su u Bosni nulahigh_volume wrote:Dakle - da svi zajedno odemo do zeničkog pritvora i izvedemo djevojku i svi je dobro išutamo nogama i potom onesemo na prvo drvo i objesimo! Ili "metkom na licu mjesta"... Da je "mi" tako kaznimo, nama ne treba zakon? I sve ostale koji prekrše zakon, ubodu nekog u tramvaju, otmu zlato s vrata, pucaju pištoljima i sl. Evo, ja predlažem da svi frustrirani sa ovog pdf formiraju tim za egzekuciju, da izađu na ulice i hvataju prestupnike...atko wrote:Samo nek mi dodju ovdje moralisti sad palamuditt kako smo mi bolesnici koji pozivaju na linc![]()
![]()
![]()
![]()
A da usput raspustimo policiju i tužioce i sud, ne trebaju namImamo mi svoj "zakon divljeg zapada"
![]()
Ili da izvršimo pritisak na tužilaštvo da rade poslove za koje su plaćeni? Ako nisu u stanju, da tražimo ostavke i
odgovornost...
-
(ne)forumas
#90 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
don't drink and drive take a joint and fly pa kada te zaustave odmah ce znati da nisi brzo vozio vec da si nisko letio... ispod radara naravnoarbosan wrote:pazite gdje idete za Bajram, i sta ujedno i pijete
- kurty
#91 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
treba i do brda doci..amir79 wrote:1946 wrote:
@amir79 valja i do brda doći, najčešće na bajku
Slazem se...
a koliko vidim sve je veci broj biciklista ucestvuje u saobracaju, a oni tako lako ginu...
ja sam se prije par mjeseci kurcio na biciklu.. vozio sam Obalom i kod Principovog mosta tramvajska stanica puna... sidjem na cestu da zaobidjem, uleti mi prednja guma u tramvajske sine, padnem, isprevrcem se po cesti, sreca nije auta bilo u toj traci, nisam ni kacigu imao... od tada polako i pazljivo po gradu i forsiranje planine.
nedavno sam ovdje na ovoj temi i na onoj "Biciklom kroz Sarajevo" pisao kako me momak u Semizovcu sakom udario u ledja...Ja na biciklu, on u kombiju.. Obratio se prvoj patroli na koju sam naisao, i policajac mi se u facu smijao sa rijecima "ma mojne me zajebavati da te stocem puko u ledja"...
Nasao sam sofera, nasao suvozaca, a pricao i sa komandirom policiske uprave kojoj je policajac pripadao...
Sve na cistunac izgurao, bez ikakve sile ili cega vec...
Lijepo brdo, lijepa planina...Al treba i do toga doci
-
fixer
#92 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ko je god pogledao snimak ne sumnjam da je u sebi pronasao jedan dio za koji nije ni znao da postoji.high_volume wrote:Dakle - da svi zajedno odemo do zeničkog pritvora i izvedemo djevojku i svi je dobro išutamo nogama i potom onesemo na prvo drvo i objesimo! Ili "metkom na licu mjesta"... Da je "mi" tako kaznimo, nama ne treba zakon? I sve ostale koji prekrše zakon, ubodu nekog u tramvaju, otmu zlato s vrata, pucaju pištoljima i sl. Evo, ja predlažem da svi frustrirani sa ovog pdf formiraju tim za egzekuciju, da izađu na ulice i hvataju prestupnike...atko wrote:Samo nek mi dodju ovdje moralisti sad palamuditt kako smo mi bolesnici koji pozivaju na linc![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SAd dok sam jos pod dojmom, imam osjecaj da bi je zubima raskomadao, ali...
Itekako je dobro da ovo rijese sudovi, ali kakvi jebeni sudovi? Da ljudi znaju da ce ovo sudovi rijesiti, ne bi bilo ovog gnijeva jedne jebene sekunde.
- kurty
#93 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sad sam procitao...
Tokom istrage utvrđeno je da je ona ipak bila sama u automobilu, te da tvrdnje da se sa njom nalazio, i to za upravljačem, i muškarac, nisu tačne. Kako nam je rečeno u policiji istraga je i dalje u toku.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#94 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Da, da imamo dokaze i cinjenice da sud ovo osudujue na dugogodisnju robiju, ne bi ovako brutalno svi reagirali. Ovako uz pomoc love i stele moze dobiti godinu-dvije max

-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#95 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Tako je. Evo babo se izgleda već izvukao. Šatro nije bio u autu...Admir_1984 wrote:Da, da imamo dokaze i cinjenice da sud ovo osudujue na dugogodisnju robiju, ne bi ovako brutalno svi reagirali. Ovako uz pomoc love i stele moze dobiti godinu-dvije max![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#96 Re: Šokantan video snimak ubistva bicikliste u Zenici!
02. Sep. 2010. 00:34 Banned user for reason “krshenje pravila foruma”
» Simply_Red, zambaklija, escobar__, zlatanko
7 dana
» Simply_Red, zambaklija, escobar__, zlatanko
7 dana
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#97 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Evo upravo sam preko nekog linka usao na ubicin profil, i sokirao sam se jos vise
njoj ovo nije uopste prvi put da u BIH izaziva saobracajnu nesrecu, ispod jedne od njenih slika (ona sebe smatra kako sam skontao neshvacenom umjetnicom)
pise izmedjuostalog ovo:
,,Ich
hatte einen schweren Autounfall in Zenica, Bosnien. Im Schnee. Einer
der schwersten die ich erlebte in Nemila. Ich hatte schon einen
Fronalunfall mit 120. Mir ist nichts geschehen. Der Unfall in Nemila
war extrem. Ich bin 10 Meter mit dem VW in die Luft geflogen. Ich hatte
sehr viele Unfälle. Mit Drogen hatte ich viele Unfälle. Einen
Gehirnschlag bei der Lentuluskirche und Atemnot am Bahnhof Bern. Ich
bin 2 Jahre fast auf Cocain gewesen und habe den Sinn für Alles
verlohren. (das Bild vom Hund ist von mir, Ich bin Künstlerin)''
Nevjerovatno, prevod glasi ovako:,, Imala sam tesku saobracajnu nesrecu u Zenici, Bosna. U snijegu. Jedan od najtezih koje sam dozivjela u Nemili. Imala sam vec jedan frontalni sudar sa 120. Meni nije nista bilo. Nesreca u Nemili je bila ekstremna. Sa VW-om sam letjela 10 metara kroz zrak. Ja sam vec imala mnogo nesreca. Sa drogama sam imala mnogo nesreca. Potres mozga kod Lentulus crkve i prestanak disanja kod stanice u Bernu. Skoro 2 godine sam bila na kokainu i izgubila sam smisao za sve. (slika psa je moja, ja sam umjetnica)''
Boze dragi, koliko ih jos ima samo po nasim cestama?? 
,,Ich
hatte einen schweren Autounfall in Zenica, Bosnien. Im Schnee. Einer
der schwersten die ich erlebte in Nemila. Ich hatte schon einen
Fronalunfall mit 120. Mir ist nichts geschehen. Der Unfall in Nemila
war extrem. Ich bin 10 Meter mit dem VW in die Luft geflogen. Ich hatte
sehr viele Unfälle. Mit Drogen hatte ich viele Unfälle. Einen
Gehirnschlag bei der Lentuluskirche und Atemnot am Bahnhof Bern. Ich
bin 2 Jahre fast auf Cocain gewesen und habe den Sinn für Alles
verlohren. (das Bild vom Hund ist von mir, Ich bin Künstlerin)''
Nevjerovatno, prevod glasi ovako:,, Imala sam tesku saobracajnu nesrecu u Zenici, Bosna. U snijegu. Jedan od najtezih koje sam dozivjela u Nemili. Imala sam vec jedan frontalni sudar sa 120. Meni nije nista bilo. Nesreca u Nemili je bila ekstremna. Sa VW-om sam letjela 10 metara kroz zrak. Ja sam vec imala mnogo nesreca. Sa drogama sam imala mnogo nesreca. Potres mozga kod Lentulus crkve i prestanak disanja kod stanice u Bernu. Skoro 2 godine sam bila na kokainu i izgubila sam smisao za sve. (slika psa je moja, ja sam umjetnica)''
Last edited by A1fa on 02/09/2010 00:48, edited 1 time in total.
-
high_volume
#98 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sud presudi onako kako mu tužilac pripremi tužbu, odnosno onako kako advokat uspije pronaći rupe u tužbi. Ako postoji ikakvo nezadovoljstvo izrečenim kaznama, nefunkcionalnim tužbama i sl. postoji civiliziran način rješavanja problema - protesti satima, danima, na svaki moguć način ispred svih institucija nadležnog pravosuđa ili zakonodavne vlasti. Pritisak mora postojati i pod pritiskom naroda svaka vlast puca!Admir_1984 wrote:Da, da imamo dokaze i cinjenice da sud ovo osudujue na dugogodisnju robiju, ne bi ovako brutalno svi reagirali. Ovako uz pomoc love i stele moze dobiti godinu-dvije max![]()
-
high_volume
#99 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Imam osjećaj Pero da si htio napisati još i "na žalost"Pera Trta wrote:Tako je. Evo babo se izgleda već izvukao. Šatro nije bio u autu...Admir_1984 wrote:Da, da imamo dokaze i cinjenice da sud ovo osudujue na dugogodisnju robiju, ne bi ovako brutalno svi reagirali. Ovako uz pomoc love i stele moze dobiti godinu-dvije max![]()
Tema se "ubila" za vampire
-
fixer
#100 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Dok mi folkloriramo zrtve se nizu. Pa vidis ti koja je to psiha. Picka joj materina.high_volume wrote:Sud presudi onako kako mu tužilac pripremi tužbu, odnosno onako kako advokat uspije pronaći rupe u tužbi. Ako postoji ikakvo nezadovoljstvo izrečenim kaznama, nefunkcionalnim tužbama i sl. postoji civiliziran način rješavanja problema - protesti satima, danima, na svaki moguć način ispred svih institucija nadležnog pravosuđa ili zakonodavne vlasti. Pritisak mora postojati i pod pritiskom naroda svaka vlast puca!Admir_1984 wrote:Da, da imamo dokaze i cinjenice da sud ovo osudujue na dugogodisnju robiju, ne bi ovako brutalno svi reagirali. Ovako uz pomoc love i stele moze dobiti godinu-dvije max![]()