Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Aurora Borealis

#76 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 25/11/2010 12:08, edited 1 time in total.
Ductus Holedocus

#77 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?

Post by Ductus Holedocus »

Suti i trpi wrote:
Ductus Holedocus wrote:Ne znam sta da definisem kao prvu ljubav:
1. prva zaljubljenost i suze ?
2. prvi momak s kojim smo se zabavljali i prvi put poljubila?
3. prva veza sa seksom?
4. prva zrela ljubav?
5. prva duza ljubav?
6. prva ljubav koja se otezala godinama i predstavljala slabost?
7. prvi za kog sam mislila da je pravi?
8. trenutni jer je najbolji od svih prethodnih?
1.U cetvrtom razredu osnovne skole..Bilo je suza,jer sam se potukla zbog njega...i izvukla deblji kraj.
Bio je najsladji djecak u razredu! :)
2.U osmom razredu,na maturskoj veceri...Bio je to djecak,kojeg sam upoznala u muzickoj skoli..a,nisam znala da pohadjamo istu osnovnu skolu.
na prvi pogled mi se svidio..i,tako na maturskom me uvalise..iako on nije htio :sad:
Bili smo skupa samo jednu vece:D,onda smo izgubili kontakt..Eh,nije bilo u mom vaktu mobitela...
3.-------nema nista dok se ne vjencamo :lol: :lol: :lol:
4.Nekad u 3 razredu srednje..Trajalo 3/4mjeseca...Bila luda,pa otisla..(mozda)
5....zbog ovog sam ostavila prethodnog,pa mozda mi i nije zao..Voljela sam ga..Bio je momak sa najljepsim plavim ocima,,,i 8)
Trajalo zadugo..sad prestalo..
Sve prave ljubavi su tuzne..
eemina

#78 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?

Post by eemina »

kratko i jasno: SVE.
male_okice

#79 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?

Post by male_okice »

samo losa uspomena i nista vise
Ductus Holedocus

#80 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?

eemina wrote:kratko i jasno: SVE.
cekaj dok ti nadjes nekoga novog,pa ti izbije sve iz galve..Neces znati dje ti je galve,a dje gu***a :lol: :lol:
Ostaje samo sjecanje,bilo lijepo ili ruzno..ali svak ko kaze,da jos voli tog nekog bivseg/bivsu..nakon 2,3,5,10godina,laze sebe i zavarava druge..
Zivot je sve nesto iz pocetka... :thumbup:
sakop

#81 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?

Post by sakop »

hvala joj što je bila kučka :x
sad znam cijeniti prave ženske :thumbup:
mr`mirza

#82 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?

Post by mr`mirza »

sakop wrote:hvala joj što je bila kučka :x
sad znam cijeniti prave ženske :thumbup:
:thumbup:
XOptimisticna

#83 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?

Post by XOptimisticna »

Sada samo draga uspomena :)
jedna tamo

#84 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?

Post by jedna tamo »

Gospoda Ministarka wrote:Nista, ama bas nista.... sad vidim da to i nije bila ljubav... ljubav je puno vise od osjecaja kad ti drhte koljena kad ga vidis i konstantne treme, puno vise i od trnaca koji te prolaze dok te ljubi gdje niko prije nije... Samo draga uspomena da si nekad bio pravi naivni bekan i kako je nekad stidni dodir na skrovito mjesto dovodio do blage ekstaze....

potpisujem..ništa ama baš ništa
Officer Crabtree

#85 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?

Post by Officer Crabtree »

Nabijem je na qrac.

Nagovorio bih joj se samo da se nije udala a jeben joj čovjek.
zelenashica

#86 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?

Post by zelenashica »

Meni je svaka nova ljubav velika.Sve dok sam zaljubljena i volim to je najveća ljubav,kad prestanem da volim doći će neka nova opet velika ljubav.
Ostalo su samo uspomene.
Kako Daco jenom zapisa:"Drago mi je što sam i ja dio nečije uspomene!"
Ductus Holedocus

#87 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?

:thumbup:
zelenashica wrote:Meni je svaka nova ljubav velika.Sve dok sam zaljubljena i volim to je najveća ljubav,kad prestanem da volim doći će neka nova opet velika ljubav.
Ostalo su samo uspomene.
Kako Daco jenom zapisa:"Drago mi je što sam i ja dio nečije uspomene!"
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#88 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?

Post by Truba »

Ductus Holedocus wrote:Ne znam sta da definisem kao prvu ljubav:
1. prva zaljubljenost i suze ?
2. prvi momak s kojim smo se zabavljali i prvi put poljubila?
3. prva veza sa seksom?
4. prva zrela ljubav?
5. prva duza ljubav?
6. prva ljubav koja se otezala godinama i predstavljala slabost?
7. prvi za kog sam mislila da je pravi?
skoro sve i zamalo sve :)
malamu

#89 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?

Post by malamu »

kad prodje poslije toga 2-3 godine onda nista ne znaci samo neka divne trenutke pamtis a lose zaboravis. ali ponekad moze i da bude nocna mora ;) i ako se ta velika ljubav ne traje i u ovom trenutku znaci i da nije bila toliko velika da nije nesto stimalo ili zasicenje je bilo :) jednostavnio ljudi raskrste s tom velikom ljubavi kad dodje neka bolja veca i zrelija.
Ductus Holedocus

#90 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?

malamu wrote:kad prodje poslije toga 2-3 godine onda nista ne znaci samo neka divne trenutke pamtis a lose zaboravis. ali ponekad moze i da bude nocna mora ;) i ako se ta velika ljubav ne traje i u ovom trenutku znaci i da nije bila toliko velika da nije nesto stimalo ili zasicenje je bilo :) jednostavnio ljudi raskrste s tom velikom ljubavi kad dodje neka bolja veca i zrelija.
Ma jasta,da je valjalo i trajalo bi..
Nego,mi smo ljudili mazohisti..i volimo sebe muciti..Zasto?Uvijek ce doci neko ko nas je zasluzio..i koji ce nas voljeti.. :thumbup:
malamu

#91 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?

Post by malamu »

Ductus Holedocus wrote:
malamu wrote:kad prodje poslije toga 2-3 godine onda nista ne znaci samo neka divne trenutke pamtis a lose zaboravis. ali ponekad moze i da bude nocna mora ;) i ako se ta velika ljubav ne traje i u ovom trenutku znaci i da nije bila toliko velika da nije nesto stimalo ili zasicenje je bilo :) jednostavnio ljudi raskrste s tom velikom ljubavi kad dodje neka bolja veca i zrelija.
Ma jasta,da je valjalo i trajalo bi..
Nego,mi smo ljudili mazohisti..i volimo sebe muciti..Zasto?Uvijek ce doci neko ko nas je zasluzio..i koji ce nas voljeti.. :thumbup:
slazem se sami sebi smo najveci neprijatelji :) ali u tim trenutcima mislimo da je smak svijeta ako pustimo nekog koga volimo a ponekad je to najbolje rijesenje jer tek tada otvorimo oci i vidimo da ima bolje i da ima osoba s kojim bolje hemiju pronalazimo :) ali same po sebi velike ljubavi su uvijek teske i rijetko koja opstane :)
Ductus Holedocus

#92 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?

Me velika ljubav je samo ona s kojom ostarimo,sigurna sam 100%!
Treba vremena da poraste :D
ecstase

#93 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?

Post by ecstase »

Rado se sjetim nje :-?
Prosle godine mi se desila bas cudna situacija.Znaci prekinuli smo prije mozda 5 godina i od tada se rijetko vidjali (mislim ono na ulici,slucajno) i bude samo cao za cao nista vise.Ali et prosle godine stajao sam kod vjecne vatre i cekao prijatelja.Neko mi pridje sa ledja i samo mi stavi ruku na rame a vjerovali ili ne istog trenutka su mi kroz tijelo profurali neki totalno jebeni trnci i znao sam da je to bila ona.Ne pitajte me kako sam znao al jednostavno sam znao da je to ona.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#94 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?

Post by Truba »

iiiii
♥ Julianna ♥

#95 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?

Post by ♥ Julianna ♥ »

Iiiii????
maxell_sarajevo

#96 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?

Post by maxell_sarajevo »

Da hoce doktori izmisliti kakvu tabletu pa da je popijemo i zaboravimo bivse.Moja velika ljubav znacila mi je sve, zbog nje sam zapostavio sve zivo, trudio se oko nje kao sto nece nijedan buduci prema njoj, za neke stvari zatvarao oci i pravio se da ne vidim misleci da je to samo prolazno, sve joj popustao, bio previse dobar, sve dok jednog dana mi nije rekla "Tebi sve ravno do mora, imal ijedna stvar da ti smeta u zivotu?".Smetalo joj je to kad bi ona rekla da ide sa prijateljicama do grada ja rekao "haj i lijepo se provedite" ona je izgleda zeljela nekog krkana iz Buca Potoka koji ce je malteretirati, a mi fini momci nismo takvi. :D Nakon krace prepirke sam se razisao sa njom, mozda sam pogrijesio, al necu da razbijam glavu sa tim.Danas je svakodnevno viđam jer zivi 200metara od moje kuce, vidim uspjela je u zivotu, fax, posao, kucu napravila (evo danas joj bas fasadu stavljaju). :-D
Koliko mi danas znaci?- mozda nista, al imam osjecaj da kad bi progovorio dvije sa njom odmah bi joj brak ponudio jer je ona bila ona koja se jednom u zivotu sretne. :sad:

Sto bi rek'o jedan nas pjevac "jos moja zvijezda na nebu sja, kuda me vodi k'o to zna..."
Ductus Holedocus

#97 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?

maxell_sarajevo wrote:Da hoce doktori izmisliti kakvu tabletu pa da je popijemo i zaboravimo bivse.Moja velika ljubav znacila mi je sve, zbog nje sam zapostavio sve zivo, trudio se oko nje kao sto nece nijedan buduci prema njoj, za neke stvari zatvarao oci i pravio se da ne vidim misleci da je to samo prolazno, sve joj popustao, bio previse dobar, sve dok jednog dana mi nije rekla "Tebi sve ravno do mora, imal ijedna stvar da ti smeta u zivotu?".Smetalo joj je to kad bi ona rekla da ide sa prijateljicama do grada ja rekao "haj i lijepo se provedite" ona je izgleda zeljela nekog krkana iz Buca Potoka koji ce je malteretirati, a mi fini momci nismo takvi. :D Nakon krace prepirke sam se razisao sa njom, mozda sam pogrijesio, al necu da razbijam glavu sa tim.Danas je svakodnevno viđam jer zivi 200metara od moje kuce, vidim uspjela je u zivotu, fax, posao, kucu napravila (evo danas joj bas fasadu stavljaju). :-D
Koliko mi danas znaci?- mozda nista, al imam osjecaj da kad bi progovorio dvije sa njom odmah bi joj brak ponudio jer je ona bila ona koja se jednom u zivotu sretne. :sad:

Sto bi rek'o jedan nas pjevac "jos moja zvijezda na nebu sja, kuda me vodi k'o to zna..."
Patetika.. :D
Ljuska_u_BaklaFi

#98 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Ne znaci mi ama bash nishta.....da ne postaviste temu ne bi je se ni sjetila :lol:
outoforder

#99 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?

Post by outoforder »

Znači mi mnogo. Odrasla uz njega, naučila kako neke stvari u životu fukncioniraju. Sretnem ga ponekad i skoro uvijek me uhvati neka sjeta. Nismo dugo razgovarali jer bi to povrijedilo naše trenutne partnere, ali baš bih voljela razmijeniti dojmove o vremenu razdvojenosti. Onako, drugarski.
skopljo69

#100 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?

Post by skopljo69 »

ja je nisam vidio skoro dvije godine, i nadam se da necu jos 20!!! glupaca :lol:
Post Reply