ogrebao auto/blatobran :S

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
(ne)forumas

#76 Re: ogrebao auto/blatobran :S

Post by (ne)forumas »

emko1234 wrote:ako nas lozis napravicemo ti transformersa od auta..jel posteno? :D :D :D :D

:D :D :D :D
ismar92

#77 Re: ogrebao auto/blatobran :S

Post by ismar92 »

Nije problem, cim se dohvatim kamere necije, ako je potrebno uzecu i ovu moju VGA, samo dok starci odu, pa cu vam slikati :)

ja ovde umirem od straha, a vi se samnom sprdate...

eto dolazim u nedelju u sarajevo.. ko oce da vidi licno, i da vidi to.. vidjece :P np

Jel zna neko nesto, da to nesto malo sredim da se dalje ne siri da ogrebotina.. snecim da prekrije, premazem ili nesto da se dalje ne cijepa xD
(ne)forumas

#78 Re: ogrebao auto/blatobran :S

Post by (ne)forumas »

probaj prekrit auto ceradom :)
ismar92 wrote:Nije problem, cim se dohvatim kamere necije, ako je potrebno uzecu i ovu moju VGA, samo dok starci odu, pa cu vam slikati :)

ja ovde umirem od straha, a vi se samnom sprdate...

eto dolazim u nedelju u sarajevo.. ko oce da vidi licno, i da vidi to.. vidjece :P np

Jel zna neko nesto, da to nesto malo sredim da se dalje ne siri da ogrebotina.. snecim da prekrije, premazem ili nesto da se dalje ne cijepa xD
ljudozder

#79 Re: ogrebao auto/blatobran :S

Post by ljudozder »

ismar92 wrote:... Jel zna neko nesto, da to nesto malo sredim da se dalje ne siri da ogrebotina.. snecim da prekrije, premazem ili nesto da se dalje ne cijepa xD
jarane, prvo ovo nije nikakva ogrebotina, može se to za male pare sredit, do 100 km kod ovih avlijanera :D

a ako hoćeš da prekriješ, imam ja jednu pametnu ideju :D uzmi zemlje, još bolje prašine, pomiješaj s vodom, ili ako imaš gdje blata gotovog, mada ne vjerujem, jer je suša trenutno, al eto premaži blatom, nek konstantno auto bude prljavo na tom mjestu, trudi se to da uvijek radiš dok ne skupiš ili pare za farbanje ili muda za izgovor... al čini mi se da nas ložiš, jbt čuj to prošo s četvorkom i istjerali te iz kuće... prije će bit da si peder :lol:
Bullet Tooth Tony

#80 Re: ogrebao auto/blatobran :S

Post by Bullet Tooth Tony »

da si ti proso cetvorkom i da su te istjerali iz kuce zbog toga tebi ne bi palo na pamet da auto uzems a kamoli da ga ogrebes .... stipu se suplje ;-)
Abu FEED el-Castro

#81 Re: ogrebao auto/blatobran :S

Post by Abu FEED el-Castro »

ljudozder wrote:
ismar92 wrote:... Jel zna neko nesto, da to nesto malo sredim da se dalje ne siri da ogrebotina.. snecim da prekrije, premazem ili nesto da se dalje ne cijepa xD
... al čini mi se da nas ložiš, ... prije će bit da si peder :lol:
Ako nas ipak lozis i iskusavas, i gluho bilo si peder, onda ti obrni varijantu. Reci da si ogrebo avto, pa kad polude, onda priznaj istinu i reci sta si zapravo "zagrebo". :lol:
shlauf

#82 Re: ogrebao auto/blatobran :S

Post by shlauf »

Stari će ovako da te išuta što si nas ***ebavao:
http://de.youtube.com/watch?v=RaWA1vKmSNQ

Aleeee aleeeeeeeeeeeeee :dance:
emko1234

#83 Re: ogrebao auto/blatobran :S

Post by emko1234 »

Beg_Babic wrote:da si ti proso cetvorkom i da su te istjerali iz kuce zbog toga tebi ne bi palo na pamet da auto uzems a kamoli da ga ogrebes .... stipu se suplje ;-)
hahahahhahahhah
i jos jace..ima se za leona al se nema za mobitel pa korristis onaj s vga kamerom?? ghahahahahahah..ja mislim da si samo peder..bez leona :D
ismar92

#84 Re: ogrebao auto/blatobran :S

Post by ismar92 »

Mani te se glupih komentara...

Ako nemate šta pametno za reći, radije nemojte...
emko1234

#85 Re: ogrebao auto/blatobran :S

Post by emko1234 »

pa ti si glup..ljudi su ti rekli..ako ne mozes da ukapiras..idi nek te tajo iskara i lec spavat..a auta se mani i pocni prvo s biciklom..jer nisi za auta ocigledno a i cijela prica je toliko lose smisljenja da se vidi da imas 17 maximalno..
ismar92

#86 Re: ogrebao auto/blatobran :S

Post by ismar92 »

Cekam sada, nemoj se praviti budala bezveze... cuj 17 godina... cc...

Moram presutiti....
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#87 Re: ogrebao auto/blatobran :S

Post by Privatna poruka »

ismar92 wrote:Cekam sada, nemoj se praviti budala bezveze... cuj 17 godina... cc...

Moram presutiti....
:sax: :sax: :sax: :sax: :sax:
dzenan_tr

#88 Re: ogrebao auto/blatobran :S

Post by dzenan_tr »

Nedozvoljena uzimanja očevog auta prolazila su mi i više nego dobro sve dok jednom prilikom nisam otkinuo vozačev retrovizor. I sve se završilo na mome zapanjujućem otkriću i upiranju prsta u vrata bez retovizora nekoliko sati kasnije. Stari se ljuto na komšije, sumnjao na svakog ko bi parakirao do njeg sve dok taj isti auto nismo prodali na autootpad zbog moje greške koja se ovaj put nije mogla skriti.
Sva auta svijeta nisu vrijedna tvog života, govorio mi je stari kroz staklo iz predsoblja šok-sobe, a ja sam i tada bio siguran da bi se naljutio zbog onog retrovizora.
dzenan_tr

#89 Re: ogrebao auto/blatobran :S

Post by dzenan_tr »

A, možda ga je Leona stari ogrebao, znaš kako je Izet prešao Faruka za istu stvar na žutoj Folciki?
Jedino ako i vi niste Fazlinovići. :D
Da se ovo Faruk ne zayebava s rajom na SaX forumu? :sax:
terex

#90 Re: ogrebao auto/blatobran :S

Post by terex »

Jebiga trebo si odma rec, i ja sam ogrebao ocu auto ulazio u bascu ogrebem vrata i zadnji blatobran
nista malo se cojk izgalamio i to je to,
saniisani

#91 Re: ogrebao auto/blatobran :S

Post by saniisani »

Nije to nikakav problem popraviti...

PRVO - Uploaduj sliku te ogrebotine

DRUGO- koje je boje auto?

Kad mi ovo odgovoris ... onda ce mo razgovarati za dalje.
donsedin

#92 Re: ogrebao branik..

Post by donsedin »

ismar92 wrote:Seat Leon.. 2008 god..

ja sam vec zvao i trzio pomoc, gdje i kako i sta...

ali gledaj, sa 100km love u dzepu ne mogu nista jbt.. morao bi samo taj dio lakirati, nije dio, citav branik maltene..

ali onda se primjeti razlika, fora je onda, dodje stari, ili stara peru auto, sta je ovo ba. kakwa je ovo boja. pa jos gorih problema, a ako je manji dio hmm... kolko tolko.. neko zakacio i malo boje skino xD

Ma moji starci su takvi ba, joj... to je nevjerovatno... nebi nikad vise auto dobio xD

za koji dan odo u sarajevo na par dana, i nadam se da nece primjetiti do tada, a ako odem tamo, nisam tu, nek pricaju sta oce...

a auto nisam ukrao, vozim redovno, da se uvjezbam... eto kako mi ide vjezbanje... ccc...

samo se nadam sa tom forom, ej stari sta je ovo.. ono poslije parkinga nekog xD

reci mu defitivno ne smijem... ja sam u 3 razredu srednje skole, prosao sa 4, istjerali me iz kuce.. imam li vise sta za rec ??
atko wrote:
ismar92 wrote:Ne mogu to, priznati...

Mene bi iz kuce istjerali.. 100% nije to za mene :S
Ok ... tebi nije frka to reci starom zbog ogrebotine... tebi je frka priznati da si TI napravio gresku;) ... nepreboljiva boljka svih pocetnika ;)

Da ti sad ozbiljno kazem

ne budali i ne blamiraj se po forumu ... i taksistima koji predju po milion kilometara se desi pocetnicka greska
fino reci starom
on ce to zalakirati i kraj price

Pisanje... spavanje ;)
bilo bi lepo da je tako, da samo zalakira, hja.. ali prije lakiranja sta ce sve da bude :S :S :S
ljudozder wrote:jbg jarane probaj čime "zamrljat" nek se ne vidi, zapišaj :D

šalim se ba, teško je to uradit da se ne primijeti, predlažem ti da nešto slažeš originalno skroz, da nikad ne bi ni pomislio da mu lažeš, npr. jebo mater vidi šta mi uradi onaj papak s fiestom, a nema ni tablica :D a ako nisi maštovit, onda bubni istinu i jebiga :D U najgorem slučaju džaba ćeš otić po vozačku kad bude gotova, a u najboljem neće ti dat vozit samom :D

Znači, imaš više otežavajućih okolnosti, a nijednu olakotnu :D Prvo vozio si bez vozačke, drugo auto je novo, treće ogrebo si ga jer nisi pazio, tipično početničko neiskustvo :D

Al opet priznaj ba, ako je otac nije drakula (kod mene je drakula, al opet nije toliki) :D

Ja sam svog friško ofarbanog za manje od godinu dana ponovo moro farbat, ispravljat, polirat i sve te početničke sitnice sredit, samo eto što je kod mene auto staro preko 20 godina, a kod tebe novo :D
Nije problem sto sam vozio bez vozacke, problem je sto je novo sta sam ja njegov sin xD sto znaci da smije raditi samnom sta oce, i on i stara... i problem je sto je novo xD ne znam ni dali je odplaceno xD
peglinator wrote:vec su ti rekli sta da radis,
samo me interesuje da li ti je stari dao auto il si ga ti maznuo dok njega nije bilo??
pa si se zbog toga prepao sto on ne zna, ne kontam sto bi se tolika frka pravila ako ti je dao da napravis krug.
pocetnik si i naravno je da ces praviti greske, oprostit ce ti za ogrebotinu ako zna za voznju.
ne bi sad da nagadam al uglavnom sretno
Otisao do trgovine.. dao mi je auto.. kada sam se vracao da parkiram u garazu.. [prvi izlazak pao parking, drugi iz drugog pokusaja uspeo] tako se lose parkiro, otisao previse u stranu, u sredini garaze ima stub jedan zeljezni.. a meni je desni cosak auta na to otislo, pa nije piscalo auto. odma iznad gume ono.. inace se cuje kad se necemu priblizava, ali sam previse bio u stranu otisao tako da nije moglo primjetiti da nesto ima iza..

ewo slika, odprilike kako to izgleda.. :)

http://a.imageshack.us/img830/8162/lllllll.jpg

Cini vam se malo ?? meni je umreti ili ne.. ispod se vidi crno.. ide ovako. krece sa jednim milimetrom sirine, pruza se jedno 6-7 centimetara, i zavrsava sa jedno 3 milimetra sirine :)
Za ovog gore :skoljka: :mrgreen:
cesto_fatalan

#93 Re: ogrebao auto/blatobran :S

Post by cesto_fatalan »

ismare sine dodji ti kuci slobodno, nece tebi tajo nista :D :D
pirmin

#94 Re: ogrebao auto/blatobran :S

Post by pirmin »

A sta mislis da se prvo povjeris mami? :D

Meni to nije pomoglo prije 18 godina(razvalio me je stari) ali ko zna, mozda ce tebi.

Nekako je lakse kad ima svjedoka. :D :D
brance

#95 Re: ogrebao auto/blatobran :S

Post by brance »

Oapli ga frontalno u stub pa ces zaboraviti na ovu ogrebotinu :dance:

Mene jedino cudi kako jos uvijek nije primijetio ogrebotinu na autu. :S
ismar92

#96 Re: ogrebao auto/blatobran :S

Post by ismar92 »

Ewo, danas sam dobio potvrdu za vozacku... nije mi nimalo drago xD

Sutra idem za sarajevo.. nadam se da ce sutra to primjetiti :) kad ne budem tu...
dottore

#97 Re: ogrebao auto/blatobran :S

Post by dottore »

jel bar bila kakva treba u minjaku pored tebe, pa nisi gledao u retovizor :mrgreen: :mrgreen:
emko1234

#98 Re: ogrebao auto/blatobran :S

Post by emko1234 »

dottore wrote:jel bar bila kakva treba u minjaku pored tebe, pa nisi gledao u retovizor :mrgreen: :mrgreen:
hahahahaha..lik je peskir..mozda mu se drug presvlacio pored njega :D
shlauf

#99 Re: ogrebao auto/blatobran :S

Post by shlauf »

Image
Evo i ovdje se grebu blatobrani :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Aleeee aleeeeeeeeeeeeee :dance:
ima´l_zime_Marinko

#100 Re: ogrebao auto/blatobran :S

Post by ima´l_zime_Marinko »

Mali Ismo cime dolazis u Sarajevo Bog te????? Neces valjda autom ? :D
Post Reply