SP Turska 2010
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Normalan.ba
#76 Re: SP Turska 2010
Katastrofalna igra Srbije ,s ovakvom igrom ispadaju već u sledećoj rundi.Hrvati-maksimum
- NightSkyWalker
#77 Re: SP Turska 2010
Utakmica je bila zanimljiva, ali prema Srbiji i Hrvatskoj nemam apsolutno nikakve osjecaje, cak sta vise...
Türkiye ♥
Türkiye ♥
- MoHiKaNaC
#78 Re: SP Turska 2010
Drago mi što Grci ispadoše i to najviše zbog njihovih kalkulacija i namjernog poraza protiv Rusije. Španija zasluženo ide dalje i uz jedno standardno dobro veče mislim da idu u polufinale.
Srbija - Hrvatska... Interesantna tekma. Na kraju bolji pobjedio.
Vamos Turciiii
p.s.
Imamo tri javna emitera u državi i jebeno prvo poluvrijeme niko ne prenosi. Ko da se dodjela književne nagrade nije mogla prikazati kasnije u snimku ili neka druga varijanta...
Vamos Turciiii
p.s.
Imamo tri javna emitera u državi i jebeno prvo poluvrijeme niko ne prenosi. Ko da se dodjela književne nagrade nije mogla prikazati kasnije u snimku ili neka druga varijanta...
-
radostan dan
#79 Re: SP Turska 2010
Nisam brojao klupsko brijanjeKENJAC wrote:Bilo je toga vise.... Partizan Cibonu, legendarna djordjeviceva trica u zadnjij sekundi....radostan dan wrote:Drugi.LongDong wrote:Koji je ovo put da se Srbi ispišaju po Hrvatima u triler košarkaškim završnicama
- Suti i trpi
#80 Re: SP Turska 2010
Sve se vraca sve se placaMoHiKaNaC wrote:Drago mi što Grci ispadoše i to najviše zbog njihovih kalkulacija i namjernog poraza protiv Rusije. Španija zasluženo ide dalje i uz jedno standardno dobro veče mislim da idu u polufinale.
Vamos Turciiii
p.s.
Srbija ima veoma male sanse sa ovako leprsavom Spanijom... Morali bi odigrati ludo dobro da bi prosli. Ipak, mislim da Spanci lagano prolaze.
Je l Srbija i Spanija idu na pobjednika meca Turska - Slovenija (pretpostavljam da ce obe ekipe sutra lagano proci dalje)?
- smoki_choko
#81 Re: SP Turska 2010
neočekivano zanimljiva utakmica hrvata i srba. kako su hrvati igrali prethodne utakmice nisam ocekivao da ce ovako cvrstu utakmicu odigrati sa srbima. nakon prethdonih blamaza nespretno su izgubili od srba. mada mislim da onaj zadnji faul nije se trebao svirati srbima al sta je tu je. srbi prosli dalje. nisam gledao utakmicu španaca i grka al kako sam prognozirao prosli su dalje
za sad moje prognoze ostvarenesamo_ovaj_put wrote:ocekujem jednu ludu utakmicu grcke u prolaz,ostalo uglavnom isto kao kod tebesmoki_choko wrote:Serbia vs. Croatia
Spain vs. Greece
Turkey vs. France
Slovenia vs. Australia
USA vs. Angola
Russia vs. New Zealand
Lithuania vs. China
Argentina vs. Brazil
- Suti i trpi
#82 Re: SP Turska 2010
smoki_choko wrote:neočekivano zanimljiva utakmica hrvata i srba. kako su hrvati igrali prethodne utakmice nisam ocekivao da ce ovako cvrstu utakmicu odigrati sa srbima. nakon prethdonih blamaza nespretno su izgubili od srba. mada mislim da onaj zadnji faul nije se trebao svirati srbima al sta je tu je. srbi prosli dalje. nisam gledao utakmicu španaca i grka al kako sam prognozirao prosli su dalje
Kako nije? Covjek ga ocigledno gurno sa ledja... Ono bi i u fudbalu bio faul! Cak su i neobjektivni komentatori na HTVu priznali da je bio faul.
Danas pobjede Turske i Slovenije.
-
sofist
#83 Re: SP Turska 2010
Kod Hrvata vazda sudija kriv.ReaderDreams wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hc1jhg33KmE [/youtube]
Cudi me da je Hrvatska reprezantacija tako slaba![]()
Najlosije izdanje Srbije na prvenstvu,ali i to je bilo dovoljno ...()
Ali ipak je najjače "pa nemojte nam to raditi" i "ne mozemo nista za jednu sekundu, to mogu samo Srbi".
- ultima_palabra
#84 Re: SP Turska 2010
Pa dobro, Srbija je u ovoj utakmici bila apsolutni favorit, mene lično je iznenadio žestok otpor Hrvata... ali kad uđe u ovakvu završnicu kao da ne vjeruju da mogu dobiti... u onoj situaciji su morali odigrati bolju odbranu. Ali i Srbi su prenaivno izgubili onu loptu pod svojim košem
Dobra tekma 
-
sofist
#85 Re: SP Turska 2010
Sa bremenom apsolutnog favorita se mogu nositi Navaro, Gasol, Garbahosa i kompanija ali kad to breme stavis na ledja najmladjoj reprezentaciji na prvenstvu od kojih je samo Kosta Perovic jednom "igrao" na SP onda to moze da izazove kontra efekat. Plus promjena dvorane, putovanje i promjena gradova uz razliku od 1000 metara nadmorske visine, 3 teske utakmice u 4 dana (Australija, Argentina, Hrvatska) od kojih ni jednu nisu smjeli izgubiti, samo jedan trening izmedju utakmica sa Argentinom i Hrvatskom (Hrvati imali tri treninga nakon susreta sa Brazilom), protivnik nije naivan, rasterecen a maksimalno napaljen...ultima_palabra wrote:Pa dobro, Srbija je u ovoj utakmici bila apsolutni favorit, mene lično je iznenadio žestok otpor Hrvata... ali kad uđe u ovakvu završnicu kao da ne vjeruju da mogu dobiti... u onoj situaciji su morali odigrati bolju odbranu. Ali i Srbi su prenaivno izgubili onu loptu pod svojim košemDobra tekma
E sad imaju dovoljno vremena do Španaca da se odmore, sada su oni rasterećeni jer je Španija favorit a i ispunili su zacrtani cilj - četvrtfinale, ako zaustave Navara i donekle Fernandeza biće svašta.
-
smijesni_ste
#86 Re: SP Turska 2010
Pa ono se ne svira realno u posljednjoj sekundi....ali et....
-
samo_ovaj_put
#87 Re: SP Turska 2010
ne svira se kad je na granici,ali ne mogu se sad igraci medjusobno tuci na terenu zadnjih 10 sekundi pa da on kao ne svira faulsmijesni_ste wrote:Pa ono se ne svira realno u posljednjoj sekundi....ali et....
faul je bio i srbija ipak zasluzeno ide dalje
bolje za kosarku opcenito pa da u polufinalu gledamo turska srbija
- ultima_palabra
#88 Re: SP Turska 2010
Ako Španija opet osvoji titulu nakon 2 poraza u grupi, onda je Scariolo stvarno maestro u tempiranju forme 
- smoki_choko
#89 Re: SP Turska 2010
kad su utakmica lomi onda se ne sviraju onakvi fauli. ti kao da nisi nikad gledao zavrsne trenutke kosarkaskih utakmica. to se pusti pa sta bude. ako ne bude idemo u produzetkeSuti i trpi wrote:smoki_choko wrote:neočekivano zanimljiva utakmica hrvata i srba. kako su hrvati igrali prethodne utakmice nisam ocekivao da ce ovako cvrstu utakmicu odigrati sa srbima. nakon prethdonih blamaza nespretno su izgubili od srba. mada mislim da onaj zadnji faul nije se trebao svirati srbima al sta je tu je. srbi prosli dalje. nisam gledao utakmicu španaca i grka al kako sam prognozirao prosli su dalje![]()
![]()
![]()
![]()
Kako nije? Covjek ga ocigledno gurno sa ledja... Ono bi i u fudbalu bio faul! Cak su i neobjektivni komentatori na HTVu priznali da je bio faul.
Danas pobjede Turske i Slovenije.
- ultima_palabra
#90 Re: SP Turska 2010
Naravno da je bio faul... ali ovdje je bio tri puta teži faul koji nije sviran
Al đe ćeš protiv Bore
Al đe ćeš protiv Bore
- Manijakus
#91 Re: SP Turska 2010
Ja igro X jucer srbija hrvata...pa skontajte kakve sam traume imo sinoc 
-
taragona muci
#92 Re: SP Turska 2010
Hahahaha....bio si blizu!Igraj opet isto na Španija-Srbija!Manijakus wrote:Ja igro X jucer srbija hrvata...pa skontajte kakve sam traume imo sinoc
- Manijakus
#93 Re: SP Turska 2010
Igro sam i spanija grcka..igrat cu sve do kraja..valjda cu jedan ubost..tjeram inat nikad mi to nije dobrog donijelo al djaba 
-
Normalan.ba
#94 Re: SP Turska 2010
Srbi su ostvarili zacrtani rezultatski cilj(bar tako kaže Ivković).Igraće rasterećeno tako da je to X -u najbližetaragona muci wrote:Hahahaha....bio si blizu!Igraj opet isto na Španija-Srbija!Manijakus wrote:Ja igro X jucer srbija hrvata...pa skontajte kakve sam traume imo sinoc
-
taragona muci
#95 Re: SP Turska 2010
Nego,jeste li primjetili kako ima malo publike na utakmicama?Da se prvenstvo organizovalo na Madagaskaru bilo bi više ljudi! 
-
El_comadante
#96 Re: SP Turska 2010
danas Slovenici prrođoše dalje poprilično lagano. svaka čast pokazali su dobru košarku.
- smoki_choko
#97 Re: SP Turska 2010
pa poste turci, ramazan je. jedino posle iftara kad igra turska ko sad dvorana puna ko sibicataragona muci wrote:Nego,jeste li primjetili kako ima malo publike na utakmicama?Da se prvenstvo organizovalo na Madagaskaru bilo bi više ljudi!
- NightSkyWalker
#98 Re: SP Turska 2010
Ma da se igra i kod nas ili bilo gdje drugo mislis da bi dvorane bile pune kada igraju neki ljevaci.taragona muci wrote:Nego,jeste li primjetili kako ima malo publike na utakmicama?Da se prvenstvo organizovalo na Madagaskaru bilo bi više ljudi!
- NightSkyWalker
#100 Re: SP Turska 2010
Türkiye 43 - France 28
prvo poluvrijeme

prvo poluvrijeme