Servis odraden kod Hondinog mehanicara Savvy Import , novo otvorena radnja , vlasnik je bio 12 godina majstor u Hondi Alberta .
Promjenjo Timing belt - zupcasti . Stari remen je bio potpuno kao nov, niti jedne recke ni pukotine na njemu nije bilo samo se malo sjajio sa gornje strane ali skoro da je bio 100%.
Ista stvar i sa vodenom pumpom - ko nova al' eto covjek ne zna dok ne zamjeni. Stavio novi antifriz .
Dalje zamjenio serpentine remen, Tokario zadnje diskove , stavio nove plocice na zadnje kocnice , Kocnice podmazane i uraden flush kocionog sistema , stavljeno novo ulje za kocnice . Dalje promjenio onu gumicu na poluosovini sto ide iz transmisije jer se znojila malo. Onda promjenio svjecica , sa stimanjem i mjerenjem kompresije , rotiro gume i jos poneku sitnicu utegao sve za $1500 . Ugradeni orginal Hondini djelovi .Nije lose sad znam da je sve 100% Da nebi bilo da nikad nisam nista uradio za onog dzibera " drastic" malo sam se umazao pomazuci majstoru da izvadi poluosovinu obzirom da tu treba snaga a kod mene to nije problem

Uglavnom vrlo sam zadovoljan sa servisom i ako ovdje ima nekoga iz Edmonotna kome treba dobar Hondin mehanicar toplo preporucujem Clinta iz Savvy Import . Citavo vrjeme sam bio u radnji od 8- 4 posljepodne i cak sam pomagao covjek se nije bunio stvarno je sve bilo extra.