ma nije pusti ga voli audi, pa sta, lex nije za svakogacorolla02 wrote:*emko ma ti si gay
LEXUS VS. BMW
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Bo Randy
#76 Re: LEXUS VS. BMW
-
Bo Randy
#77 Re: LEXUS VS. BMW
Sicher, Klar dochcorolla02 wrote:BMW Balkan Motor Wagen
- Qler
#78 Re: LEXUS VS. BMW
Onaj BMW 8 i danas spada medju auta sa najboljim lezanjem na cesti. Kazu da je nevjerovatan. A Lexus je u to doba tutu u rikverc vozao 
-
Bo Randy
#79 Re: LEXUS VS. BMW
Nema dalje...erlman wrote:citroen wrote:Ja kad bih birao recimo izmedju c klase,bmw 3 i audia a4 izabrao bi Lexa IS,meni je predobar dizajnom a tehnika nije nista losija od ostalih
pa ne gledaj to ovako svi su extra pravo, cijene su tu negdje, BMW i Merc su ime, ali kad skontas da su ljudi prvi poceli da serijski proizvode hybride i da su prvi izbacili self park system, dok je merc to uveo tek prosle godine, onda bi i ja uzeo IS-a.
Ljudi (japanci) su uzeli sva moguca trzista gdje apsolutno nemaju konkurenata, pocevsi od tehnike pa do auto industrije.
Navedi mi kucu u kojoj nema japanski proizvod, a uz to da nije kvalitetan.
-
Vernes_AMG
#80 Re: LEXUS VS. BMW
Qler wrote:Onaj BMW 8 i danas spada medju auta sa najboljim lezanjem na cesti. Kazu da je nevjerovatan. A Lexus je u to doba tutu u rikverc vozao
Nije tutu u rikverc ali je proizvodio ovo :

Tu je to negdje sa BMW osmicom
-
Bo Randy
#81 Re: LEXUS VS. BMW
Evo prijavi se na voznju pa se poslije javi i reci nam utiske...mislim da ces promijeniti misljenje kao i drugi ..Vernes_AMG wrote:cuj Lexus
http://www.lexus.ba/forms/testna_voznja.aspx
- olensoner
#82 Re: LEXUS VS. BMW
Ne daju bez vozacke ko jeBo Randy wrote:Evo prijavi se na voznju pa se poslije javi i reci nam utiske...mislim da ces promijeniti misljenje kao i drugi ..Vernes_AMG wrote:cuj Lexus![]()
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#83 Re: LEXUS VS. BMW
ne to je njihova petica stara, to auto je ko pistolj dobro uradjeno biloVernes_AMG wrote:Qler wrote:Onaj BMW 8 i danas spada medju auta sa najboljim lezanjem na cesti. Kazu da je nevjerovatan. A Lexus je u to doba tutu u rikverc vozao
Nije tutu u rikverc ali je proizvodio ovo :
Tu je to negdje sa BMW osmicom
M3 rulezz

- madner
#84 Re: LEXUS VS. BMW
Zasto spominjete japanski krs na cetri tocka skupa sa vrhom? 
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#85 Re: LEXUS VS. BMW
madner wrote:Zasto spominjete japanski krs na cetri tocka skupa sa vrhom?
Artiljerija opleti
- corsa
#86 Re: LEXUS VS. BMW
I ja se to cijelo vrijeme pitam!?madner wrote:Zasto spominjete japanski krs na cetri tocka skupa sa vrhom?
- madner
#87 Re: LEXUS VS. BMW
Hocemo jedan dva baraza na sljepo ili da vidimo ko ce se pojaviti?1946 wrote:madner wrote:Zasto spominjete japanski krs na cetri tocka skupa sa vrhom?![]()
Artiljerija opleti
Alo ljudi, to je toyota. Stidili se svog imidza i sada bi da nam prodaju muda pod bubrege.
Nisu bili u stanju napraviti motor da valja pa dodali dva elektricna ko pomocne tockove.
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
#88 Re: LEXUS VS. BMW
cak i Infinity kaze Rethink Everything
- corsa
#89 Re: LEXUS VS. BMW
Na temi Cars&Coffe fino se moze glasati gdje su prikazana auta u vrhu, a Lexus komotno moze u temu Japanci da ili ne!
Ja sam fan mercedesa, i u vjecitom ratu protiv BMW-ovaca, ali ovdje branim njihove boje! 
- madner
#90 Re: LEXUS VS. BMW
Upravo, pa zna se sta je dilema. Minhen ili Stutgartcorsa wrote:Na temi Cars&Coffe fino se moze glasati gdje su prikazana auta u vrhu, a Lexus komotno moze u temu Japanci da ili ne!Ja sam fan mercedesa, i u vjecitom ratu protiv BMW-ovaca, ali ovdje branim njihove boje!
-
Vernes_AMG
#91 Re: LEXUS VS. BMW
olensoner wrote:Ne daju bez vozacke ko jeBo Randy wrote:Evo prijavi se na voznju pa se poslije javi i reci nam utiske...mislim da ces promijeniti misljenje kao i drugi ..Vernes_AMG wrote:cuj Lexus![]()
Onda necu imati problema
- citroen
#92 Re: LEXUS VS. BMW
olensoner wrote:Ne daju bez vozacke ko jeBo Randy wrote:Evo prijavi se na voznju pa se poslije javi i reci nam utiske...mislim da ces promijeniti misljenje kao i drugi ..Vernes_AMG wrote:cuj Lexus![]()
-
Vernes_AMG
#93 Re: LEXUS VS. BMW
Ne daju bez vozacke ko je
[/quote]
[/quote]
A tu je i moj najdrazi forumas , dernek moze poceti
Zao mi je , odoh ja iz teme , glupa je , imam pametnijeg posla ( uciti testove
)
Zivjeli pobornici poluproizvoda zvanog Lexus , zivio moj drug citroen , svaka mu je zlatna
Zivjeli pobornici poluproizvoda zvanog Lexus , zivio moj drug citroen , svaka mu je zlatna
- olensoner
#94 Re: LEXUS VS. BMW
Vernes_AMG wrote:Ne daju bez vozacke ko je
Pa de probaj nekog Lexusa, pa onda pricaj o polu proizvodima, ne rise. Neobjektivni i pristrasni Jeremy Clarkson aman jarabi rekao par puta nesto protiv Lexusa i svi odmah poletili pljuvati.
-
jefferson
#95 Re: LEXUS VS. BMW
Neki dan citam u Car&Driver osvrt na test koji su radili nedavno. Kazu na uporednom testu Audi A6 3.0T, Infiniti M35 i BMW 535i, redosljed testa bas takav bio. Kazu, BMW preskup!corolla02 wrote:cak i Infinity kaze Rethink Everything![]()
A onda kazu, malo se zacudili, jer prodjani rezultati prosle godine su bas suprotni od njihovih rezultata testa.
Vidis Corolla, ja sam bio pravo zagrijan za Infiniti M35. Strava unutra (o vanjskom dizajnu nemam komentara, nije nista posebno ali nije ni ruzan), a unutrasnjost je fenomenalna. I sve konto o tom autu, dok nisam sreo par vlasnika koji su mjenjali ili reparilali mjenjac na 70,000 milja.
Ali garant je JD Power do im nagradu za, kako oni kazu "pocetni kvalitet" sta god to znacilo (ustvari to znaci da auta kao Focus, Camry i sl mozes staviti kao bitne).
- corolla02
#96 Re: LEXUS VS. BMW
olensoner wrote:Vernes_AMG wrote:Ne daju bez vozacke ko je![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa de probaj nekog Lexusa, pa onda pricaj o polu proizvodima, ne rise. Neobjektivni i pristrasni Jeremy Clarkson aman jarabi rekao par puta nesto protiv Lexusa i svi odmah poletili pljuvati.
jadni jeremi nikako da prezali raspad UK auto industrije
- corolla02
#97 Re: LEXUS VS. BMW
vidis uvjek mozes naci auto lose bez obzira na njegovo porijeklo, to je jasno ko dan, kao i sami osvrti na ovaj i onaj model gdje na kraju samo finese zaista odlucujujefferson wrote:Neki dan citam u Car&Driver osvrt na test koji su radili nedavno. Kazu na uporednom testu Audi A6 3.0T, Infiniti M35 i BMW 535i, redosljed testa bas takav bio. Kazu, BMW preskup!corolla02 wrote:cak i Infinity kaze Rethink Everything![]()
A onda kazu, malo se zacudili, jer prodjani rezultati prosle godine su bas suprotni od njihovih rezultata testa.
Vidis Corolla, ja sam bio pravo zagrijan za Infiniti M35. Strava unutra (o vanjskom dizajnu nemam komentara, nije nista posebno ali nije ni ruzan), a unutrasnjost je fenomenalna. I sve konto o tom autu, dok nisam sreo par vlasnika koji su mjenjali ili reparilali mjenjac na 70,000 milja.
Ali garant je JD Power do im nagradu za, kako oni kazu "pocetni kvalitet" sta god to znacilo (ustvari to znaci da auta kao Focus, Camry i sl mozes staviti kao bitne).
a ovaj novi infiniti je toliko dobar da x vlasnika kakvih europejaca se zaljubilo u njega, ali prvo moraju da otplate svoj dug na svojim istim
-
jefferson
#98 Re: LEXUS VS. BMW
Ovaj novi Infiniti je toliko dobar? Po cemu je dobar? Na trzistu je 6 mjeseci! O vozni performansama govore amerikanci koji definisu auto po tome koji ubrzava bolje do 60 mph. idi bre.... I toyota Camry ubrzava do 60mph dobro, ali vozi ko trajekt po nemirnom moru.
I kako god, opet ce ih BMW u luksuznom razredu rasturiti, ukljucujuci i Lexus! ALi da Lexus ima LFA, sportsko auto kakvo nika niko nije napravio

I kako god, opet ce ih BMW u luksuznom razredu rasturiti, ukljucujuci i Lexus! ALi da Lexus ima LFA, sportsko auto kakvo nika niko nije napravio
- corolla02
#99 Re: LEXUS VS. BMW
bjezi ba *dzeferson kad kupis novo Lexus ili Infiniti auto ce te slusati jos bar 10+ godina
a kad kupis neki "vatikan" von Bavarijo
do 4 godine maximalno i salji problem nekom drugome
i to najcesce nekom narednom bosketu ili drugim isteuropjaninma..
a kad kupis neki "vatikan" von Bavarijo
-
jefferson
#100 Re: LEXUS VS. BMW
Ja sta ce slusati kako nece. Da ih nisam nikad vozio mozda, ali samo mozda, bi ti povjerovao.corolla02 wrote:bjezi ba *dzeferson kad kupis novo Lexus ili Infiniti auto ce te slusati jos bar 10+ godina
a kad kupis neki "vatikan" von Bavarijodo 4 godine maximalno i salji problem nekom drugome
i to najcesce nekom narednom bosketu ili drugim isteuropjaninma..
Kada vidim lexusa sa 4.7 V8 motorom ili Toyotu 4Runner sa istim motorm i onda u njega stave zupcasti remen, sve mi je jasno, dalje ne treba diskutovati!
I da, neki dan sam vidio extra ocuvan 2002ti (shvatit cu ako ne razumijes sto je to auto bitno)! Lexusa iz tog doba nikad ne vidje, a ni Toyote se nesto brojnoscu ne mogu pohvaliti