fatamorgana wrote:A možda mu se sviđaš pa je zanijemio,
Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
- nasa
#76 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
- miskin
#77 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
odamh sabahom mu na vrata, pa zar je htio zajedno s tobom da se vozi u liftu jos ako je neki manji i uzi lift, mora da je tek bio pocetnik, ma salim se ja malo mogao je na tvoje zdravo reci zdravo nije zabranjeno, a mozda se je i malo zacopo' u tebe pa mu maca pojela jezik sto fata kaze@miskin me tjera da trazim cojeka sutra.....pozdravljali se zdravo,zdravo,i onda on prestane i ja hajde nije me cuo ili sta znam i tako 5 puta i onda uocim pantolice i skontam bolje da i ja odsutim voznju u liftu.....ne razumijem se u njihova pravila....doduse mogla sam probati sa selam ali nisam iz principa,kad je godinama govorio zdravo,mogao je na moje zdravo on reci selam ,a ne da me dovodi u neugodne situacije
jesi sad zadovoljan
- fatamorgana
#78 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
Nego ovo u vezi lifta što napisa .... pa zar njima nije zabranjeno liftopoklonstvo, tj. vožnja u liftu?
- nasa
#79 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
miskin wrote:odamh sabahom mu na vrata, pa zar je htio zajedno s tobom da se vozi u liftu jos ako je neki manji i uzi lift, mora da je tek bio pocetnik, ma salim se ja malo mogao je na tvoje zdravo reci zdravo nije zabranjeno, a mozda se je i malo zacopo' u tebe pa mu maca pojela jezik sto fata kaze@miskin me tjera da trazim cojeka sutra.....pozdravljali se zdravo,zdravo,i onda on prestane i ja hajde nije me cuo ili sta znam i tako 5 puta i onda uocim pantolice i skontam bolje da i ja odsutim voznju u liftu.....ne razumijem se u njihova pravila....doduse mogla sam probati sa selam ali nisam iz principa,kad je godinama govorio zdravo,mogao je na moje zdravo on reci selam ,a ne da me dovodi u neugodne situacije
jesi sad zadovoljan
mislim da bi imali problema oko tomacenja Hadisa!
- miskin
#80 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
ma nije problem lift, nego ovo vozanje sa @nasom u istom, lai kazem mora da je tek bio usao u te vode pa nije znao, nadam se da nije bilo naglih pokreta s njegove strane u tom liftu i da je zgrada s manjim br. spratovaNego ovo u vezi lifta što napisa .... pa zar njima nije zabranjeno liftopoklonstvo, tj. vožnja u liftu?
- miskin
#81 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
samo mene nazovi pa da vidimo koji je hadis da ga protefsirimo odmahmislim da bi imali problema oko tomacenja Hadisa!
Last edited by miskin on 29/09/2012 01:25, edited 1 time in total.
- nasa
#82 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
miskin wrote:samo mene nazovi pa da vidimo koji je hadis da ga protefsirimo odmahmislim da bi imali problema oko tomacenja Hadisa!
Selam i tebi Fati ,pisemo se sutra ili ti danas kasno!
- miskin
#83 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
ajde i ubuduce samo stepenice koristi zdravije je, selamSelam i tebi Fati ,pisemo se sutra ili ti danas kasno!
- harač
#84 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
iskopaj temu staru dvije godine - trolanje: LEVEL PRO 
- miskin
#85 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
sta da kazem ucio sam od najboljih
- NIN
#86 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
Banned user for reason “Krsenje pravila foruma”
» hrastov žižak, nasa, miskin, fatamorgana
7 dana
Sljedeci put je mjesec!
» hrastov žižak, nasa, miskin, fatamorgana
7 dana
Sljedeci put je mjesec!