Velicina

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
citroen

#76 Re: Velicina

Post by citroen »

Unutranje dvije trecine vagine nemaju zavrsetke zivaca osjetljive na dodir.Sve iza 5 cm zene tesko osjecaju,tako kralju nemoj da te to zamara,opusti se i uzivaj,ima njega sasvim dovoljno,ne padaj na provokacije.. :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax:
Dioda

#77 Re: Velicina

Post by Dioda »

citroen wrote:tako kralju nemoj da te to zamara,opusti se i uzivaj,ima njega sasvim dovoljno,ne padaj na provokacije.. :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax:
:thumbup:
maslina

#78 Re: Velicina

Post by maslina »

citroen wrote:Unutranje dvije trecine vagine nemaju zavrsetke zivaca osjetljive na dodir.Sve iza 5 cm zene tesko osjecaju,tako kralju nemoj da te to zamara,opusti se i uzivaj,ima njega sasvim dovoljno,ne padaj na provokacije.. :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax:
Elem, dobili smo po 5 cm da možemo zadovoljiti žene, a ostatak da se možemo prepirati između sebe.
kole101

#79 Re: Velicina

Post by kole101 »

citroen wrote:Unutranje dvije trecine vagine nemaju zavrsetke zivaca osjetljive na dodir.Sve iza 5 cm zene tesko osjecaju,tako kralju nemoj da te to zamara,opusti se i uzivaj,ima njega sasvim dovoljno,ne padaj na provokacije. :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax:
...provokacije :-)
...ma sala .
(sale nikad dosta :) )
Last edited by kole101 on 15/07/2010 11:18, edited 1 time in total.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#80 Re: Velicina

Post by Truba »

izgleda da je ta vagina nistražena kao i svemir i morske dubine :lol:
Irelevantan

#81 Re: Velicina

Post by Irelevantan »

jutarnji wrote:Nema tu nikakvih provokacija, momak je jednostavno beskurac, cuj 13 cm. I svaka koja prekurlata ocima
kad joj ga ti metnes znaj da te folira. :D
Virtualni kuronja :lol:
Ravenn

#82 Re: Velicina

Post by Ravenn »

@citroen - konačno informisan stav
a ti dečko uopšte nemaš razloga ni za brigu , ni za komplekse
tvoja veličina spada u prosjek tj. standardna veličina za muškarca bijele rase
zaista je istina ovo što ti je citroen poručio, samo prvih 5 cm vaginalnog tkiva je prepuno nervnih završetaka i odgovorno za užitak znači ti još imaš viška:)
i ps. nisu ni sve žene iste (mislim na dimenzije)
jutarnji

#83 Re: Velicina

Post by jutarnji »

Irelevantan wrote:Virtualni kuronja
Ma smiji se koliko hoces, al` 13 cm je 13 cm, to je sramota izvadit` i pokazat`. :D
maslina

#84 Re: Velicina

Post by maslina »

jutarnji wrote:
Irelevantan wrote:Virtualni kuronja
Ma smiji se koliko hoces, al` 13 cm je 13 cm, to je sramota izvadit` i pokazat`. :D
Pa neće na izložbu.
Ravenn

#85 Re: Velicina

Post by Ravenn »

zamoli moderatora da premjesti temu na "zdravlje", rješićeš se ovih seoskih komičara i možda dobiti koji pravi odgovor
Dioda

#86 Re: Velicina

Post by Dioda »

jutarnji wrote:Nema tu nikakvih provokacija, momak je jednostavno beskurac, cuj 13 cm. I svaka koja prekurlata ocima
:roll:
Jaaa stucnjaka u pm :-)
Neke od vas coek kad cita, kont'o bi vi se saplicete o njega kad hodate, a kad je vrijeme za akciju, ne zna kud udara :-)
Nidjeeee vezeeeeee :lol:
Sve naki velikocunasi u pm :lol:
jutarnji

#87 Re: Velicina

Post by jutarnji »

Dioda wrote:Jaaa stucnjaka u pm
Neke od vas coek kad cita, kont'o bi vi se saplicete o njega kad hodate, a kad je vrijeme za akciju, ne zna kud udara
Nidjeeee vezeeeeee
Sve naki velikocunasi u pm
Folirate momka bezze, kao, eto njoj samo fali 5 cm, te nije bitno, te to je nekakav prosjek...
Irelevantan

#88 Re: Velicina

Post by Irelevantan »

Dioda wrote:
:roll:
Jaaa stucnjaka u pm :-)
Neke od vas coek kad cita, kont'o bi vi se saplicete o njega kad hodate, a kad je vrijeme za akciju, ne zna kud udara :-)
Nidjeeee vezeeeeee :lol:
Sve naki velikocunasi u pm :lol:

Reci im zdravlja ti :-D

:thumbup:
Dioda

#89 Re: Velicina

Post by Dioda »

jutarnji wrote:Folirate momka bezze, kao, eto njoj samo fali 5 cm, te nije bitno, te to je nekakav prosjek...
Ne, vec neki od vas ocito kontaju da je poenta da ti je sto veci, i onda slijedi recenica- joooooj ocam' kako sam je oder'o, nije mogla poslije hodati :lol: A ona vamo prica jaranicama-jooooj levata,on konta da je poenta gore dole, uudriiii, a ja vamo dok on dere turpijam nokte od dosade :lol: I jos konta da je moguce da dogura odozdo do grla :lol: :lol: :lol:

Buahahahahaha jeeebaaaacaaaaaa :lol:

Ne znam koji je prosjek nit me interesuje, nit mogu procijeniti koliki mu je, ali brate sto momka lozite bezze, ispade treba otici i kupiti kanafu i okacit se o drvo :-)

Nidjeee vezeee :mrgreen:
dr.Gonzo

#90 Re: Velicina

Post by dr.Gonzo »

Ne valja ni kad je prevelik, vjerujte mi na rijec :lol:

Ljeti gadno kad je vruce, ne moze se upasat u carape (ko ce nosit duge carape), stalno mu tjesno, ne moze nidje uci bez podmazivanja. I tako.
jutarnji

#91 Re: Velicina

Post by jutarnji »

Dioda wrote:a ja vamo dok on dere turpijam nokte od dosade
Pa sta se nama zalis?
Dioda wrote:Ne znam koji je prosjek nit me interesuje, nit mogu procijeniti koliki mu je, ali brate sto momka lozite bezze, ispade treba otici i kupiti kanafu i okacit se o drvo
Niko to njemu nije preporucio, samo ne znam sta je poenta price da je sasvim normalan, kad, jbg, nije. :D
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#92 Re: Velicina

Post by Toto »

momak24 wrote:zelio bi da se djevojke izjasne o ovoj temi i molio bi za ozbiljnu diskusiju i licna razmisljanja

poznato je da kod muskaraca varira velicina penisa koja je individualna od osobe do osobe. tako imamo razne profile penisa. zanima me kako zene gledaju na veclinu penisa kod partnera i da li bi uticalo na vezu ukoliko vas partner ima nesto manji penis. ja imam 24 godine i penis 13 cm. molio bi za ozbiljnu diskusiju i razmisljanja , iskustva djevojaka i koliko im je velicina penisa bitna kod partnera. hvala
predji na stopericu umjesto centimetra
Dioda

#93 Re: Velicina

Post by Dioda »

jutarnji wrote:Pa sta se nama zalis?
De se ti malo skoncentrisi, pa opet to fino polako procitaj:
Dioda wrote:A ona vamo prica jaranicama-jooooj levata,on konta da je poenta gore dole, uudriiii, a ja vamo dok on dere turpijam nokte od dosade
jutarnji

#94 Re: Velicina

Post by jutarnji »

Dioda wrote:
jutarnji wrote:Pa sta se nama zalis?
De se ti malo skoncentrisi, pa opet to fino polako procitaj:
Dioda wrote:A ona vamo prica jaranicama-jooooj levata,on konta da je poenta gore dole, uudriiii, a ja vamo dok on dere turpijam nokte od dosade
Izvini, stvarno sam mislio da ti to nesta iz licnog iskustva. Moja greska. :D :razz:
BosanaC100/100

#95 Re: Velicina

Post by BosanaC100/100 »

nekad je bolje i to nego da "cekas da se prilagodi" pa onda cekas..pa cekas...pa kaze drugi put...pa drugi put cekas pa cekas...dosadi na kraju i cekat jbg hahah
nellington

#96 Re: Velicina

Post by nellington »

Dioda wrote:
jutarnji wrote:Folirate momka bezze, kao, eto njoj samo fali 5 cm, te nije bitno, te to je nekakav prosjek...
Ne, vec neki od vas ocito kontaju da je poenta da ti je sto veci, i onda slijedi recenica- joooooj ocam' kako sam je oder'o, nije mogla poslije hodati :lol: A ona vamo prica jaranicama-jooooj levata,on konta da je poenta gore dole, uudriiii
A i Mujo već zna da je fazon desno-lijevo :D

Na što Fata odgovori - nemoj mi tih crnačkih fazona :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#97 Re: Velicina

Post by ladyblue18 »

15. Jul. 2010. 01:18 Banned user for reason “krsenje pravila sa-x foruma”
» Richard Sorge, cupkica

1 dan ...

15. Jul. 2010. 01:29 Banned user for reason “krsenje pravila sa-x foruma”
» rudi

14 dana

(ne)forumas

#98 Re: Velicina

Post by (ne)forumas »

dobro... dosli smo do zakljucka da velicina nije bitna za sve one sto imaju preko 18 ce... godina...
PapakizSarajeva

#99 Re: Velicina

Post by PapakizSarajeva »

Jarane, ako ti od ove silne dikusije nije porast'o kurac, otegla su ti se jaja citajuci. Znaci pokretanje teme je ipak dalo neke rezultatie...
metar_drva

#100 Re: Velicina

Post by metar_drva »

PapakizSarajeva wrote:Jarane, ako ti od ove silne dikusije nije porast'o kurac, otegla su ti se jaja citajuci. Znaci pokretanje teme je ipak dalo neke rezultatie...
:lol: :lol: :lol:
Locked