Razumjeti djevojke???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- JThomas
#76 Re: Razumjeti djevojke???
ima i vas svakak'ih, što jest jest.
šta možemo, pošteno.
šta možemo, pošteno.
-
todd_smith
#77 Re: Razumjeti djevojke???
Mislim da je ovdje ipak problem do tebe. Fino si rekao da si joj priznao kako se osjecas i ona je rekla "Ne". Znaci tu je prica gotova, ali se vidi da tebi to nije jasno.
Stvarno ba, procitaj ponovo sta si napisao:
Znaci ti si nama odmah na pocetku rekao da te ona odbila, ali si to shvatio da je to tvoja krivica, i onda bez ikakvog povoda si poceo da je pravdas? Fakat pitam se imas li malo samopostovanja ili cak samopouzdanja, ako mozes ono napisati.ona je samo spustila glavu i rekla kao da bi željela da ostanemo prijatelji, Mislim da je najveća greška TO što sam joj priznao...A cura je stvarno normalna,nit je sponzoruša nit je kurva...ODbila je dosta momaka...
Kako mislis kako se ponasati? Ovdje vec lazes sam sebeNakon tog dana kad sam joj priznao pokušao sam da je zaboravim ali slabo je išlo...Najgore je u svemu tome što se ona meni javi onda kada sam je skoro zaboravio...Zove me i stalno pričamo o raznim stvarima i kaže kako je zove većina raje na kafu ali ona opet mene zovne...
I sada kako se ponašati u takvim situacijama???Možda misli da će s vremenom ostvariti nešto samnom ili???
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#78 Re: Razumjeti djevojke???
ja sam se prestao truditi da išta shvatim 
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#79 Re: Razumjeti djevojke???
...eto šta znaaaOOOaam, ništa ne znaaaOOOaaam, a đe da znaaaaOOOaaam...komi wrote:ja sam se prestao truditi da išta shvatim
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
guitar_hero
#81 Re: Razumjeti djevojke???
Da ali neznam da li si shvatila da je to bilo prije 2 godine i sada mi se počinje javljati...u tome je fora...nisam imao neki odnos sa njom poslije te kafe kada nije htjela samnom...već nakon nekih godinu dana počinje se javljati i zvati...todd_smith wrote:Mislim da je ovdje ipak problem do tebe. Fino si rekao da si joj priznao kako se osjecas i ona je rekla "Ne". Znaci tu je prica gotova, ali se vidi da tebi to nije jasno.
Znaci ti si nama odmah na pocetku rekao da te ona odbila, ali si to shvatio da je to tvoja krivica, i onda bez ikakvog povoda si poceo da je pravdas? Fakat pitam se imas li malo samopostovanja ili cak samopouzdanja, ako mozes ono napisati.ona je samo spustila glavu i rekla kao da bi željela da ostanemo prijatelji, Mislim da je najveća greška TO što sam joj priznao...A cura je stvarno normalna,nit je sponzoruša nit je kurva...ODbila je dosta momaka...
Kako mislis kako se ponasati? Ovdje vec lazes sam sebeNakon tog dana kad sam joj priznao pokušao sam da je zaboravim ali slabo je išlo...Najgore je u svemu tome što se ona meni javi onda kada sam je skoro zaboravio...Zove me i stalno pričamo o raznim stvarima i kaže kako je zove većina raje na kafu ali ona opet mene zovne...
I sada kako se ponašati u takvim situacijama???Možda misli da će s vremenom ostvariti nešto samnom ili???
a najbolji način je da je oodbijem kad me sljedeći put zovne ali ono kulturno
-
todd_smith
#82 Re: Razumjeti djevojke???
*shvatioguitar_hero wrote:
Da ali neznam da li si shvatila da je to bilo prije 2 godine i sada mi se počinje javljati...u tome je fora...nisam imao neki odnos sa njom poslije te kafe kada nije htjela samnom...već nakon nekih godinu dana počinje se javljati i zvati...![]()
poz
Jednostavno je pitaj zasto se javlja, je li se osjeca prema tebi kao ti prema njoj...ako kaze NE, nije kraj svijeta, mislim koliko se moze primjetiti po tvojim postovima, mozda ces se tako osjecati na pocetku
Na kraju krajeva, ako ti se javlja onako jer joj treba rame za plakanje, imas izbor...da li da budes prijatelj ili da se opet upustis u taj krug (-ona se tebi svidja, ti njoj ne, ona svojim poslom, ti za njom-)
Kako god okrenes izmedju te 2 opcije opet ce te nekako ovo sve spopasti
Jedino rijesenje, i ovo govorim iz vlastitog iskustva, jednostavno prekini kontakt sa njom, i kao sto si rekao da nisi stupio u kontakt sa njom vec 2 godine to onda i nece biti problem
-
guitar_hero
#83 Re: Razumjeti djevojke???
Izvini ali malo sam loše preformulisao... Pričali smo mi i nakon toga i vidjali se ali rijetko npr 1 mjesecno a sada me zove često i mislim ono dodje i priča otvoreno samnom o svim stvarima...todd_smith wrote:*shvatioguitar_hero wrote:
Da ali neznam da li si shvatila da je to bilo prije 2 godine i sada mi se počinje javljati...u tome je fora...nisam imao neki odnos sa njom poslije te kafe kada nije htjela samnom...već nakon nekih godinu dana počinje se javljati i zvati...![]()
poz
Jednostavno je pitaj zasto se javlja, je li se osjeca prema tebi kao ti prema njoj...ako kaze NE, nije kraj svijeta, mislim koliko se moze primjetiti po tvojim postovima, mozda ces se tako osjecati na pocetku![]()
Na kraju krajeva, ako ti se javlja onako jer joj treba rame za plakanje, imas izbor...da li da budes prijatelj ili da se opet upustis u taj krug (-ona se tebi svidja, ti njoj ne, ona svojim poslom, ti za njom-)
Kako god okrenes izmedju te 2 opcije opet ce te nekako ovo sve spopasti
Jedino rijesenje, i ovo govorim iz vlastitog iskustva, jednostavno prekini kontakt sa njom, i kao sto si rekao da nisi stupio u kontakt sa njom vec 2 godine to onda i nece biti problem
i onda voli bocnut i ono ko poljubi me u obraz radi neke gluposti i slično(govori kako zasluzujem bolju curu od svoje bivse)itd...
mislim da sve to radi svjesno da bi mene izludila...
Da li prolazi kod takvih blago ignorisanje...
-
iForumashica
#84 Re: Razumjeti djevojke???
...
Last edited by iForumashica on 17/08/2011 18:52, edited 1 time in total.
- male_okice
#85 Re: Razumjeti djevojke???
hm...vidis ima tu jedna jako bitna stvar kod te djevojke ona je dobra ali istovremena zla. Ja sam par puta vidjela taj fenomen: ima tu neko (ovdje si ti) ti se njoj ne svidjas niti je bilo kako privlacis ali si fin prema njoj pazljiv si moze se osloniti na tebe i zna da ces biti tu kad joj neko zatreba ako nista da barem ispuni vrijeme i nije joj dosadno. Takodjer vec si joj rekao sta osjecas prema njoj pa i nisi neka prijetnja, tj neces joj vise dosadjivati da ce morati nalaziti neke izgovore da te se rjesi i bices zadovoljan sa 1 poljubcem u obraz 1-2 godisnje. I to je sve lijepo odnosno njoj je lijepo ovamo moze imati vezu bilo kakvu moze ganjati bilo koga a eto ti si tu neki plan B (jer svako malo ti se javi upravo kad joj treba nesto). I to sve ide tako fino dok ti SAM NE ODLUCIS DA NECES BITI NJENA REZERVA (jer rezerve jako rijetko udju na kraju krajeva u igru).
Vidi ima gomila djevojaka u gradu a sigurno ih ima i zainteresovanih za tebe tako da nadji nekog ko ti odgovara i budi sretan jer ovdje kako god okrenes ti ces izvuci kraci. Ovo ti sve govorim da kazem iz neposrednog iskustva: moj muz je imao isto tako 1 prijateljicu koja je cak zarucena ali je znala da je moj muz bio zaljubljen u nju i cak joj to rekao, i isto ga je tako koristila ko tebe ta, medjutim onda smo se mi upoznali poceli da izlazimo i da vidis te zenske prvo je imala razno-razne komentare na mene a kad je vidjela da joj to ne prolazi kod njega onda je prekinula sav kontakt i sad je on naravno najgori covjek koji postoji na ovoj planeti. Ne gubi vrijeme na nju jer ona da tebe voli na bilo koji nacin dosad bi htjela barem da pokusa sa tobom ako nista drugo.
Vidi ima gomila djevojaka u gradu a sigurno ih ima i zainteresovanih za tebe tako da nadji nekog ko ti odgovara i budi sretan jer ovdje kako god okrenes ti ces izvuci kraci. Ovo ti sve govorim da kazem iz neposrednog iskustva: moj muz je imao isto tako 1 prijateljicu koja je cak zarucena ali je znala da je moj muz bio zaljubljen u nju i cak joj to rekao, i isto ga je tako koristila ko tebe ta, medjutim onda smo se mi upoznali poceli da izlazimo i da vidis te zenske prvo je imala razno-razne komentare na mene a kad je vidjela da joj to ne prolazi kod njega onda je prekinula sav kontakt i sad je on naravno najgori covjek koji postoji na ovoj planeti. Ne gubi vrijeme na nju jer ona da tebe voli na bilo koji nacin dosad bi htjela barem da pokusa sa tobom ako nista drugo.
-
(ne)forumas
#86 Re: Razumjeti djevojke???
Posto je ona zla nema ti druge nego sacekati da taj tamo neki
istjera to zlo iz nje a utjera joj dobro
, cim se rijesi tog zla sjetice se tebe da joj budes rame za plakanje...

-
Officer Crabtree
#87 Re: Razumjeti djevojke???
Joj što volim ove u ranim dvadesetima. Volim ih na sve načine.
Nit je ona zla, nit se o ovome može šta reć više od 3 rečenice, a one glase.
1. Nije svako obavezan probati s tobom ljubavnu vezu, ma koliko ti bio dobar drug/drugarica, jer ta dva odnosa se zasnivaju na različitim potrebama i emocijama.
2. Zbog toga nije zla, a ako i dalje želi da budete prijatelji, onda je baš dobar drug.
3. Ne slušaj savjete žena na ovom forumu, osim par njih hemancipovani.
OK, moglo je i u 2 rečenice.
K'o i veš mašina, pere al nekako izbljeđuje, bolje na ruke?]hm...vidis ima tu jedna jako bitna stvar kod te djevojke ona je dobra ali istovremena zla.
I onda ja moram ić na edukaciju za certifikat o poznavanju PC-a a u brak može ko hoće....moj muz je imao isto tako 1 prijateljicu koja je cak zarucena ali je znala da je moj muz bio zaljubljen u nju i cak joj to rekao, i isto ga je tako koristila ko tebe ta, medjutim onda smo se mi upoznali poceli da izlazimo i da vidis te zenske prvo je imala razno-razne komentare na mene a kad je vidjela da joj to ne prolazi kod njega onda je prekinula sav kontakt i sad je on naravno najgori covjek koji postoji na ovoj planeti. Ne gubi vrijeme na nju jer ona da tebe voli na bilo koji nacin dosad bi htjela barem da pokusa sa tobom ako nista drugo.
Nit je ona zla, nit se o ovome može šta reć više od 3 rečenice, a one glase.
1. Nije svako obavezan probati s tobom ljubavnu vezu, ma koliko ti bio dobar drug/drugarica, jer ta dva odnosa se zasnivaju na različitim potrebama i emocijama.
2. Zbog toga nije zla, a ako i dalje želi da budete prijatelji, onda je baš dobar drug.
3. Ne slušaj savjete žena na ovom forumu, osim par njih hemancipovani.
OK, moglo je i u 2 rečenice.
- limun_junior
#88 Re: Razumjeti djevojke???
cura je rekla da hoce prijateljstvo, budi joj prijatelj.. u medjuvremenu izlazis sa ostalima i imas drugu normalnu djevojku sa kojom znas na cemu si...ako se kod nje pojavi ljubomora i bude trazila nesto vise onda je samo pitaj: pa sta hoces ti sad koji klinac

-
(ne)forumas
#89 Re: Razumjeti djevojke???
ama pusti ti njihove savjete... samo ti budi uporan i dosadan... na kraju ce ona popustit
jer znas kako kazu... pametniji popusta
ko si ti u cijeloj prici prosudi sam 
- cupkica
#90 Re: Razumjeti djevojke???
@officer svaka cast,inace sam anonimni fan tvojih komentara 
-
iForumashica
#91 Re: Razumjeti djevojke???
...
Last edited by iForumashica on 17/08/2011 18:51, edited 1 time in total.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#92 Re: Razumjeti djevojke???
meni je dovoljno sto se vi same ne razumijete... to mi dođe kao olakšanje
i žene priznaju kako su muškarci jednostavni
pojest popit poklopit
vi komplicirate
i žene priznaju kako su muškarci jednostavni
pojest popit poklopit
vi komplicirate
-
todd_smith
#93 Re: Razumjeti djevojke???
mislim da previse analiziras situacijuguitar_hero wrote:
Izvini ali malo sam loše preformulisao... Pričali smo mi i nakon toga i vidjali se ali rijetko npr 1 mjesecno a sada me zove često i mislim ono dodje i priča otvoreno samnom o svim stvarima...
i onda voli bocnut i ono ko poljubi me u obraz radi neke gluposti i slično(govori kako zasluzujem bolju curu od svoje bivse)itd...
mislim da sve to radi svjesno da bi mene izludila...
Da li prolazi kod takvih blago ignorisanje...
-
Officer Crabtree
#94 Re: Razumjeti djevojke???
Haj živa bila, osim što mi ovako otvoreno iskazuješ ljubav, reci i s kojim dijelom se mog teksta ne slažeš...?Cisto sumnjam da bolje poznajes psihologiju zena od nas koje smo zene...
Aferim na samopouzdanju koje imas, ali ovo je ipak forum. Sav trud da se dokazes kao pametan, mudar, ostrouman .. je za badava. Takvi su najcesce u stvarnom zivotu manji od makova zrna.
Možda sam preletio za ono o veš mašini, al meni ionako služi da stavim na nju čašu sa četkicom za zube, tako da priznajem da o veš mašinama puno ne znam.
Last edited by Officer Crabtree on 12/07/2010 14:47, edited 1 time in total.
- burek_in_space
#95 Re: Razumjeti djevojke???
Zna mali, zna...todd_smith wrote:
mislim da previse analiziras situaciju
-
Strpljiva
#96 Re: Razumjeti djevojke???
Prosto ih poželiš live, koliko pucaju od samopouzdanja na forumu. Njam njam!
-
Officer Crabtree
#97 Re: Razumjeti djevojke???
Zar se mi već nismo...Strpljiva wrote:Prosto ih poželiš live, koliko pucaju od samopouzdanja na forumu. Njam njam!
- Irelevantan
#98 Re: Razumjeti djevojke???
Ma složi joj ga u pm
Pa kud puklo da puklo...vidiš da te mala j.be u zdrav mozak...
Pa kud puklo da puklo...vidiš da te mala j.be u zdrav mozak...
-
iForumashica
#99 Re: Razumjeti djevojke???
...
Last edited by iForumashica on 17/08/2011 18:51, edited 1 time in total.
-
Officer Crabtree
#100 Re: Razumjeti djevojke???
Pa šta ako je to nečije iskutvo?Nemam ja nista protiv tebe, samo mi se ne svidja nacin na koji si odgovorio na onaj post, i ne svidja mi se pokusaj da se napravis pametan na racun nekog ko je iznio svoje licno iskustvo. Cemu uvjerenje da si bas ti uvijek upravu...
Prva kvalifikacija odmah diskvalifikucije cijelu narednu misao. Reć za nekog da je "dobar a i zao" je besmisleno. Naročito zbog toga što je "zla" jer želi i dalje kontakt sa svojim drugom koji je eto zaljubio se u nju a ona nije u njega. Ne kotnam po čemu je zla...?
Također, onaj dio da "je trebala probat" mi je presmiješan. Onako čisto bez da ga i objašnjavam. Nekako mi je srednjoškolski jebiga.
Što se tiče njenog iskustva, ispričala je neku priču o tome kako je njenom mužu se neka nabacivala i ljagala tu autoricu, što apsolutno nema nikakve veze s ovim slučajem. Dakle, "de samo da i ja ispričam svoju priču"...
Ne pravim se pametan, al bolje da momak neke stvari posloži odmah kako treba, nego da troši vrijeme na nečemu što nije korisno.