Tadić u Potočarima???

Post Reply
Sezam

#76 Re: Tadić u Potočarima???

Post by Sezam »

joeaziz wrote: samo kad se obracam nekom kome bih u stvarnom zivotu rekao vi.

Dobro je bolan, htio si ispasti pametan, a ispo si glup, pa se sad ko nesto trudis opet ispasti pametan, na zalost ispadas vrlo uobrazen, da ne kazem ponovo glup...itd...sine, kad se s nekim prica, onda se ne koristi niti veliko, a ni malo slovo, onda se prica... :zzzz:

znam da je ovo off, necu vise...
joeaziz

#77 Re: Tadić u Potočarima???

Post by joeaziz »

Sezam wrote:
joeaziz wrote: samo kad se obracam nekom kome bih u stvarnom zivotu rekao vi.

Dobro je bolan, htio si ispasti pametan, a ispo si glup, pa se sad ko nesto trudis opet ispasti pametan, na zalost ispadas vrlo uobrazen, da ne kazem ponovo glup...itd...sine, kad se s nekim prica, onda se ne koristi niti veliko, a ni malo slovo, onda se prica... :zzzz:

znam da je ovo off, necu vise...
halo, ovo je neformalna konverzacija. pisati malim slovom nije znak nepismenosti kao sto je npr. cemo pisati odvojeno.
nesto slicno kao ovo tvoje "ispo". ja to ne dozivljavam kao nepismenost nego kao koristenje slenga u neformalnoj konverzaciji.
Sezam

#78 Re: Tadić u Potočarima???

Post by Sezam »

Suti i trpi wrote:
Sezam wrote:
Suti i trpi wrote:

Apsolutna istina. Niko me ne moze ubjedit da Ameri i Evropa ne znaju gdje je Mladic. Sve i da je mrtav oni znaju gdje je pokopan. Ne moze se na balkanu nista desit sto Ameri i Evropljani ne odobre (presutno, potvrdno ili nardebom).
Znaci oni znaju, a Tadic & co ne znaju? :zzzz:
Naravno da znaju. Ko je reko da ne znaju?

Radi se o tome da su neke prljave igre u pitanju koje je nama 'obicnjacima' tesko razotkrit. Sadama izvukli iz misije rupe, a Mladic 'maher' preveslo silne americke i evropske obavjestajce!?? Je l ti to zvuci kao realno?
Nadam se onda da ces se sloziti kako je posjeta Tadica Srebrenici krajnje licemjeran i zloban i podyebavacki cin.
joeaziz

#79 Re: Tadić u Potočarima???

Post by joeaziz »

de ti meni reci je li tadic psihoipata koji ce doci na mezare 8000 ljudi da podjebaje ili si ti psihopata zato sto mislis da neko moze doci u srebrenicu sa takvim motivima?
Suti i trpi

#80 Re: Tadić u Potočarima???

Post by Suti i trpi »

Sezam wrote:Nadam se onda da ces se sloziti kako je posjeta Tadica Srebrenici krajnje licemjeran i zloban i podyebavacki cin.
Slazem se da je licemjerna, a da li je zlobna i podjebavacka, to ne mogu procjenit. Ali, nije Tadic jedini licemjer, bice licjemera jako puno 11. 7. u Potocarima, od domacih licemjera, pa sve do evropski, americki i na kraju Borisa Tadica. U Potocarima ce biti ljudi koji su sigurno vise naudili Srebrenicanima nego li Boris Tadic.

Ja sam za to da prezivjeli Srebrenicani odrede ko moze prisustvovat a ko ne. Malo mi je glupo da na godisnjicu dolaze osobe koje su nepozeljne za prezivjele Srebrenicane.
joeaziz

#81 Re: Tadić u Potočarima???

Post by joeaziz »

Suti i trpi wrote: Ja sam za to da prezivjeli Srebrenicani odrede ko moze prisustvovat a ko ne. Malo mi je glupo da na godisnjicu dolaze osobe koje su nepozeljne za prezivjele Srebrenicane.
odnosi li se ovo i na prezivjele srebrenicane srpske nacionalnosti?
delightful

#82 Re: Tadić u Potočarima???

Post by delightful »

sezam i joeaziz, prestanite se prepucavati. hvala.
Sezam

#83 Re: Tadić u Potočarima???

Post by Sezam »

joeaziz wrote:de ti meni reci je li tadic psihoipata koji ce doci na mezare 8000 ljudi da podjebaje ili si ti psihopata zato sto mislis da neko moze doci u srebrenicu sa takvim motivima?
Ako Tadic zna gdje se Mladic krije (a evo cini mi se imamo kvorum po tom pitanju), onda ti se odgovor sam namece... :zzzz:
joeaziz

#84 Re: Tadić u Potočarima???

Post by joeaziz »

Sezam wrote:
joeaziz wrote:de ti meni reci je li tadic psihoipata koji ce doci na mezare 8000 ljudi da podjebaje ili si ti psihopata zato sto mislis da neko moze doci u srebrenicu sa takvim motivima?
Ako Tadic zna gdje se Mladic krije (a evo cini mi se imamo kvorum po tom pitanju), onda ti se odgovor sam namece... :zzzz:
kvorum? jel to ono kad na odredjenom skupu prisustvuje dovoljan broj ucesnika da bi se mogle donositi odluke?
exliberal

#85 Re: Tadić u Potočarima???

Post by exliberal »

Sezam wrote:
Pitanje je kad ce oni sto kontrolisu Tadica da mu daju mig za hapsenje ...ko sto neko rece u prijasnjim postovima Bosna, Srbija i Hrvatska su male na svjetskom planu, da nekazem beznacajne da bi same krojile svoju politiku
Sezam

#86 Re: Tadić u Potočarima???

Post by Sezam »

exliberal wrote:
Sezam wrote:
Pitanje je kad ce oni sto kontrolisu Tadica da mu daju mig za hapsenje ...ko sto neko rece u prijasnjim postovima Bosna, Srbija i Hrvatska su male na svjetskom planu, da nekazem beznacajne da bi same krojile svoju politiku
Meni je iskreno ta teorija (po kojoj u stvari svjetske sile kriju Mladica, a ne Srbija) i smijesna i odvratna i nevjerovatna u isto vrijeme. Bilo kako bilo, Tadicu nije mjesto u Srebrenici, osim mozda 12/7 na skupu podrske Ratku Mladicu...

Mislim, sta se kojeg vraga lazemo i glumimo finocu, zvanicni stampani ( a vjerovatno i ostali) mediji u Srbiji ovog jutra su puni prica o nepostojanju genocida u Srebrenici, predsjednik te iste Srbije dolazi u Potocare usprkos tome sto zna gdje se krije RM, a ovdje se to pokusava predstaviti kao korak naprijed... :?:

Imajte malo ponosa.
Last edited by Sezam on 07/07/2010 17:35, edited 1 time in total.
jutarnji

#87 Re: Tadić u Potočarima???

Post by jutarnji »

Neka dodje. Mozda se svakim njegovim dolaskom smanji broj onih koji u Srbiji misle da je Srebrenica junastvo
srpske soldateske.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#88 Re: Tadić u Potočarima???

Post by PipiDugaDevetka »

09' 30'' Ja verujem da R.M. jeste u Srbiji!
Last edited by PipiDugaDevetka on 07/07/2010 17:55, edited 1 time in total.
AliceInChains

#89 Re: Tadić u Potočarima???

Post by AliceInChains »

NEOPLAN wrote:Kako ne kontate da jos nije dosao trenutak da se Mladic uhvati. Ne zavisi to ni od Srbije, ni od Bosne, ni od Dodika ni od Hareta ni od Tadica. To su malo vece politicke igre. Evropa se us*ala pri pomisli da se u srcu Evrope nalazi zemlja u kojoj Hriscani zive u lijepom suzivotu sa pripadnicima Islama, kojeg se oni boje "ko Rusa". I zato se raspala Jugoslavija, zato je bila Srebrenica, zato je bio rat.....Zar smo toliko naivni da vjerujemo u price da se genocid u Srebrenici nije mogao sprijeciti? Jasta, onih hiljadu-dvije do zuba naoruzanih UN vojnika nije moglo nista, oni jadni nisu sposobni nizasta. Nije da nisu mogli vec nisu htjeli ista da ucine jer im to nije u interesu.

Evropa je samo iskoristila budalasto rukovodstvo Bosne i Hercegovine i jos budalastije rukovodstvo Srbije da ih laznim obecanjima zavade. I iskoristili su Srbiju da okrvave ruke mjesto njih.

Kada Evropa ocijeni da je vrijeme da se Mladic uhvati, on ce biti uhvacen u roku 24 sata, to je sigurno.

A Tadic treba doci u Srebrenicu i pokloniti se zrtvama. Jer nisu svi Srbi krvavih ruku, ali je neko cinio uzase u njihovo ime bez da ih ista pita i to se treba ispraviti.

Al znate sta mene najvise od svega nervira? To sto se ovo sve oko Srebrenice koristi u marketniske svrhe i za licnu promociju politicara i ostalih uticajnih ljudi i institucija na svakom koraku. Nema tu vjerujte mi puno zala i tuge za mrtvima, sve je to marketing, i to je ono sto me najvise boli. Jer 11. Jula ce sve guzonje biti u Srebrenici smrknutih i napacenih lica i pricati o zlocinima, ugrozenosti, jadima....a vec 12. Jula ce sve one majke, bake, nane, dede, djecu, zrtve...da zaborave i da napuste. I opet ce jadni ljudi da zive u 21. vijeku bez struje, kupatila, vode. Opet ce jadni ljudi da umiru od modernog genocida - gladi, politicke pohlepe, nezaposlenosti, neimastine. Opet ce tjerati te ljude, da pored svega sto su izgubili tog 11. Jula 1995, da izgube i ono najvaznije - ljudsko dostojanstvo. I tako ce zaboraviti i Srebrenicu i zrtve, i sve tako do nekog narednog 11. Jula i nekog narednog ukopa.....

To je najveca tuga od svega. I da ove nase guzonje imaju imalo obraza, ne bi se niko od njih trebao pojaviti tamo na ukopu. Treba te ljude pustiti - pobijene da pocivaju u miru, a prezivjele da dostojanstveno tuguju za svojima na dan ukopa, i pruziti im zivot dostojan covjeka, a ne neke zivotinje.
Slazem se sa tobom 50%. Sve to sto si naveo o vecim interesima je i moje misljenje, ali se neslazem potpuno sa tvojim zakljucima.

1. Cujem ja taj argumenat 1000 puta: "Politika je uticala na normalni narod. Odakle ce normalni narod znati, da ce se bla bla bla..." Pogodi, od koga to najvise cujem? Sigurno ima istine u tome. OPET, do koje granice smije neko sebi dopustiti, da se izmanipulise kao covjek i da podrzava neke politicke stavove? Znaci, kad neki mladi Srbin npr. u propagandnom listu(npr. Glas Srpske) procita, da se genocid u Srebrenici nije nikad dogodio, nego da je tamo poginulo vise Srba nego Bosnjaka, onda eto, nije on nimalo kriv i zbog toga ima legitimitet da mrzi Bosnjake ili Nesrbe i da glasa za SRS, jer brate, reditelji tih novina su pravi krivci. Glupost, neznajne i neinformisanje nemoze biti izgovor za ono, sto se je desilo. Tacka.
Svako ima neke interese. Ali, ako te interese prevazidu pravila covjecnosti, i ako unistavaju zivote, onda tu nema vise izgovora ala: "Imale su sile neke vece interese"

2. Sigurno su UN-trupe mogle sprijeciti genocid. Nije niko tako naivan. Zato sad zrtve i tuze bivseg UN-generala Srebrenice. Ali isto tako nasa bivsa braca niji ni MORALA pociniti genocid, spram " razlicitih interesa". Rat je trajao tri i po godine. Nisam ja nesta primjetio, da je otpor u Srbiji prema tadasnjoj Srpkoj politici bio jak. Niti kad su otisli da oslobode Srpski narod na svetoj srpskoj zemlji(Kosovu). Kako su to odjednom poslje bombardovanja Beograda imali Srbi snage i muda da protestuju protiv Milosevica ispred parlamenta, spram takvog "brutalnog" rezima? Po tvom misljenju nisu ni Njemci krivi, sto su bili za Firera, jer nisu oni znali za logore, niti su znali da ce im Firer ratovati protiv cijele Evrope. Bili su to "interesi" vecih sila. "Sto su to antifasisti morali poravniti cijelu Njemacku?" A tek su se pobunili protiv Firera, kad im je Alijansa poravnila domove. Vidis paralele?

2. Sta se tice marketinga, tu si dijelimocno u pravu. Sada imamo mali problem u tome, sto nasi susjedi, ili neki nasih susjeda hoce da izjednacavaju zlocine. Znaci, hoce da se sto brze zaboravi to sto se je desilo, pa tako i to u Srebrenici, da ti na kraju mogu soliti pamet: "Pa znas, to sa Srebrenicom je jako glupa stvar. Ali ljudi su se osvetili(sistematski) za ono sto su uradili Naser Oric i njegove trupe(znaci pojedinci) po nekim selima."- Samo da znas, da je ovo najvazniji politicar iz RS-a prije 2 dana izjavio za austrijske novine.
Ali nije to samo u interesu susjeda, nego i Evropljana. Oni ti vode politiku po fazonu: Sto brze Balkanci zaborave proslost, sve lakse se mogu "integrisati" i "pomiriti". Sta mislis, ko bi za to najvise placao dugorocno? Evo da ti vec odgovorim: ZRTVE.
Znaci, i ako ja ne volim, sto neki politicari hoce da profitiraju radi svega ovog, ipak to nije ni tako lose sto su tamo prisutni "sve vise guzonja"- Sto veci marketing, sve vise posmatraca. Znaci, siris sa tim marketingom sve vise ljudima u svjetu pouku o tome, sta se je u Srebrenici i u Bosni sa Bosnjacima desilo. I to nikako nije lose, jer se sa tim dogadajem bavi sve vise medija. A vec sam ti gore odgovorio, kome bi to prijalo, da se sve malo vise pomiri i zaboravi. Vidis, Jevreji i Jevrejske "guzonje" "promovisu" njihove zrtve i nakon 55 godina. I, jeli to pomoglo agresoru(Njemackoj), da se suoci sa cinjenicama i sa realnoscu. Jeste, ali tek tamo negdje u 80tim. Znaci nakon nekih 35 godina. Zato je i tako vazno, sto glasnije promovisati ovaj cin, i ako nam sa tim pomagaju neke "guzonje"
Sezam

#90 Re: Tadić u Potočarima???

Post by Sezam »

PipiDugaDevetka wrote:
Evo kaze Tadic da oni najveceg srpskog sina, generala i buduceg srpskog sveca danonocno traze i to pod pretpostavkom da je u Srbiji, sto je siguran znak da RM vise nije tamo. Izgleda da se majka Rusija pobrinula za utociste.
exliberal

#91 Re: Tadić u Potočarima???

Post by exliberal »

Sezam wrote:
Meni je iskreno ta teorija (po kojoj u stvari svjetske sile kriju Mladica, a ne Srbija) i smijesna i odvratna i nevjerovatna u isto vrijeme. Bilo kako bilo, Tadicu nije mjesto u Srebrenici, osim mozda 12/7 na skupu podrske Ratku Mladicu...

Mislim, sta se kojeg vraga lazemo i glumimo finocu, zvanicni stampani ( a vjerovatno i ostali) mediji u Srbiji ovog jutra su puni prica o nepostojanju genocida u Srebrenici, predsjednik te iste Srbije dolazi u Potocare usprkos tome sto zna gdje se krije RM, a ovdje se to pokusava predstaviti kao korak naprijed... :?:

Imajte malo ponosa.
Sezame sta je sa Kadijevicem koji je bio glavni u jna kad je krenu rat, zasto on nije uhapsen iako ga hrvatska trazi, zasto mu je dozvoljeno da putuje u Rusiju koja nezeli da ga isporuci nikom?....odakle mi znamo ko sta ima u rukavu, ko je za koga radio....ko za koga i dan danas radi....Kazes da Tadic zna gdje je Mladic....dokaz?... ili je to vidovita djemila izjavila
Imam osjecaj da mnogim bosnjacima nelezi sto se javljaju politicari kao Josipovic ili Tadic koji su spremni otic svugdje ....sto nisu na suprotnim stranama "miroljubivi tenkista" Mesic ili ..."vojvoda" Seselj
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#92 Re: Tadić u Potočarima???

Post by PipiDugaDevetka »

...
Last edited by PipiDugaDevetka on 10/07/2010 06:29, edited 1 time in total.
Sezam

#93 Re: Tadić u Potočarima???

Post by Sezam »

exliberal wrote:
Sezam wrote:

Imajte malo ponosa.
Sezame sta je sa Kadijevicem koji je bio glavni u jna kad je krenu rat, zasto on nije uhapsen iako ga hrvatska trazi, zasto mu je dozvoljeno da putuje u Rusiju koja nezeli da ga isporuci nikom?....odakle mi znamo ko sta ima u rukavu, ko je za koga radio....ko za koga i dan danas radi....Kazes da Tadic zna gdje je Mladic....dokaz?... ili je to vidovita djemila izjavila
Imam osjecaj da mnogim bosnjacima nelezi sto se javljaju politicari kao Josipovic ili Tadic koji su spremni otic svugdje ....sto nisu na suprotnim stranama "miroljubivi tenkista" Mesic ili ..."vojvoda" Seselj
Imas li dokaz da ne zna? Zasto bi njemu ijedan Bosnjak vjerovao?

...spremni otic svugdje... :zzzz: ...i prodavati maglu...
Sezam

#94 Re: Tadić u Potočarima???

Post by Sezam »

Mingo wrote:
Sezam wrote:
Imas li dokaz da ne zna? Zasto bi njemu ijedan Bosnjak vjerovao?

...spremni otic svugdje... :zzzz: ...i prodavati maglu...
Aj da krenemo drugacijom logikom, on zna gde je, moze da ga uhapsi, ali nece...

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=443672

Jel mislis da bi ovako govorila americka ambasadorka, predstavnica zemlje koja je najvise pritiskala Srbiju u predhodnim godinama u vezi saradnje sa Hagom, i odnosa prema BIH?!

Srbiji zavisi zivot od kredite MMF-a, kao i svim drzavama koje su pogodjene ekonomskom krizom...jel mislis da bi MMF(citaj Amerika) dali novac da se popune rupe u budzetu, i tako opstane Tadic na vlasti, da on na kvarno cuva Mladica, a svetu prodaje drugu pricu?!

Niko tu nije naivac, znaju oni sve, mozes ti da driblas lokalno, ali prediblati velike sile ne moze niko.

Tu ti je i odgovor na ovu tvoju dilemu...
Nemam ja nikave dileme, kad je srpska politika u pitanju (pogotovo politika prema Bosni) meni je odavno sve jasno...Tadic ne zeli i nece da uhapsi Mladica, jer bi tim potezom doveo Srbiju na ivicu gradjanskog rata, ipak je Ratko Mladic heroj, svetac itd kod 95% srpske populacije, nemoj da se lazemo...

A ova prica doticne gospodje, suplja prica...nikad Srbija EU vidjeti nece...ko ni Bosna...
BiH-x

#95 Re: Tadić u Potočarima???

Post by BiH-x »

NEOPLAN wrote:Znate sta je, ljudi su pobijeni, odgovorne treba kazniti, treba odati počast, ali ne treba sad separisati i mrziti Srbe i Srbiju, ne treba prekidati odnose sa Srbijom, ne treba pljuvati po Tadiću... Time samo pokazujemo da smo isti kao oni koji su pucali po nama..
Pojasni, kako smo isti? :-?[/quote]
I mene to zanima :-)
Bosnolog

#96 Re: Tadić u Potočarima???

Post by Bosnolog »

Mingo wrote:
Sezam wrote:
PipiDugaDevetka wrote:
Evo kaze Tadic da oni najveceg srpskog sina, generala i buduceg srpskog sveca danonocno traze i to pod pretpostavkom da je u Srbiji, sto je siguran znak da RM vise nije tamo. Izgleda da se majka Rusija pobrinula za utociste.
Vrlo moguce, kao sto cuva porodicu Milosevica koja bi zavrsila u zatvoru da su u Srbiji, kao sto kriju neke generale JNA...

To je sve krupna medjunarodna igra, ovo sto prica Tadic je samo za plebs, ono sto se odvija iza zavese nikad necemo saznati do kraja.
Tadica treba popljuvati javno u Srebrenici uz prisustvo kamera i koje smrdljivo jaje mu zalijepiti na facu da se svijet podsjeti na sav njegov velikosrpski ljigavluk i licimjernost zlocinacko genocidne Srbije, njene uloge u agresiji i genocidu nad Bosnjacima i BiH,......Ovi su mi najadniji kada kazu da je genocid u Srebrenici urota medunarodne zajednice u sprezi sa izdajom je samo pranje velikosrbizma svog zla kojeg su cinili prema svojim susjedima,.....Karadzic je vezao UN vojnike po banderama,radarskim postrojenjima,mostovima i drugim vaznijim objektima kako bi sprijecio bombardovanej NATO avijacije,....

Holandana je bilo toliko u Srebrenici da bi svi stali u jedan autobus,....Srebrenica kao i Zepa i Bihac i Gorazde su bile proglasene sasticenium UN zonama koje se nisu smjele napadati niti zauzimati na osnovu UN rezolicije koje velikosrpski fasisti nisu postivali kao i rezoluciju o Srebrenici a sve godine cuvali izvrsioce njihovih zlocinacko fasistickih planova u pokusaju stvaranja Srboslavije.UN i svijet snose dio moralne odgovornosti,kao i NATO sto nije intervenisao ali to nikako ne opravdava ideologe,planere i izvrsioce tog genocida iz kojeg je stajala Srbija i velikosrpski SANU stab kojeg je clan Tadijin otac Ljubo a taj isti Tadija je odrastao na krilu najvece dvonoge ljudske spodobe Cosica ciju ideologiju isti sprovodi sve godine protiv BiH,......

Tadicevo skrivanje Mladica je bio i ostao visi nacionalni interes Srbije i Srbizma jer bi time dodatno dali povoda i olaksali da se presudi Srbiji za zlocinacko genocidnu agresiju na BiH,.....Tadic je veci licimjer i gad od MIlosevica jer nakon svi dokaza i presuda isti cuva djelo velikosrpskih fasista, ukljucujuci i svog oca na cije rezultate dolazi u Srebrenicu nerado da se zbog viseg interesa Srbije ljigavo izvinjava majkama,sestrama i suprugama cije su sinove muzeve i oceve pobili ljudks dvonoga nistavila,.......

Image
Image
Image
Hasko kolo Velikosrbizma sa kolovodama i izvrsiocima genocida,........
felipe kajetano

#97 Re: Tadić u Potočarima???

Post by felipe kajetano »

Eno cim Karadzica isporucise, puce buna u Negotinskoj krajini, zbog Mladica bi bio balkanski rat ...bilo na radio-Bobaru :wink:
joeaziz

#98 Re: Tadić u Potočarima???

Post by joeaziz »

felipe kajetano wrote:Eno cim Karadzica isporucise, puce buna u Negotinskoj krajini, zbog Mladica bi bio balkanski rat ...bilo na radio-Bobaru :wink:
ma zna on sve. ima covjek kvorum.
BiH-x

#99 Re: Tadić u Potočarima???

Post by BiH-x »

Sezam wrote:Meni se cini, citajuci razmisljanja vecine ovdje, da je mozda najbolje da Bosnjaci posalju nekog u Srbiju da se izvinemo Srbima...yebiga, red je...ako nista, bar jednu delegaciju poslati u Srebrenicu 12/7 na skup podrske Ratk...pardon, skup zalosti...dok mi ne sagledamo sve nase probleme i dok se ne izvinemo Srbima za sve sto su nam uradili, nema nama napretka...budimo civilizovani...
Cini se i meni...
AliceInChains

#100 Re: Tadić u Potočarima???

Post by AliceInChains »

exliberal wrote:
Sezam wrote:

Imajte malo ponosa.
Kontrapitanje: Dali ti zaista mislis, da je nemoguce da Srbija zatrazi od Rusije, da im isporuce Kadijevica, pa da Srbija Hrvatskoj radi "dobrosusjedstva izruci Kadijevica"? Znam, nije Srbije obavezna za to, ali mogli bi. Mislim zna se, gdje je on....

Bosnjaci uopste nemaju problema sa Josipovicem i sa Mesicem, jer su se oni iskrono izvinuli kao predsjednici Hrvaske za zlodijela Hrvatske politike prema Bosni u dvedesetim. I kad se vrate kuci u Hrvatsku, imaju jos uvijek isti stav, spram kritike.

A Tadic se na jednom danu izvinjava zrtvama, na drugom danu sa punom snagom podrzava Dodika, koji otvoreno izjednacava zrtve. I kad se konacno vrati u Srbiju, ima i treci stav(npr. u slucaju hapsenja Ganica, bivseg predsjednika BIH, koji je vec od haaga oslobodjen od optuzbe).
Post Reply