Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bosanski_kralj wrote:Deseto polufinale(od 19) na SP Njemačka će odigrati protiv Španije.
Svaka im čast.
Trebamo njih pozvati da otvore nogometne kampove kod nas i da njihovi stručnjaci rade sa našom djecom. Uz naš talenat i njihovo sve ostalo, to bi bila dobitna kombinacija
ne 10 od 19
nego 12 od 17
znaci 12. puta su nijemci medju najbolje 4 ekipe svijeta... cak ni brazil nema toliko polufinala
^ovo vrijedi vise nego 12 polufinala
i ovo
i ovo
i ovo
i ovo
Ipak mislim da ovaj vrijedi od svih tvojih zajedno.
Pa s obzirom na obzir,da navijam za spance,naravno da se nadam da ce spanija dobit...
Mada, i svabe igraju da ih ne mozes ne gotivit..
A sad,nadam se pedru il lorenteu umjesto toresa,a i da ce svabama mnooogo nedostajat muler...
Spanci ko talijani prije cetri godine,traljavo al prolaze...
villa je prvi igrac koji je zabio zaredom na 4 utakmice, mislim da u 5 nece zabiti. da nije bilo njegovih golova spanci ne bi dogurali dovdje. njemci prolaze dalje, finale njemacka-holandija.
kako sam primjetio da Švabama lakše igrati protiv favorita jer onda mogu igrati na konte što im je i najjače oružje. eto protiv srbije su bili favoriti i izgubiše dok su bili autsajderi protiv engleske i argentine dadoše po 4 gola. i sada su autsajderi...
ultima_palabra wrote: Paule legendo Zna i on nešto o fudbalu
Nego šta mislite ko mijenja Mullera? Trochowski, Kroos, Marin?
Ako se ne varam Marin nije odigrao tekmu jos od GER-SRB, tako da neznam sta je s'njim, valjda se nije dokazao na treningu ili na tekmi, mada se moze pojaviti bas sad protiv Spanije...
I ja bih najviše volio vidjeti Kroosa, ali ako se Löw odluči za defanzivniju varijantu staviće Trochowskog, da ganja Xavija/Iniestu, tu su negdje po visini
EDIT: Nisam ni znao da onako izgleda španska zastava...
Hobotnica tek sutra daje prognozu
Last edited by vicious on 05/07/2010 14:41, edited 1 time in total.
Sta vam je ljudi, kako ne vidite da je montaza? Ono nije vidjelo spanske zastave.
A sto se tice zamjene za Thomasa, mislim da ce Trochowski igrati. I ne znam sto je antitalenat, on je za mene igracina. Ima brzinu, dribling, dobar udarac s obje noge. Sumnjam da ce staviti sporog Kroosa na krilo, on je vise igrac za sredinu terena gdje treba sacuvati loptu, gdje treba igrac koji igra mozgom. I na prvenstvu kad bi Kroos ulazio, mijenjao je zadnjeg veznog. S obzirom da ce Spanija imati posjed lopte, trebace mu neko brz da trci kontre. To je neko moje viđenje, vidjecemo šta ce Jogi odluciti.
Romanista 101% wrote:Spanci su dosadni u pm. mogu se dodavati 2 sata bez da naprave ijednu polusansu...al opet bolje i oni nego ona azilantska reprezentacija.
licemjerno do bola
pa i nasa repka je pola Gastarbeitera
Ako Njemci povedu, razvalice Spaniju jer su do sada, u slucaju da povedu sve razvalili. Australiji 4 gola, od toga dva na kontranapad, Englezima 4 gola, 3 na kontranapad i Argenticima 4 gola, dva na kontranapad.
Ako Spanija povede, moguce da Svabe i izgube jer nisam siguran koliko su spremni da se vrate u utakmicu.
Koliko Spanija ima loptu u posjedu je za Svabe nebitno, njima je potrebno par sekundi da organizuju protiv napad i postignu go.
Sve u svemu, dajem prednost Njemcima, recimo 60:40.
Ja ne bih takodjer prognozirao nista dok "Paul" ne kaze svoje. Ali i prije nego on nesto kaze, zamolio bih velikog znalca sa ovog foruma, jednog velikog covjeka koji fudbal ima u malo prstu, da kaze svoje misljenje.
"Vjeruj" izvolite, imate rijec....