hanumica82 wrote:mozda su po rodjenju i porijeklu katolici....al ce svi oni muslimani postat
Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
- iz dna duše
#76 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
- cyprus
#77 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
Što si ti neka nadasve edukovana osobahanumica82 wrote:mozda su po rodjenju i porijeklu katolici....al ce svi oni muslimani postat
- osa
#78 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
zeza čovjek, čim pređu na islam, ništa više od nogometa, ne ide to bez krmetine, nema se snage....cyprus wrote:Što si ti neka nadasve edukovana osobahanumica82 wrote:mozda su po rodjenju i porijeklu katolici....al ce svi oni muslimani postat. Divim ti se
- Ken_M
#79 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
Zakonhanumica82 wrote:Ja navijam za tursku kad igra protiv srbije ili grcke , navodim primjer...brat musliman mi je uvijek drazi pa bio on i afhanistanac.
Kad oni svoje velicaju i mi trebamo svoje. Nije ni cudo sto nas kolju vjekovima jer im dopustamo ovakva sranja. Umjesto da i mi svoje podrzavamo i tako se jacamo, mi paganima podvladjujemo.
Kako se to postaje?hanumica82 wrote:mozda su po rodjenju i porijeklu katolici....al ce svi oni muslimani postat
- JThomas
#80 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
bogme ima pisac istomišljenika i ovdje, lijepo, lijepo.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#81 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
Draga hanumice 
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#82 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
E pa vidite vi sada kome ste se na prethodnim temama divili i koga ste shvatali ozbiljno. Prvo je tražila đuvegiju (i rekla da prihvata samo ozbiljne ponude i da je ne zajebavamo-njene riječi
), već sutradan planirala trudoću
, a prije par dana otvorila temu gdje se zgražala nad papcima u Sarajevu.
Mislim...hanumica rules!

Mislim...hanumica rules!
- JThomas
#83 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
njemačka i engleska biće zemlja muslimanska.
blago se budućem đuvegiji.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#84 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
Bar će moći proširiti spisak potencijalnih kandidata na sve trenutno mrske katoličke zemljeJThomas wrote:njemačka i engleska biće zemlja muslimanska.
- Toffee karamela
#85 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
Ovdje je mislim cijela bolesna srž ovoga članka...nisu se dočepali SP, pa hajd velimo da prebrojimo igrače bar po vjerskoj pripadnosti pa da se i mi nađemo tako nekako s njima u korelaciji....kuku kakva mižerija što bi rekli Dalmatinci. Ja mislim da se dosada u kompletnoj historiji fudbala i SP nije našao niti jedan jedini čovjek koji prati taj sport a koji bi napravio ovakvu arhikretenoidnu "tabelu". Čestitam majstore iz Jutarnjeg, alal ti vjera!photo wrote:ovo mi lici na stalno nastojanje da hrvatska sve sto valja iz regije, pa makar imalo i bar neke simbolicne veze sa hrvatskom ili bar ima katolicko ime, poveze s tim kako je sve dobro iz hrvatske a sve lose dolazi iz slovenije, bih i srbije (danas je isto objavljen clanak u Jutarnjem da je i neki pra-pradjeda maradone takodje iz hrvatske).
mislim, what the fuck????????????
- respo
#86 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
ispadas isto kao i ovaj novinar ako ne i gorahanumica82 wrote:mozda su po rodjenju i porijeklu katolici....al ce svi oni muslimani postat
- respo
#87 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
manje vise clanak je tacan
to sto neko to iznosi na takav nacin je druga prica
- osa
#88 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
šta tek da je napisao da kršćani vladaju svjetskim sportom...respo wrote:manje vise clanak je tacan
- cyprus
#89 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
Ko bi to imo obraza reć pored nakih Kineza?osa wrote:šta tek da je napisao da kršćani vladaju svjetskim sportom...respo wrote:manje vise clanak je tacan
- rechts432
#90 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
Bio jedan stoper, visok,krupan i grub. Protivnicki napadaci se nisu usuđivali prici mu na pet metara sve dok jednog dana ovaj mesar nije procitao sto je Isus govorio - ne vracaj sedmerostruko, tko tebe kamenom, ti njega kruhom, okreni drugi obraz, ljubi i neprijatelja. Od tog trenutka postao je Upson - pusti bližnjega neka postigne zgoditak.
Hanumice, ne samo da će zemaljski katolici postati muslimani, nego ce njihovim putem poci i Vulkanci, Ferengi, Kardasijaci...ma svi, osim onih komunjara Borgova.
Hanumice, ne samo da će zemaljski katolici postati muslimani, nego ce njihovim putem poci i Vulkanci, Ferengi, Kardasijaci...ma svi, osim onih komunjara Borgova.
- SenSen
#91 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
rechts432 wrote:Hanumice, ne samo da će zemaljski katolici postati muslimani, nego ce njihovim putem poci i Vulkanci, Ferengi, Kardasijaci...ma svi, osim onih komunjara Borgova.
- Toffee karamela
#92 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
Zaboravio si na Klingone...a tek Romulane...rodila majka za džihada!rechts432 wrote:
- osa
#93 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
cyprus wrote:Ko bi to imo obraza reć pored nakih Kineza?osa wrote:šta tek da je napisao da kršćani vladaju svjetskim sportom...respo wrote:manje vise clanak je tacan
zbroji, vidjet ćeš da su kinezi sića...
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#94 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
Ovako je i Hitler satiricki zborio 1936 na Oimpijadi, pa krscani udarili na belaj a Hico zavrsio na cijanidu..
-
hanumica82
#95 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
Pera Trta wrote:E pa vidite vi sada kome ste se na prethodnim temama divili i koga ste shvatali ozbiljno. Prvo je tražila đuvegiju (i rekla da prihvata samo ozbiljne ponude i da je ne zajebavamo-njene riječi), već sutradan planirala trudoću
Mislim...hanumica rules!![]()
![]()
Opcarana sam tvojim interesom za moje pisanje. Hvala hvala nisi trebao....
A musliman postanes kada pocnes iskreno da vjerujes u samo jednog boga, Allaha dz.s. Al to mogu samo izabrani.
A hajd da ne drzim ovdje vjerske propovjedi, samo cu reci da ce pred sudnji dan svi ljudi da postanu muslimani, pa htjeli vi to ili ne!!!!!
I da jos uvijek trazim dzuvegiju, iskrenog i normalnog kako bi skupa planirali porodicu, i jos jedan uslov mora bit brat musliman.
- cyprus
#96 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
Paz' da ne bude incesthanumica82 wrote:Pera Trta wrote:E pa vidite vi sada kome ste se na prethodnim temama divili i koga ste shvatali ozbiljno. Prvo je tražila đuvegiju (i rekla da prihvata samo ozbiljne ponude i da je ne zajebavamo-njene riječi), već sutradan planirala trudoću
Mislim...hanumica rules!![]()
![]()
Opcarana sam tvojim interesom za moje pisanje. Hvala hvala nisi trebao....
A musliman postanes kada pocnes iskreno da vjerujes u samo jednog boga, Allaha dz.s. Al to mogu samo izabrani.
A hajd da ne drzim ovdje vjerske propovjedi, samo cu reci da ce pred sudnji dan svi ljudi da postanu muslimani, pa htjeli vi to ili ne!!!!!
I da jos uvijek trazim dzuvegiju, iskrenog i normalnog kako bi skupa planirali porodicu, i jos jedan uslov mora bit brat musliman.
-
hanumica82
#97 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
hahahaha....kako si humoristican....hahaha.....
-
hanumica82
#98 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
ma i treba nas poklat sve....samo im vi podilazite opet ce nas strefit!
- bingov buraz
#99 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
Sa takvim stavom tesko ces ti do djuvegije bogamihanumica82 wrote:ma i treba nas poklat sve....samo im vi podilazite opet ce nas strefit!
-
hanumica82
#100 Re: Bolestan clanak u danasnjem zagrebackom Jutarnjem
bingov buraz wrote:Sa takvim stavom tesko ces ti do djuvegije bogamihanumica82 wrote:ma i treba nas poklat sve....samo im vi podilazite opet ce nas strefit!
A kakav bi stav trebala imati??? da kazem svaka cast novinaru Jutarnjeg? Da kazem kako su muslimani nesposobna govna i da su jedino katolici naj naj bolji u svemu?????
Je li to ispravan stav?