Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A zvuci to sve nekad i zanimljivo,i svakako je je zanimljivo na pocetku veze al takve veze cesto zavrse prilicno ruzno.Pocnu one kao sex bez obaveza al brzo se tu izbrisu granice pa se zna jako zakomplikovati...sve je dobro dok je zafrkancija,al kad preraste u nesto vise(a htjeli mi to il ne to se cesto desi,nije to lako kontrolisat)bude komplikovanije od ovih 'normalnih' veza...
Ah imam 2 ruzna iskustva po tom pitanju i neko je gore naveo da cesto zavrse ruzno sto i jeste istina.....nakraju se jedno veze a pretezno su to udate zene....zaljube se jer im njihov muz nepruza ono sto bi trebao jeli? i onda ono ako imas imalo ljudskosti u sebi....nemozes joj rec F...off i tu nastaju komplikacije.....ja sam imao srece pa nije se puno zakomplikovalo, al zaista je bilo ruzno iskustvo.... nakraju moj zakljucak je .... drzte se slobodnih manje boli glava....jer postavi se u sutuaciju da tvoja zena/djevojka to tebi uradi pa neznam.....nemam rijeci kakvi bi moji postupci bili ..... a i ljudi dragi BOG sve vidi i zna i vrati tako da
PostPostao/la Ljuska_u_BaklaFi dana 29/07/2010 13:41
E zhelim prvo da ti se vrati sve za te dvije o kojim si prich'o, pa tek onda da uzhivash u slobodnim
Nemoj tako,pa mozda je momak bio zaljubljen,njega su tu starke iskoristavale,nije on njih
Cek, hocete reci da je ovo tema o zenskim izletima? . Stvarno mislite da ce zene o tome blebetati, makar i forum bio? Nisam vjerovao da smo muskarci ovako plitki ...