Vuvuzuele i njihov uticaj na kvalitet fudbala

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Šibicar

#76 Re: Vuvuzuele i njihov uticaj na kvalitet fudbala

Post by Šibicar »

Sinoć na Grbavici,prije utakmice neko je puhnuo u ono njesra nekoliko puta na sjeveru,toliko je bilo bučno i iritantno,da ja ne mogu uopšte zamisliti kakvu psihičku torturu doživljavaju ljudi u Africi,kad im 1000 konjina zapuše istovremeno pored glave. :x
limeni

#77 Re: Vuvuzuele i njihov uticaj na kvalitet fudbala

Post by limeni »

Šibicar wrote:Sinoć na Grbavici,prije utakmice neko je puhnuo u ono njesra nekoliko puta na sjeveru,toliko je bilo bučno i iritantno,da ja ne mogu uopšte zamisliti kakvu psihičku torturu doživljavaju ljudi u Africi,kad im 1000 konjina zapuše istovremeno pored glave. :x

neka, ako nisu igraci i klubovi u premijer ligi privukli mnogo gledalaca na stadione, mozda ce vuvuzela :D
The 51st State

#78 Re: Vuvuzuele i njihov uticaj na kvalitet fudbala

Post by The 51st State »

ovaj put se uzdam u policijsku represiju, te ce zabraniti unos ovih govana na stadione kod nas.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#79 Re: Vuvuzuele i njihov uticaj na kvalitet fudbala

Post by -LIBERO- »

Moguce da ce biti nekih pokusaja,oni pomodarskih,da se idiotska trubica (mamu joj je**m) ifiltrira na nase tribine,ali sa velikim uvjerenjem znam da nema sanse nikakve.

Ne vidim nacin da bi neko od nasih ljudi mogao mirno,stalozeno istolerirao huk ove trubice,narocito ako ne ide njegovom klubu na terenu bas najbolje. Jedino mozda u prvom intervalu bude vise posla na CUM-u,nedaj Boze,ali sve opravdava rezanje u korjenu idiotluka zvanog vuvuzela.
Post Reply