Sportski TV kanali
Moderator: anex
- just principe
#76 Re: Sportski TV kanali
Imali su, sad nemaju i cemu onda drzati 4 kanala
i jos dodatno placati. Ma ne ispalti se ni sekunde
- nOrMaLaC
#77 Re: Sportski TV kanali
Da li se zna hoćel Eurosport prenositi Poljsku prvu ligu? Ekstraliga mislim da se zove?
Skoro redovno sam pratio sve tekme počevši od Rucha Chorzowa pa do Podbeskidza Bielsko Biala kada igra...
Koji kanal prenosi Gambrinus ligu?
Skoro redovno sam pratio sve tekme počevši od Rucha Chorzowa pa do Podbeskidza Bielsko Biala kada igra...
Koji kanal prenosi Gambrinus ligu?
- BHF_Manijak
#78 Re: Sportski TV kanali
Pa jednostavno ljetna programska shema je takva da sporta nema, pauza! Pa i SportKlub prenosi 70% snimaka preko ljeta, u cemu je problem?just principe wrote:Imali su, sad nemaju i cemu onda drzati 4 kanalai jos dodatno placati. Ma ne ispalti se ni sekunde
Ne gotivim ni ja Arenu previse, cak je i nemam na svom kablovksom operateru vec kad kod punice odem pogledam stosta, SportKlub mi je daleko daleko bolji i jace lige imaju, no pljuvati zbog manjkave ljetne programske seme po Areni je malo bezze.
- phillie
#79 Re: Sportski TV kanali
Pa sta ce prenositi? Koje sportske dogadjaje? Imas na Eurosportu triatlon, biciklizam, snooker, australski fudbal i tako te sportove. Kod Eurosporta mi se svidja sto (uz Bundesligu) prenose 4 Grand Slam turnira i jos poneki turnir, pa bude dobrog tenisa. Ovo ostalo, ha gledao baseball na areni ha snuker na eurosportu...
-
adem_vaart
#80 Re: Sportski TV kanali
Zar je snuker los,ja znam mnogo osoba koji vole pogledati partiju snukera i ja sam volim
- fortaleza
#81 Re: Sportski TV kanali
Sad Sportklub prenosi španjolsku ligu, portugalsku i rusku (ova mi je zanimljiva za gledanje), a i euroligu u košarci... Što je bilo bilo je..Lud i ponosan wrote:Ti si, ocigledno, zaboravio da je Arena prenosila: Italijansku, Spansku, Francusku ligu + je tu bila Portugalska, Rusija,...just principe wrote:ja znam koji je najgori a to je Arena Sport definitivno. Dobro je pa je nemam. 4 kanala nizasta.
Arena u ljetnom periodu nema nikakav program i najbolji bi bilo da se ugase, nego sto traze da se dodatno placa 2,3 i 4 kanal![]()
A za sta placati
. Kakav im je sportski program mogu sve jednim kanalom da popune sadrzaj.
Eurosport ima 20-godisnju tradiciju pa ljudi se ne razbacuju sa nekoliko kanala. Znaju da sa 2 mogu sve popuniti.
Sportklub od pomenutih najbolji. 3 kanala koja rade 24 sata i koja su pretprana kvalitetnim sadrzajem i 3 dodatna kanala po potrebi.
Pa onda prenosi Eurolige u kosarci, UFC, Liga sampiona, Evropska liga,...
Arena je bila najjaci sportski kanal na ovim prostorima, ali su od ove godine dosta toga izgubili.
- karanana
#82 Re: Sportski TV kanali
arena jeste bila najjaca, i sada ce imati neke lige. a mi na logosoft super-tv arenu nismo placali zadnjih 6-7 mjeseci. ne znam kad ce vratiti 10 maraka na naplatu arena paketa.
- afannedim
#83 Re: Sportski TV kanali
Arena prenosi francusku ligu, sinoć bio CARLING CUP,
- karanana
#84 Re: Sportski TV kanali
dakle sta imamo na jesen na areni? imamo talijane, francuze, ligu prvaka, ligu evrope, dosta prijateljskih i kvalifikacionih reprezentativnih tekmi, imamo americkih sportova....sta jos vrijedno pomena?
meni je i ovo gore i dalje respektabilno i solidno. jos u hd-u.
meni je i ovo gore i dalje respektabilno i solidno. jos u hd-u.
- afannedim
#85 Re: Sportski TV kanali
I košarke će biti
- karanana
#86 Re: Sportski TV kanali
pa da.
+bht premier liga, hnl, prva liga srbije.....
po meni sportklub i dalje nije nista bolji od arene. mozda mrvicu zbog jacine dviju liga koje imaju, ali ponuda ostalih sportova je i dalje jaca na areni tako da je to tu negdje.
+bht premier liga, hnl, prva liga srbije.....
po meni sportklub i dalje nije nista bolji od arene. mozda mrvicu zbog jacine dviju liga koje imaju, ali ponuda ostalih sportova je i dalje jaca na areni tako da je to tu negdje.
-
Jokericious
#87 Re: Sportski TV kanali
SportKlub prenosu najjacu fudbalsku i najjacu kosarkasku ligu. Dovoljno da su najbolji. Sad jos uvode i Spansku ligu. Uz to prenose i razne teniske turnire, a bude i pokoja zanimljiva emisija. 
-
sumirprimus
#88 Re: Sportski TV kanali
idealno bi bilo i sve arene i svi sk i eurosport,i vise i ne treba...
- Tiger 033
#89 Re: Sportski TV kanali
To sve u kmompletu mozes samo naci na "Nettv Plus" ...sve Arene i sve Sport klub-ove, imam tu srecu pa stream-ujem "Nettv Plus" i sve to mogu gledati 
- fortaleza
#90 Re: Sportski TV kanali
Sveukupno 6 SK, 4 arene i 2 eurosporta i više nikad ne bih tražio stream...sumirprimus wrote:idealno bi bilo i sve arene i svi sk i eurosport,i vise i ne treba...
-
theprodigy
#91 Re: Sportski TV kanali
nabaci koji stream za rajuTiger 033 wrote:To sve u kmompletu mozes samo naci na "Nettv Plus" ...sve Arene i sve Sport klub-ove, imam tu srecu pa stream-ujem "Nettv Plus" i sve to mogu gledati
nisam sportklub vidio od 2009te
- Tiger 033
#92 Re: Sportski TV kanali
Mogu ti dati ako hoces skype (PP) lika koji ima crack "Nettv plus" mislim da crack kosta 30€theprodigy wrote:nabaci koji stream za rajuTiger 033 wrote:To sve u kmompletu mozes samo naci na "Nettv Plus" ...sve Arene i sve Sport klub-ove, imam tu srecu pa stream-ujem "Nettv Plus" i sve to mogu gledati![]()
-
theprodigy
#93 Re: Sportski TV kanali
znam zlockuTiger 033 wrote:Mogu ti dati ako hoces skype (PP) lika koji ima crack "Nettv plus" mislim da crack kosta 30€theprodigy wrote:nabaci koji stream za rajuTiger 033 wrote:To sve u kmompletu mozes samo naci na "Nettv Plus" ...sve Arene i sve Sport klub-ove, imam tu srecu pa stream-ujem "Nettv Plus" i sve to mogu gledati![]()
-
Mustang1
#94 Re: Sportski TV kanali
Gdje je taj .. Hocu ja ako ce mi dati prvo da probam par dana 
- luckylaka
#95 Re: Sportski TV kanali
Samo objasni da pola tih kanala rade samo ako ti je internet super brz posto evo vec 2 god.gledam nettv(kanali jednostavno,,stopaju,,svaki cas pogotovo u HD rezoluciji i tacno je da imaju skoro sve sportske kanale ali...slaba vajdaTiger 033 wrote:To sve u kmompletu mozes samo naci na "Nettv Plus" ...sve Arene i sve Sport klub-ove, imam tu srecu pa stream-ujem "Nettv Plus" i sve to mogu gledati
- bdzs
#96 Re: Sportski TV kanali
Je li i jedan od ovih silnih kanal NAŠIH kablovskih operatera prenosio košarku Holandia - BiH?
-
Mustang1
#97 Re: Sportski TV kanali
Kakve veze kablovski operateri imaju sa tim ako ni jedan program ne prenosi utakmicu ? 
- bdzs
#98 Re: Sportski TV kanali
Pa eto..meni to sve jadno izgleda.Bubalo1 wrote:Kakve veze kablovski operateri imaju sa tim ako ni jedan program ne prenosi utakmicu ?
-
brazzo19
#99 Re: Sportski TV kanali
bdzs wrote:Je li i jedan od ovih silnih kanal NAŠIH kablovskih operatera prenosio košarku Holandia - BiH?
Ako neka Holandska tv ne prenosi onda nema prenosa ni za nas znaci kad nase ekipe igraju u gostima mi zavisimo od njihovih tv kuca tj imaju li oni interesa prenositi neki sportski dogadjaj ako prenose onda mi otkupimo signal i to je to ima i u BiH tekma , a posto je u Holandiji kosarka popularana ko kod nas hokej na travi znaci da niko nije prenosio nit ih je plaho zanimalo ( dovoljan podatak da je citava dvorana gdje se igrala utakmica bila puna nasih navijaca i raje ko da se igra u Skenderiji onda ti je sve jasno ) tako da niko to nije u Holandiji prenosio a samim time nije bilo utakmice i za nas
-
Semir21
#100 Re: Sportski TV kanali
Jel ima neko u Sa ovu Total tv? kakva je?