Sportski TV kanali

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Najbolji ''domaci'' sportski kanal je?

Arena Sport
19
23%
Eurosport
12
14%
Sport klub
53
63%

Total votes: 84

just principe

#76 Re: Sportski TV kanali

Post by just principe »

Imali su, sad nemaju i cemu onda drzati 4 kanala :? i jos dodatno placati. Ma ne ispalti se ni sekunde
nOrMaLaC

#77 Re: Sportski TV kanali

Post by nOrMaLaC »

Da li se zna hoćel Eurosport prenositi Poljsku prvu ligu? Ekstraliga mislim da se zove?
Skoro redovno sam pratio sve tekme počevši od Rucha Chorzowa pa do Podbeskidza Bielsko Biala kada igra... :)

Koji kanal prenosi Gambrinus ligu?
BHF_Manijak

#78 Re: Sportski TV kanali

Post by BHF_Manijak »

just principe wrote:Imali su, sad nemaju i cemu onda drzati 4 kanala :? i jos dodatno placati. Ma ne ispalti se ni sekunde
Pa jednostavno ljetna programska shema je takva da sporta nema, pauza! Pa i SportKlub prenosi 70% snimaka preko ljeta, u cemu je problem?
Ne gotivim ni ja Arenu previse, cak je i nemam na svom kablovksom operateru vec kad kod punice odem pogledam stosta, SportKlub mi je daleko daleko bolji i jace lige imaju, no pljuvati zbog manjkave ljetne programske seme po Areni je malo bezze. :)
phillie

#79 Re: Sportski TV kanali

Post by phillie »

Pa sta ce prenositi? Koje sportske dogadjaje? Imas na Eurosportu triatlon, biciklizam, snooker, australski fudbal i tako te sportove. Kod Eurosporta mi se svidja sto (uz Bundesligu) prenose 4 Grand Slam turnira i jos poneki turnir, pa bude dobrog tenisa. Ovo ostalo, ha gledao baseball na areni ha snuker na eurosportu...
adem_vaart

#80 Re: Sportski TV kanali

Post by adem_vaart »

Zar je snuker los,ja znam mnogo osoba koji vole pogledati partiju snukera i ja sam volim
fortaleza

#81 Re: Sportski TV kanali

Post by fortaleza »

Lud i ponosan wrote:
just principe wrote:ja znam koji je najgori a to je Arena Sport definitivno. Dobro je pa je nemam. 4 kanala nizasta.
Arena u ljetnom periodu nema nikakav program i najbolji bi bilo da se ugase, nego sto traze da se dodatno placa 2,3 i 4 kanal :roll: :lol: A za sta placati :shock: . Kakav im je sportski program mogu sve jednim kanalom da popune sadrzaj.
Eurosport ima 20-godisnju tradiciju pa ljudi se ne razbacuju sa nekoliko kanala. Znaju da sa 2 mogu sve popuniti.

Sportklub od pomenutih najbolji. 3 kanala koja rade 24 sata i koja su pretprana kvalitetnim sadrzajem i 3 dodatna kanala po potrebi.
Ti si, ocigledno, zaboravio da je Arena prenosila: Italijansku, Spansku, Francusku ligu + je tu bila Portugalska, Rusija,...

Pa onda prenosi Eurolige u kosarci, UFC, Liga sampiona, Evropska liga,...

Arena je bila najjaci sportski kanal na ovim prostorima, ali su od ove godine dosta toga izgubili.
Sad Sportklub prenosi španjolsku ligu, portugalsku i rusku (ova mi je zanimljiva za gledanje), a i euroligu u košarci... Što je bilo bilo je..
karanana

#82 Re: Sportski TV kanali

Post by karanana »

arena jeste bila najjaca, i sada ce imati neke lige. a mi na logosoft super-tv arenu nismo placali zadnjih 6-7 mjeseci. ne znam kad ce vratiti 10 maraka na naplatu arena paketa.
afannedim

#83 Re: Sportski TV kanali

Post by afannedim »

Arena prenosi francusku ligu, sinoć bio CARLING CUP,
karanana

#84 Re: Sportski TV kanali

Post by karanana »

dakle sta imamo na jesen na areni? imamo talijane, francuze, ligu prvaka, ligu evrope, dosta prijateljskih i kvalifikacionih reprezentativnih tekmi, imamo americkih sportova....sta jos vrijedno pomena?
meni je i ovo gore i dalje respektabilno i solidno. jos u hd-u.
afannedim

#85 Re: Sportski TV kanali

Post by afannedim »

I košarke će biti
karanana

#86 Re: Sportski TV kanali

Post by karanana »

pa da.
+bht premier liga, hnl, prva liga srbije.....
po meni sportklub i dalje nije nista bolji od arene. mozda mrvicu zbog jacine dviju liga koje imaju, ali ponuda ostalih sportova je i dalje jaca na areni tako da je to tu negdje.
Jokericious

#87 Re: Sportski TV kanali

Post by Jokericious »

SportKlub prenosu najjacu fudbalsku i najjacu kosarkasku ligu. Dovoljno da su najbolji. Sad jos uvode i Spansku ligu. Uz to prenose i razne teniske turnire, a bude i pokoja zanimljiva emisija. :thumbup:
sumirprimus

#88 Re: Sportski TV kanali

Post by sumirprimus »

idealno bi bilo i sve arene i svi sk i eurosport,i vise i ne treba...
Tiger 033

#89 Re: Sportski TV kanali

Post by Tiger 033 »

To sve u kmompletu mozes samo naci na "Nettv Plus" ...sve Arene i sve Sport klub-ove, imam tu srecu pa stream-ujem "Nettv Plus" i sve to mogu gledati :D
fortaleza

#90 Re: Sportski TV kanali

Post by fortaleza »

sumirprimus wrote:idealno bi bilo i sve arene i svi sk i eurosport,i vise i ne treba...
Sveukupno 6 SK, 4 arene i 2 eurosporta i više nikad ne bih tražio stream... :D
theprodigy

#91 Re: Sportski TV kanali

Post by theprodigy »

Tiger 033 wrote:To sve u kmompletu mozes samo naci na "Nettv Plus" ...sve Arene i sve Sport klub-ove, imam tu srecu pa stream-ujem "Nettv Plus" i sve to mogu gledati :D
nabaci koji stream za raju :D
nisam sportklub vidio od 2009te :D
Tiger 033

#92 Re: Sportski TV kanali

Post by Tiger 033 »

theprodigy wrote:
Tiger 033 wrote:To sve u kmompletu mozes samo naci na "Nettv Plus" ...sve Arene i sve Sport klub-ove, imam tu srecu pa stream-ujem "Nettv Plus" i sve to mogu gledati :D
Mogu ti dati ako hoces skype (PP) lika koji ima crack "Nettv plus" mislim da crack kosta 30€
theprodigy

#93 Re: Sportski TV kanali

Post by theprodigy »

Tiger 033 wrote:
theprodigy wrote:
Mogu ti dati ako hoces skype (PP) lika koji ima crack "Nettv plus" mislim da crack kosta 30€
znam zlocku :D hvala ti, imala je raja negativnih iskustava sa njim
Mustang1

#94 Re: Sportski TV kanali

Post by Mustang1 »

Gdje je taj .. Hocu ja ako ce mi dati prvo da probam par dana :D
luckylaka

#95 Re: Sportski TV kanali

Post by luckylaka »

Samo objasni da pola tih kanala rade samo ako ti je internet super brz posto evo vec 2 god.gledam nettv(kanali jednostavno,,stopaju,,svaki cas pogotovo u HD rezoluciji i tacno je da imaju skoro sve sportske kanale ali...slaba vajda
bdzs

#96 Re: Sportski TV kanali

Post by bdzs »

Je li i jedan od ovih silnih kanal NAŠIH kablovskih operatera prenosio košarku Holandia - BiH?
Mustang1

#97 Re: Sportski TV kanali

Post by Mustang1 »

Kakve veze kablovski operateri imaju sa tim ako ni jedan program ne prenosi utakmicu ? :D
bdzs

#98 Re: Sportski TV kanali

Post by bdzs »

Bubalo1 wrote:Kakve veze kablovski operateri imaju sa tim ako ni jedan program ne prenosi utakmicu ? :D
Pa eto..meni to sve jadno izgleda.
brazzo19

#99 Re: Sportski TV kanali

Post by brazzo19 »

bdzs wrote:Je li i jedan od ovih silnih kanal NAŠIH kablovskih operatera prenosio košarku Holandia - BiH?

Ako neka Holandska tv ne prenosi onda nema prenosa ni za nas znaci kad nase ekipe igraju u gostima mi zavisimo od njihovih tv kuca tj imaju li oni interesa prenositi neki sportski dogadjaj ako prenose onda mi otkupimo signal i to je to ima i u BiH tekma , a posto je u Holandiji kosarka popularana ko kod nas hokej na travi znaci da niko nije prenosio nit ih je plaho zanimalo ( dovoljan podatak da je citava dvorana gdje se igrala utakmica bila puna nasih navijaca i raje ko da se igra u Skenderiji onda ti je sve jasno ) tako da niko to nije u Holandiji prenosio a samim time nije bilo utakmice i za nas :wink:
Semir21

#100 Re: Sportski TV kanali

Post by Semir21 »

Jel ima neko u Sa ovu Total tv? kakva je?
Post Reply