A taj političar, ta stranka je?! Ima li takvog, takve na ovim prostorima?softly wrote:Vi kako hocete, ali ja sam ovaj put odlucio da stanem u kraj vlastitom subjektivizmu, te sam sebi postavio neke kriterije na temelju kojih cu se opredjeliti cisto ANALITICKI.
Kriteriji su sljedeci:
- Podrzacu onog ko vec ima zapazene rezultate u borbi protiv kriminalaca kalibra Brankovic & Bicakcic i ko je stvorio pretpostavke za SISTEMSKO uklanjanje ostalih slicnih kriminalaca !
- Nije mi mrzak ni onaj na koga laju dokazani krimosi poput Radoncica i Silajdzica.
- S tim u vezi, ozbiljnim politicarima smatram samo one koji se bave smecem u vlastitim redovima.
- Prihvatljivi su mi "nepopulisti" koji su za konstruktivan dogovor, cak i po cijenu vlastite pozicije.
- Naravno, potpuno su neprihvatljivi oni za koje je vezan nekakav kriminal, makar to bio tek pokusaj reketiranja.
- I konacno, mislim da treba vrednovati sta ko radi, a ne kako izgleda.
Eto tako ja razmisljam, a vama na dusu...
Za sve ljude koji zele nesto promijeniti...
- iz dna duše
#76 Re: Za sve ljude koji zele nesto promijeniti...
-
Jean-Paul Belmondo
-
sonor
#78 Re: Za sve ljude koji zele nesto promijeniti...
Bogic Bogiceviciz dna duše wrote:A taj političar, ta stranka je?! Ima li takvog, takve na ovim prostorima?softly wrote:Vi kako hocete, ali ja sam ovaj put odlucio da stanem u kraj vlastitom subjektivizmu, te sam sebi postavio neke kriterije na temelju kojih cu se opredjeliti cisto ANALITICKI.
Kriteriji su sljedeci:
- Podrzacu onog ko vec ima zapazene rezultate u borbi protiv kriminalaca kalibra Brankovic & Bicakcic i ko je stvorio pretpostavke za SISTEMSKO uklanjanje ostalih slicnih kriminalaca !
- Nije mi mrzak ni onaj na koga laju dokazani krimosi poput Radoncica i Silajdzica.
- S tim u vezi, ozbiljnim politicarima smatram samo one koji se bave smecem u vlastitim redovima.
- Prihvatljivi su mi "nepopulisti" koji su za konstruktivan dogovor, cak i po cijenu vlastite pozicije.
- Naravno, potpuno su neprihvatljivi oni za koje je vezan nekakav kriminal, makar to bio tek pokusaj reketiranja.
- I konacno, mislim da treba vrednovati sta ko radi, a ne kako izgleda.
Eto tako ja razmisljam, a vama na dusu...
- peace
#79 Re: Za sve ljude koji zele nesto promijeniti...
bjezi ne valja mu pili,ako se popravi mozda i glasam...ali od ovog mandata nista... 
-
w.rooney
#80 Re: Za sve ljude koji zele nesto promijeniti...
peace wrote:bjezi ne valja mu pili,ako se popravi mozda i glasam...ali od ovog mandata nista...
Blago tebi pa sudiš o politici kroz salamu..