svejedno, 30 franaka je razlike...dzemmo wrote:koji? ovaj od 32GB WiFi ili ovaj 16GB WiFi + 3G
uh, tek sad vidjeh... koji da uzmem ???
Moderator: Benq
svejedno, 30 franaka je razlike...dzemmo wrote:koji? ovaj od 32GB WiFi ili ovaj 16GB WiFi + 3G
dzemmo wrote:pa napravis US account i radi, isto kao i iPhone
sto se tice ovog: WiFi + 3G ne znam radi li to kod nas i kako to inace funkcionise
Ima mali trilion guidova na netu kako registrovat account bez icega malo proguglaj.Milefromneigborhood wrote:dzemmo wrote:pa napravis US account i radi, isto kao i iPhone
sto se tice ovog: WiFi + 3G ne znam radi li to kod nas i kako to inace funkcionise
Pa pokušaj ali odakle ti us kreditna kartica bez kartice koja je poveznana sa adresom nemožeš ništa!
okj e to aline mozes npr naruciti ipad da ti dodje u bih ?iPod wrote:Ja imam registrovan account kao da sam iz Hrvatske, i naravno svoju Visa electron od Raiffeisena, koja ima i CVV2 i radi placanje iz App storea, bez problema
Očito se brkaju Apple Store i App Storereni-90 wrote: okj e to aline mozes npr naruciti ipad da ti dodje u bih ?
skini joj toca boca tea party, bices odusevljen, a i onajanje_ wrote:ipad je meni super kul stvar.. koristim ga vrlo cesto kad (silom prilika) ne visim na racunaru (naumpane nesto da provjerim, da popunim tiket, cekiram rezultate, ovo ono, a to obicno naumpane kad sam vec "daleko" od racunara)..
a ponajvise mu se obradovala moja kcerkica koja sa svojih 18 mjeseci upali ipad, otkljuca ga, starta youtube aplikaciju i pokrene medo brundo (izludili smo u medjuvremenu od te pjesmice)..
OK, bumo vidjeli.. upravo sam srkno.. tenk ju za preporukuYamahalac wrote:skini joj toca boca tea party, bices odusevljen, a i ona
janje_ wrote:OK, bumo vidjeli.. upravo sam srkno.. tenk ju za preporukuYamahalac wrote:skini joj toca boca tea party, bices odusevljen, a i ona
popili smo i caj i kahvu i sok, a bome jeli i kolace..Yamahalac wrote:janje_ wrote:OK, bumo vidjeli.. upravo sam srkno.. tenk ju za preporukuYamahalac wrote:skini joj toca boca tea party, bices odusevljen, a i ona
np, dolazi sad i toca boca doctor isto ce biti fina igricaza djecu
evo danas izasla i druga sto sam ti rekaojanje_ wrote:
popili smo i caj i kahvu i sok, a bome jeli i kolace..
dobar prvi dojam.. hehe
To koliko ti se isplati moras sam skontati, meni super.grayburn wrote:Raja
Vrijedi li kod nas u Sarajevu kupiti iPad? Prije svega, iPad nije iPad ako se ne moze koristiti internet na njemu - a mene zanima koji internet provider kod nas nudi mogucnost da na iPad-u ili drugom slicnom uredjaju mogu koristiti internet bez obzira gdje se nalazio u Sarajevu, ili sire? Jasno mi je da mogu napraviti bezicnu konekciju u kuci i da mogu "hvatati" wifi u hotspotsima, ali to je jako ogranicavajuce..
Takodjer me zanima gdje mogu kupiti i kolika je cijena? Prosto mi dodje da se derem kad vidim da je u USA $499, a kod nas sigurno 2-3x viseJe li isplatnije naruciti preko e-bay-a?
Toliko od mene.
Kao sto rece imas u Maclinu,imas na -1 spratu:D u bbi momka prodaje imas po skoro svim ovim shopovima koji prodaju modele.Mozes koristiti interten od svih providera samo sto je uzasno skup.teAMICA wrote:To koliko ti se isplati moras sam skontati, meni super.grayburn wrote:Raja
Vrijedi li kod nas u Sarajevu kupiti iPad? Prije svega, iPad nije iPad ako se ne moze koristiti internet na njemu - a mene zanima koji internet provider kod nas nudi mogucnost da na iPad-u ili drugom slicnom uredjaju mogu koristiti internet bez obzira gdje se nalazio u Sarajevu, ili sire? Jasno mi je da mogu napraviti bezicnu konekciju u kuci i da mogu "hvatati" wifi u hotspotsima, ali to je jako ogranicavajuce..
Takodjer me zanima gdje mogu kupiti i kolika je cijena? Prosto mi dodje da se derem kad vidim da je u USA $499, a kod nas sigurno 2-3x viseJe li isplatnije naruciti preko e-bay-a?
Toliko od mene.
Ne znam tacnu cijenu, imas ga u Macline- u, ja ga kupila u decembru u Svici, platila 1600 KM 32GB sa futrolom, bezicnom tastaturom i ne znam sad tacno jel bilo jos sta od dodataka za kameru ili sl. ili se to dobije uz njega.
Skini Installous, Cydiu i te programe...vukojebina wrote:pozdrav ekipa...
jedno pitanje, postoji li neka stranica odakle se mogu skidati ove aplikacije i igrice za ipad...da budem jasniji, ovo na apps store, sve sto valja placa se...medjutim, postoji li sta, ono, fore krakovane verzije i tako to...i da li to uopste funkcionise sa apple-om...
lijep pozdrav