Ejh, a majke ti koje su to karakteristike normalne zene?diddy_zn wrote:...zašto bi ikoga ovakve karakteristike privukle!? Glasam da ubacite kategoriju: normalna - ona koja nema ništa od gore navedenog! Konzumirajmo prirodno...cute poison wrote:Mene ni jedna od ovih nabrojanih ne privlacibez aditiva, konzervansa, emulgatora...i sličnih gluposti...
Vas Tip Djevojke
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Gospoda Ministarka
#76 Re: Vas Tip Djevojke
-
Gospoda Ministarka
#77 Re: Vas Tip Djevojke
Tu sam, ti? Sta novo?Sa_dy wrote:i mene zivo interesuje...djes miniGospoda Ministarka wrote:Ejh, a majke ti koje su to karakteristike normalne zene?diddy_zn wrote:
...zašto bi ikoga ovakve karakteristike privukle!? Glasam da ubacite kategoriju: normalna - ona koja nema ništa od gore navedenog! Konzumirajmo prirodno...bez aditiva, konzervansa, emulgatora...i sličnih gluposti...
Smatras li se ti normalnom djevojkom?
-
Gospoda Ministarka
#78 Re: Vas Tip Djevojke
Ma ja, evo i ja... radni narodSa_dy wrote:a evo rintamGospoda Ministarka wrote:Tu sam, ti? Sta novo?
Smatras li se ti normalnom djevojkom?...ja normalna....ma kakvi
Haj vidjet cemoo odg sta je normalna pa se mozda tuspasnem...
- statix
#79 Re: Vas Tip Djevojke
Pa normalno je ono sto je opce prihvaceno, u skladu sa pravilima. Obzirom da je nase drustvo poprilicno bolesno, kod nas je shodno tome normalno=bolesno.
Npr.
Normalno je obuci se ko Ceca i otici na turbo-folk partiju.
Npr.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#80 Re: Vas Tip Djevojke
statix wrote: Npr.
- Troll_Happens
#81 Re: Vas Tip Djevojke
diddy_zn wrote:...zašto bi ikoga ovakve karakteristike privukle!? Glasam da ubacite kategoriju: normalna - ona koja nema ništa od gore navedenog! Konzumirajmo prirodno...cute poison wrote:Mene ni jedna od ovih nabrojanih ne privlacibez aditiva, konzervansa, emulgatora...i sličnih gluposti...
zato sto njih nema ugrozena vrsta i zasticena. Ostale izumrle ko dinosaurusi ili se transformisale u pomenute kategorije i tipove
-
Gospoda Ministarka
#82 Re: Vas Tip Djevojke
Ja i Sa_dy jos uvijek cekamo da saznamo sta je to normalna djevojka?Jedan001 wrote:diddy_zn wrote:
...zašto bi ikoga ovakve karakteristike privukle!? Glasam da ubacite kategoriju: normalna - ona koja nema ništa od gore navedenog! Konzumirajmo prirodno...bez aditiva, konzervansa, emulgatora...i sličnih gluposti...
zato sto njih nema ugrozena vrsta i zasticena. Ostale izumrle ko dinosaurusi ili se transformisale u pomenute kategorije i tipove
-
PalaSa Marsa
#83 Re: Vas Tip Djevojke
Joo ja zaborav'la koji je moj tip djevojke.
Pikal' se 'vako?

- sarkab
#84 Re: Vas Tip Djevojke
Ne postoji "normalna" djevojka.
Moj tip, hmm najvise iskustva imam sa nesigurnim djevojkama. Sa njima samo osjediti mozes.
Svidja mi se ledena djevojka, izgledaju jednostavne na prvi pogled, ali komplikovane.
Moj tip, hmm najvise iskustva imam sa nesigurnim djevojkama. Sa njima samo osjediti mozes.
Svidja mi se ledena djevojka, izgledaju jednostavne na prvi pogled, ali komplikovane.
- naEmi
#85 Re: Vas Tip Djevojke
Ja sam svoj tip, ne bih se mijenjala.

- sarkab
#86 Re: Vas Tip Djevojke
Zato te volim.naEmi wrote:Ja sam svoj tip, ne bih se mijenjala.![]()
![]()
-
Strpljiva
#88 Re: Vas Tip Djevojke
Signature!sarkab wrote:Ne postoji "normalna" djevojka.
- diddy_zn
#89 Re: Vas Tip Djevojke
NESIGURNA DJEVOJČICA, MRZITELJICA MUŠKARACA, SPONZORUŠA, LEDENA KRALJICA, GOSPOĐICA IDEALNA, KRIMI INSPEKTORKA...ajmo sad definisati ove "kategorije" - nesigurna djevojčica: meni ovo zvuči kao mamina curica koja možda još misli da je uložak pelena...kome takva uopšte treba, klinka koja ima sve čim zine pa je u svom tom sjaju zaboravila da odraste! Mrziteljica muškaraca - MUŠKARCI SU DIVNA STVORENJA ZAISTA! ČAK I ONAKO, KAO RAJA! ZAŠTO BI IKO GURAO FEMINIZAM DO TE MJERE DA ZAMRZI SUPROTNI SPOL...BOLEST...KOMPLEKS...ILI NEŠTO TREĆE!? Sponzoruša - to nije kategorija, to je djevojka kojoj je posao da nema posao...samo frajera koji je glup...i ima posao! Ledena kraljica - šta ta uopšte glumi koji k***c!? Gospođica idealna - ove "idealne" same ostare...to je jasno...ovu "kategoriju" nijedan normalan ne izabere! Krimi inspektorka - nesigurna žena! Vara me ne vara - pih, baš me briga, idem s drugaricama na pivu, on kad dođe kući mož' da poljubi vrata...nisam ničija očajna domaćica! Joj znala sam...opet sam izrod u moru uvriježenih mišljenja....
- diddy_zn
#90 Re: Vas Tip Djevojke
eto vidiš kako je cura nesvrstana...pokret NesvrstanihnaEmi wrote:Ja sam svoj tip, ne bih se mijenjala.![]()
![]()
-
iPlay
#91 Re: Vas Tip Djevojke
Čika Pley će vam rado odgovoriti na ovo pitanje (uz nadu da me neće ladyblue deložirati sa foruma) 
Idealan tip žene svakog muškarca (htjeli to neki priznati ili ne):
Da je domaćica u kuhinji,
da je dobra majka djeci,
da je dama na cesti i
da je k... u krevetu!
Ne bih nikoga da povrijedim sa ovim, ali budimo realni to svaki muškarac očekuje od žene!
da je dobra majka djeci,
da je dama na cesti i
da je k... u krevetu!
Ne bih nikoga da povrijedim sa ovim, ali budimo realni to svaki muškarac očekuje od žene!
-
iPlay
#92 Re: Vas Tip Djevojke
Sad mi je jasno što te ni jedan bivši ne zove na kafu!Sa_dy wrote:Ovo nesta brate puno.iPlay wrote:Čika Pley će vam rado odgovoriti na ovo pitanje (uz nadu da me neće ladyblue deložirati sa foruma)
da je dobra majka djeci,
da je dama na cesti i
da je k... u krevetu!
Ne bih nikoga da povrijedim sa ovim, ali budimo realni to svaki muškarac očekuje od žene!![]()
-
iPlay
#93 Re: Vas Tip Djevojke
Znači ne odgovara ti domaćica, hajde bitno je neka ostalo 3-je štima.Sa_dy wrote:iPlay wrote:Sad mi je jasno što te ni jedan bivši ne zove na kafu!![]()
![]()
i meni je sad jasnije,sta cu kad ne znam kuhati.
-
iPlay
#95 Re: Vas Tip Djevojke
... i kućna dostava!radiostar wrote:postoje kursevi kuhanja
-
radiostar
#96 Re: Vas Tip Djevojke
iPlay wrote:... i kućna dostava!radiostar wrote:postoje kursevi kuhanja
ako popustis na jednom 'uslovu' ubrzo ces vidjeti da si ti taj koji treba ispuniti neke druge
moras biti 'cvrst'
-
iPlay
#97 Re: Vas Tip Djevojke
Ti si pravi Bošnjo!radiostar wrote:iPlay wrote:... i kućna dostava!radiostar wrote:postoje kursevi kuhanja
ako popustis na jednom 'uslovu' ubrzo ces vidjeti da si ti taj koji treba ispuniti neke druge
moras biti 'cvrst'
-
radiostar
#98 Re: Vas Tip Djevojke
iPlay wrote:
Ti si pravi Bošnjo!
pa nisam ja naveo one uslove, vec ti... ja govorim generalno o popustanju/zatezanju
-
hocunecu
#99 Re: Vas Tip Djevojke
moze li plata zamijeniti ovu kuhinju ili se to podrazumjevaiPlay wrote:Čika Pley će vam rado odgovoriti na ovo pitanje (uz nadu da me neće ladyblue deložirati sa foruma)
da je dobra majka djeci,
da je dama na cesti i
da je k... u krevetu!