Mrsavice ili krupnije žene???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
MAN-lion's coach

#76 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by MAN-lion's coach »

........
Last edited by MAN-lion's coach on 11/01/2017 23:24, edited 1 time in total.
bez_ideje

#77 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by bez_ideje »

Ma ne mora to nuzno biti pitanje kome se vise svidja i udovoljavanje muskarcima.....Najvaznije je kakav si SEBI....Da me kad bolio djon kako ce se nekom muskarcu nesto (ne)svidjeti u vezi mene...tijelo bi bilo najmanji problem.. :-)
Meni kilogrami nisu nesto cime se treba diciti ,prvo sa zdravstvenog pa onda sa drugih aspekata.....Laze svako ko kaze da nikad nije "nabio" malo stomaka,da nema grama celulita i sl....al to ode cim se malo trgnes..i tu ne mislim na instant dijete,5 dana vodu piti i sl. to je pogled na samog sebe. Meni bi bilo nezamislivo da ne vidim npr.svoj struk onakav kakav jeste ,da mi se usjecaju pantole i sl. Zbog cega? Ne idem na sjeverni pol,ne trebaju mi zalihe :-?
Al pusti ti to,ako radis bilo sta zbog nekog drugog.....
Isto tako i sa muskarcima,vise volim vidjeti mrsavijeg nego bucu ....
todd_smith

#78 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by todd_smith »

bez_ideje wrote:Ma ne mora to nuzno biti pitanje kome se vise svidja i udovoljavanje muskarcima.....Najvaznije je kakav si SEBI....Da me kad bolio djon kako ce se nekom muskarcu nesto (ne)svidjeti u vezi mene...tijelo bi bilo najmanji problem.. :-)
Meni kilogrami nisu nesto cime se treba diciti ,prvo sa zdravstvenog pa onda sa drugih aspekata.....Laze svako ko kaze da nikad nije "nabio" malo stomaka,da nema grama celulita i sl....al to ode cim se malo trgnes..i tu ne mislim na instant dijete,5 dana vodu piti i sl. to je pogled na samog sebe. Meni bi bilo nezamislivo da ne vidim npr.svoj struk onakav kakav jeste ,da mi se usjecaju pantole i sl. Zbog cega? Ne idem na sjeverni pol,ne trebaju mi zalihe :-?
tako samo mrsave pricaju :oops: :lol:
Irm@

#79 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Irm@ »

sanabe wrote:Image
pitala ja dragog veli on ova treca samo da nema ovolike butine..pa je na kraju izabrao ovu drugu (i bolje mu je! s obzirom da sam konstitucije kao druga) :-D :D
iForumashica

#80 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by iForumashica »

...
Last edited by iForumashica on 09/08/2011 21:21, edited 1 time in total.
bez_ideje

#81 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by bez_ideje »

todd_smith wrote:
bez_ideje wrote:Ma ne mora to nuzno biti pitanje kome se vise svidja i udovoljavanje muskarcima.....Najvaznije je kakav si SEBI....Da me kad bolio djon kako ce se nekom muskarcu nesto (ne)svidjeti u vezi mene...tijelo bi bilo najmanji problem.. :-)
mrs..ja nisam mrsava :twisted: Do pola sam ko ova prva,od pola ko druga :lol: :lol: :lol: :lol:
cyprus

#82 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by cyprus »

barby02 wrote:Meni nema nista ljepse vidjeti nego on 20 cenata visi , malo krupniji, ona sa 5 kg viska :-D nazalost to nije moj slucaj. :skoljka:
Zašto opisuješ moj slučaj? :lol:
todd_smith

#83 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by todd_smith »

bez_ideje wrote:
todd_smith wrote:
mrs..ja nisam mrsava :twisted: Do pola sam ko ova prva,od pola ko druga :lol: :lol: :lol: :lol:
rekao sam mrsava a ne zgoljava... :lol: :lol: :skoljka:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#84 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Truba »

sori dame
:D

samo mršavice :sax:
Muniesa

#85 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Muniesa »

Bolje nek je mrsavije, kasnije se kile ionako nakupe s godinama.
Officer Crabtree

#86 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Officer Crabtree »

kasnije mene tu nema
softly

#87 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by softly »

Ja nalazim da je ova tema, za razliku od vecine sa ovog podforuma, veoma ozbiljna.
Cak bih je prebacio na podforum "politika"!
:D
A razlog je sljedeci - KAKVA JE MAJKE VAM OVO POLITIKA da su sve, ali bukvalno sve, danasnje curice SAPETE u one uske farmerice, na po guzice?
Ova nam moda bukvalno unistava buduce generacije. Danasnje curice se SAPNU (ne mogu zaista naci bolji termin od ovoga) u te farmerke prije nego im se zavrsi razvoj tijela i zbog toga danas imamo to sto imamo - zene bez kukova.
Nemojte se smijati, ovo je veoma ozbiljno. Kako da te cure radjaju kad su im karlice ostale uske.
Ponavljam - iskljucivo zbog farmerica.

A sto se same teme tice - stvar je voma jednostavna - obline gdje treba, kost gdje treba. I da - STRUK. Struk je mjerilo zgodnosti zene definitivno. Meni su najzgodnije one kojih ima i ispod i iznad struka, ali struk mora biti "strukiran". I to je to.
Drugo "kriticno" mjesto je skocni zglob. Taj detalj ne smije biti deblji neko je to dopusteno prema "standardu". Kad je zglob tanak, a noga ima listove...pa to je (sa onim gore opisom struka) SAVRSENSTVO.

I dopustite mi jos jednu strucnu opasku - postoji STATICNA i DINAMICNA zgodnost. Mnoge cure/zene imaju staticnu zgodnu figuru, ali kad prohodaju ispostavi se da su krute/neelasticne i to mnogo kvari sveukupan dojam.
Isto vrijedi i obrnuto - neka zlipa, kad prohoda, popravi opci dojam jer svojom dinamickom figurom postigne veoma atraktivne efekte. I to je upravo tajna ovih manekenki - one uspijevaju da "svojom konstrukcijom" budu ono sto se od njih trazi - "mehanizmi bez vlastitog tijela koji sluze za predstavljanje odjece u pokretu".

Dakle, zensko moze biti i tanje i punije, i vise i nize, i svijetlo i tamnoputo, i vako i nako...vazno je samo jedno - da je zgodno!
Uz to da ima i lijepu glavicu, ili, sto bi nas narod rekao jednostavno da je - FINCUKASTO!

:dance:
Last edited by softly on 09/05/2010 21:21, edited 3 times in total.
hardcoreh

#88 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by hardcoreh »

Mrzim premrsave, mrzim predebele. Taman je najjace ;)
Neka imaju dobre obline, to je najvaznije :D

BOZNIAN klix FTW 8-)
softly

#89 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by softly »

greska...
sabanss

#90 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by sabanss »

Softly je to odlicno opisao.

STRUK je na zeni ono bitno. Slauf nije privlacan ali ako zena ima uzak struk, sise, guzove i butine sto ima vece - to je privlacnija!
Truba

#91 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Truba »

najbolji je struk koji se može obuhvatiti s 2 ruke :D
Truba

#92 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Truba »

pa šta ću kad imam velike šake
ko lopate :D štaš radničko dijete :lol: :lol: :lol: :lol:
statix

#93 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by statix »

moze ona biti strukirana, al' ako nema kukova ja to nis ne primjetim... :D
suspect_zero

#94 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by suspect_zero »

Zanjiši bijele bokove......cinga-canga.......
Dogman

#95 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Dogman »

Image

Definitivno ova druga. Treca ima odlicne grudi, ali debele noge. Treba joj samo nekoliko kilograma da bude debela, a prva asocijacija koja mi se javlja za nju je - ako je sad ovako popunjena kakva ce biti kad rodi dijete ili za nekoliko godina.
Cholina_Lokica

#96 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Cholina_Lokica »

komi wrote:najbolji je struk koji se može obuhvatiti s 2 ruke :D
:thumbup: :lol:
HAVANA

#97 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by HAVANA »

Moja je ko prva a ja bi volio da je ko druga. :D
Mis mekinjas

#98 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Mis mekinjas »

Ja nikad nisam vidjela premršavicu, jer mršavice nisu žene s kostima , sa čvrstim grudima..... shvatih, dok je meni mojih bujnih, da se ne trebam brinuti..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Uostalom, šta se ovdje zaključi, šta je bolje? :roll: :roll: :roll:
todd_smith

#99 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by todd_smith »

Dogman wrote:Image

Definitivno ova druga. Treca ima odlicne grudi, ali debele noge. Treba joj samo nekoliko kilograma da bude debela, a prva asocijacija koja mi se javlja za nju je - ako je sad ovako popunjena kakva ce biti kad rodi dijete ili za nekoliko godina.
aaa tek sam sada skontao ovu sliku

prva je bila previse mrsava pa je nijedan nije zelio, tako da se ugojila, ono taman, u toj fazi je nasla co`ejka...udala se rodila bebu i tu nastaje treca slika... :oops: :lol: :skoljka: :run:
MUNAFIK

#100 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by MUNAFIK »

Dogman wrote:Image

gdje ces to reci :-) sad cekaj da te napadne onaj DEBLJI dio forumasa/ica moze svasta biti :-) :-)

nego interesuje me zasto debele djevojke oblace usku odjecu a cesto i kratku i tako jos vise isticu salo koje kipi i visi sa svih strana? mislim ok je to sto su debele, ljudi mogu biti debeli iz 100 razloga, ali radi cega od sebe pravit cirks itd.. kad postoji odjeca u kojoj mogu izgledati 100 puta i ljepse i privlacnije?
Post Reply