U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sistematski pregled

#76 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija

Post by sistematski pregled »

Jao što si duhovit!
Ali da ti ispunim želju: Jao Šehića kante!
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#77 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija

Post by 1946 »

Joey Tribbiani wrote:
1946 wrote::lol: :dance:
jel to slavis poraz? od tebe se to moglo i očekivati
Hahahahah komično mi ovo loženje. @north ništa nije rekao protiv Šehića, a vi nešto nervozni pa odmah po njemu. Onaj valjda fulio dnevnu dozu onoga iz imena mu, pa halucinira, upalio se k'o hepo kocka. Poraz k'o poraz, nakon Luxemburga me ne može ništa iznenaditi, mada je ovo nezasluženo. A ako će tebi biti lakše duši onda je odgovor potvrdan. Jel' ti makar lakše sada? :lol:
north

#78 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija

Post by north »

Primitivce samo na ignore, a za normalne likove pozzzz (bez obzira za koga navijaju).....
LSD

#79 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija

Post by LSD »

Neelix wrote:Ja golmana i govana... :roll:
ona Metallica bezveze grupa fakat :roll:
Last edited by LSD on 11/08/2010 19:27, edited 1 time in total.
smoki_choko

#80 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija

Post by smoki_choko »

Selektor BiH U-21 se osjećao loše

TULIĆ OTKAZAO KONFERENCIJU ZA MEDIJE

Konferencija za medije nakon utakmice mladih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Mađarske nije održana, iako je bila planirana.

Naime, nakon što su se novinari, fotoreporteri i kamermani smjestili u salu za sastanke na Bilinom polju, u prostoriju je ušao portparol Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Slavica Pecikoza koja je prisutne obavijestila da se selektor BiH Branimir Tulić osjeća loše, te da nije sposoban održati konferenciju za medije.

Selektor A reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić cijelu je utakmicu posmatrao sa tribina, tražeći moguća riješenja za svoj tim.
pozlilo jadniku, da se nisi i ti tula otrovo skoljkama :skoljka: ko trapatoni. kako li si se tek lose osjecao posle luxemburga
luckylaka

#81 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija

Post by luckylaka »

sistematski pregled wrote:LSD, napao si momka bezveze i pokrenuo sve ovo. Vrati se stranicu unazad.
:thumbup: Ma napada faca redom od teme do teme pa vise ne razlikuje manijake i pitare.Inace kao navijac Zelje uvijek sam govorio da je Sehic samo nuzno zlo za Zelju.Sto ga Alaim ne povede sa sobom.
smoki_choko

#82 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija

Post by smoki_choko »

luckylaka wrote:
sistematski pregled wrote:LSD, napao si momka bezveze i pokrenuo sve ovo. Vrati se stranicu unazad.
:thumbup: Ma napada faca redom od teme do teme pa vise ne razlikuje manijake i pitare.Inace kao navijac Zelje uvijek sam govorio da je Sehic samo nuzno zlo za Zelju.Sto ga Alaim ne povede sa sobom.
jak si mi ti navijac zelje pravo, steta sto vas nema jos takvih na utakmicama. pa dje bi nam kraj bio
stranac2

#83 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija

Post by stranac2 »

Onaj Zeljo mora odma mijenjati trenera golmana. Djak mu ne zna osnove hvatanja lopte po zemlji :sad:
upaljac83

#84 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija

Post by upaljac83 »

smoki_choko wrote:
luckylaka wrote:
jak si mi ti navijac zelje pravo, steta sto vas nema jos takvih na utakmicama. pa dje bi nam kraj bio
A sta je trebao napisati, da je Sehic maestralno branio?? :roll:
LSD

#85 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija

Post by LSD »

Da ponovim post od prije pola sata...dakle:

De sad svi pitari u glas odgovorite: Ko je kriv za golove??
Hajmo redom svi sad ko papagaji...ko je kriv za golove?? :lol: :lol:
Neelix

#86 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija

Post by Neelix »

LSD wrote:
:-) samo zato sto je igrac iz kluba za kojeg navijas skrivio poraz reprezentacije, ne mora znaciti da moras ko maksim po diviziji... ;-)
smoki_choko

#87 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija

Post by smoki_choko »

upaljac83 wrote:
smoki_choko wrote: :thumbup: Ma napada faca redom od teme do teme pa vise ne razlikuje manijake i pitare.Inace kao navijac Zelje uvijek sam govorio da je Sehic samo nuzno zlo za Zelju.Sto ga Alaim ne povede sa sobom.
A sta je trebao napisati, da je Sehic maestralno branio?? :roll:[/quote]
a sta si mu ti advokat, napisao je covjek sta je mislio
upaljac83

#88 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija

Post by upaljac83 »

smoki_choko wrote:
upaljac83 wrote:
smoki_choko wrote: :thumbup: Ma napada faca redom od teme do teme pa vise ne razlikuje manijake i pitare.Inace kao navijac Zelje uvijek sam govorio da je Sehic samo nuzno zlo za Zelju.Sto ga Alaim ne povede sa sobom.
A sta je trebao napisati, da je Sehic maestralno branio?? :roll:
a sta si mu ti advokat, napisao je covjek sta je mislio[/quote]

A jesi li ti Sehicev advokat pa ga branis??
LSD

#89 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija

Post by LSD »

Neelix wrote:
LSD wrote:
:-) samo zato sto je igrac iz kluba za kojeg navijas skrivio poraz reprezentacije, ne mora znaciti da moras ko maksim po diviziji... ;-)
Kako tebi jadno izgleda ovaj moj pokušaj ko neke provokacije, tako je i meni izgledao onaj tvoj.
Baš bjedno i žalosno...od ovih nesretnika mogu ocekivati tako nešto, ali od tebe nisam jbg :roll:
Ali dobro, Šehić je za sve krivac, velika kanta...sad vam je svima lakše u životu, pretpostavljam.
Last edited by LSD on 11/08/2010 19:34, edited 1 time in total.
north

#90 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija

Post by north »

LSD wrote:Da ponovim post od prije pola sata...dakle:

Je li se to sam smiješ svojim prolavama, blago tebi i tvojem mozgu.....
smoki_choko

#91 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija

Post by smoki_choko »

upaljac83 wrote:
smoki_choko wrote:
upaljac83 wrote:

A jesi li ti Sehicev advokat pa ga branis??
nisam al seha nije prisutan na forumu pa ne moze covjek da se brani a sretnilaka jeste
Last edited by smoki_choko on 11/08/2010 19:35, edited 1 time in total.
nellington

#92 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija

Post by nellington »

upaljac83 wrote: A jesi li ti Sehicev advokat pa ga branis??
Šehiću ne treba advokat, on sam zna da brani 8-)
LSD

#93 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija

Post by LSD »

north wrote:

Rekao is da odjebem od tebe, ja odjebo i šta sad opet zapocinješ neku raspravu??
jao lika kako je obolio :shock:
sistematski pregled

#94 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija

Post by sistematski pregled »

Jao Šehića kante!
smoki_choko

#95 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija

Post by smoki_choko »

sistematski pregled wrote:Jao Šehića kante!
ti si propustio koji sistematski pregled? izgleda
Neelix

#96 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija

Post by Neelix »

LSD wrote: Kako tebi jadno izgleda ovaj moj pokušaj ko neke provokacije, tako je i meni izgledao onaj tvoj.
Baš bjedno i žalosno...od ovih nesretnika mogu ocekivati tako nešto, ali od tebe nisam jbg :roll:
Ali dobro, Šehić je za sve krivac, velika kanta...sad vam je svima lakše u životu, pretpostavljam.

ne kontam te. ovo nije tema o tvom klubu pa da bude provokacija na tom osnovu. ovo je tema o mladoj reprezentaciji i napisao sam da je golman reprezentacije branio ko govno, sto je cinjenica. zelju i manijake nisam nigdje spomenuo, i ne znam sta se palis ko hepo kockica. jeste, sehic je kanta. sto prije to prihvatis, i tebi ce bit lakse u zivotu :)
north

#97 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija

Post by north »

LSD wrote:
north wrote:

Rekao is da odjebem od tebe, ja odjebo i šta sad opet zapocinješ neku raspravu??
jao lika kako je obolio :shock:
Rekao si da svi pitari da odgovore, i ja odgovorio, razmišljaj malo, ne služi glava samo da se nosi na ramenima.....
LSD

#98 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija

Post by LSD »

Neelix wrote:
LSD wrote: Kako tebi jadno izgleda ovaj moj pokušaj ko neke provokacije, tako je i meni izgledao onaj tvoj.

ne kontam te. ovo nije tema o tvom klubu pa da bude provokacija na tom osnovu. ovo je tema o mladoj reprezentaciji i napisao sam da je golman reprezentacije branio ko govno, sto je cinjenica. zelju i manijake nisam nigdje spomenuo, i ne znam sta se palis ko hepo kockica. jeste, sehic je kanta. sto prije to prihvatis, i tebi ce bit lakse u zivotu :)
Ne pravi se lud sad...vidio si da me napadaju ovi redom i radi toga si dao i ti svoj doprinos tj. privalio se ko vampir na gozbu ;-) kakav ti i Šehić nisi ni gledao utakmicu garant, vec se sad malo praviš lud...priznaj :-)
upaljac83

#99 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija

Post by upaljac83 »

LSD wrote:
Neelix wrote:

Ne pravi se lud sad...vidio si da me napadaju ovi redom i radi toga si dao i ti svoj doprinos tj. privalio se ko vampir na gozbu ;-) kakav ti i Šehić nisi ni gledao utakmicu garant, vec se sad malo praviš lud...priznaj :-)
Hajd budi co'ek pa priznaj kako je Sehic branio?!?
ponovofriendly

#100 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija

Post by ponovofriendly »

Nisam u Bosni pa nisam imao priliku da gledam. Kako je igrao Bunoza? Dali moze da igra na lijevoj strani u repki?
Post Reply