HAVANA wrote:black wrote:ma ok je labelo al nositi ogledalce, i u mene ispucaju jer su k'o papuche
al ja to kremom malo namazem i bude ok, pokusao sam labelo ali ja to odmah izgubim
Znaš šta?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
HAVANA wrote:black wrote:ma ok je labelo al nositi ogledalce, i u mene ispucaju jer su k'o papuche
al ja to kremom malo namazem i bude ok, pokusao sam labelo ali ja to odmah izgubim
a sta je sa nama koji imamo prirodno napucena ustaPikaboo wrote:
Nego HAVANA,nije fakat bezveze da muskarac koristi labelo.Barem meni nikad nije bilo cudno kad vidim da se labelisete...sve dok ne pocnete da pucite usta.E tu problem nastane.Malo mi se zacrni pred ocima
black wrote:a sta je sa nama koji imamo prirodno napucena ustaPikaboo wrote:
Nego HAVANA,nije fakat bezveze da muskarac koristi labelo.Barem meni nikad nije bilo cudno kad vidim da se labelisete...sve dok ne pocnete da pucite usta.E tu problem nastane.Malo mi se zacrni pred ocima
suspect_zero wrote:HAVANA wrote:black wrote:ma ok je labelo al nositi ogledalce, i u mene ispucaju jer su k'o papuche
Znaš šta?........ne'š se ti više družit sa Feridom
![]()
.......ho'š da mi ga s' puta skreneš
Uh,fakat se cuvajte.Odmah mi fitilj dogoriblack wrote:a sta je sa nama koji imamo prirodno napucena ustaPikaboo wrote:
arzuhal wrote:Kada se kaže feminiziran muškarac meni su prve asocijacije:
gumeni zglobovi sa rukama koje ne blago njišu, uvijaju, presavijaju; cigara držana jagodicama prstiju; česti klimoglav kao znak pažnje sabesjedniku, uz neprestano aha, aha; proporcije 65-60-55...
Do depilacije ima kamara toga...Možda ja sam pobrk'o nešta, ne sporim
HAVANA wrote:Pikaboo wrote:A jel ih ono napucis kad ih mazes ili ....????HAVANA wrote:Bjež ba jebite sekoristim labelo , sad kad god jadan hoću da namažem ispucale usne...zadeveram se jesam li muževan
![]()
Sad kako vas čitam...stanem pred ogledalo-karmin izvadim,nasminkam se-namažem se i malo trepavice napirlitam--obrve zacrnim i u zivot![]()
muha_sa wrote:HAVANA wrote:HAVANA wrote:Bjež ba jebite sekoristim labelo , sad kad god jadan hoću da namažem ispucale usne...zadeveram se jesam li muževan
![]()
Sad kako vas čitam...stanem pred ogledalo-karmin izvadim,nasminkam se-namažem se i malo trepavice napirlitam--obrve zacrnim i u zivot![]()
![]()
Uhhhh,jesam te poželio
muha_sa wrote:HAVANA wrote:
![]()
tobe jarabi![]()
necu ti ja vise nikad na kafu doc
zagazaga wrote:sestro havana, pa šta reče...
![]()
![]()
ja reko šta radite na sexu a vi se šminkate
suspect_zero wrote:zagazaga wrote:sestro havana, pa šta reče...
![]()
![]()
ja reko šta radite na sexu a vi se šminkate
Šta će ove muske hanume drugo radit....jakako vec sminkat po vas dan.....neće se valjda sexat'
![]()
![]()
![]()
![]()
ama--svaka ti je na mjestuzagazaga wrote:![]()
prvo su nekakve gelove i vazeline tražili a sad se jos i javno,bez ikakva stida sminkaju .....sumnjivo mi to....
oni su feminizirani--aman jarabi
zagazaga wrote:dragi moj najdraži havana, pa šta reče...
![]()
![]()
ja reko šta radite na sexu da vam se i ja pridružim, a vi se šminkate...pih![]()
Volim muško u pravom smislu riječi....bez šminke,gelova i kojekakvih mazalicajoly wrote:Da li žene više vole feminizirane muškarce?
Kakav je vaš ukus?
Depilirani, našminkani ili dlakavi?
Ja više volim muževnije...
http://porodicnilekar.net/index.php?opt ... &Itemid=81
djes bolan takoHAVANA wrote:E ja ne obrijo pa makar crko.![]()
Kao što reče kolega,periku na glavu i lagano ga pustiti da obavi radnjuPikaboo wrote:Ha ha ha sta je rec? Jel i na muskarcu?ssmmiilleeyy wrote:Kad vidim napucene usne,odmah mi oralni sex na pameti![]()
![]()
Znam da sam perverzan,al sta cu
![]()
![]()
ssmmiilleeyy wrote:Kao što reče kolega,periku na glavu i lagano ga pustiti da obavi radnjuPikaboo wrote:Ha ha ha sta je rec? Jel i na muskarcu?ssmmiilleeyy wrote:Kad vidim napucene usne,odmah mi oralni sex na pameti![]()
![]()
Znam da sam perverzan,al sta cu
![]()
![]()
![]()
![]()

suspect_zero wrote:Ako ovako nastavite, onda ćemo samo ganjat kamiondžije......oni onako ulojeni, znojavi, zarasli, češkajući se po j***ima i slušajući trbo, postat će pojam muževnosti
![]()
![]()
ssmmiilleeyy wrote:suspect_zero wrote:Ako ovako nastavite, onda ćemo samo ganjat kamiondžije......oni onako ulojeni, znojavi, zarasli, češkajući se po j***ima i slušajući trbo, postat će pojam muževnosti
![]()
![]()
Čika Smiley to neće dopustiti.

pa kako cemo onda sa treninga u svlacionicuzelenashica wrote:Volim muško u pravom smislu riječi....bez šminke,gelova i kojekakvih mazalicaeto jedino mi je gušt da je "dolje" bez dlakica nekako mi porijetki zubi pa da mi ne zapinje