Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma ljudi ba što će vam karte, ne kupujte ih samo će tramvaji biti još prljaviji.
Za skoro 20 godina samo sam jednom kupio kartu u tramvaju, i to nakon što su me okružila četvorica revaca,a vozač zaustavio tramvaj, pa rekoh hajde da ostala raja ne ispašta zbog mene
Za lijekova im trebalo...
ne kupujem ni ja kartu,al bi red bio
a sad s druge strane da malko bolja i sigurnija vozila pustaju u promet...svako malo neki cirkus sa tramvajem...sreca do sad nisam bio ni u jednom
Posto zivim u Becu zadnjih 10 godina situacija sa tim kartama je ovakva.Jedna karta je 1.80 eura,vazi za citavo podrucje Beca,sa njom se mozes vozati 1 sat ,al samo u jednom pravcu (kako su to skontali pojma neam), i mozes presjedati koliko hoces puta.Eh sada postoji razlika izmedju SA i W,ovde citav grad mozes proci za 45 min i sto je najvaznije sve je cisto,od podzemne do tramvaja.Auto ti ne treba jer vise izgubis vremena snjim nego s prevozom.Eh da ovde ako te uhvati kontrola,a zestoke su hinje sve se nekako maskiraju kontas penzioner,a samo cujes guten tag farschein kontrole, nalicu mjesta ako imas love platis 26 eura,a ako ne dadnu ti uplatnicu za 3 dana 71 eur.Eh sada ako ne platis salju te inkasu itd,htio ne htio moras .
Je li istina da redovni studenti mogu kupiti godišnje karte (nešto oko 30 KM) u Centrotransu i da se sa tim kartama mogu voziti i u Centrotransovim i u GRASovim vozilima?
Barcafan wrote:Je li istina da redovni studenti mogu kupiti godišnje karte (nešto oko 30 KM) u Centrotransu i da se sa tim kartama mogu voziti i u Centrotransovim i u GRASovim vozilima?
Ako se ne varam, mislim da je godišnja za redovne studente 50 KM.
Barcafan wrote:Je li istina da redovni studenti mogu kupiti godišnje karte (nešto oko 30 KM) u Centrotransu i da se sa tim kartama mogu voziti i u Centrotransovim i u GRASovim vozilima?
Da ali to je izgleda tako kad je uzimas kod GRASA a kod Centrotransa 33 KM a Centrotransova vazi i za vozila grasa i Centrotransa. Moze li neko ovo da potvrdi???
Da ali to je izgleda tako kad je uzimas kod GRASA a kod Centrotransa 33 KM a Centrotransova vazi i za vozila grasa i Centrotransa. Moze li neko ovo da potvrdi???
Centrotransova ne vrijedi u grasu, bilo je dosta slučajeva da su grasovci naplatili kazne studentima s tom kartom
Posto na Grasovoj strani ne nadjoh nista, eto da pitam ovde:
Kakva je situacija sa djecom, do koliko godina se voze besplatno, i ima li kakva djecija jednokratna karta ili i djeca placaju kao odrasli kad predju te neke godine????