Psi lutalice napadaju - Azila nema

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Friesian

#76 Re: Psi lutalice napadaju - Azila nema

Post by Friesian »

potpisujem...
cancer

#77 Re: Psi lutalice napadaju - Azila nema

Post by cancer »

Omerovim_Koracima wrote:Sto ih kuci ne povedes,jesu toplokrvne nema,sto napadose coeka?

Sto se vi koji volite i stite zivotinje ne skupite i kucama ih ne povedete i vi ce te dozivit nirvanu,okruceniste zivotinjama,a mi obicni anrod ce mo biti mirni i sretni... :thumbup:
Evo , tipičan primjer čovjeka koji misli da je Bog stvorio samo ljude sa namjerom da žive , dišu , jedu itd.
On sebe i njemu slične naziva običnim narodom, a ljubitelji životinja su mu valjda neobičan narod ! Nećete vi "obični "
nikada biti sretni ,jer mislite samo na sebe , Nemate ni trunke srca i sažaljenja nad nemoćnima i bespomoćnima!
Samo čovjek koji druge čini sretnima , može biti sretan!
Fuj sa kakvim monstrumima živimo ! I pitat će se sutra što mu se loše stvari dešavaju....neka onda sjedne i razmisli o svemu ! :shock:
tinchy

#78 Re: Psi lutalice napadaju - Azila nema

Post by tinchy »

Pa prvo biste vi kojima psi smetaju trebali zahtijevati izgradnju azila, najlakse je reci pokupi pa odnesi kuci. ;)
I otkud znas da mozda bas neko nije pokupio pa odnijeo kuci? Svi biste vi htjeli nesto ali g***ce ne mrdate iz tople fotelje da uradite nesto po tom pitanju. Eh, uporedi samo koliko je ljudi napadnuto (umrlo) od strane pasa, a koliko je samo pasa pobijeno, silovano, otrovano, osakaceno od strane ljudi. Kada udaris zivotinju ne moze te ona poslati u neku stvar, vec ce se odbraniti na svoj nacin (cini mi se da sam to i ranije rekla na ovoj temi).
I za kraj..
@Omerovim_Koracim - Ako zelis da komuniciras s nekim normalno, onda bar nauci neke osnovne stvari. Ima nas koji ne razumijemo sta je pisac htio da kaze ukoliko je osoba nepismena.
Omerovim_Koracima wrote: kerovi napdose coek
nidje veze
i vi ce te
okruceniste zivotinjama
a mi obicni anrod
ce mo biti
Friesian

#79 Re: Psi lutalice napadaju - Azila nema

Post by Friesian »

hvala @tinchy na sumiranju... to pokazuje ko su danasnje Sarajlije... velika gospoda...
do jucer im je vuk bio komsija a danas im kao pas smeta! ali takvi su pretezno ljuti na pse jer su im vukovi ovce tamanili...
Baby

#80 Re: Psi lutalice napadaju - Azila nema

Post by Baby »

Prvo nijedan od nas neobičnih ljudi neće samo zbog vas običnih pokupiti pse sa ulice i odvesti ih kući.
Želja mi je da vukovi siđu sa nekog okolnog brda i sve vas razderu,pa će te tek tada vidjeti šta znači napala me životinja kuku lele pomagaj,a ne cuko vam priđe na metar a vi već frku pravite i kamena se hvatate.Znate kako na vukovima kamen djeluje,nema šta bježe čim ga vide,aha.
Do tada ne se*ite već se uhvatitte pametnog posla a ne dangube.
Friesian

#81 Re: Psi lutalice napadaju - Azila nema

Post by Friesian »

ma polako... doci ce i vukovi... vec je krenula zemlja za seljacima (klizista) uskoro ce i vukovi! ;)
Locked