Raspitaj se koliko zaradi jedan auto-električar (ili još bolje, auto - elektroničar) pa se smiji koliko hoćeš.Šeha wrote:hahahaha... joj nasmija me basDobar si!
Tip je naveo tri posla koja nikada ne mogu izumrijeti.
Raspitaj se koliko zaradi jedan auto-električar (ili još bolje, auto - elektroničar) pa se smiji koliko hoćeš.Šeha wrote:hahahaha... joj nasmija me basDobar si!
U Bosni Bog neda da se živi dugo,...Ne bih sada ovdje o hrani, vodi i zraku. Zagađenim.arbosan wrote:Sta je 40 ako ces zivjeti 80 godina (ako Bog da)..........
drugFair Life wrote:Otisao sam u bijeli svijet 1995. u svojoj 42-oj godini zivota...
Kad moras objasnjavati sto je ona izjava smjesna onda odjednom postane zalosno...SoulSeeker wrote:Raspitaj se koliko zaradi jedan auto-električar (ili još bolje, auto - elektroničar) pa se smiji koliko hoćeš.Šeha wrote:hahahaha... joj nasmija me basDobar si!
Sve u svemu, solidarnost je vrlina i jako je poželjna, posebno danas.muha_sa wrote:to nam je duznost--hem smo stari kenjciza sebe govorim
hem ljudi koji ko nesto i znaju kako hoda s "ispaljivanjem"
SoulSeeker wrote:Raspitaj se koliko zaradi jedan auto-električar (ili još bolje, auto - elektroničar) pa se smiji koliko hoćeš.Šeha wrote:hahahaha... joj nasmija me basDobar si!
i jesi se pokajaoFair Life wrote:Otisao sam u bijeli svijet 1995. u svojoj 42-oj godini zivota...
ko je tebe sta ba pitomuha_sa wrote:nije se pokajao jer je gospodin Fair bivsi zatocenik koncetracionog logora
prijatelju-izvini sto se turih u ulogu tvog glasnogovornika
muha_sa wrote:ama-nije niko![]()
![]()
izvinjajem semlogo se izvinjajem
![]()
ovdje moram replicirat...ja bi vani srce patilo, jedva se nekako vratio i godinma sam vec ovdje i trazim nacina i prvu priliku da kliznem, nisam na svu srecu u neprilici da moram bilo gdje, cekam i trazim, pa cemo vidjet. kad si vani pati samo srce, imas neke sjecanja koja nekad dobace do iluzija, s nostalgijom je tesko ostati realan, ovo je licno iskustvo. sad kad malo zrelije posmatram stvari vidim da srce puno vishe pati kad pogledam oko sebe pa vidim penzionere kako pretrazuju kontjenere, pa vidim civilne invalide, gotovo nepokretne kako nemaju nikakvih primanja zato sto su samo 80% invalidi, vidim kako borcima uvode neke poreze na primanja(i zlatnim ljiljanima, onim najhrabrijim, i najzasluznijim), kako se svaki dan pokrece neke nova akcija za spas nekog novog nevinog zivota i kako svaki dan narod pokusava skupiti sredstva za lijecenje negdje vani, kako godinama iskoristvaju narod i rasturaju ovo sto je ostalo od zemlje, gledam kako narod i pojedinci u neimastinji silom natjerani ostaju bez vlastitog dostojanstva, gledam kako se oni koji imaju imaju bar malo lijece po privatnim klinikama i gledam kako oni koji nisu to u mogucnosti prozivaljavaju prave more u drzavnim instutcijama (u kojima se posao dobija za 10 500 km), itd.jedna tamo wrote:generatore radi šta moraš, jer to je život, znači šta te muka natjera...tako je meni sada....muka me natjerala i morala sam seliti, ali vjeruj mi prvom prilikom se vraćam u Sa, još ja imam 28....
ako ikako možeš neidi, sada zavisi koliki su ti apetiti ...ako želiš lovu koju nikad nećeš dobiti u Sa onda idi, ali ako možeš sa sitnom lovom se zadovoljiti i živjeti u Sa nemoj ići...pokajaćeš se vjeruj mi, jer za par godina ta lova postane beznačajna a srce ti pati..
znam raju koja rade i žive vani a prave kuće oko sarajeva i žive za tu starost i kažu jedva čeakju da bar ostare tu....
a ko zna hoće li dočekati!
živiš sad i ovdje, radi šta ti je srcu drago a ne guzici!
jarane,sa 40+ godina ne da nisi star nego si u najboljim godinama,najjaci i najiskusniji...ovdje sto mi zovemo "na zapadu" vecina muskih a i zenskih zapocinje neki svoj familijarni zivot u tim godinama a muski jos nesto i kasnije.generator2020 wrote:kako je ova recesija gotove sve slojeve društva dobro uzdrmala od državnih činovnika pa naniže svi smo zabrinuti za neizvjesnot i dalje dešavanje hoce li se moci prezivjeti.
ljudi ostaju bez posla, a i ovi sto rade za male novce obavljaju svoj posao..
omladina ce se vec nekako snaci ali sta je sa onima koji sad imaju 40 i vise godina,
sta uciniti sa sobom ako se ovdje nema posla jedino rjesenje je otici vani, ali kako , gdje , kud
vaša razmišljanja
MuVa, čitava BiH je jedan veliki koncentracioni logor.muha_sa wrote:nije se pokajao jer je gospodin Fair bivsi zatocenik koncetracionog logora
zna to Muha odlicnoSoulSeeker wrote:MuVa, čitava BiH je jedan veliki koncentracioni logor.muha_sa wrote:nije se pokajao jer je gospodin Fair bivsi zatocenik koncetracionog logora
Meni se bolje poklopiti usima i sutjeti. Jesi li vidio sad prijatelju na sta 'ovo' izadje.muha_sa wrote:nije se pokajao jer je gospodin Fair bivsi zatocenik koncetracionog logora
prijatelju-izvini sto se turih u ulogu tvog glasnogovornika
naravno--slazem se--samo bi idiot propustio dobru prilikuljubav_aha wrote:vrijedi pokusati,ako postoji dobra prilika,u BiH se uvijek mozes vratiti