Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
letacina wrote:
Forumaši koji su dosad izrazili želju da igraju, pored moje malenkosti:
Kakavdanakneiskustvu
Joey Tribbiani
Bodkin
Fera
Sesalmir (u slučaju da mu bude odgovarao termin igranja)
radio-mocan
Haris.ba (pod uslovom da nekom iz prve pomoći bude stajao pored terena)
MC_82
Teska
Jaza_hzsa
Statix
jerane ti fakat imas nesto protiv mene... ja u 10 postova pisem da ako ima mjesta da planiras i mene, a ti nista
nažalost, ništa efikasno... ... šalim se... ja rekoh bujrum svima... valja vas sve pohvatati...
letacina wrote:Predlažem organizovanje termina među forumašima ljubiteljima košarke, radi upoznavanja, druženja u reali, i odmjeravanja košarkaškog znanja, ali ovog puta na parketu.
Šta mislite o ovom prijedlogu i ima li voljnih kandidata. Ukoliko bi bio veliki broj prijavljenih moglo bi se i nekoliko ekipa napraviti, pa neki turnir organizovati.
Forumaši koji su dosad izrazili želju da igraju, pored moje malenkosti:
Kakavdanakneiskustvu
Joey Tribbiani
Bodkin
Fera
Sesalmir (u slučaju da mu bude odgovarao termin igranja)
radio-mocan
Haris.ba (pod uslovom da nekom iz prve pomoći bude stajao pored terena)
MC_82
Teska
Jaza_hzsa
Statix
Hajmo ljudi, još makar četiri forumaša da se prijave pa da možemo dvije ekipe napraviti...
Rezervisao sam termin u nedjelju u 12 popodne (svi kasniji su bili zauzeti) u Drugoj gimnaziji... Svi zainteresovani nek jave da li će doći
@radio mocan slobodno izbriši,banovan je.
e jbg... mogao je burek vala malo sačekati..
al ionako vjerovatno viri na temu... radio, ako nas čitaš piše ti kad je termin...
letačino nemoj nam dovest sa sobom kobe-ja i wade-a...dovedi vako rekreativce ko sto smo mi
PS: ajd da ograničimo broj onda da nas ne bude 30 jer smo rezervisali samo jedan termin. Ako idu tvoja dva jarana onda nas treba jos maximalno 10 biti. Prijavljujte se. Zadnja dvojica pocinju s klupe
Joey Tribbiani wrote:letačino nemoj nam dovest sa sobom kobe-ja i wade-a...dovedi vako rekreativce ko sto smo mi
PS: ajd da ograničimo broj onda da nas ne bude 30 jer smo rezervisali samo jedan termin. Ako idu tvoja dva jarana onda nas treba jos maximalno 10 biti. Prijavljujte se. Zadnja dvojica pocinju s klupe
jašta radi, kobe i wade sa sarajkom u stomaku..
30 nas sigurno neće biti, za to ne brini..
maksimalno još 10, minimalno 3.... dimenzije terena u drugoj su malo manje od pravog, tako da je 4-4 optimalno igrati..
Joey Tribbiani wrote:letačino nemoj nam dovest sa sobom kobe-ja i wade-a...dovedi vako rekreativce ko sto smo mi
jašta radi, kobe i wade sa sarajkom u stomaku..
30 nas sigurno neće biti, za to ne brini..
maksimalno još 10, minimalno 3.... dimenzije terena u drugoj su malo manje od pravog, tako da je 4-4 optimalno igrati..
Mozda ja dodjem sa jaranom, ne obecavam nista, osim, mozda, da cete zaplakati ako dodjem
letacina wrote:Rezervisao sam termin u nedjelju u 12 popodne (svi kasniji su bili zauzeti) u Drugoj gimnaziji... Svi zainteresovani nek jave da li će doći...
Javite momci do sutra, moramo znati najkasnije do 13-14h, ako neko ne bude mogao da trazimo jos. Ja bih najvise volio kad ne bi bilo dodatno raje sa strane. Mogu i ja neke svoje dovesi ali ovdje prednost imaju forumasi. Cekamo fixera sta ce reci.
jaza_HZSA ???
Last edited by Joey Tribbiani on 11/02/2010 21:24, edited 2 times in total.