Povjerenje se stice vremenom, naici ce onaj pravi, samo ne trebas klonuti duhom.bitter_black wrote:onda licno jos nisam naisla na tog muskarca kojem mogu da vjerujem.
svi gledaju samo kako ce izvuci korist, sta ih briga hoce li te povrijediti ili ne.
nista nemam protiv muskaraca, ali, da mi je napokon naci nekog kome mogu potpuno vjerovati, jer sta je veza bez povjerenja?
Kako vjerovati muskarcu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sofist
#76 Re: Kako vjerovati muskarcu?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#77 Re: Kako vjerovati muskarcu?
jednostavno u datom trenutku kada čitam topik slučajno zamislim neku stvarnu scenu s ljudima iz prošlosti moje ili ljudi iz okolinebesana wrote:Mensecini iz Alan FordaelSaik wrote:Odakle ti crpiš svu ovu mudrost?komi wrote:muškarcu ne treba vjerovati
muškarca treba slušati![]()
moj otac je non stop išao po terenima... omarska višegrad bajna bašta
mama nikad nije postavljala pitanja čak je u ratu bio sam skoro 3 godine... komšija iz zgrade otac moga prijatelja je bio u istoj situaciji i ponovo se oženio...
ako postoji sumnja... treba to ispitati... i prekinuti tu vezu ili nastaviti jer je bila lažna sumnja
sve ostalo je ženski mazohizam
što se muškaraca tiče i varanja koje bi eventualno vršile njihove žene... to je drugi par čarapa... vjerujem da im je lakše prevariti ali se i lakše otkrije
- bitter_black
#78 Re: Kako vjerovati muskarcu?
pa...teoretski bi trebalo vremenom...ali sta reci na to da nakon 2 godine veze i dalje ne postoji jace povjerenje? vec samo neko privremeno, platonsko povjerenje, temelji se na tome da je sve ok kad ste zajedno, a cim niste, budi se sumnja? ako jednom povjerenje izgubis, tesko ces ga pridobit nazad 
-
sofist
#79 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Jedno je kad s nekim tek pocnes da se zabavljas pa gradite povjerenje a drugo je kad povjerenje izgubis. Batali to.bitter_black wrote:pa...teoretski bi trebalo vremenom...ali sta reci na to da nakon 2 godine veze i dalje ne postoji jace povjerenje? vec samo neko privremeno, platonsko povjerenje, temelji se na tome da je sve ok kad ste zajedno, a cim niste, budi se sumnja? ako jednom povjerenje izgubis, tesko ces ga pridobit nazad
- bitter_black
#80 Re: Kako vjerovati muskarcu?
pa eto, onda se postavlja pitanje-da li se moze vratiti to povjerenje? te, sta dalje raditi? 
-
sofist
#81 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Moze se vratiti povjerenje ali teeeesko, tesko. Sta raditi? Nista brate, nadjes lijepo novog i krenes od nule.bitter_black wrote:pa eto, onda se postavlja pitanje-da li se moze vratiti to povjerenje? te, sta dalje raditi?
- tu sam - negdje
#82 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Potpisujem. Zdravo razmisljas!besana wrote:Shta zeno? 2 godine? Prvo, ako si izgubila povjerenje, nema nazad, Urbana legenda je da se povjerenje moze vratiti, mozda nekim cudom, ali tesko.bitter_black wrote:pa...teoretski bi trebalo vremenom...ali sta reci na to da nakon 2 godine veze i dalje ne postoji jace povjerenje? vec samo neko privremeno, platonsko povjerenje, temelji se na tome da je sve ok kad ste zajedno, a cim niste, budi se sumnja? ako jednom povjerenje izgubis, tesko ces ga pridobit nazad
Nego ja ne znam shto zene sebe inace dozivljavaju kao zrtve. Mislim kako te moze prevariti? Realno? Samo mu nemoj biti zirant, sve ostalo ... moze.
Ako zelis da budes s njim, ono intimno, a ti budi, ali shvati da je to tvoja odluka, i nije te tip natjerao puskom na to. Pa ako se vise ne javi, brige te, ne mora, ocito nije ni valjao za tebe. Milslim kako uopste muskarac moze prevariti zenu? Pa sta smo mi, maloumne?
Ako se pak zaljubis, shta onda, primjetice , pa ce te ostaviti? Neka ide, shiroko mu polje.
Svaka djevojka iznad 18 mora shvatiti da je niko ni na sta ne primorava i umjesto shto misli da je zrtva i izradjena, nek se ponasa kao on. Nonsalantno. Ha ja.
A biti 2 godine u vezi i ne vjerovati tipu je mazohisticki. Jebo njega. Tebi ce zdravlje otici.
- bitter_black
#83 Re: Kako vjerovati muskarcu?
heeeey sve je to lijepo rijecima iskazano, hajde da predjemo sa teorije na praxu! e tu vec muka krece!
ok,prica kaze-skontali se njih dvoje kobiva nesto na kratko vrijeme, medjutim, on nije bio siguran u sve to, pa ode sa drugom, na kratko vrijeme. poslije godinu dana vraca se jer je ovaj put siguran da zeli biti sa njom i da je voli, a i ona je jos u njega zaljubljena, pristane da pokusaju opet, bez obzira sto ju je izlevatio ovaj prvi put. ali, povjerenje-izgubljeno, i tako naredne 2 godine na svaku rijec posumnja.
et, recite sad da je to normalno xD
ok,prica kaze-skontali se njih dvoje kobiva nesto na kratko vrijeme, medjutim, on nije bio siguran u sve to, pa ode sa drugom, na kratko vrijeme. poslije godinu dana vraca se jer je ovaj put siguran da zeli biti sa njom i da je voli, a i ona je jos u njega zaljubljena, pristane da pokusaju opet, bez obzira sto ju je izlevatio ovaj prvi put. ali, povjerenje-izgubljeno, i tako naredne 2 godine na svaku rijec posumnja.
-
sofist
#84 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Ja mislim da ste nezreli i ti i on. I meni se znalo desiti da ostavim djevojku za koju sam mislio da je volim zbog neke koja mi se svidjela. Nikad nisam ostao sa tom koja mi se svidjela, ali sam i skontao da nisam iskreno volio onu koju sam ostavio.bitter_black wrote:heeeey sve je to lijepo rijecima iskazano, hajde da predjemo sa teorije na praxu! e tu vec muka krece!
- tu sam - negdje
#85 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Cim je ona "pristala", on je nije izlevatio jednom vec i drugi put... I tako ce biti i treci, cetvrti...
Meni vi zene fakat nekad niste jasne. Pa da je zadnji/a na ovom dunjaluku... za mene vise ne dolazi u obzir (TACKA)
Jedino ako vam nije 15-16...
Meni vi zene fakat nekad niste jasne. Pa da je zadnji/a na ovom dunjaluku... za mene vise ne dolazi u obzir (TACKA)
Jedino ako vam nije 15-16...
- bitter_black
#86 Re: Kako vjerovati muskarcu?
ma jedina stvar koja me muci jeste-da nema opet neka tamo cura
i razgovaramo mi o svim problemima, i zna on da mene to muci..al sta ce, kad ne moze pomoci :/ sumnjam i sumnjat cu, sto je najgore
jedna sam od onih kojima je jako tesko nesto objasniti i dokazati :$
- bitter_black
#87 Re: Kako vjerovati muskarcu?
"Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje" neko rece 
-
sofist
#88 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Malo poradi na samopouzdanju pa ce i srce da se urazumi.bitter_black wrote:"Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje" neko rece
- tu sam - negdje
#89 Re: Kako vjerovati muskarcu?
evo da ti prevedem na zeMski... Muska logika. Mislio je reci da nije volio ni jednu ni drugu. Desava se...besana wrote:Jarane zamanta mesofist wrote:Ja mislim da ste nezreli i ti i on. I meni se znalo desiti da ostavim djevojku za koju sam mislio da je volim zbog neke koja mi se svidjela. Nikad nisam ostao sa tom koja mi se svidjela, ali sam i skontao da nisam iskreno volio onu koju sam ostavio.bitter_black wrote:heeeey sve je to lijepo rijecima iskazano, hajde da predjemo sa teorije na praxu! e tu vec muka krece!
et, recite sad da je to normalno xDshta ba?
- bitter_black
#90 Re: Kako vjerovati muskarcu?
lahko je tebi govorit, ti si musko 
-
sofist
#91 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Najlakse se predat'.bitter_black wrote:lahko je tebi govorit, ti si musko
@besana
- burek_in_space
#92 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Ima, sigurno.bitter_black wrote:ma jedina stvar koja me muci jeste-da nema opet neka tamo curai razgovaramo mi o svim problemima, i zna on da mene to muci..al sta ce, kad ne moze pomoci :/ sumnjam i sumnjat cu, sto je najgore
- tu sam - negdje
#93 Re: Kako vjerovati muskarcu?
I ja bih je imao... Tak'i smo. Jace je od nas...burek_in_space wrote:Ima, sigurno.bitter_black wrote:ma jedina stvar koja me muci jeste-da nema opet neka tamo curai razgovaramo mi o svim problemima, i zna on da mene to muci..al sta ce, kad ne moze pomoci :/ sumnjam i sumnjat cu, sto je najgore
-
sofist
#94 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Kad sam rekao da se bori, mislio sam da ga ostavi. Ti si bila direktnija, dok sam ja probao suptilnijim metodama.besana wrote:
Ma shta se ima boriti. OSTAVI GA![]()
@sofist
Kakva vrteska .. hali-gali, jedva ja razumih ono shto ti napisa, pa onda kazu Dostojevski tezak, eeee niste vi citali sofistu
Slobodno reci da ti se svidja sto sam pametan.
- burek_in_space
#95 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Jedino ako nije paranoichna, iz nekog razloga se taj osjecaj morao pojaviti. A taj osjecaj zovemo intuicijom, ako se ne varam.besana wrote:
Vidi ovog bureka u svemirumozda on i nema drugu, ali u njenoj glavi IMA, samo se pati bezveze cura
-
sofist
#97 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Nemoj traziti utjehu na forumu nego u zagrljaju drugog muskarca.bitter_black wrote:velika utjeha
- tu sam - negdje
#98 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Muskarca mora biti strah, poput onog' "tvoga"... od posljedica. Inace ne funkcionise.besana wrote:
Cuj to?
- bitter_black
#99 Re: Kako vjerovati muskarcu?
ima utjeha u zagrljaju drugih, ali to su one kratke utjehe, a ja nisam taj tip 
ma nista ljudi, hvala vam, bit ce kako mi bude sudjeno..ako ne postanem suicidna
ma nista ljudi, hvala vam, bit ce kako mi bude sudjeno..ako ne postanem suicidna
- tu sam - negdje
#100 Re: Kako vjerovati muskarcu?
suicidna radi jednog papka? Ma daj... pa pun nas je svijet.bitter_black wrote:ima utjeha u zagrljaju drugih, ali to su one kratke utjehe, a ja nisam taj tip