Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

rado_vidjen

#76 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by rado_vidjen »

mislim da elvira treba smjestit u "najvece muzicke promasaje" :lol: :lol: :lol:
sjecal se iko promocije u hayatu? :facepalm:
Iz Reala u Halix prodaksn :D

Jbg, covjek je imao peh da dozivi tesku povredu dan pred mec sa Barcom...ko zna sta bi bilo da...
leo karan

#77 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by leo karan »

robinho definitvno
arapi platitli 32 miliona funti za njega
a eno mancini ga ocero :D
sto nece, nije ga on platio :)
krusty

#78 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by krusty »

scheph wrote:Aguilani... :lol: Roma uze bas fine pare za njega.
haha a fol ga proglasili nasljednikom Tottija :D
Djokej

#79 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by Djokej »

U zadnje vrijeme Huntelaarovi transferi u Real pa iz Reala u Milan. Ja mislim da je u Milanu u po godine dao 1 gol ako ga je uopste dao...
Petit_Beurre

#80 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by Petit_Beurre »

Djokej wrote:U zadnje vrijeme Huntelaarovi transferi u Real pa iz Reala u Milan. Ja mislim da je u Milanu u po godine dao 1 gol ako ga je uopste dao...
protiv ? catanie ? ako se dobro sjecam dva gola, prije neko kolo.
Federico Giunti iz Parme u Milan. 54 utakmice nijednog gola ( sem onog protiv Intera u pobjedi 6:0 )
bio vani bilo dobro

#81 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by bio vani bilo dobro »

Djokej wrote:U zadnje vrijeme Huntelaarovi transferi u Real pa iz Reala u Milan. Ja mislim da je u Milanu u po godine dao 1 gol ako ga je uopste dao...
Huntelaar je ove sezone zabio 3 gola za Milan. Ne znam meni je decko klasni napadac, samo se sjeti sta je sve radio u ajaxu,heerenveenu pa i apeldoornu. Vidi mu statistiku na vilkpediji. I u Realu je dobivao slabo minutazu pa je dao nekih osam golova. Ja bih licno volio da ostane u Milanu. Al po svemu sudeci odlazi negdje na posudbu,moguce u Hsv
cyprus

#82 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by cyprus »

bio vani bilo dobro wrote:
Huntelaar je ove sezone zabio 3 gola za Milan. Ne znam meni je decko klasni napadac, samo se sjeti sta je sve radio u ajaxu,heerenveenu pa i apeldoornu. Vidi mu statistiku na vilkpediji. I u Realu je dobivao slabo minutazu pa je dao nekih osam golova. Ja bih licno volio da ostane u Milanu. Al po svemu sudeci odlazi negdje na posudbu,moguce u Hsv
Lik valjda nije u formi, ali prema onome šta je radio u Ajaxu, ja sam zaključio da je strašan napadač...
respo

#83 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by respo »

poredis muju i igrace ako ne ona top klasa bar klasa za euro kupova je smijesno al nevazno
znam da placaju igraca ali opet nisu davali milione za transfer

sjetih se podolski i bayern je promasaj itekakav

sjeca li se neko kad je vieri potopisao za atalantu bez plate ali svaki go da dobije milion cini mi se eura ili nevazno cega i covjek da nekoliko samo golova u sezoni :D
ludak_

#84 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by ludak_ »

E sto se ismijah ovom klipu o Gravesenu... cirkus.

Da nabrojim ja par promasaja:

Mutu iz Parme u Celzi, koliko se sjecam oko 25-30 miliona eura je placen.
Baros je imao nekoliko promasaja... Jedno vrijeme u Liverpulu je fakat dobro igrao, poslije A.Vila lose ali eto znao je dat poneki gol, sve poslije tog.. truba. Moze se reci da je poslije Liverpula sve fula.
Veron...
medjutim

#85 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by medjutim »

Nije najveći al sigurno promašaj Steve McManaman...Zna li iko šta se desilo s ovim likom na kraju?
U Liverpoolu je bio fantastičan,al nakon prelaska u Real odron...
nellington

#86 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by nellington »

Haris.ba wrote:Meni je toliki promašaj prelazak Balaka iz Bayera u Bayern. Ne što nije dobro igrao. Već što je tako očajno igrao u usporedbi kako je igrao u bayeru. Isto je i sa Miroslav Klozetom. Kako je čovjek igrao ko supermen u Bremenu, a u Bayernu sve na silu.

Iako navijam za Bayern, meni je to šteta za nogomet.
Nije ni Frings (baš) ispunio očekivanja, ni Deisler, ni Podolski... Bilo je dosta promašaja ovih godina u Bayernu - o Pranjiću još ne želim da sudim, ali prosto nemam povjerenja u njega.
Djokej

#87 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by Djokej »

bio vani bilo dobro wrote:
Ma znam ja da je on u Ajaxu grmio i na onom Europskom prvenstvu za mlade bio najbolji strijelac, ali je njega Real upropastio definitivno.. Igrač kad promjeni 2 kluba u godini nije mu baš jednostavno da se nadje. On u Hsv neće jer je Hsv već angažovao Van Nistelrooya tako da Hunta vjerovatno ostaje u Milanu. Ostaje još opcija da ode u Liverpool jer oni imaju samo dva napadača...
Djokej

#88 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by Djokej »

respo wrote:poredis muju i igrace ako ne ona top klasa bar klasa za euro kupova je smijesno al nevazno
znam da placaju igraca ali opet nisu davali milione za transfer

sjetih se podolski i bayern je promasaj itekakav

sjeca li se neko kad je vieri potopisao za atalantu bez plate ali svaki go da dobije milion cini mi se eura ili nevazno cega i covjek da nekoliko samo golova u sezoni :D
Nije stvar u Muji nego tebi nije loš transfer ako je igrač došo djaba, a meni je to lično nevažno.. Ako se igrač nije pokazao meni je promašaj..

#89 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by profil »

do_tokija wrote:
profil wrote:Kako si ti smijesan i jadan lik. Sve shvatas ko neki napad, i imas potrebu da branis Arsenal, da nesto mjerkas poredis. A i kad poredis, radis to na jedan krajnje **cenzirasano** nacin. Kazem ti ne mogu se porediti ti transferi iz 2001 i ovi sada. Ali eto, ako hoces da poredis, to je bio skoro najskuplji transfer u historiji Arsenala do tada sto znaci da je to veliki promasaj, mnogo veci nego onaj gdje Abramovic pljune 30 milja jer mu je tako kurcu cejf. Ovdje jedan menadzer dovodi igraca koji.

I opet kazem, to je li Shevchenko promasaj ili nije, a jeste, i koliki je promasaj, a veliki je, nema apsolutno nikakve veze sa tim je li neki treci igrac u petom klubu bio promasaj.
ne znam ja ko je smijesan i jadan pokusavas da izjednacis arsenalove losije transfere sa mnogobrojnim visemilionskim promasajima vjestacke ekipe!
Ocito da ti logika i zapazanje nisu jaca strana.
itd

#90 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by itd »

za mene je Winston Bogarde najveci promasaj, ali u isto vrijeme mu skidam kapu
lik je potpisao za chelsea 2000 i za 4 godine provedene tamo, odigrao 11 utakmica a primao £40,000 sedmicno :dance:

legenda :thumbup:
Bušman

#91 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by Bušman »

Pa neka, hoce Chelsea da posluje sa Gaspartom :D

#92 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by profil »

itd wrote:za mene je Winston Bogarde najveci promasaj, ali u isto vrijeme mu skidam kapu
lik je potpisao za chelsea 2000 i za 4 godine provedene tamo, odigrao 11 utakmica a primao £40,000 sedmicno :dance:

legenda :thumbup:
Apsolutno se slazem. Veci promasaj od Shevcheka definitivno. Da ne bih ja sada ovdje palamudio evo jedan odlican clanak napisan povodom njegovog oprostaja 2005.
ultima_palabra

#93 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by ultima_palabra »

medjutim wrote:Nije najveći al sigurno promašaj Steve McManaman...Zna li iko šta se desilo s ovim likom na kraju?
Joj što se ovdje ljudi nabacuju glupostima :skoljka: ma ja odron živi, 4 godine, 2 Lige prvaka i 2 prvenstva, samo u zadnjoj nije bio standardan, nezaboravni volej protiv Valencije u finalu 2000, lob na Nou Campu u polufinalu 2002. Plus došao džaba. vjerovatno najbolji Englez u Primeri svih vremena uz Linekera 8-)
Djokej

#94 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by Djokej »

ultima_palabra wrote:
medjutim wrote:Nije najveći al sigurno promašaj Steve McManaman...Zna li iko šta se desilo s ovim likom na kraju?
Joj što se ovdje ljudi nabacuju glupostima :skoljka: ma ja odron živi, 4 godine, 2 Lige prvaka i 2 prvenstva, samo u zadnjoj nije bio standardan, nezaboravni volej protiv Valencije u finalu 2000, lob na Nou Campu u polufinalu 2002. Plus došao džaba. vjerovatno najbolji Englez u Primeri svih vremena uz Linekera 8-)
Meni je isto McManaman bio jako koristan igrač, sjećam se onih njegovih polu-voleja po kojim je bio karakterističan..
Još jedan promašaj Voronin u Liverpool...
ja.neron

#95 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by ja.neron »

nellington wrote: Nije ni Frings (baš) ispunio očekivanja, ni Deisler, ni Podolski... Bilo je dosta promašaja ovih godina u Bayernu - o Pranjiću još ne želim da sudim, ali prosto nemam povjerenja u njega.
nema većeg peh u sportu od njega koliko se on puta povrijedio možda jedino martin palermo koji je uspio da promaši tri penala na utakmici, drugi primjer: dadne gol i da ne zna da je prije toga pokidao ligamente, još je uspio da postigne gol dok je bio u Villarreal-u i da nakon toga padne dio zida i slomi mu nogu i pokida ligamente
2407

#96 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by 2407 »

Niko ne spominje transfer Cassano-a u Real, mislim da je to bila fula i to zesca i za Real i za tada perspektivnog Cassana.
cyprus

#97 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by cyprus »

2407 wrote:Niko ne spominje transfer Cassano-a u Real, mislim da je to bila fula i to zesca i za Real i za tada perspektivnog Cassana.
Mah Real. Tamo je lakše nabrojat koji je transfer uspio :oops:
ultima_palabra

#98 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by ultima_palabra »

Pomenuh na prvoj strani :-D
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#99 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by Admir_1984 »

ultima_palabra wrote:
Tacno, Mekmanaman je bio extra dobar igrac u Realu
Djokej

#100 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by Djokej »

Izgleda da smo svi malo zaboravili transfer Robbie Keana u Liverpool iz Spursa... Brzo se vratio :lol:
Post Reply