Iz Reala u Halix prodaksnmislim da elvira treba smjestit u "najvece muzicke promasaje"![]()
![]()
![]()
sjecal se iko promocije u hayatu?
Jbg, covjek je imao peh da dozivi tesku povredu dan pred mec sa Barcom...ko zna sta bi bilo da...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Iz Reala u Halix prodaksnmislim da elvira treba smjestit u "najvece muzicke promasaje"![]()
![]()
![]()
sjecal se iko promocije u hayatu?
haha a fol ga proglasili nasljednikom Tottijascheph wrote:Aguilani...Roma uze bas fine pare za njega.
protiv ? catanie ? ako se dobro sjecam dva gola, prije neko kolo.Djokej wrote:U zadnje vrijeme Huntelaarovi transferi u Real pa iz Reala u Milan. Ja mislim da je u Milanu u po godine dao 1 gol ako ga je uopste dao...
Huntelaar je ove sezone zabio 3 gola za Milan. Ne znam meni je decko klasni napadac, samo se sjeti sta je sve radio u ajaxu,heerenveenu pa i apeldoornu. Vidi mu statistiku na vilkpediji. I u Realu je dobivao slabo minutazu pa je dao nekih osam golova. Ja bih licno volio da ostane u Milanu. Al po svemu sudeci odlazi negdje na posudbu,moguce u HsvDjokej wrote:U zadnje vrijeme Huntelaarovi transferi u Real pa iz Reala u Milan. Ja mislim da je u Milanu u po godine dao 1 gol ako ga je uopste dao...
Lik valjda nije u formi, ali prema onome šta je radio u Ajaxu, ja sam zaključio da je strašan napadač...bio vani bilo dobro wrote:Huntelaar je ove sezone zabio 3 gola za Milan. Ne znam meni je decko klasni napadac, samo se sjeti sta je sve radio u ajaxu,heerenveenu pa i apeldoornu. Vidi mu statistiku na vilkpediji. I u Realu je dobivao slabo minutazu pa je dao nekih osam golova. Ja bih licno volio da ostane u Milanu. Al po svemu sudeci odlazi negdje na posudbu,moguce u HsvDjokej wrote:U zadnje vrijeme Huntelaarovi transferi u Real pa iz Reala u Milan. Ja mislim da je u Milanu u po godine dao 1 gol ako ga je uopste dao...
Nije ni Frings (baš) ispunio očekivanja, ni Deisler, ni Podolski... Bilo je dosta promašaja ovih godina u Bayernu - o Pranjiću još ne želim da sudim, ali prosto nemam povjerenja u njega.Haris.ba wrote:Meni je toliki promašaj prelazak Balaka iz Bayera u Bayern. Ne što nije dobro igrao. Već što je tako očajno igrao u usporedbi kako je igrao u bayeru. Isto je i sa Miroslav Klozetom. Kako je čovjek igrao ko supermen u Bremenu, a u Bayernu sve na silu.
Iako navijam za Bayern, meni je to šteta za nogomet.
Ma znam ja da je on u Ajaxu grmio i na onom Europskom prvenstvu za mlade bio najbolji strijelac, ali je njega Real upropastio definitivno.. Igrač kad promjeni 2 kluba u godini nije mu baš jednostavno da se nadje. On u Hsv neće jer je Hsv već angažovao Van Nistelrooya tako da Hunta vjerovatno ostaje u Milanu. Ostaje još opcija da ode u Liverpool jer oni imaju samo dva napadača...bio vani bilo dobro wrote:Huntelaar je ove sezone zabio 3 gola za Milan. Ne znam meni je decko klasni napadac, samo se sjeti sta je sve radio u ajaxu,heerenveenu pa i apeldoornu. Vidi mu statistiku na vilkpediji. I u Realu je dobivao slabo minutazu pa je dao nekih osam golova. Ja bih licno volio da ostane u Milanu. Al po svemu sudeci odlazi negdje na posudbu,moguce u HsvDjokej wrote:U zadnje vrijeme Huntelaarovi transferi u Real pa iz Reala u Milan. Ja mislim da je u Milanu u po godine dao 1 gol ako ga je uopste dao...
Nije stvar u Muji nego tebi nije loš transfer ako je igrač došo djaba, a meni je to lično nevažno.. Ako se igrač nije pokazao meni je promašaj..respo wrote:poredis muju i igrace ako ne ona top klasa bar klasa za euro kupova je smijesno al nevazno
znam da placaju igraca ali opet nisu davali milione za transfer
sjetih se podolski i bayern je promasaj itekakav
sjeca li se neko kad je vieri potopisao za atalantu bez plate ali svaki go da dobije milion cini mi se eura ili nevazno cega i covjek da nekoliko samo golova u sezoni
Ocito da ti logika i zapazanje nisu jaca strana.do_tokija wrote:ne znam ja ko je smijesan i jadan pokusavas da izjednacis arsenalove losije transfere sa mnogobrojnim visemilionskim promasajima vjestacke ekipe!profil wrote:Kako si ti smijesan i jadan lik. Sve shvatas ko neki napad, i imas potrebu da branis Arsenal, da nesto mjerkas poredis. A i kad poredis, radis to na jedan krajnje **cenzirasano** nacin. Kazem ti ne mogu se porediti ti transferi iz 2001 i ovi sada. Ali eto, ako hoces da poredis, to je bio skoro najskuplji transfer u historiji Arsenala do tada sto znaci da je to veliki promasaj, mnogo veci nego onaj gdje Abramovic pljune 30 milja jer mu je tako kurcu cejf. Ovdje jedan menadzer dovodi igraca koji.
I opet kazem, to je li Shevchenko promasaj ili nije, a jeste, i koliki je promasaj, a veliki je, nema apsolutno nikakve veze sa tim je li neki treci igrac u petom klubu bio promasaj.
Apsolutno se slazem. Veci promasaj od Shevcheka definitivno. Da ne bih ja sada ovdje palamudio evo jedan odlican clanak napisan povodom njegovog oprostaja 2005.itd wrote:za mene je Winston Bogarde najveci promasaj, ali u isto vrijeme mu skidam kapu
lik je potpisao za chelsea 2000 i za 4 godine provedene tamo, odigrao 11 utakmica a primao £40,000 sedmicno
legenda
Joj što se ovdje ljudi nabacuju glupostimamedjutim wrote:Nije najveći al sigurno promašaj Steve McManaman...Zna li iko šta se desilo s ovim likom na kraju?
U Liverpoolu je bio fantastičan,al nakon prelaska u Real odron...
Meni je isto McManaman bio jako koristan igrač, sjećam se onih njegovih polu-voleja po kojim je bio karakterističan..ultima_palabra wrote:Joj što se ovdje ljudi nabacuju glupostimamedjutim wrote:Nije najveći al sigurno promašaj Steve McManaman...Zna li iko šta se desilo s ovim likom na kraju?
U Liverpoolu je bio fantastičan,al nakon prelaska u Real odron...ma ja odron živi, 4 godine, 2 Lige prvaka i 2 prvenstva, samo u zadnjoj nije bio standardan, nezaboravni volej protiv Valencije u finalu 2000, lob na Nou Campu u polufinalu 2002. Plus došao džaba. vjerovatno najbolji Englez u Primeri svih vremena uz Linekera
nema većeg peh u sportu od njega koliko se on puta povrijedio možda jedino martin palermo koji je uspio da promaši tri penala na utakmici, drugi primjer: dadne gol i da ne zna da je prije toga pokidao ligamente, još je uspio da postigne gol dok je bio u Villarreal-u i da nakon toga padne dio zida i slomi mu nogu i pokida ligamentenellington wrote: Nije ni Frings (baš) ispunio očekivanja, ni Deisler, ni Podolski... Bilo je dosta promašaja ovih godina u Bayernu - o Pranjiću još ne želim da sudim, ali prosto nemam povjerenja u njega.
Mah Real. Tamo je lakše nabrojat koji je transfer uspio2407 wrote:Niko ne spominje transfer Cassano-a u Real, mislim da je to bila fula i to zesca i za Real i za tada perspektivnog Cassana.
Tacno, Mekmanaman je bio extra dobar igrac u Realuultima_palabra wrote:Joj što se ovdje ljudi nabacuju glupostimamedjutim wrote:Nije najveći al sigurno promašaj Steve McManaman...Zna li iko šta se desilo s ovim likom na kraju?
U Liverpoolu je bio fantastičan,al nakon prelaska u Real odron...ma ja odron živi, 4 godine, 2 Lige prvaka i 2 prvenstva, samo u zadnjoj nije bio standardan, nezaboravni volej protiv Valencije u finalu 2000, lob na Nou Campu u polufinalu 2002. Plus došao džaba. vjerovatno najbolji Englez u Primeri svih vremena uz Linekera