Ove desne...
To je sto se tice tena,patika i nemam(osim za fudbala)
Moderator: anex

Splinter wrote:do sad mi se svidjaju od ladyblue18, gospodja ministarka iako kaze samo da su odlicne, cartmanove, JThomas, Petit_Beurre ove sminkerica niposto a-max
![]()
sad drugi krug ili klasa tena koje su mi ok jaza_HZSA, statix, dadoka84, todd_smith samo sa izmjenjenim bojama, elSaik, frngla ovaj model air jordan su ok dok su mi DC malo sarene za moj ukus a ove adidaske bi mogle mozda u prvu klasu, cnut
i u trecu klasu spadaju one tene koje nisu do sada spomenute
Ovaj model sam ja furo dugo dugo vremenaSplinter wrote:druge tene koje posjedujem su
samo su kod mene sa srebrenim znakom...

samo da se tu spasimidi se plakni !
hajde ba sta si se uhvatio toga, imam i ja jedne na ljepljenjecorolla02 wrote:samo da se tu spasimidi se plakni !![]()
ti ili si jos malodoban ili jednostavno lijen pa se jos ne odvajas od ovih na ljepilo;

to je do tebecorolla02 wrote:ne znam, mozda sam samo ja, ali mene ljepljenke uvijek podsjete na Ciciban za predskolski uzrast
ultragotivni wrote:sta seljak zna sta su henri Lloyd tene

ultragotivni wrote:sta seljak zna sta su henri Lloyd tene

corolla02 wrote:ultragotivni wrote:sta seljak zna sta su henri Lloyd tene
gdje si ti Ciciban lover!
Ev moj buraz od 10 godina kad je vidio ove .. kaze joj te su za mene jesu dobrezvrzgana wrote:Kada smo vec kod patika na ljepljenje ili ti cicak evo i mojih.... samo u crnoj boji! Sta hocete, bas su fine![]()
Gdje nadje ove zadnje kozne?weltschmertz wrote:
- ove imam crne, ali sa smedjim savovima..
- a ove su skroz crne, osim zvijezde, ona je k'o na slici..
i imam jos jedne plitke, kozne, smedje, ali ne nadjoh sliku..
Moljito wrote:ultragotivni wrote:sta seljak zna sta su henri Lloyd tene
Hajde molim te , Ti budi ljubazan pa meni objasni šta su Henry Lloyd tene ??