PlayStation 3

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
naneljube

#76 Re: PlayStation 3

Post by naneljube »

ima li iko da igra cod black ops online???
House

#77 Re: PlayStation 3

Post by House »

Xbox dominira :D
naneljube

#78 Re: PlayStation 3

Post by naneljube »

ma fulio si temu druze!!!
febo_acm

#79 Re: PlayStation 3

Post by febo_acm »

House wrote:Xbox dominira :D
Xbox uvijek bio smeće kao i svaki Microsoft proizvod :lol: :lol:
Thug...

#80 Re: PlayStation 3

Post by Thug... »

AMD wrote:
Ma daj ba budi malo realan nemoj samo hejtati okolo
fatality

#81 Re: PlayStation 3

Post by fatality »

Thug... wrote:
AMD wrote:
Ma daj ba budi malo realan nemoj samo hejtati okolo
xbox je sto se grafike tice, daleko ispred PS3 ( posjedujem obje konzole), no ipak je meni ps3
iz nekog razloga drazi ( mozda zbog djojstika ;) )
naneljube

#82 Re: PlayStation 3

Post by naneljube »

imam obadvije konzole, na ps3 igram cod-a online a na x-boxu fuseve, grafika ista, nidje veze!!!
fatality

#83 Re: PlayStation 3

Post by fatality »

.
Last edited by fatality on 13/04/2011 15:19, edited 1 time in total.
fatality

#84 Re: PlayStation 3

Post by fatality »

naneljube wrote:imam obadvije konzole, na ps3 igram cod-a online a na x-boxu fuseve, grafika ista, nidje veze!!!
onda ti definitivno imas problema sa vidom. Imam Fifa 2011 za ps3 i za XBox, ma razlika nebo i zemlja.
Samo da se razumijemo ja govorim o PS3 i XBOX obje slim i TV je HD
sledge

#85 Re: PlayStation 3

Post by sledge »

xbox je sto se grafike tice, daleko ispred PS3 ( posjedujem obje konzole), no ipak je meni ps3
Šta reče ovo u vezi grafike :-) :-) !! čuj daleko ispred PS3, daj ne budi smiješan jarane ;)
fatality

#86 Re: PlayStation 3

Post by fatality »

sledge wrote:
Šta reče ovo u vezi grafike :-) :-) !! čuj daleko ispred PS3, daj ne budi smiješan jarane ;)
mislim da pricas bez da si ikad imao priliku da uporedis, tako da nema svrhe raspravljati se.
Voodoo Kotlić

#87 Re: PlayStation 3

Post by Voodoo Kotlić »

sledge wrote:

upravu je fatality stoposto. grafika na xboxu je daleko bolja, iako je meni ps3 draži. pogledaj poređenje:

Image

Image

Image
fatality

#88 Re: PlayStation 3

Post by fatality »

Voodoo Kotlić wrote:
sledge wrote:

upravu je fatality stoposto. grafika na xboxu je daleko bolja, iako je meni ps3 draži. pogledaj poređenje:

Image

Image

Image

kazem ja da je i meni drazi, ali xbox ima prednost u odnosu na grafiku ( cak mislim da imaju hardware na istom nivou, samo je teze programirat za ps3, tj. teze je za programere izvuci maximum iz konzole i zato su svi naslovi koji imaju na obje konzole bolji na xbox 360)
Voodoo Kotlić

#89 Re: PlayStation 3

Post by Voodoo Kotlić »

fatality wrote: kazem ja da je i meni drazi, ali xbox ima prednost u odnosu na grafiku ( cak mislim da imaju hardware na istom nivou, samo je teze programirat za ps3, tj. teze je za programere izvuci maximum iz konzole i zato su svi naslovi koji imaju na obje konzole bolji na xbox 360)

ja mislim da bi sega prejebala sve trenutne konzole da sada nešto izda (što je, nažalost, nemoguće)... ionako su sve folove pokupili od nje- kad je i kad sega imala bežične džojstike, duple ekrane kao danas DS...
fatality

#90 Re: PlayStation 3

Post by fatality »

evo i dokaz, gore XBOX dole PS3, igra Red Dead Redemption. A kao sto rekoh, licno sam se uvjerio,prilikom igranja FIFA 2011, da stvari na xbox-u dosta bolje izgledaju
Image
Lucazode

#91 Re: PlayStation 3

Post by Lucazode »

Ljudi ima li ko kamen za kupus treba mi hitno ???

Aj ko je na PES-u nek me doda, pisham se komparacije: Miki071
sledge

#92 Re: PlayStation 3

Post by sledge »

Ta vaša poređenja apsolutno ništa ne dokazuju jer se tu većinom radi o portovima sa boxa na ps3 i razlika je u nijansama :). Vi očito niste igrali Killzone, uncharted2, GoW3 kojima ni jedna box igra ne može konkurirati što se grafike tiče ;)

@lucazode, dodam te ja, igram PES11 pa možemo razbacat koju :)
House

#93 Re: PlayStation 3

Post by House »

Igre se prvo naprave za Xbox 360 pa onda port na PS3 , normala da je vecini draži playstation ali ga Xbox pojede kao malo dijete . Ako želim PS3 , ukljucim Xbox 360 i povecam brightness na TV i eto mi playstation :D No hard feelings
naneljube

#94 Re: PlayStation 3

Post by naneljube »

fatality wrote:
naneljube wrote:imam obadvije konzole, na ps3 igram cod-a online a na x-boxu fuseve, grafika ista, nidje veze!!!
onda ti definitivno imas problema sa vidom. Imam Fifa 2011 za ps3 i za XBox, ma razlika nebo i zemlja.
imam i full hd tv, a ta smijesna poredjenja sto nalazite na internetu...
imam i ja google pa mogu ti naci slike da je ps3 bolji, ocigledno si FANBOY, pa se sa tobom nevrijedi raspravljati, mada ja nisam rekao da je jedan ili drugi bolji, nego da su isti, mada mi se x-box pokvario, zbog nekog pregrijavanja, ili tako nesto vec 3 puta, al grafika je ista, tj nema neke vidne razlike, koju bi normalan covjek mogao vidjet...
znaci nije ovo tema x-box, vec ps3, fulio si temu druze, a sad jel ima neko da igra Bops online, imam dosta raje koja igra, al jos nikad nije na odmet???
fatality

#95 Re: PlayStation 3

Post by fatality »

naneljube wrote:
fatality wrote:
imam i full hd tv, a ta smijesna poredjenja sto nalazite na internetu...
imam i ja google pa mogu ti naci slike da je ps3 bolji, ocigledno si FANBOY, pa se sa tobom nevrijedi raspravljati, mada ja nisam rekao da je jedan ili drugi bolji, nego da su isti, mada mi se x-box pokvario, zbog nekog pregrijavanja, ili tako nesto vec 3 puta, al grafika je ista, tj nema neke vidne razlike, koju bi normalan covjek mogao vidjet...
znaci nije ovo tema x-box, vec ps3, fulio si temu druze, a sad jel ima neko da igra Bops online, imam dosta raje koja igra, al jos nikad nije na odmet???
sa obzirom da ti se "pregrijava" xbox i da igras fuseve,znaci da nemas slim, tako da ne vidim razlog zasto se uopste rasprvljamo kad nisi "up-to-date" :D

ja mislim da je ocigledno ko je FANBOY ( dobar ti izraz), al vidim ne vrijedi raspravljat jer ocito samo mlatis praznu slamu
House

#96 Re: PlayStation 3

Post by House »

Jedina stvar koja je bolja na PS3 jest gamepad (nema baterije) :D
naneljube

#97 Re: PlayStation 3

Post by naneljube »

drug mi sa posla ima slim, i on igra Bops online, al su ga banovali 2-3 puta, uzeo je slim, tako da je i to isto nikakva vidna razlika, a fanboy nisam, jer meni su obje kozole podjednako dobre, ocigledno nisi procitao post, mogu i ja naci slike na googlu kojima cu ti "dokazat" da je ps3 bolji, svak igra ono sto mu odgovara, bilo to igrica ili konzola, meni trenutno x-box kupi prasinu vec duze vrijeme, sto neznaci da nevalja, a ti ako si se nasao uvrijedjen izvini, a fanboy je onaj koji preferira samo jednu i upravo radi ono sto ti radis, dize jednu u nebesa a drugu spusta do dna, a onda stavi hrpu smajlija, ko suti poklopi se!!! :D
naneljube

#98 Re: PlayStation 3

Post by naneljube »

bh telecom, losa konekcija!!!
fatality

#99 Re: PlayStation 3

Post by fatality »

naneljube wrote:drug mi sa posla ima slim, i on igra Bops online, al su ga banovali 2-3 puta, uzeo je slim, tako da je i to isto nikakva vidna razlika, a fanboy nisam, jer meni su obje kozole podjednako dobre, ocigledno nisi procitao post, mogu i ja naci slike na googlu kojima cu ti "dokazat" da je ps3 bolji, svak igra ono sto mu odgovara, bilo to igrica ili konzola, meni trenutno x-box kupi prasinu vec duze vrijeme, sto neznaci da nevalja, a ti ako si se nasao uvrijedjen izvini, a fanboy je onaj koji preferira samo jednu i upravo radi ono sto ti radis, dize jednu u nebesa a drugu spusta do dna, a onda stavi hrpu smajlija, ko suti poklopi se!!! :D
ocito ne citas, ali izvini sto sam ti dirao u konzolu, cim si je ti kupio mora bit najbolja :thumbup:
naneljube

#100 Re: PlayStation 3

Post by naneljube »

al druze, ja imam obadvije, i obje su mi dobre, nemogu reci ni za jednu da je bolja kad nije, a ti uporono cccc...
Post Reply