6 godina ako si mislio na Grke...osvojili su EP 2004... e jest mi tada fudbal bio omrz'o...Nuclear Winter wrote:Buraz nemože vječito na isti fazon,nije ovo 2002, već 2010,a ovi levati OSAM godina pokušavaju bez ikakvih promjena u odnosu na 2002.E NEMOŽE!studeni76 wrote:Zasluženo...spori Grci u pm,odbrana im je nekad bila beton..ovo je sad smiješno
možemo li mi uvest kakva 2 korejanca,da nam poprave prosjek
Grupa B (ARG, NGR, KOR, GRE)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- studeni76
#76 Re: Grupa B (ARG, NGR, KOR, GRE)
-
LSD
#77 Re: Grupa B (ARG, NGR, KOR, GRE)
Ubiše ih korejanci trkom...Grcka ispuhala ko šlauf - gotova ekipa definitivno, nemaju oni šta tražiti u ovoj grupi.
Malo su nešto živnuli u zadnjih 15 minuta, ali slabo je to...Koreja kontrolisala igru veci dio utakmice, stvarala šanse,bolje kombinovala i sasvim zasluženo pobjedila.
Malo su nešto živnuli u zadnjih 15 minuta, ali slabo je to...Koreja kontrolisala igru veci dio utakmice, stvarala šanse,bolje kombinovala i sasvim zasluženo pobjedila.
-
Vjeruj!
#78 Re: Grupa B (ARG, NGR, KOR, GRE)
Ljudi podcjenjuju koreansku i japansku ligu, a to nije mudro nikako. To su dosta respektabilne lige, a igraci iz istih, podpomognuti "Europljanima" mogu sastavit solidnu repku. Uzmemo li uz to disciplinovanost i brzinu, dosta dobro to izgleda.
Slicno nesto mozemo ocekivati i od S.Koreje koja je nekad bila poznata po brzom napadackom fudbalu, uz strasnu pozrtvovanost.
Slicno nesto mozemo ocekivati i od S.Koreje koja je nekad bila poznata po brzom napadackom fudbalu, uz strasnu pozrtvovanost.
-
elSaik
#79 Re: Grupa B
cyprus wrote:Ma 'ta će KorejaelSaik wrote:Dok Grci ne odigraju protiv Koreje. Nakon toga će Koreja i Nigerija biti u žestokoj borbi za prolaz dalje.Vernes_AMG wrote:Grci i Nigerijci ce biti u zestokoj borbi za prolaz dalje
-
elSaik
#80 Re: Grupa B (ARG, NGR, KOR, GRE)
A sad ćemo da gledamo najbolju tekmu do sada. 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#81 Re: Grupa B (ARG, NGR, KOR, GRE)
E moj cipre
Grci isto kao da su cijelu noc dernecili, kako sramotno odigrana utakmica na SP
Korejanci su bili troduplo brzi na svakoj lopti. Kud im nisu petaka uvalili
Grci isto kao da su cijelu noc dernecili, kako sramotno odigrana utakmica na SP
- Obuca9
#82 Re: Grupa B (ARG, NGR, KOR, GRE)
Letaju Korejanci po terenu ko mahniti 
- 2407
#83 Re: Grupa B (ARG, NGR, KOR, GRE)
Mislis trostrukoAdmir_1984 wrote:E moj cipre![]()
![]()
Grci isto kao da su cijelu noc dernecili, kako sramotno odigrana utakmica na SP![]()
Mogla bi ova Koreja da zavrsi prva u grupi. Misljenja sam da ce Argentina biti veliko razocaranje samo zbog onog showmana na klupi. Nisam se kladio ali bi stavio X na Argentina - Nigeria.
- OldSql
#84 Re: Grupa B (ARG, NGR, KOR, GRE)
Argentina jaka ko NATO, al i ovi crnci znaju trcati.
- velikibrnjo
#85 Re: Grupa B (ARG, NGR, KOR, GRE)
E kad bi jos umuknule ove "trube" ili kako se to cudo zove pa da cujemo pravu navijacku pjesmu, po kojoj su argentinski navijaci poznati 
- Sarcom
#86 Re: Grupa B (ARG, NGR, KOR, GRE)
I kad bi Ogbuke postao Obasi 
-
Vernes_AMG
#87 Re: Grupa B (ARG, NGR, KOR, GRE)
Argentinci funkcionisu savrseno , bravo momci !!!!!!!!
- cyprus
#88 Re: Grupa B (ARG, NGR, KOR, GRE)
Koreanci vrlo prijatno iznenađenje. Sasvim zaslužena pobjeda.
Grci realno ipak tarabe
. Igrači isuviše stari, ne može se tu puno šta uraditi. Grcima slijedi totalna smjena generacija, vidjećemo kakvi će izać nakon te tranzicije. Rehhagelu svaka čast za 2004, ali vrijeme je za promjene na klupi.
Grci realno ipak tarabe
-
Vjeruj!
#89 Re: Grupa B (ARG, NGR, KOR, GRE)
Sramota, totalno negledljivo.
Ocigledno niko nije cuo za tempo, zato treba cekat prave repke kao sto su Englezi ili Holandani.
Nigeriji fali igrac tipa J.J. Okoche, kao i ostalim africkim repkama.
Ocigledno niko nije cuo za tempo, zato treba cekat prave repke kao sto su Englezi ili Holandani.
Nigeriji fali igrac tipa J.J. Okoche, kao i ostalim africkim repkama.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#90 Re: Grupa B (ARG, NGR, KOR, GRE)
Mene uopste Argentinci nisu impresionirali kao ovog kloca Velida Spahu. Na pocetku se Nigerijci prepali i ovi im dadoshe gol iz prekida. Ocekivao sam od Argentinaca vishe kombinatorike, Di Maria I Tevez haman da se nisu ni vidjeli. Jedino sto Messi briljira
Kakva je logika da ti na desnom beku igra igrac iz Newcastla, koji uopce ne igra tu poziciju, a svejtsko prvenstvo kuci gleda jedan Zaneti
Hugain

Kakva je logika da ti na desnom beku igra igrac iz Newcastla, koji uopce ne igra tu poziciju, a svejtsko prvenstvo kuci gleda jedan Zaneti
Hugain
- Zmijuga loma
#91 Re: Grupa B (ARG, NGR, KOR, GRE)
Bojkotujem argentinske proizvode dok god je narkoman na klupi.
Nego, koji broj da zovem da se zamjeni ovaj Spaho?
Nego, koji broj da zovem da se zamjeni ovaj Spaho?
- cyprus
#92 Re: Grupa B (ARG, NGR, KOR, GRE)
Čudi ne kako na ovoj utakmici Argentine i Nigerije nije dosad palo više golova. Zato ih očekujem najmanje 3 u drugom poluvremenu. Orlove dosad spašavo golman Enyeama (nek neko kaže Spahi da mu prezime nije EnyeMANA
)
- Logovan
#93 Re: Grupa B (ARG, NGR, KOR, GRE)
svaka čast za južnu koreju, iznenadili su me
grčka
prije 6 godina osvojili EP a sada su skroz bezveze
nigerija je u prvom poluvremenu mogla puno bolje odigrati sa obzirom kakve igrače imaju ali haj eto, valjda će u drugom dijelu bolje igrati....argentina = messi
samo on igra kako treba
nigerija je u prvom poluvremenu mogla puno bolje odigrati sa obzirom kakve igrače imaju ali haj eto, valjda će u drugom dijelu bolje igrati....argentina = messi
-
fzs
#94 Re: Grupa B (ARG, NGR, KOR, GRE)
po meni za sad u grupi B sve ocekivano...po mnogim je iznenadjenje j.koreja ali znao sam da su bolji od sporih grka i mislim da ce oni proci uz argentinu u ovoj grupi
- mrtva kokoš
#95 Re: Grupa B (ARG, NGR, KOR, GRE)
joj anhela di marie, ne vidi se covjek. da hoce preci u real...
veron moze igrati samo za amatersku i maradoninu reprezentaciju...
ovaj higuain statira
veron moze igrati samo za amatersku i maradoninu reprezentaciju...
ovaj higuain statira
- Obuca9
#96 Re: Grupa B (ARG, NGR, KOR, GRE)
Ne mogu da vjerujem da je ova budala stavila Higuaina prije Milita, a onda još i da ga poslije ovakvih 70 minuta i dalje čuva na terenu 
- mrtva kokoš
#97 Re: Grupa B (ARG, NGR, KOR, GRE)
ma nije m. normalan, argentina bi sa ozbiljnim trenerom bila prvi kandidat za osvajanje SP-a ovako osmina finala je plafon... da nije messi-a ova bi utakmica bila pravo dosadna...
- Better Man
#98 Re: Grupa B (ARG, NGR, KOR, GRE)
Koreanci odlicni i zasluzeno razbili Grcku. Argentina - Nigerija dosadna tekma. Messi nista specijalno. Nece se on proslaviti na ovom SP. S ovakvom igrom Argentina nece ni dokle stici. Prva jaca repka ce ih razbiti.
- Obuca9
#99 Re: Grupa B (ARG, NGR, KOR, GRE)
Da ovi nisu imali super ludog golmana (tri odbrane Messiju u prvom, odbrana Higuainu, pa još jedna u drugom Higuainu, pa ova Messiju), te da su bar dvije od tih šest lopti ušle u gol, sad bi svi govorili o fantastičnoj igri Argentine i smatrali ih prvim favoritima Mundijala.
-
elSaik
#100 Re: Grupa B (ARG, NGR, KOR, GRE)
Da smo mi u Južnoj Americi, i da smo tamo najbolji, sad bismo gledali svoje na tvu.