BIIIIG MAMA HOUSE

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

cyprus

#76 Re: BIIIIG MAMA HOUSE

Post by cyprus »

Gospoda Ministarka wrote:
cyprus wrote:
Gospoda Ministarka wrote:Meni niko nije odgovorio da li se na onom snimku ispod jorgana sexaju??? :shock:
Niiiiiiiiiije. Ma gdje bi oni? :D

PS Ozbiljno, mislim da nisu :)
Na drugoj strani, Asja i Luka nesto pise e pocinje na 34sec i traje do 40, ispod jorgana se nesto desava. :D
Ma vidio sam, al nije to to, valjda je bila simulacija :D

Al odradili su se Adela i Bane, meščini da su to priznali, ali nema na kamerama :? valjda je bilo na WC-u
phillie

#77 Re: BIIIIG MAMA HOUSE

Post by phillie »

Baltazar_khan wrote:Ja poznajem Adelu :oops: 8-)
Uglavnom, niko nije savrsen...
samo malo

#78 Re: BIIIIG MAMA HOUSE

Post by samo malo »

Cuj ovo "Keno normalno hoda, nije se promijenio" pa sta bi sad trebo, letiti? :D

On je reper ko i ja, s tom razlikom sto malo cesce ubaci poneki "jo" u govor :D
Margita81

#79 Re: BIIIIG MAMA HOUSE

Post by Margita81 »

Moze li meni neko pojasniti zasto bi se IKO zelio prijaviti za onakvo sranje od show-a? Sta su oni tamo tacno radili? Koja je svrha gledanja sta radi 10ak maloumnika i besposlicara? I kakvi su to roditelji koji su odgoji djecu sa takvim niskim ambicijama kao sto je prijavljivanje i brukanje u onoj dzigari od emisije??
Ja to ne kontam pa da me ubijes...
*mima*

#80 Re: BIIIIG MAMA HOUSE

Post by *mima* »

Margita81 wrote:Moze li meni neko pojasniti zasto bi se IKO zelio prijaviti za onakvo sranje od show-a? Sta su oni tamo tacno radili? Koja je svrha gledanja sta radi 10ak maloumnika i besposlicara? I kakvi su to roditelji koji su odgoji djecu sa takvim niskim ambicijama kao sto je prijavljivanje i brukanje u onoj dzigari od emisije??

Novci.......a na drugom mjestu da izadju iz anonimnosti.....ali novci su cudo......
samo malo

#81 Re: BIIIIG MAMA HOUSE

Post by samo malo »

Margita81 wrote:Moze li meni neko pojasniti zasto bi se IKO zelio prijaviti za onakvo sranje od show-a? Sta su oni tamo tacno radili? Koja je svrha gledanja sta radi 10ak maloumnika i besposlicara? I kakvi su to roditelji koji su odgoji djecu sa takvim niskim ambicijama kao sto je prijavljivanje i brukanje u onoj dzigari od emisije??
Pa cure mastaju o slavi, da budu ko Hana Hadziavdagic, da se pojavljuju u medijima, muskarci slicno valjda... obrati paznju nekad na klince po gradu, koju muziku slucaju, kakve novine citaju, idoli su im sisata Seka i gologuza JK, da ne nabrajam dalje. Svi hoce biti slavni, a danas je drapanje pred kamerama i seks dok te gledaju mama i tata na malom ekranu, pozeljno. Uostalom vidis i neke komentare na ovom forumu, nekima je to sasvim normalno.
Margita81

#82 Re: BIIIIG MAMA HOUSE

Post by Margita81 »

samo malo wrote:
Pa cure mastaju o slavi, da budu ko Hana Hadziavdagic, da se pojavljuju u medijima, muskarci slicno valjda... obrati paznju nekad na klince po gradu, koju muziku slucaju, kakve novine citaju, idoli su im sisata Seka i gologuza JK, da ne nabrajam dalje. Svi hoce biti slavni, a danas je drapanje pred kamerama i seks dok te gledaju mama i tata na malom ekranu, pozeljno. Uostalom vidis i neke komentare na ovom forumu, nekima je to sasvim normalno.

Tuzno brate tuzno.. :(
Ken_M

#83 Re: BIIIIG MAMA HOUSE

Post by Ken_M »

Adela je skoro uspjela. Još malo "ispiranja krajnika" i ništa je neće zaustaviti na njenom putu prema zvijezdama! :-D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#84 Re: BIIIIG MAMA HOUSE

Post by ladyblue18 »

mima wrote:

Novci.......a na drugom mjestu da izadju iz anonimnosti.....ali novci su cudo......
Tuzno ali istinito.

Roditelji tako zrtvuju djecu zarad svojih ambicija i dobrobiti, sto dovoljno govori o tome kakvi su roditelji i da samim tim ni djeca ne mogu biti nista bolja.
Kad je roditelju svejedno gledati dijete tamo gologuzo kako radi sta sve ne, mozes mislit koji je to dzon obraz.

A to sto svi danas hoce tu neku expresnu slavu...na to bas nemam nikakvog komentara. Osim da ce ih glava zaboliti zbog te zelje.
Uglavnom, svako sebi radi.
*mima*

#85 Re: BIIIIG MAMA HOUSE

Post by *mima* »

Po tome se vidi da ni roditelji nisu bas normalni........npr. Adelina mama........niko me ne moze ubijet da je skroz svoja.....sama ju je pustila i dozvolila da svi gledaju to...dno dna.....ne znam....Ja isto ne kontam te mentalne sklopove.......tuzno je kad pogledas u sta se ovaj svijet pretvara........
Ken_M

#86 Re: BIIIIG MAMA HOUSE

Post by Ken_M »

Mislim da je krajnje vrijeme da i BiH dobije jednu kvalitetnu producentsku kuću kao što je Vivid :) Ovaj "šou" je živi dokaz da nam glumica i glumaca, a bome i volje, ne fali - u stanju su izvoditi slične stvari za malo para i malo vremena provedenog na tv-u.

A Adelina mama? Pa ja sam par puta čuo savjete od roditelja djetetu "Kurvaj se, al' pametno!". Dakle, Adelina mama je, vrlo vjerovatno, ponosna. :)
Lakat Jebić

#87 Re: BIIIIG MAMA HOUSE

Post by Lakat Jebić »

sa budalama svijet je zanimljiviji, samo sto je prije bilo manje budala, pravila se zajebancija sa njima, ali su i bili pazeni, jer je bilo smatrano da im je to potrebno. al danas su budale u vecini, zasto, to nek sociolozi objasnjavaju, ali vjerovatno da je do promjene nacina zivota, promjena vrijednosti u drustvu...

i ne bih da moralisem, ali ja znam da se ja nakon ucesca u BMH-u, ne bih mogao vratiti u svoju kucu...

edit: prije nego budem napadnut, rijec budala moze imati jako siroko tumacenje
Margita81

#88 Re: BIIIIG MAMA HOUSE

Post by Margita81 »

A zamisljam da moje dijete pozeli biti dio onoga jednog dana...mislim da bih od svega najvise osjecala tugu i bilo bi mi jasno da sam negdje fulila..podbacila...zajeb... i gotovo...
Gluho i daleko bilo.
phillie

#89 Re: BIIIIG MAMA HOUSE

Post by phillie »

Ocito je da sto ovi serijali vise odmicu, to je "tematika" ukucana sve vulgarnija i prvokativnija i extremnija...nazalost, svaka "generacija" ukucana cini da bude malo vise slobodnija od prethodne, pa tako vjerovatno u Big Mama House 7 ili 8 vidjecemo kvalitetan Vivid materijal...
A sta drugo ocekivati od generacija koja je odrasla uz 3gp sex klipove iz skole, striptiz videa svojih kolegica...i ostalih "pikanterija".

Stvarno nemam namjeru da nesto moralisem, svi mi vecinom imamo putera na glavi, ali bar mogu cista obraza reci da moja gola guzica nikad i ni za koje pare ne bi mogla osvanuti na OBN reality show-u (mada sumnjam da bi to tko htio i gledati :mrgreen: )

Uglavnom, nek nam je sa srecom, i daj nam Boze strpljenja i mudrosti sa ovom omlaTinom :)
MUNAFIK

#90 Re: BIIIIG MAMA HOUSE

Post by MUNAFIK »

Al meni nisu jasne te cure pa poslje njih i muski... toliko prave od sebe budale i rade vjerovatno stvari koje inace i ne bi samo zato da bi privukli na sebe paznju ali.... Evo ove cure jesu privukle paznju muskaraca ali 99% tih muskaraca misli da su one kurave da su glupe i da ih treba drmnut i sl... znaci ta paznja nema NIKAKVU VRIJEDNOST... to je pokazala i pobjeda BOTE on je interesantan lik, naivan ali iskren, prirodan i to se osjeti na njegovom ponasanju i to je pobijedilo sav onaj kic, bezobrazluk, vulgarizam, primitivizam itd... Mene samo nervira da se ono raskalaseno ponasanje predstavlja kao neko MODERNO, SAVREMENO, NOSTO STO SVI TREBAMO RADITI... :x
samo malo

#91 Re: BIIIIG MAMA HOUSE

Post by samo malo »

Fakat, ovi se drapali, zvaljili, kupale se gole, plesale k`o oko stange, i na kraju im Boto uzme pare :D

Koji blam.
Globus

#92 Re: BIIIIG MAMA HOUSE

Post by Globus »

I Boto je pleso oko stange :D :D
Troll_Happens

#93 Re: BIIIIG MAMA HOUSE

Post by Troll_Happens »

Globus wrote:I Boto je pleso oko stange :D :D
ja al vidi se da nije od tog posla dok je glavom puko :) one su okretnije vidi se da su profici sa 12 god sve znale :D
Image
Globus

#94 Re: BIIIIG MAMA HOUSE

Post by Globus »

Jedan001 wrote:
ja al vidi se da nije od tog posla dok je glavom puko :) one su okretnije vidi se da su profici sa 12 god sve znale :D
Image
:D Mozda su i one trebale glavom u stangu :D :lol: :lol:
Troll_Happens

#95 Re: BIIIIG MAMA HOUSE

Post by Troll_Happens »

Globus wrote:
Jedan001 wrote:
Image
:D Mozda su i one trebale glavom u stangu :D :lol: :lol:
trebale su sve stangu dobiti .... i to dobro po glavi i po ledjima dok se ne opamete :lol: :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#96 Re: BIIIIG MAMA HOUSE

Post by ladyblue18 »

crkvice wrote: A sta drugo ocekivati od generacija koja je odrasla uz 3gp sex klipove iz skole, striptiz videa svojih kolegica...i ostalih "pikanterija".
Pa da ti pravo kazem i ja sam ta generacija, al sad ta rijec "odrasla" ima vise znacenja. Ja ne zabadam nos u takve stvari. :D
E sve i da zabadam, ne bih se opet usudila ponasati kao ucesnici ovoga.
Zasto? Zato sto su mene mati i otac znali odgojiti od malih nogu kako treba. Vjeruj mi, svi misle da roditelji nemaju uticaja na ovo, ali roditelji ne odgajaju djecu!
Ne kaze se dzabe da se odgoj nosi iz kuce!
Kakvi roditelji takva i djeca.
samo malo

#97 Re: BIIIIG MAMA HOUSE

Post by samo malo »

dobro da je puko glavom i prestao na vrijeme, to mu umalo nije pobjedu ugrozilo :D
phillie

#98 Re: BIIIIG MAMA HOUSE

Post by phillie »

ladyblue18 wrote:
crkvice wrote: A sta drugo ocekivati od generacija koja je odrasla uz 3gp sex klipove iz skole, striptiz videa svojih kolegica...i ostalih "pikanterija".
Pa da ti pravo kazem i ja sam ta generacija, al sad ta rijec "odrasla" ima vise znacenja. Ja ne zabadam nos u takve stvari. :D
E sve i da zabadam, ne bih se opet usudila ponasati kao ucesnici ovoga.
Zasto? Zato sto su mene mati i otac znali odgojiti od malih nogu kako treba. Vjeruj mi, svi misle da roditelji nemaju uticaja na ovo, ali roditelji ne odgajaju djecu!
Ne kaze se dzabe da se odgoj nosi iz kuce!
Kakvi roditelji takva i djeca.
Tebe ne ubrajam, ti si "staromodna" uz sve vrline koje ovaj izraz nosi :) ovo odrasla je u smisli da je osobi VRH kad je snime mobitelom, pa podjele svojim drugarima, ili na derneku kad snime krisom kako se u wc-u dvoje balavaca "yebu ko stuke", pa stave na neki forum na netu. ili ono kad ganjaju profesore sjekirama po skoli, i to naravno se mora dokumentovati jednim 3gp uratkom :)
kaostvorena

#99 Re: BIIIIG MAMA HOUSE

Post by kaostvorena »

crkvice wrote:Ocito je da sto ovi serijali vise odmicu, to je "tematika" ukucana sve vulgarnija i prvokativnija i extremnija...nazalost, svaka "generacija" ukucana cini da bude malo vise slobodnija od prethodne, pa tako vjerovatno u Big Mama House 7 ili 8 vidjecemo kvalitetan Vivid materijal...
A sta drugo ocekivati od generacija koja je odrasla uz 3gp sex klipove iz skole, striptiz videa svojih kolegica...i ostalih "pikanterija".

Stvarno nemam namjeru da nesto moralisem, svi mi vecinom imamo putera na glavi, ali bar mogu cista obraza reci da moja gola guzica nikad i ni za koje pare ne bi mogla osvanuti na OBN reality show-u (mada sumnjam da bi to tko htio i gledati :mrgreen: )

Uglavnom, nek nam je sa srecom, i daj nam Boze strpljenja i mudrosti sa ovom omlaTinom :)
:thumbup:
Lakat Jebić

#100 Re: BIIIIG MAMA HOUSE

Post by Lakat Jebić »

da zakljucim moralnu raspravu vecerasnjim adelinim statusom :D (sve ce vam se samo kazati, sto bi reko kemo)

"veceras je moje vece..... bazeniiiiiiiii....... mama i ja :))"

:-) :-) :-)
Post Reply