Vodjstvo bosanskih Srba se izvinulo za masakr u Srebrenici
-
BosnjakAga
Nemoj te se mnogo nervirat, nije dobro za zdravlje 
- Vodenjak
Ma ne nervira me koliko se mozda cini ali mi nije jasno OTKUD VISE izlaze ebo te...ahuseino wrote:
Nemoj se nervirati Vodenjak.
On samo tumaci Kuran kako ga tumace
Al-quaidai Taliban
, a znamo da su oni "u pravu", Je'l tako Viteze.
Vitez okruglog stola pobjegao iz srednjeg vijeka i nije ga za ozbiljno uzimati, i nije vrijedno sekirancije.
Ko gamad kakva!
Velis nije ga za ozbiljno uzimati! Jeste, ahuseino, jeste!
Nisam ih uzimao za ozbiljno 91. pa vidi kako me uozbiljise!
Sreca, kazem, ovaj me prosvijetli malo...
Mila majko....... Ima li IGDJE granica ljudskim glupostima?
-
margareta
ali taj se na politici okomio sa religijskim ispovjedanjima!kako moze biti toliko drzak i skoro pa da bi se trebali poubijati zbog njegovoga ciscenja mijesanih brakova ili da sada ja placem zbog arafata a palestinsku djecicu da zaboravim?naprosto drsko iznudjuje sazaljenje.na najgori nacin.
vozdrica
-
ViTeZ93
[quote="Vodenjak] Nisam ih uzimao za ozbiljno 91. pa vidi kako me uozbiljise!l:
[/quote]
Kamo srece da smo svi 91-ve uzimali za ozbiljno, i da smo spremno docekali rat i odlucno krenuli u dzihad!
za margaretu: nekazem da treba ocistiti mijesane brakove, ali treba ih sprijecavati jer ih vidim kao zlo, pretezno kada je muslimanka ili musliman u pitanju totalno zapostavi svoju vjeru, tj. djecu neodgajaju u propisima Islama (cast izuzetcima)...
sto se tice rahmetli Arafata nigdje nisam rekao da treba plakati, jer nije islamski da placemo i zanijecemo za umrlim, ali na onom topicu u vezi arafatove dzenaze sam bio protiv suvisnih komentra, iako ja licno nisam podrzavao Arafata, hvala mu za sve da mu se Allah dz.s. smiluje ali palestinski ummet zasluzuje drugog vodju tj. nekoga iz reda Hamasa ili Islamskog Dzihada!
ahuseino a ko je za tebe upravi?! koji ti Tefsir podrzajes?????
Kamo srece da smo svi 91-ve uzimali za ozbiljno, i da smo spremno docekali rat i odlucno krenuli u dzihad!
za margaretu: nekazem da treba ocistiti mijesane brakove, ali treba ih sprijecavati jer ih vidim kao zlo, pretezno kada je muslimanka ili musliman u pitanju totalno zapostavi svoju vjeru, tj. djecu neodgajaju u propisima Islama (cast izuzetcima)...
sto se tice rahmetli Arafata nigdje nisam rekao da treba plakati, jer nije islamski da placemo i zanijecemo za umrlim, ali na onom topicu u vezi arafatove dzenaze sam bio protiv suvisnih komentra, iako ja licno nisam podrzavao Arafata, hvala mu za sve da mu se Allah dz.s. smiluje ali palestinski ummet zasluzuje drugog vodju tj. nekoga iz reda Hamasa ili Islamskog Dzihada!
ahuseino a ko je za tebe upravi?! koji ti Tefsir podrzajes?????
-
Dell
Kamo srece da smo svi 91-ve uzimali za ozbiljno, i da smo spremno docekali rat i odlucno krenuli u dzihad!ViTeZ93 wrote:[quote="Vodenjak] Nisam ih uzimao za ozbiljno 91. pa vidi kako me uozbiljise!l:
sto se tice rahmetli Arafata nigdje nisam rekao da treba plakati, jer nije islamski da placemo i zanijecemo za umrlim, ali na onom topicu u vezi arafatove dzenaze sam bio protiv suvisnih komentra, iako ja licno nisam podrzavao Arafata, hvala mu za sve da mu se Allah dz.s. smiluje ali palestinski ummet zasluzuje drugog vodju tj. nekoga iz reda Hamasa ili Islamskog Dzihada!ahuseino a ko je za tebe upravi?! koji ti Tefsir podrzajes?????[/quote]
Kupicu ti kartu za Palestinu u jednom pravcu pa ti tamo pametuj sta je zlo.
Ne kvari mi Bosnu matere ti!
-
ViTeZ93
Zlo nije samo u Palestini (doduse to je problem #1), nego je to trenutno globalno pitanje u ovoj hajki na Islam i muslimane dakle:Bosna, Tajland, Chechenija, Irak, Kashmir, Ivory Coast, Nigerija, Zair, Afghanistan, Britanija, USA, itd itd...Dell wrote:[Kupicu ti kartu za Palestinu u jednom pravcu pa ti tamo pametuj sta je zlo.
margareta zar stvarno mislis da se Bosna moze vise zatrovati?! unatoc tome i suvise je zatrovana takvim "hladnim" mozgovima koji zive u iluzijama!
Elhamdulillah neka je moj mozak "izapran" i to "cisto" ima da ga insha'Allah jos vise "izaperem"!
- ahuseino
Kamo srece da smo svi 91-ve uzimali za ozbiljno, i da smo spremno docekali rat i odlucno krenuli u dzihad!ViTeZ93 wrote:[quote="Vodenjak] Nisam ih uzimao za ozbiljno 91. pa vidi kako me uozbiljise!l:
ahuseino a ko je za tebe upravi?! koji ti Tefsir podrzajes?????[/quote]
Odakle tebi Viteze tolika netrpeljivost prema nemuslimanima?
Jeli to prouzrokovano ratom, ili oduvijek...
Ako je ratom, trebas da pogledas duboko u sebe, ako si imao "gubitaka", i potrazis ono ljudsko, i ono sto sve vjere propovjedaju - oprost.
NISU SVI ISTI, i svi smo mi imali "gubitaka", ali ja se licno nisam borio ni za kakvu Dzamahiriju, nego za neku gradjansku drzavu. Ako ti preferiras talibansko uredjenje, a ti bujrum, eno ti Iran, Sirija, UAE, itd...
I ja sam iz mijesanog braka, mati mi je zensko a otac rahmetli musko, i mos' mislit svi muslimani, a bogami sam cetvrtinu i Turcin.
Koliko god se tebi ta ideja "gradjanska, sekularna, ravnopravna ...' cini apsurdnom, jedino ta je u stanju zastititt ljudski zivot, koje god vjere.
...I ljudima se svidja, na kraju, ta ideja kako god mi nesposobni bili da je "odradimo".
U manjini si pa cak i u muslimanskom stanovnistvu.
I ja se ne smatram Bosnjakom, nego Bosancem Islamske vjeroispvijesti.
Ne znam jeli ovo sve odgovara na tvoje pitanje.
I najsmjesniji mi je Bosnjak Aga, kad mi kaze: " i ja sam tako nekad mislio" - ko on svu pamet svijeta popio. Otiso, kadli, tamo u Njemacku i slusa kojekakva arapska propovjedanja u Dzamiji.
A ne pada mu na pamet da procita koju knjigu sociologije, humanistike, filozofije.
Odakle si ti Viteze?
- manijak1
Hajde da se malo vratimo u prošlost
doba kada su Sovjeti ( Rusi
, Ukrajinci
, Bjelorusi
) upali u Avganistan negdje oko 1 januara
80-e , tada je Osama bin Laden bio u CIA kampu obučavan da ubija agresore i da obuči druge.Dakle
istina je da su ga Amerikanci
učili da se bori protiv terorizma. 
- Vodenjak
Slusaj ´vamo!ViTeZ93 wrote:
Stavljam na znanje i tebi i onima koji misle kao ti:
Za mene je izmedju tog tvog Dzihada i cetnikovanja APSOLUTNI ZNAK JEDNAKOSTI!!!
Kome se to ne dopada, jednostavno neka ne diskutuje sa mnom! Postenije je tako!
Gadi mi se iskljucivost bilo koje boje bila. A taj vas dzihad je nista drugo nego to!
Daleko vam kuca od moje bila!
- Vodenjak
Nego da se mi vratimo na temu:
Rukovodstvu bosanskih Srba vjerujem isto kao i rukovodstvu bosanskih Bosnjaka i samim tim i bosanskih Hrvata!
To je mafija koja se prevrce i okrece u politickim vodama bolje od bilo kakvih goluba prevrtaca. Cak im ni kolibri nisu ravni!
Sve dok ne cujem da se medju srpskim narodom desilo ono "nesto" (a desice se, vjerujem u to kao sto vjerujem i u Bosnu), sve drugo cu smatrati samo politikanskim manevrima kojim se sve tri nacionalisticke klike sluze evo vec petnaestak godina!
Zahvaljujuci ljudima poput viteza, kiselkastog, tog tamo sandzaklije sto vjeruje da je Bosnjak i slicnih, ta ce djubrad uz pomoc klera drzati ovu nasu zemlju kao taoca i bjelosvjetskih mafijasa i domacih razbojnika!
Zalosno je da nam oni koji nikad nisu osjetili sta je pravi BOSANSKI duh dolaze ovdje i drze predavanja i govore sta bi i kako trebali!
Rukovodstvu bosanskih Srba vjerujem isto kao i rukovodstvu bosanskih Bosnjaka i samim tim i bosanskih Hrvata!
To je mafija koja se prevrce i okrece u politickim vodama bolje od bilo kakvih goluba prevrtaca. Cak im ni kolibri nisu ravni!
Sve dok ne cujem da se medju srpskim narodom desilo ono "nesto" (a desice se, vjerujem u to kao sto vjerujem i u Bosnu), sve drugo cu smatrati samo politikanskim manevrima kojim se sve tri nacionalisticke klike sluze evo vec petnaestak godina!
Zahvaljujuci ljudima poput viteza, kiselkastog, tog tamo sandzaklije sto vjeruje da je Bosnjak i slicnih, ta ce djubrad uz pomoc klera drzati ovu nasu zemlju kao taoca i bjelosvjetskih mafijasa i domacih razbojnika!
Zalosno je da nam oni koji nikad nisu osjetili sta je pravi BOSANSKI duh dolaze ovdje i drze predavanja i govore sta bi i kako trebali!
-
cowboy
Evo vec dvije godine zivim u USA, i kao muslimanu nikad mi niko nije ruznu rijec rekao, a kamoli sta vise. Znam mnogo nasih ljudi i nikad cuo nisam nista o losem tretmanu od strane amera. Na poslu imam priliku da upoznam mnogo razlicitih ljudi, pa tako i arapskih muslimana. Nikad cuo neko lose iskustvo nisam, rade kao advokati, profesori, policajci, itd. Normalno, neko ko se pretplatio na "Al Quaida Monthly" je bio provjeren, sta sad treba, kupit mu sladoled?ViTeZ93 wrote:Zlo nije samo u Palestini (doduse to je problem #1), nego je to trenutno globalno pitanje u ovoj hajki na Islam i muslimane dakle:Bosna, Tajland, Chechenija, Irak, Kashmir, Ivory Coast, Nigerija, Zair, Afghanistan, Britanija, USA, itd itd...Dell wrote:[Kupicu ti kartu za Palestinu u jednom pravcu pa ti tamo pametuj sta je zlo.
margareta zar stvarno mislis da se Bosna moze vise zatrovati?! unatoc tome i suvise je zatrovana takvim "hladnim" mozgovima koji zive u iluzijama!
Elhamdulillah neka je moj mozak "izapran" i to "cisto" ima da ga insha'Allah jos vise "izaperem"!
Pridruzujem se i ja Dellu, rado cu ti platiti kartu za bliski istok, idi jarane pa se tuci, a Bosnu popusti.
Bosanski islam ne treba poistovjecivati sa veoma radikalnim Saudijskim islamom. Iako sam tuzan radi ratova koji se tamo vode, ne vidim slicnost izmedju Bosne i bliskoistocnih zemalja. Bosna pripada Europi. Umjesto da od svoje specificnosti napravimo politicki profit, islamski fundamentalisti svim silama pokusavaju da radikalizuju islam, stavljajuci nas u jos dublju kulturnu i politicku izolaciju. Lijepo je biti vjernik, ali bezuslovno mrziti druge jer nisu muslimani je opasno i Bosni nepotrebno. Opisivati mjesane brakove kao zlo je opasno i grijeh.
-
ViTeZ93
ti nepoznajes pravila dzihada i sa tobom je o tome suvisno polemisati, jer ako ti poredis "chetnizam" ili "ustasluk" subhanallah sa Dzihadom onda ti nemas dvije ciste!
za manijaka: da obucavali su ga i sve im je placao dakle sve njihove usluge su placene, i sta sad treba reci da je on americki covjek??!
kada spomenete njegove ime trebate ustati i zahvaliti mu se sta je taj covjek ucinio za bosnu to jeste muslimanski ummet u BIH!
za ahuseino: takvu drzavu za koju si se ti borio, gradjansku, sekularnu, demokratsku itd su se nazalost vecina boraca ARBIH borila da bi dobili na kraju ovo sto "su" dobili, ja sam se licno borio za nesto drugo i borit cu se do kraja zivota ako nista propagirat cu moja uvjerenja i moje stavove....
moja "netrpljivost" prema nemuslimanima ti se pricinjava, govorim ono sto cvrsto vjerujem i ono za sto imam jer licno meni nikada nemoze kriscanin niti zidov biti prijatelj, jer nebi zelio da se mojoj djeci desi ono sto se meni desilo, mozemo biti komsije, i pozdravljati se itd...ali jednostavno nezelim nista vise jer se drzim Kur'anskih ajeta gdje
Allah dz.s. kaze u suri El-Bekare, 120-ti ajet:"Ni jevreji, ni kršćani neće biti tobom zadovoljni sve dok ne prihvatiš vjeru njihovu. Reci: "Allahov put je jedini Pravi put!" A ako bi se ti poveo sa željama njihovim, nakon Objave koja ti dolazi, od Allaha te niko ne bi mogao zaštititi niti odbraniti."
za manijaka: da obucavali su ga i sve im je placao dakle sve njihove usluge su placene, i sta sad treba reci da je on americki covjek??!
kada spomenete njegove ime trebate ustati i zahvaliti mu se sta je taj covjek ucinio za bosnu to jeste muslimanski ummet u BIH!
za ahuseino: takvu drzavu za koju si se ti borio, gradjansku, sekularnu, demokratsku itd su se nazalost vecina boraca ARBIH borila da bi dobili na kraju ovo sto "su" dobili, ja sam se licno borio za nesto drugo i borit cu se do kraja zivota ako nista propagirat cu moja uvjerenja i moje stavove....
moja "netrpljivost" prema nemuslimanima ti se pricinjava, govorim ono sto cvrsto vjerujem i ono za sto imam jer licno meni nikada nemoze kriscanin niti zidov biti prijatelj, jer nebi zelio da se mojoj djeci desi ono sto se meni desilo, mozemo biti komsije, i pozdravljati se itd...ali jednostavno nezelim nista vise jer se drzim Kur'anskih ajeta gdje
Allah dz.s. kaze u suri El-Bekare, 120-ti ajet:"Ni jevreji, ni kršćani neće biti tobom zadovoljni sve dok ne prihvatiš vjeru njihovu. Reci: "Allahov put je jedini Pravi put!" A ako bi se ti poveo sa željama njihovim, nakon Objave koja ti dolazi, od Allaha te niko ne bi mogao zaštititi niti odbraniti."
-
cowboy
Potpisujem.Vodenjak wrote:Nego da se mi vratimo na temu:
-
ViTeZ93
nemoj da budes "cowboy" subhanallah i da tako nesto pricas cuj "bosanski islam" ili "saudijski islam" ili kako kafiri namecu termin "moderni islam" ili "radikalni islam" brate moj to nepostoji Islam je jedan!cowboy wrote:Evo vec dvije godine zivim u USA, i kao muslimanu nikad mi niko nije ruznu rijec rekao, a kamoli sta vise. Znam mnogo nasih ljudi i nikad cuo nisam nista o losem tretmanu od strane amera. Na poslu imam priliku da upoznam mnogo razlicitih ljudi, pa tako i arapskih muslimana. Nikad cuo neko lose iskustvo nisam, rade kao advokati, profesori, policajci, itd. Normalno, neko ko se pretplatio na "Al Quaida Monthly" je bio provjeren, sta sad treba, kupit mu sladoled?ViTeZ93 wrote:Zlo nije samo u Palestini (doduse to je problem #1), nego je to trenutno globalno pitanje u ovoj hajki na Islam i muslimane dakle:Bosna, Tajland, Chechenija, Irak, Kashmir, Ivory Coast, Nigerija, Zair, Afghanistan, Britanija, USA, itd itd...Dell wrote:[Kupicu ti kartu za Palestinu u jednom pravcu pa ti tamo pametuj sta je zlo.
Pridruzujem se i ja Dellu, rado cu ti platiti kartu za bliski istok, idi jarane pa se tuci, a Bosnu popusti.
Bosanski islam ne treba poistovjecivati sa veoma radikalnim Saudijskim islamom. Iako sam tuzan radi ratova koji se tamo vode, ne vidim slicnost izmedju Bosne i bliskoistocnih zemalja. Bosna pripada Europi. Umjesto da od svoje specificnosti napravimo politicki profit, islamski fundamentalisti svim silama pokusavaju da radikalizuju islam, stavljajuci nas u jos dublju kulturnu i politicku izolaciju. Lijepo je biti vjernik, ali bezuslovno mrziti druge jer nisu muslimani je opasno i Bosni nepotrebno. Opisivati mjesane brakove kao zlo je opasno i grijeh.
nevidis slicnost BIH sa bliskoistocnim zemljama? politicki profit i zadovoljiti zapadne zemlje s time da im se poklonime? subhanallah!
u ocima evrope smo mi svakako jedna "prljava islamska nacija" htjeo ti priznati ili ne sa tim njihovim uvjerenjem su dopustili da nas pokolju ko zeceve, i da nam se nakon toliko godina "izvinjavaju" za masakr u Srebrenici za koji treba optuzivati UN a ne srbe!
- ahuseino
Mislim da tebi stvarno nije mjesto u Bosni. Talibanski citas SVOJE misljenje u onome sto pise u Kuranu.ViTeZ93 wrote:ti nepoznajes pravila dzihada i sa tobom je o tome suvisno polemisati, jer ako ti poredis "chetnizam" ili "ustasluk" subhanallah sa Dzihadom onda ti nemas dvije ciste!
Imam jako puno postovanja prema vjernicima, ali nikad nisam upoznao ISTINSKOG vjernika da prica kao ti.
Kao sto i sam kazes vecina boraca u ABIH se borila za ravnopravnu drzavu. Manjinama kao ti, ako vam se ne svidja - NOGA.
...I ne truj i ne zaprljavaj ono na sta sam dao tri i po godine zvog zivota....
"Bori" se ti i propagiraj to tvoje negdje drugo.
-
nebi
Suniti,siiti,aleviti,haridzije,razliciti mezhebi.......nesto mi ovo sareno.
A bogami se braca arapi,kurdi,turci,berberi,crni i bjeli muslimani....
kolju usrdnije nego mi sa "cafirima".
Posebnost Bosne je u tome sto je uvijek(bar do sada) znala da pomiri naizgled nepomirljive suprotnosti.Kome to smeta?
A bogami se braca arapi,kurdi,turci,berberi,crni i bjeli muslimani....
kolju usrdnije nego mi sa "cafirima".
Posebnost Bosne je u tome sto je uvijek(bar do sada) znala da pomiri naizgled nepomirljive suprotnosti.Kome to smeta?
-
cowboy
Normalno da postoji Saudijski islam, verzija veoma radikalnog islama poznata kao Vehabizam. Vehabizam je nastao tokom revolucije kada su se Saudijci rjesavali Otomanske imperije. Trebao im je radikalan izraz, kako bi se mogli rijesiti svjetske sile. Ta ekstremna interpretacija islama ne pripada Bosanskom miljeu. Ako se "binladenizacija" islama desi u bosni, dobicemo sudbinu Palestine, postacemo enklava na kojoj ce se izivljavati exteremni elementi is Srbije i Hrvatske. Jedina sansa je kreiranje gradjanske drzave gdje religije nece igrati dominantnu ulogu. Gdje se religija nece petljati u politiku. Ti zastupas politicku opciju a toga nisi ni svjestan. Uvjeren si da se boris za vjeru, ali se u stvari boris za individue koje zahvaljujuci politickoj manipulaciji vjere ostaju na vlasti.ViTeZ93 wrote:nemoj da budes "cowboy" subhanallah i da tako nesto pricas cuj "bosanski islam" ili "saudijski islam" ili kako kafiri namecu termin "moderni islam" ili "radikalni islam" brate moj to nepostoji Islam je jedan!cowboy wrote:Evo vec dvije godine zivim u USA, i kao muslimanu nikad mi niko nije ruznu rijec rekao, a kamoli sta vise. Znam mnogo nasih ljudi i nikad cuo nisam nista o losem tretmanu od strane amera. Na poslu imam priliku da upoznam mnogo razlicitih ljudi, pa tako i arapskih muslimana. Nikad cuo neko lose iskustvo nisam, rade kao advokati, profesori, policajci, itd. Normalno, neko ko se pretplatio na "Al Quaida Monthly" je bio provjeren, sta sad treba, kupit mu sladoled?ViTeZ93 wrote: Zlo nije samo u Palestini (doduse to je problem #1), nego je to trenutno globalno pitanje u ovoj hajki na Islam i muslimane dakle:Bosna, Tajland, Chechenija, Irak, Kashmir, Ivory Coast, Nigerija, Zair, Afghanistan, Britanija, USA, itd itd...
nevidis slicnost BIH sa bliskoistocnim zemljama? politicki profit i zadovoljiti zapadne zemlje s time da im se poklonime? subhanallah!
u ocima evrope smo mi svakako jedna "prljava islamska nacija" htjeo ti priznati ili ne sa tim njihovim uvjerenjem su dopustili da nas pokolju ko zeceve, i da nam se nakon toliko godina "izvinjavaju" za masakr u Srebrenici za koji treba optuzivati UN a ne srbe!
-
ViTeZ93
Sta toliko imas protiv Talibana?? zar ti je americka propaganda toliko izaprala mozak?ahuseino wrote:Mislim da tebi stvarno nije mjesto u Bosni. Talibanski citas SVOJE misljenje u onome sto pise u Kuranu.ViTeZ93 wrote:ti nepoznajes pravila dzihada i sa tobom je o tome suvisno polemisati, jer ako ti poredis "chetnizam" ili "ustasluk" subhanallah sa Dzihadom onda ti nemas dvije ciste!
Imam jako puno postovanja prema vjernicima, ali nikad nisam upoznao ISTINSKOG vjernika da prica kao ti.
Kao sto i sam kazes vecina boraca u ABIH se borila za ravnopravnu drzavu. Manjinama kao ti, ako vam se ne svidja - NOGA.
...I ne truj i ne zaprljavaj ono na sta sam dao tri i po godine zvog zivota....
"Bori" se ti i propagiraj to tvoje negdje drugo.
u vojsci (jedinici) u kojoj sam se ja borio vecina nas masha'Allah(odnosno 99.9%) su istog misljenja kao ja...
-
ViTeZ93
Ti mene uci o "vehabizmu" i o pokretu Abdul Vehhaba!?cowboy wrote:Normalno da postoji Saudijski islam, verzija veoma radikalnog islama poznata kao Vehabizam. Vehabizam je nastao tokom revolucije kada su se Saudijci rjesavali Otomanske imperije. Trebao im je radikalan izraz, kako bi se mogli rijesiti svjetske sile. Ta ekstremna interpretacija islama ne pripada Bosanskom miljeu. Ako se "binladenizacija" islama desi u bosni, dobicemo sudbinu Palestine, postacemo enklava na kojoj ce se izivljavati exteremni elementi is Srbije i Hrvatske. Jedina sansa je kreiranje gradjanske drzave gdje religije nece igrati dominantnu ulogu. Gdje se religija nece petljati u politiku. Ti zastupas politicku opciju a toga nisi ni svjestan. Uvjeren si da se boris za vjeru, ali se u stvari boris za individue koje zahvaljujuci politickoj manipulaciji vjere ostaju na vlasti.ViTeZ93 wrote:nemoj da budes "cowboy" subhanallah i da tako nesto pricas cuj "bosanski islam" ili "saudijski islam" ili kako kafiri namecu termin "moderni islam" ili "radikalni islam" brate moj to nepostoji Islam je jedan!cowboy wrote: Evo vec dvije godine zivim u USA, i kao muslimanu nikad mi niko nije ruznu rijec rekao, a kamoli sta vise. Znam mnogo nasih ljudi i nikad cuo nisam nista o losem tretmanu od strane amera. Na poslu imam priliku da upoznam mnogo razlicitih ljudi, pa tako i arapskih muslimana. Nikad cuo neko lose iskustvo nisam, rade kao advokati, profesori, policajci, itd. Normalno, neko ko se pretplatio na "Al Quaida Monthly" je bio provjeren, sta sad treba, kupit mu sladoled?
ja kako znam mi smo vec enklava na kojoj su se izivljavali i na kojoj se i dan danas izivljavaju!
te iste 'vehabije' koje ti kaljas su odlucno ginuli za Bosnu odnosno za muslimanski ummet u BIH zajedno rame uz rame samnom , i malte ne oslobodili su sve znacajno sto se oslobodilo (sve ono syto ABIH nije mogla uzeti) i nemoj da pricas koje kakve gluposti, individuali tih isti vehabija nisu nigdje na vlasti a toliko se hajka dize protiv njih u toj istoj saudiji koja lize poganog busha..
mora da previs gledas fox news u americi?
-
cowboy
Tvoja jedinica vise ne postoji, jel tebi to jasno? Uvijek sam bio protiv suplje price, ko fol ja imam stav i tushim raju okolo s tim stavom. Ako zaista imas stav, ti sada ne bi trosio vrijeme s nama, vec bi se borio u Falluji. I nemoj mi govoriti nista o djeci koju imas, da nema ko da ih hrani, itd. Ako vjerujes intezitetom kojim tvrdis da vjerujes, onda ce se o tvojoj djeci pobrinuti dragi Bog. Jebo suplju ba...ViTeZ93 wrote:Sta toliko imas protiv Talibana?? zar ti je americka propaganda toliko izaprala mozak?
u vojsci (jedinici) u kojoj sam se ja borio vecina nas masha'Allah(odnosno 99.9%) su istog misljenja kao ja...