Seksualna energija

Rasprave o filozofskim temama.
andrija2007

#76 Re: Seksualna energija

Post by andrija2007 »

martiniq wrote:Za moju energiju kazu da je toliko snazna i fascinantna da mijenja sve ljude koji me okruzuju.
Mnogi kazu da je ta energija seksualna te da siri duboki mir.
Mislim da sam upoznala samo jednog covjeka koji pomalo slici tom opisu.
Inace, ja ne znam o cemu ljudi govore.
Trenutno sam na Tajlandu gdje je prostitucija legalna i ima prekrasnih djevojaka.
Moj ulazak u disko ili nocni klub, predstavlja jedan sok. Nemojte misliti da sam super lijepa, mozda neklasicno lijepa,
vitka, elegantna. Nista vise od toga.
Ljudi postaju uvuceni u moju energiju, i pocinje tiha komunikacija. Naravno, muskarci zele spavati sa mnom,
a sve ostale zene, (osim lezbejki) me zele ubiti. Zele da nestanem. Pa im ja to i udovoljim.
Kada vidim da pobudjujem negativne emocije u ljudi, iako nenamjerno, povlacim se.
Mislim da nije u redu da svim tim djevojkama i njihovim deckima pokvarim vecer.
Meni je lijepo i samoj na plazi. Nema u tome nista tuzno. Samocu treba prigrliti, jednako kao sto se treba
predati ljubavniku.

Tko sam ja?

Pita se svako ljudsko bice.
Oh... toliko je toga. A mozda je samo jedno.

Moje misljenje tko sam ja sada kada imam 26 godina i iako ne vjerujem u postojanje vremena, dolazi do prosvijetljenja.
Napustila sam sve sisteme zivljenja, svo porobljavanje ove Igre koju Svijet naziva zivotom.
Moje otisnuce u nepoznato bio je izraz bunta. Ploveci skoro dvije godine po istocnoj I zapadnoj americkoj obali, vidjela sam neka mjesta u Kanadi te Meksiko. Posjetili smo I Havaje(prekrasni su)Tahiti (spiritualna, carobna mjesta), okruzili cijelu Australiju I novi Zeland, Fiji, Vanuatu I drzave ne znam cijeg protektorata I kolonizacije. Bilo je to putovanje za sirenje vidika, upoznavanja sebe same kroz odnose sa drugima. Spoznaja mojeg unutarnjeg bica, prepoznavanje svojega ega, te njegovu Manipulaciju i njegovo sakacenje duha I duse. Shvativsi njegovu razornost, ostavila sam ga, otisnula sam se od njega kao od najruznije, najprljavije luke koju vise ne zelim posjetiti a jos manje u nju se ponovno usidriti.

Sada zivim kao bjegunac(jer ne zelim biti dio sistema koji tlaci) na Tajlandu, pokusavajuci se sjetiti dana kada sam poznavala Stvoritelja.
Bila sam i bosanska izbjeglica i zavoljela taj zivot. Jer upoznala sam sebe kao bice Svemira.

Ne dolazim sa ovog planeta. Na Zemlji sam u gostima, i znam zasto me ljudi tako dozivljavaju.
Zasto su opcinjeni mojom energijom. Seksualna energija kako to ljudi kazu, je
zapravo energija Stvaranja.
Moje pojavljivanje u prostorima je poput sunceve energije. Ima dvojak ucinak, ovisno o promatracu.
Zanima me dali prepoznajete druge "Goste" na Zemlji, dali ste jedan od njih i kako to vidite?

M.
Možda jednostavno izlaziš u pogrešne lokale?
martiniq

#77 Re: Seksualna energija

Post by martiniq »

Maje nisu bili Zemljani. Njihovo znanje o astronomiji, astrologiji, matematici...
bilo je prenapredno jer su svi oni bili Kreatori.
To je i nasa esencija. Sve ostalo nije nasa priroda.
Majanski kalendar govori kako Novi Svijet
dolazi 2012. Moramo uzeti u obzir kako danasnji znanstvenici ni suvremena racunala jos uvijek nisu
uspjeli desifrirali jezik Maja.

Novi Svijet dolazi, na vrhovima prstiju, svaki dan.
Jedan od revolucionarnijih dokaza za to je, solarno napajanje.
"Gosti" koji su pokazali da mogu zivjeti od sunceve energije.

http://hr.netlog.com/go/explore/videos/videoid=hr-5478

http://hr.netlog.com/go/explore/videos/videoid=hr-5456

Na raspolaganju vam je video zapis kojim "Gost" prenosi predaju i nacin kako zivjeti od sunceve energije.
Drugi zapis se vise posvecuje znanstvenom pristupu i istrazivanju moderne znanosti.
Last edited by martiniq on 04/12/2009 10:47, edited 1 time in total.
atko

#78 Re: Seksualna energija

Post by atko »

Svakog 'gosta' tri dana dosta :D
Sta ste vi vanzemaljci bolji od nas ? Iz istog smo svemira ? haj razguli !

Mozda se to kad VAS zove "gost"
kod NAS se to zove "ptica u glavi" :wink:
DobroJutroKolumbo

#79 Re: Seksualna energija

Post by DobroJutroKolumbo »

martiniq wrote:Za "Dobro jutro Kolumbo"

Seksualna energija,i jest ono iskonsko u nama, cedno, neizmanipulirano kako ti kazes.
Seksualna energija je cista i lijepa. I ona je duhovnost.
Preko nje nastajemo, iz nje izranjamo i nastavljamo se.
Zato je toliko fascinantna, jer ona je Zivot.

Tvoje misljenje , ali brkas malo babe i zabe... Seksualna energija je dio tvog ega , koji te hrani i kojim se hranis...Gledajuci sa strane Kabale , mozda bi to tvoje i imalo smisla donekle , a i tu bi se razisla , ali gledajuci sa strane velikih Bude , Muhameda a.s. , Isusa , koje nazalost mnogi vjernici ove tri vjere nisu razumili ,(a nisam ni ja , pokusavam) nego su njihova ucenja shvatili bukvalno, mnogo grijesis , tj. lutas...Oni su nam htjeli da kazu da se rodimo bezgresni , jedino djecije oci imaju dubinu iz koje izvire sva dobrota i ljubav, ciste i neiskvarene duse , koja se zbog uticaja ovog svijeta vremenom "prlja" , kod nekog sve vise , kod nekog manje ,a cilj je prociscavanje kroz duhovnost , kroz dobrotu prema drugome i prema samome sebi i svome unutarnjem bicu... Kod djeteta nema kako ti rece "seksualne energije" , vec samo cistoca , mir i spokoj , tako da tvoje razmisljanje pada u vodu sa ovom tezom , tvoj ego se poigrava sa tobom... Sve vjere koje imamo su lijepe i Islam i Krscanstvo/Hristcanstvo i Budizam/Hinduizam itd... ali mi ljudi smo pokvareni , mi smo vjeru zloupotrijebili , mi smo zloupotrijebili prenosenje sva tri UCITELJA koja sam gore nabrojao , dzenet i raj , dzehenem i pakao su u tvojoj dusi , sam svojim postupcima odlucujes gdje putujes , rodjeni smo cisti , zivimo u kaljuzi , jedini cilj do kraja naseg bivstvovanja je ustati iz kaljuge , pobjediti ego i vratiti se cistoci i pri tome voliti druge i svoje unutarnje bice ono nematerijalno razdvojiti od ega...

Btw svidja mi se tvoje pisanje , tvoje razmisljanje , misljenja sam da trazis sebe , medjutim to je dobro jer se svi trazimo do kraja zivota , a rijetki su oni koji to spoznaju od nas 6-7 milijardi ili koliko nas vec ima...

Moglo bi se na ovu temu svjetlosnu godinu , pa se zato ja odjavljujem , jer svako spoznaju sebe dozivljava drugacije , pa je besmisleno raspravljati...A ko je u pravu , prica je za sebe...
martiniq

#80 Re: Seksualna energija

Post by martiniq »

Seksualnost je jedan lijep cvijet, ali I trn. Kada osjetim snaznu privlacnost, za mene je moja seksualnost teret.
Muskarac kojem se svidjam I koji mene privlaci, stoji preda mnom poput predatora.
U tim trenutcima, seksualna energija nadjaca um. Um se slabasno bori, on piskuta, pokusava dati naredbu tijelu,
da se makne, odupre, opusti i nastavi ponasati normalno(ako smo recimo u drustvu ili na radnom mjestu).
Tu se seksualna energija koja dolazi iz naseg najintimnijeg, najprirodnijeg I najcisceg bica, I uma koji je isprogramiran, I hladan, hrvaju.
Dok se oni tako hrvaju, tijelo pati.
Tijelo poput napetih struna, ne moze se ni olabaviti. Ono je razapeto.
A kako se predator priblizava, strune su sve napetije. Tijelo je pod strasnim pritiskom, paralizirano. Dodirujuci me,
strune popustaju a prati ga osjecaj ugodne boli. Tijelu kao da spada teret, I oslobadja se seksualna energija, ona preuzima.
I tako dok on svira po strunama mojeg tijela, mi plesemo. Nestajemo.

Ta bol i to hrvanje je zapravo balansiranje tijela, uma i duha. Seksualna energija nam pomaze da se uravnotezimo.
Nemaju svi ljudi istu energiju, neki ljudi su aseksualni i to im je priroda tako darovala, kao sto
je nekima darovala izrazenu.
Nijedan duhovni vodja nije govorio da je seks gresan. Gresna je nasa percepcija o seksu.
Nase prihvacanje toga bozanskog dara.

Vjerujem da su i mistici, duhovni vodje imali seksualnu energiju, i to izrazenu na lijep nacin.
Sigurno su bili privlacni, kao svaki karizmatik koji odise sjajem ljudskog duha.
To je energija od Boga, iz Prirode,
Iako u seksualne odnose nisu stupali, ne znaci da nisu imali seksualnu energiju. Njima je takodjer odabran
takav zivot. Razlika je u tome sto su oni u ravnotezi. Svijesni i prosvijetljeni.
Vragolan

#81 Re: Seksualna energija

Post by Vragolan »

martiniq wrote:Seksualnost je jedan lijep cvijet, ali I trn. Kada osjetim snaznu privlacnost, za mene je moja seksualnost teret.
Muskarac kojem se svidjam I koji mene privlaci, stoji preda mnom poput predatora.
U tim trenutcima, seksualna energija nadjaca um. Um se slabasno bori, on piskuta, pokusava dati naredbu tijelu,
da se makne, odupre, opusti i nastavi ponasati normalno(ako smo recimo u drustvu ili na radnom mjestu).
Tu se seksualna energija koja dolazi iz naseg najintimnijeg, najprirodnijeg I najcisceg bica, I uma koji je isprogramiran, I hladan, hrvaju.
A kako se predator priblizava, strune su sve napetije. Tijelo je pod strasnim pritiskom, paralizirano. Dodirujuci me,
strune popustaju a prati ga osjecaj ugodne boli. Tijelu kao da spada teret, I oslobadja se seksualna energija, ona preuzima.

Ta bol i to hrvanje je zapravo balansiranje tijela, uma i duha. Seksualna energija nam pomaze da se uravnotezimo.
Nemaju svi ljudi istu energiju, neki ljudi su aseksualni i to im je priroda tako darovala, kao sto
Nijedan duhovni vodja nije govorio da je seks gresan. Gresna je nasa percepcija o seksu.

Vjerujem da su i mistici, duhovni vodje imali seksualnu energiju, i to izrazenu na lijep nacin.
Sigurno su bili privlacni, kao svaki karizmatik koji odise sjajem ljudskog duha.
Iako u seksualne odnose nisu stupali, ne znaci da nisu imali seksualnu energiju. Njima je takodjer odabran
takav zivot. Razlika je u tome sto su oni u ravnotezi. Svijesni i prosvijetljeni.
ti si kraljica, znam da se kosi sa tvojom filozofijom ali ja moram pitati, hos se udati za mene
DobroJutroKolumbo

#82 Re: Seksualna energija

Post by DobroJutroKolumbo »

martiniq wrote:Seksualnost je jedan lijep cvijet, ali I trn. Kada osjetim snaznu privlacnost, za mene je moja seksualnost teret.

Bojim se da se ne razumijemo , niko nije rekao da je seks gresan , niti da je seksualna energija nesto lose , bit je ljubav ,
za mene je seks i seksualna energija zadovoljavanje ega , a ljubav i cistoca dusa...

Buda, čije ime doslovno znači "onaj koji je probuđen", je po svemu sudeći, bio povijesna ličnost, iako su povijesni podaci o njemu malobrojni. Zahvaljujući zagovorniku načela budizma, caru Asoki, poznato je da se Sidarta rodio u Lumbini kod Kapilavasta.

Pravo ime Bude je Sidarta Gautama (Sanskrit; Pali: Siddhattha Gotama), dok Buda (Buddha) označava probuđenog.

Najvjerojatniji datum njegova rođenja je oko 560. pr. Kr. Kako je majku izgubio ubrzo nakon rođenja, njega je preuzela sljedeća žena njegovog oca, sestra umrle majke. Sidarta je rastao okružen izobiljem i bogatstvom. Otac je želio da izbjegne predskazanja raznih vračara, te ga je oženio u šesnaestoj godini i podario mu lagodan i bezbrižan zivot. Međutim, Sidarta je izlazeći iz palače tri puta, upoznao tri neizbježna zla koja ljudima nanose bol: starost, bolest i smrt. Najzad se uvjerio da sve patnje koje iz ovoga proizilaze moze izlječiti samo religiozna vedrina duha. Odlučio je napustiti kuću, te se kao prosjak Gautama odao asketskom životu. Međutim, ubrzo je shvatio besmislenost takvog asketizma, te je prihvatio ponuđenu rižu i pojeo ju. Sjedeći pod drvetom smokve Sidarta je donio odluku, da neće ustati prije nego što primi buđenje. Preživio je i juriše Mara, lika koji u sebi sjedinjuje osobine koje možemo pripisati smrti i đavolu. U zoru, pobijedio je Mara, postajući tako Buda, sada zaposjednut od strane Četiri Istine.
Jednostavno receno pobijedio je svoj ego... Ego se poigravao sa njim i u liku zene , nudeci mu sve cari i seksualna zadovoljstva koje je on odbacio... Nadisao je ovaj svijet , pronalazeci sredinu , ni premalo , ni previse , pobijedio je samog sebe...

Islam i Krscanstvo isto propisuju , put sredine , put ljubavi ...
ofr

#83 Re: Seksualna energija

Post by ofr »

martiniq - promijeni dilera :oops:
statix

#84 Re: Seksualna energija

Post by statix »

DobroJutroKolumbo wrote:
martiniq wrote:Za "Dobro jutro Kolumbo"

Seksualna energija,i jest ono iskonsko u nama, cedno, neizmanipulirano kako ti kazes.
Seksualna energija je cista i lijepa. I ona je duhovnost.
Preko nje nastajemo, iz nje izranjamo i nastavljamo se.
Zato je toliko fascinantna, jer ona je Zivot.

Tvoje misljenje , ali brkas malo babe i zabe... Seksualna energija je dio tvog ega , koji te hrani i kojim se hranis...Gledajuci sa strane Kabale , mozda bi to tvoje i imalo smisla donekle , a i tu bi se razisla , ali gledajuci sa strane velikih Bude , Muhameda a.s. , Isusa , koje nazalost mnogi vjernici ove tri vjere nisu razumili ,(a nisam ni ja , pokusavam) nego su njihova ucenja shvatili bukvalno, mnogo grijesis , tj. lutas...Oni su nam htjeli da kazu da se rodimo bezgresni , jedino djecije oci imaju dubinu iz koje izvire sva dobrota i ljubav, ciste i neiskvarene duse , koja se zbog uticaja ovog svijeta vremenom "prlja" , kod nekog sve vise , kod nekog manje ,a cilj je prociscavanje kroz duhovnost , kroz dobrotu prema drugome i prema samome sebi i svome unutarnjem bicu... Kod djeteta nema kako ti rece "seksualne energije" , vec samo cistoca , mir i spokoj , tako da tvoje razmisljanje pada u vodu sa ovom tezom , tvoj ego se poigrava sa tobom... Sve vjere koje imamo su lijepe i Islam i Krscanstvo/Hristcanstvo i Budizam/Hinduizam itd... ali mi ljudi smo pokvareni , mi smo vjeru zloupotrijebili , mi smo zloupotrijebili prenosenje sva tri UCITELJA koja sam gore nabrojao , dzenet i raj , dzehenem i pakao su u tvojoj dusi , sam svojim postupcima odlucujes gdje putujes , rodjeni smo cisti , zivimo u kaljuzi , jedini cilj do kraja naseg bivstvovanja je ustati iz kaljuge , pobjediti ego i vratiti se cistoci i pri tome voliti druge i svoje unutarnje bice ono nematerijalno razdvojiti od ega...

Btw svidja mi se tvoje pisanje , tvoje razmisljanje , misljenja sam da trazis sebe , medjutim to je dobro jer se svi trazimo do kraja zivota , a rijetki su oni koji to spoznaju od nas 6-7 milijardi ili koliko nas vec ima...

Moglo bi se na ovu temu svjetlosnu godinu , pa se zato ja odjavljujem , jer svako spoznaju sebe dozivljava drugacije , pa je besmisleno raspravljati...A ko je u pravu , prica je za sebe...
Slazem se da je covjek mnogo cistiji i spokojniji dok ne otkrije sexualnu energiju.
Takoder u prirodi se moze naci dosta neobicnih pojava u vezi sa sexualnim odnosom. Pa tako npr. kod bogomoljki je slucaj da nakon odnosa muzjak biva pojeden od strane zenke.
Mislim da ima nesto jace u svakom od nas od same sexualne energije, ono sto zovemo nasom dusom, mada kazu da je to rezultat hemijskih rekacija u nasem mozgu, pa sad...?
martiniq

#85 Re: Seksualna energija

Post by martiniq »

Seksualnost nam je darovana, prirodna.
Nije djete nesretno jer je otkrilo cari seksualnosti.
Zapanjeno je i sretno.
Nesretno je tek onda kada im odrasli pocnu objasnjavati sto to jest.
A njihova objasnjenja su maske, lazni sram, iskrivljene slike.
I djete se pocne mrstiti, jer prodaje im se iluzija.
Djeca znaju vise o svemu nego ijedno odraslo stvorenje.
Razlog tome jer im je sjecanje na Stvoritelja jos svjeze.
Svi smo mi upoznali Stvoritelja pred rodjenje, i nase traganje je zapravo nostalgicnost za ponovnim
susretom sa Stvoriteljem.
On nam je dao seks koji bismo trebali prakticirati kao ljubav prema samom sebi i prema drugome.
Kao potpuno jedinstvo. Seks je ritam, i ako jos uvijek niste culi njegovu melodiju,
znaci da trebate ugoditi zice, pronaci pravu intonaciju sa ostalim instrumentima.
madner

#86 Re: Seksualna energija

Post by madner »

Buda levat, strajkovao gladju dok nije ogladnio.

Gaja jesi to ti. :D
statix

#87 Re: Seksualna energija

Post by statix »

martiniq wrote:Seksualnost nam je darovana, prirodna.
Nije djete nesretno jer je otkrilo cari seksualnosti.
Zapanjeno je i sretno.
Nesretno je tek onda kada im odrasli pocnu objasnjavati sto to jest.
A njihova objasnjenja su maske, lazni sram, iskrivljene slike.
I djete se pocne mrstiti, jer prodaje im se iluzija.
Djeca znaju vise o svemu nego ijedno odraslo stvorenje.
Razlog tome jer im je sjecanje na Stvoritelja jos svjeze.
Svi smo mi upoznali Stvoritelja pred rodjenje, i nase traganje je zapravo nostalgicnost za ponovnim
susretom sa Stvoriteljem.
On nam je dao seks koji bismo trebali prakticirati kao ljubav prema samom sebi i prema drugome.
Kao potpuno jedinstvo. Seks je ritam, i ako jos uvijek niste culi njegovu melodiju,
znaci da trebate ugoditi zice, pronaci pravu intonaciju sa ostalim instrumentima.
Ako ga je vec dao, valjda je prvenstveno radi reprodukcije.
Mozda u buducnosti se pojave javne kuce sa uslugom virtualnog sexa, sa kacigom na glavi. Kapitalizam ce se pobrinuti da i sex preraste u biznis, ali ljubav ostaje ljubav, sa ili bez sex-a.
martiniq

#88 Re: Seksualna energija

Post by martiniq »

Na ovim stranicama imam nekih mreznih problema, poteskoca. Pokusala sam otvoriti neke druge teme,
pocelo je stekati, a i moja energija mi govori da ovdje vise ne trebam prebivati.
Bilo mi je vrlo neobicno da sam se ukljucila bas na Sarajevski forum, iako sam u rodnoj Bosni
zadnji put bila prije sedamnaest godina. Pamtim tu zemlju kao mjesto idilicnoga odrastanja
na poljima maslacka. Skrivajuci se od sunca pod krosnjama boreva, cekajuci sumrak i njegove
bumbare. Kakva zemlja...
Iznimno mi je drago da sam osjetila sve vas prisutne ovdje, ne videci veliku razlike od bilo
koje druge nacije, osim jedne. Velikog duha, i inteligentnog humora.

Ako ikada budete imali viska vremena i ako se u vasem duhu pojavi ona iskonska zelja da otkrijete
sto ovaj Svijet predstavlja, na svim razinama ljudskog bivanja, raspitajte se o covjeku imena
David Icke
Gospodin, takodjer "Gost" je bio gost emisije "Na rubu znanosti" te postoje video zapisi.

Pozdrav svima :)
anais_nin

#89 Re: Seksualna energija

Post by anais_nin »

DobroJutroKolumbo wrote: Bojim se da se ne razumijemo , niko nije rekao da je seks gresan , niti da je seksualna energija nesto lose , bit je ljubav ,
za mene je seks i seksualna energija zadovoljavanje ega , a ljubav i cistoca dusa...
:thumbup: :)
zgubidan2009

#90 Re: Seksualna energija

Post by zgubidan2009 »

martiniq wrote:Za moju energiju kazu da je toliko snazna i fascinantna da mijenja sve ljude koji me okruzuju.
Mnogi kazu da je ta energija seksualna te da siri duboki mir.
Mislim da sam upoznala samo jednog covjeka koji pomalo slici tom opisu.
Inace, ja ne znam o cemu ljudi govore.
Trenutno sam na Tajlandu gdje je prostitucija legalna i ima prekrasnih djevojaka.
Moj ulazak u disko ili nocni klub, predstavlja jedan sok. Nemojte misliti da sam super lijepa, mozda neklasicno lijepa,
vitka, elegantna. Nista vise od toga.
Ljudi postaju uvuceni u moju energiju, i pocinje tiha komunikacija. Naravno, muskarci zele spavati sa mnom,
a sve ostale zene, (osim lezbejki) me zele ubiti. Zele da nestanem. Pa im ja to i udovoljim.
Kada vidim da pobudjujem negativne emocije u ljudi, iako nenamjerno, povlacim se.
Mislim da nije u redu da svim tim djevojkama i njihovim deckima pokvarim vecer.
Meni je lijepo i samoj na plazi. Nema u tome nista tuzno. Samocu treba prigrliti, jednako kao sto se treba
predati ljubavniku.

Tko sam ja?

-Ja neznam tko si ti, al imas dobar ukus za izbor texsta a mozda i dobro pises.

Pita se svako ljudsko bice.
Oh... toliko je toga. A mozda je samo jedno.

Moje misljenje tko sam ja sada kada imam 26 godina i iako ne vjerujem u postojanje vremena, dolazi do prosvijetljenja.
Napustila sam sve sisteme zivljenja, svo porobljavanje ove Igre koju Svijet naziva zivotom.

Moje otisnuce u nepoznato bio je izraz bunta. Ploveci skoro dvije godine po istocnoj I zapadnoj americkoj obali, vidjela sam neka mjesta u Kanadi te Meksiko. Posjetili smo I Havaje(prekrasni su)Tahiti (spiritualna, carobna mjesta), okruzili cijelu Australiju I novi Zeland, Fiji, Vanuatu I drzave ne znam cijeg protektorata I kolonizacije. Bilo je to putovanje za sirenje vidika, upoznavanja sebe same kroz odnose sa drugima. Spoznaja mojeg unutarnjeg bica, prepoznavanje svojega ega, te njegovu Manipulaciju i njegovo sakacenje duha I duse. Shvativsi njegovu razornost, ostavila sam ga, otisnula sam se od njega kao od najruznije, najprljavije luke koju vise ne zelim posjetiti a jos manje u nju se ponovno usidriti.

Sada zivim kao bjegunac(jer ne zelim biti dio sistema koji tlaci) na Tajlandu, pokusavajuci se sjetiti dana kada sam poznavala Stvoritelja.
Bila sam i bosanska izbjeglica i zavoljela taj zivot. Jer upoznala sam sebe kao bice Svemira.

Ne dolazim sa ovog planeta. Na Zemlji sam u gostima, i znam zasto me ljudi tako dozivljavaju.
Zasto su opcinjeni mojom energijom. Seksualna energija kako to ljudi kazu, je
zapravo energija Stvaranja.
Moje pojavljivanje u prostorima je poput sunceve energije. Ima dvojak ucinak, ovisno o promatracu.
Zanima me dali prepoznajete druge "Goste" na Zemlji, dali ste jedan od njih i kako to vidite?

M.
A ovo nes religiozno il ekoloski il ekolosko religiozno .A svi zele da privuku neke zalautale sa nekim idealnim tipovima koji zanaju sve i zivjeli su svugdje negdje i svasta nes prosli i na kraju se pitali o stvoritelju.
spectra

#91 Re: Seksualna energija

Post by spectra »

Arc_Angel wrote:
moa wrote:
tech10 wrote:jebote sta je ovo!
Droge drug garant nema sta drugo biti... raja se previse drogira :run:
Gospoda Ministarka wrote:Nebuloza majko moja :cry:
Ovo je Severina.... garant... jedina mi je ona toliko sexy :D
moa wrote:
Gospoda Ministarka wrote:Nebuloza majko moja :cry:

Ovo je Severina.... garant... jedina mi je ona toliko sexy :D
Pjesme su joj truba ali kad je malo bolje pogledam :thumbup: :thumbup:
Nasmijaste me ljudi! :lol: :lol: :lol:

Nego savjet jedan za tebe: mogla bi pocet' pisat erotske price, vidi se da imas dara i te tvoje energije! :-D

:sax:
andrija2007

#92 Re: Seksualna energija

Post by andrija2007 »

Ja navijam za električnu energiju!
ružmarin-a

#93 Re: Seksualna energija

Post by ružmarin-a »

@martiniq fino si ovo sročila

znaš za onu našu čuvenu: "svakoga gosta tri dana dosta"

Evo su te neki obasipali dobrodošlicama, beki drvljem i kamnjem

Ja ti mogu poželjeti dobar ulov, vidim upecalo se u tvoju strategisjki rastrtu mrežu podosta štuka kaj se rijetko pecaju jelte :mrgreen:

Ja ti imam onu energiju da uljevam povjerenje ljudima, pa mi se nerijetko

povjeravaju ljudi koji me tek upoznaju i povjeravaju mi svoje i najtamnije strane

podsjećaš me na moju drugaricu iz djhetinjstva koja je bila "posebna" i drugačija od drugih
imala je sličan stil pisanja u sastavima iz srpsko-hrvatskog jezika
voljela je čitati "treće oko" časopis koji je pisao o misterijama, parapsihološkim stvarima i pričama koje su
doživjeli ljudi koji su na(o)graisali
samo bih rekla, njen stil je bio malo mračan i pesimističan
pokušala je u adolescentskom periodu sebi oduzeti život nakljukavši se tabletama
Nije joj uspjelo, pa i dalje nemirno hoda ovim našim svijetom tražeći sebe

Kad postigneš u živtu ovozemaljskom stvar da čovjeku izmamiš osmjeh na usnama,
poput vjetra fena osušiš mu suzicu na licu
nahraniš gladnog
oraspoložiš neveselog
zaštitiš nezaštićenog
pomogneš onome ko je u nevolji
obratiš pažnju na nekoga na koga su svi zaboravili
onda možeš sa sigurnošću tvrditi da prevazilaziš i nadilaziš dimenzije ovozemaljskog
ili jednostavno budeš skroman i samo se zahvališ Bogu
što si Njegovom dozvolom sudjelovao u dobrom djelu

Pardone moi izgleda sam promašila temu :run:
ti si @martiniq onda poput amazonki :razz: ili ninfomanki
nemam nešto vakta još te analizirati
ali svakako ne nipodaštavam tvoj osebujan izliv niski slova i riječi iz vrlog ti pera
ako ti zatreba lektor kad ova razmišljanja, filozofije
budeš hotla pretočiti u knjigu
javi mi se
zasad ti mogu reć samo da se kaže sve vrijeme a na svo ili čitavo
i reci mi Martiniqu
nemaš li apetita posatati "kapetan na belu lađu" ko Šojitjc tumarajući svjetom
i kako ti kapetani opstaju pored tebe s tim naponom energijskim :D
ružmarin-a

#94 Re: Seksualna energija

Post by ružmarin-a »

martiniq wrote:Na ovim stranicama imam nekih mreznih problema, poteskoca. Pokusala sam otvoriti neke druge teme,
pocelo je stekati, a i moja energija mi govori da ovdje vise ne trebam prebivati.
Bilo mi je vrlo neobicno da sam se ukljucila bas na Sarajevski forum, iako sam u rodnoj Bosni
zadnji put bila prije sedamnaest godina. Pamtim tu zemlju kao mjesto idilicnoga odrastanja
na poljima maslacka. Skrivajuci se od sunca pod krosnjama boreva, cekajuci sumrak i njegove
bumbare. Kakva zemlja...
Iznimno mi je drago da sam osjetila sve vas prisutne ovdje, ne videci veliku razlike od bilo

Ako ikada budete imali viska vremena i ako se u vasem duhu pojavi ona iskonska zelja da otkrijete
sto ovaj Svijet predstavlja, na svim razinama ljudskog bivanja, raspitajte se o covjeku imena
David Icke
Gospodin, takodjer "Gost" je bio gost emisije "Na rubu znanosti" te postoje video zapisi.

kad si tako slatka i pamtiš svoju zemlju
pomegneš li tom svijetu iz tih polja makova i mlasačaka i hladovine borova
u vidu "doznaka iz inostranstva"
to bi ti bilo pametnije
tako bi razasula i malo finansijske energije
ne mere se o' mte tvoje energije živjet
ili more? :roll: :-) :shock: :cry:
zonbirile

#95 Re: Seksualna energija

Post by zonbirile »

kada bi došla okopat ljetos kukuruz,a poslije se možemo i seksati
Gospoda Ministarka

#96 Re: Seksualna energija

Post by Gospoda Ministarka »

martiniq wrote:
David Icke

To je onaj budalas sto prica kako vanzemaljci u obliku reptila vladaju svijetom :lol: :lol: :lol:
Ajme meni, jesi ublehasica.... idi radi nesto od svog zivota... :D
zgubidan2009

#97 Re: Seksualna energija

Post by zgubidan2009 »

.

Ma ova garant nes reliogozno , citaj ovo Vjerujem da su i mistici, duhovni vodje imali seksualnu energiju, i to izrazenu na lijep nacin.
takav zivot. Razlika je u tome sto su oni u ravnotezi. Svijesni i prosvijetljeni .,,Kaze u seksualne odnose nisu stupali, to samo ovi sto guraju religiju sakrivaju...
zgubidan2009

#98 Re: Seksualna energija

Post by zgubidan2009 »

martiniq wrote:Na ovim stranicama imam nekih mreznih problema, poteskoca. Pokusala sam otvoriti neke druge teme,
bumbare. Kakva zemlja...

David Icke

Pa ja ima vremena, ak mi ne dohaka ova svisnjska gripa , tako pozuri sa ovim postom da ne propustim nes vazno :) a svinjsku gripu vec imam i svinjokliconosa sam ,a nemozes je dobit preko neta:)
Zlata M.

#99 Re: Seksualna energija

Post by Zlata M. »

ruzmarin-a je napisala:

Kad postigneš u živtu ovozemaljskom stvar da čovjeku izmamiš osmjeh na usnama,
poput vjetra fena osušiš mu suzicu na licu
nahraniš gladnog
oraspoložiš neveselog
zaštitiš nezaštićenog
pomogneš onome ko je u nevolji
obratiš pažnju na nekoga na koga su svi zaboravili
onda možeš sa sigurnošću tvrditi da prevazilaziš i nadilaziš dimenzije ovozemaljskog
ili jednostavno budeš skroman i samo se zahvališ Bogu
što si Njegovom dozvolom sudjelovao u dobrom djelu
:) :kiss:
martiniq

#100 Re: Seksualna energija

Post by martiniq »

Ruzmarin-a,

upoznala sam gotovo svakoga kapetana broda, a njih upoznas samo kada ucinis nesto vrlo dobro
kao clan posade, ili kada opasno zabrljas.
Kod mene je prevladavalo ovo drugo. Razlog tome je odupiranje sustavu, pravilima i apsurdnim zakonima
koji su svugdje oko nas. Brodovi imaju i dodatne.
Kapetani, suocivsi se sa mnom u prisutnosti sa drugim visokopozicioniranim casnicima,
shvacali su o cemu govorim i zasto su se "problemi" dogadjali.
Sistem je mreza, iz koje sam poput svih muha bila uhvacena. "Problem" je bio kada
bih mrezu izbjegla ili se iz nje otela.
Kapetani su znali kako meni tamo nije mjesto ali me nisu otpustali.
Moje vjerovanje je da sa mnom nesto upravlja. Dosla sam na Tajland sa vrlo malo
novca, ne bojeci se gladi. Sretna jer vise ne moram biti pijun ove iluzije.
Zivim vec neko vrijeme samo od svjezeg voca i povrca, nekuhanog.
Pobijedila sam glad, i osjecam da ubrzo necu trebati hranu uopce.
Prakticiram "hranjenje Suncem" ili solarnu jogu.
To je izuzetna revolucija koja meni u ovom trenutku omogucuje da vjesto izbjegnem "Sistem"
Sistem koji nas porobljava. Vidim neki se jos rugaju teorijama i istrazivanjima Davida Icke-a.
On je dokazao sve ono sto mi znamo, samo nam je pomogao da se sjetimo.

Meni novac ne treba za goli zivot, za hranu. To je samo pocetak oslobodjenja od novca.
Nama novac ne treba, a to ce biti i stvarnost kada se oslobodimo "sistema"

Jedan veliki projekt grada visoke tehnologije koja ne zagadjuje
i kojem ne trebaju robovi (radnici koji primaju novac), se vec pocinje realizirati na Floridi.
Pogledajte film ako vec niste,

http://www.zeitgeistmovie.com/
Locked