-----------------------------------------moderator wrote:BH Telekom nije privatna firma pa da mogu tek "onako" mijenjati svoj sistem rada, koliko god on bio nakaradan i pausalan.zonbirile wrote:ja koliko znam daš marku i dobiješ hljeb,svugdje je cash and cary,e sad što je Telecom pustio neku mogućnost,pa poslije odustao gospodo draga,pročitajte ugovore,pa će te vidjeti da to nigdje ne piše.Ima dobra paralela,čovjek prosjaku svaki,ali svaki dan davao marku i prestao.Pita ga prosjak,šta bi,ovaj reće štedim za stan,a prosjak će na to-nečeš valjda kupovati stan sa mojih leđa.
Ako vec idu sad na mjesec umjesto prijasnjih 2, onda i humanitarne telefone moraju isplacivati u roku od mjesec, a ne da se moraju cekati dva mjeseca "da se naplate svi racuni iz tog i tog mjeseca".
ima ona narodna:učini sirotu na svoju sramotu.Bilo ko da je to učinio,popušio je.Čudim se da i Sarajevogas dozvoljava da uplačuješ iznos po volji,a ne sa računa.Brate EP ima sistem,15 dana i isključenje,ponovno uključenje 35KM.Niko ne kaka niti diskutuje,svi plačaju.ili sjede u mraku.Samo mi nemoj o socijali i ostalo.To je druga tema,ovde je način naplate.Kao i idiotlu RTV pretplate.Telecom tvrdi,dokazivo,da je do sada naplatio i predao govnarima 200miliona KM.Sve su skršili 3 nacionalna operatera.E sada svako ima priču treba,ovo ono,sječam se kada se pretplata naplačivala na vrata,akviziterski.Ovako jebeš Telecom,a gospoda iz drugih komunalnih jednostavno naplačuju 1KM za uplatu.Odron zemlja.