trenira li iko karate od vas?

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

lejlica

Post by lejlica »

ides u gimnaziju, jel'? koji razred?
lola181

Post by lola181 »

lejlica wrote:dok su svi plivali, ja sam se s minkicom valjala po nekom duseku ili suncala se s manom...) :D stvarno i imas razlog da budes ljubomorna! nadam se da ces barem sljedece godine ici s nama... hajde bona, da sredjujemo momke... :D
ajjjjjjj
to boliiiiiii :D
MASON33.50

Post by MASON33.50 »

Censored
Last edited by MASON33.50 on 04/03/2005 22:30, edited 1 time in total.
lejlica

Post by lejlica »

:D :D ma i nisu bili nesto bog-zna kakvi,... mislim momci :D :D :D
nadam se da ce sljedece godine biti bolji izbor :D al ja kakav sam baksuz opet cu naletiti na istog hajvana k'o i ove godine... ili na slicnog... al hajde nek nije dosadno... :D
lejlica

Post by lejlica »

MASON33.50 wrote:U Sarajevu sam trenirao Shotokan u K.K.Bosna - plavi pojas.
kada si trenirao i ko ti je bio trener, ako nije tajna??
lola181

Post by lola181 »

necu izaci na polaganje zbog reumatske groznice

:lol: ------>sta se smijes

ova godina mi spada medju najmrze

i na staru godinu necu izaci iz kreveta tako da cu novu godinu docekati sa nenom

jako lijepo :(
lejlica

Post by lejlica »

:( sorry nisam znala da je bas tako uzasno, ja kontala ti se zezas...
nisam ni ja nista bolja od tebe sto se tice nove godine. niti sam je kad slavila niti planiram... bezze...
lola181

Post by lola181 »

pocinjem razmisljati tipa sta je nova godina,bas bezze jer zaista,prozivili smo je i neka je hvala bogu,ali ubuduce je ni necu slaviti nego cu gledati neki film do 5 ujutru

nemas se sta izvinjavati,ja sam kriva za svoje neraspolozenje.
tacnije moji krajnici od kojih su mi otisli zglobovi,i SADA SAM TOTALNO BED :x

danas je polaganje
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Gdje se moze upisati na karate, koja skola, koliko para, ima li ogranicenja u pogledu godina ?

Pozdrav.
lejlica

Post by lejlica »

jao sweety pravo mi te zao!! moras piti strogo penicilin i da izvadis krv da ti provjere antistreptolizin-titar antitijela. ozbiljno sad. poslusaj me.

znaci nista od tvog polaganja... bezze... to ti je sve ispalo pravo glupo. :sad:
ma ne sekiraj se, sve ce to biti ok, ozdravices ti ako Bog da brze nego sto si mislila!

a to za novu... ne vidim vala ni razlog da je slavim. bezze. nije to "nasa" nova a ni ovi okolo ne slave "nasu", zato mi je glupo da ja slavim njihovu, kontas... tako da cu i ja otici u videoteku, nabaviti neki cool film i zavaliti se pred tv uz toplu cokoladu i to je to...
lejlica

Post by lejlica »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Gdje se moze upisati na karate, koja skola, koliko para, ima li ogranicenja u pogledu godina ?

Pozdrav.
imas stotinu klubova, sve zavisi gdje ti odgovara. npr u sarajevu imas klub bushido, karate klub stari grad, karate klub bosna (po meni najbolji) :) itd. obicno nema ogranicenja u pogledu godina, za upis ne znam tacno to zavisi od kluba, mislim, :? uglavnom ako hoces da treniras, izaberes klub i odes jednom, ono samo da sjedis i gledas, to ce ti dozvoliti sigurno svaki trener, pa ako ti se svidi, pitaj njega oko toga kako i sta. on ce ti objasniti...
lejlica

Post by lejlica »

ps. penicilin kao npr ospen

a ni ja necu na trbovlje open, ako te tjesi, danas sam ganjala prijave i ti iz slovenije kazu ne smije niko na takmicenje ko je 86 godiste. a ja tacno 86 al nisam jos 18 god. al opet ne mogu... :roll:
lola181

Post by lola181 »

0,01% ovih mojih postova je napisala vanja,ukljucijuci i one u kojima pise da imam smedji pojas i one za komisiju

ma ti sve to fino pitaj manu i nemoj se ljutiti jer stvarno ja nisam htjela da te razocaram i da me mrzis do kraja zivota :sad:
to je samo bila njena neslana sala,jako neslana sala,pa onda nisam htjela samo tako reci cao ja sam emina i nista od ovoga nije istina.pa vecina stvari jeste,samo sto je ona svoj lik malo preuvelicala, a ja sam se ponasala stupidno.
necu da zaboli glava od ovog posta pa ti gledaj

hajmo ja i ti taj kumite i pravac u trbovlje
bas ih mrzim :)
lejlica

Post by lejlica »

ne razumijem sta mana ima s tim... al hajd nije bitno.
:roll:

nisam ljuta na tebe, pa nisi ti kriva ako neko pise uime tebe.

trbovlje je bilo bezveze pravo. bila tuzla, ilidza, ilijas i bosna (iz bosne samo 3 osobe) ja se nisam takmicila, nisam bila dobro, nesvijestilo mi se i bila sam puna antibiotika i svega toga... tuzla je nesto osvojila u katama al ne znam tacno sta i kako, bila sam sva nikakva...
lola181

Post by lola181 »

ma nista,zaboravi
ospen je dobar ako slucajno zelis zaspati li tako nesto,ali kad ja dobijem temperaturu boce su neizbjezne :roll:

seka,trvoblje zvuci kao nesto bezze,

kad ti je rodjendan?
necu da slucajno zaboravim nesto takvo
:D :D :D :D :D :D :D :D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

pusica
lejlica

Post by lejlica »

pravo mi te zao sto te ta groznica jos drzi... :(

rodjendan mi je 30. 12. :-D a tvoj?

ma bilo je ok u trbovlju, nije nesto posebno lijepo al nije ni ruzno. zao mi je sto nisam bila u stanju da se borim al sta ces...
al moram ti ovo ispricati... u trbovlju nam je prisao jedan od nacionalnih trenera italije i pitao me, da li bi dosla na evropsko prvenstvo ako me on pozove, jer me vidio na "austria junior openu" i volio bi da dodjem 4.-5. juna u padovu na evropsko, od kojeg je on organizator :D :D :D bas me to iznenadilo... cuj ja i evropsko... wow... :D
a pricala sam dosta i sa trenerom uzbekistana (praaavo fin covjek!) a i on je nas team pozvao na asia open (koji je nazalost samo za pionire i kadete, a ja vec juniorka) al mozda cu uspjeti nagovoriti brata i seku da idu na to...
uglavnom mi je pravo drago za to evropsko mada jos nisam sigurna dal cu moci ici jer mi je matura otprilike tada, ne znam tacno. al ako budem ikako mogla... odoh da me mlate :D :D :D
lola181

Post by lola181 »

jaaaoooooooooooojjjjjjj

tri puta hura za senciiiiiii

bravo,uljepsala si mi dan(kakva ba matura,haj ti na evropsko,oprostiti ce ti sve nastavnici,imaju li srce)

moj rodjendan je 24. marta
da ne zaboravis
lol

tebe nece niko premlatiti
ako im ja dodjem tamo u padovu svi ce popadati :roll: (u nedostatku dobre sale)

WOW

SAMO NAPRIJED

bila sam mal tuzna zbog dvije cetvorka koje sam danas dobila,ali stvarno si mi uljepsala dan

gripa je proslaaaaaaaa

ali sada ne mogu trenirati bas tako intenzivno jer sam se dosta iscrpila,tako da sam pala na prvom kiaiju takiyoku shodan(pala od umora,ne na polaganju)
lejlica

Post by lejlica »

ma ni ja ne mogu jos da dodjem sebi :-) to me ono praaavo pravcato iznenadilo, ipak ja nisam nikakav drzavni prvak ili tako nesto u tom smislu... a za taj austria junior open, to ti moram jos ispricati :-D borila se ja protiv njemacke prvakinje, prvakinje zadnjeg bavaria cupa itd. uglavnom je ona ta neka faca, i ja sam je onda pravo satrala, ne ono prebila nego ubila. slomljen joj nos, zafrkana noga itd. uglavnom iznijeli su je s tatamija na kraju. a ja se borila sve cisto, znas, nisu mi mogli nista, al sam izgubila tu borbu na poene, nisu mi nista htjeli da sude. a jos jedna talijanka iz moje kategorije, cura pobjedila 2 borbe, medju njima jedna za 3. mjesto, al ostala bez medalje da bi austrijski nacionalni trener progurao svoju neku glupacu koja nema pojma ni o cemu, udara ljude koljenom u facu itd. :x bezze pravo. svi treneri su se bunili tada, bila prava frka oko mene i te iz italije. a medju njima je bio i taj talijan sto sam ga srela sad u trbovlju... tako da je to to... :D al evo doslo je i mojih pet minuta :D :D :D

pravo mi je drago sto si opet ozdravila, bila si me nasekirala stvarno. ma hajde to za trening nije strasno, malo po malo i kondicija ce doci sama od sebe. :D ja se pravo opustila nista ne treniram, samo ucim k'o neka budala, spavam, jedem i to je to. nemam vremena cak ni za TV (tragedija!!!) sta ces, skola pritisla... nece vala niko na svijetu biti sretniji od mene kad je zavrsim. :roll:

kiss
lola181

Post by lola181 »

ma i mene je ovo sa gripom pravo iznenadilo.nikada nisam bila nesto posebno bolezljiva tipada ne idem u skolu i imam temperaturu 40,ali ovo je stvarno pevise cak i za karakter poput mene(ah)
otkako sam zdrava sve mi je ruzicasto

ta tvoja talijanka je bas,ali bas nije nesto(opet jedna moja provala)
ja sam se bas jucer borila sa jednom japankinjom(je'l se tako kaze)i pobijedila,ali na najstupidniji nacin
ja gubim i bila sam sigurna da cu i izgubiti i kraj
yame!
a ona se, mozes li vjerovati dize na prednju nogu(lol)

ja gyaku zuki u brad i borba moja
lejlica

Post by lejlica »

a gdje si se borila protiv te iz japana? nisi valjda isla u japan :D
ma nek si ti nju gyako, tako i treba!

moj glavni problem je sad sto treba da spakujem kofer, idem za jedno sat-dva za sarajevo (zimski raspust!) a ne moze mi nista da stane u torbu, mada sam izabrala onu naj-naj-naj-vecu i to sve samo zbog kimona, rukavica, stitnika itd. a rodjak mi je rekao da smijem samo ponijeti jednu torbu (bili su tu neki problemcici kad smo ljetos isli, ja dvije torbe, brat dvije, dva rodjaka po dvije... :D :D tako da sad imamo svi zabranu...) uglavnom mi ne moze nista da stane a valja mi biti skoro mjesec dana u sarajevu...
al hajde, sta god da ponesem, mislim da ce biti praaavo super. vec sam se dogovorila za treninge itd. a vala cu i izlaziti, nece me niko mocu uhvatiti :D (znas, bicu sama kod kuce, rodjaci itd ce biti svi kod nane, tako da ja mogu raditi maltene sta god pozelim...) :D imam osjecaj da ce ove ferije biti pravo extra... :D :D :D

cula sam da ima polaganje krajem januara u tuzli. izaci cu ako Bog da na to, ako budem ikako uspjela da uzmem slobodno iz skole...

ps. nemoj se ljutiti ako ti ne pisem od sad tako cesto k'o do sad, nemam mogucnosti da uvijek idem u internet (znas treninzi itd. pa ne mogu non-stop u grad samo zbog interneta...)
lola181

Post by lola181 »

nema teorije da se ja na tebe naljutim

u japan nisam isla nego moj trener nam doveo nekog tamo motomiya 9. dan,i on doveo svoju kcerku,2. plavi pojas(mos mislit i to izmislili)i ona ti se sa mnom borila
valjda sam joj bila simpa
heheheehhehehehehehehehe

ti kimono i rukavice i to sve naguraj u kesu,a ostalo u torbu.kesu ponesi u ruci :D
samo jos to u tuzli i ti si garantovano evropski prvak :razz:

drzati cu ti fige

P.S.budi srce i reci mojim rodicama da me se sjete par puta i zovnu.ili da sve cetri(ti,mana,lela i minci)svratite kod mene u mostar ili kod dede u pocitelj

P.P.S.ovdje je mogo toplije,a i mozes na treninge u moj klub(heheeheheh)

smrtno sam ozbiljna
lola181

Post by lola181 »

sretan ti rodjendannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!
lejlica

Post by lejlica »

thanx za cestitke :D
evo ja jutros stigla opet kuci.
bilo je pravo super... al voznja je bila stvarno ekstra! zamisli, na slovenacko-hrvatskoj granici su granicari blokirali sve, nisu dali nikome da prodje, bila kolona 40 kilometara a ja sam bila u zastoju 11 sati !!! :x kriza... nisam oka mogla sklopiti, ko ovi baksuzi okolo nas non-stop svirali... i valja mi sad u skolu al mi nesto mrsko, pa reko da se prvo tebi javim da vidim sta mi ti radis.
vidjela sam ti manu prije 2 dana. smrca, prehladjena... bila za novu godinu u nekoj haljinici i isla tako kroz grad iz kafica u kafic i prehladila se. al ona je dobro kako je lela. lela lezi ne moze da makne ni cim. mislim da su joj vadili cak i nalaze i tako to...
a emina ide na klizanje i kod nje je sve ok. eto sve sam ti prehaberila :-D
imala sam i te treninge u zetri, trenirala sa sejom cupinom, kao i uvijek i bilo je pravo dobro. stvarno mi je godilo, ono ustanes ujutru imas upalu misica da izvines u guzici :D :D al treninzi nisu nista kakav je bio shopping: zadnji dan ferija je, a ja se ufurala hocu da kupim cizme. i to mi naumpadne dok sam sjedila sa sejom, bratom i rodjakom u gradu u kaficu. i natjeram ja njih da idu sa mnom u kupovinu. krenuli smo negdje oko podne a vratili se u devet navecer :D cijeli dan smo klaparili po gradu, doduse imali smo i auto... i ja tek u zadnjoj radnji, na kraju grada sarajeva nadjem cizmice. crne, do koljena i ona skroz visoka stikla. babo kad nije pao u nesvijest kad je vidio sta sam kupila :D :D a momci jadnici pocrkali hodajuci sa mnom.... :D :D ma bilo je pravo zabavno.

to u tuzli je mislim 29.1. i ako suda bude komisija izaci cu 100% i trebala bi poloziti, al ovi moji iz kluba su me svu isprepadali, kazu ako nije suda komisija moze da se desi da nas pravo peglaju, da pitaju i ostale neke tehnike i kate itd. kazu desavalo se to par puta... al hajd, pokusacu barem, pa da vidim da me obore, prebicu cijelu komisiju :D :D :D

sta ima inace kod tebe? ti si sad na raspustu, jel tako?
lola181

Post by lola181 »

nema nista bila sam malo na prenju sa klubom na zimskim pripremama i bilo je extra,sala extra,hrana extra.....

sa lelom sam se cula,i sad je dobro. :D

za bajram dam se vidjela sa ciretom,eminaom i ezremom i svi su pravo veseli i tako to

danas mi je skola pocela,a desetak dana prije bas cujem da su numerolozi proracunali da ce tinejdjerima u evropi 24.1.2005 god. biti najnesretniji dan, a sada vidim i zasto :lol:

:o
lejlica

Post by lejlica »

ma super su to izracunali za taj 24.1. najbolji dan - prvi put u zivotu sam fasovala keca i to iz matematike. dobri su ti numerolozi, matematike ih stvarno hoce :D :D

pa te zimske pripreme su izgleda bile pravo super... :-D dok su mene ovamo izbacili iz kluba (ne iz bosne, nego ovamo). bez razloga... ustvari ne mogu me organski jer sam im najbolja u okolini... bezze. nije klub bio nesto posebno, sve djeca i tako to al eto bilo je dobro zbog odrzavanja kondicije... sad mi valja opet na trcanje jos po ovom snijegu... al hajde preguracu... :roll:
vazno je da sam ja ziva i zdrava, k'o sto nana kaze :D :D :D
Post Reply