Ovom državom vlada misteriozna "crna ruka"...

udrch

#76 Re: Ovom državom vlada misteriozna "crna ruka"...

Post by udrch »

uroborus wrote:
udrch wrote:

Ko ste vi???
Osjetih se prozvanim, pa cu biti krajnje uctiv po tom pitanju i odgovoriti na njega, naravno, cericevskim zargonom: ja sam islamofob, placenik, agent Mossada, rak u kasnom stadiju metastaze na bosnjaskom nacionalno/vjerskom tkivu! :evil:
Vidim ovdje samo pridjeve zbog kojih si se osjetio prozvanim..
Ali mi ne reče koji ti je glavni nick od onih koje sam ja nabrojao..jer ovaj mi ništa ne znači, nisam te koliko znam prozvao..
Ako si se osjetio prozvanim kao neko ko se ne slaže sa Cerketom onda si se džaba javio..nisi očigledno u toku..
zvornicanin

#77 Re: Ovom državom vlada misteriozna "crna ruka"...

Post by zvornicanin »

Ovom drzavom vladaju nesposobni politicari,itekako sposobni kriminalci i sjecikese i povrh svega podobni nesposobnjakovici.Da se tice naroda bilo bi drugacije.Jedna jedina stvar koja razdvaja ovu drzavu od bilo kakog uspjeha kako na politickoj tako i ekonomskoj strani je ta sto narod nejma koga da izabere..jer i iza sadasnje klike stoje drugi istog misljenja i cekaju svoj red.I tako ti je to.Kriticna masa medu populacijom i ne postoji niti se bilo kakva opozicija moze nazvati opozicijom zato sto odmah nakon bilo kakvog uspjeha na izborima,nadu se ako ne politicki ono kriminalni ili ekonomski istomisljenici i time se opozicija pretvara u saucesnika.Znaci u ovoj drzavi jedino metla i to dobra metla moze pomoci i sa kojom bi trebalo otjerati sadasnje politicare na smetljiste istorije.A do tada... :( :( :(
zonbirile

#78 Re: Ovom državom vlada misteriozna "crna ruka"...

Post by zonbirile »

jašta crna ruka,reće Munib i maznu još koju hiljadu eura za put.
Post Reply