Ma sta ti je ayla...nije zaloson..meni je super kad me macke proganjaju...sta bi da te cijelu noc proganja poskok i to nekakv crn...bljakayla_ze wrote:Sanjam da me proganjaju macke. Zalosno,jelde???
Sta ste sinoc sanjali?
- Lace
ja sanjam u boji (nekad jako zive boje), sanjam zvukove (ustvari to mi se desava kad zaspim uz tv pa mi se projicira slika onog sto cujem - neki dan na tv svira black sabah...a ja ih sanjam ko oni imaju koncert i goli do pasa na bini
), sanjam i snove s titlom...ali engleskim s pogresnim spellingom 
-
dajdzarile
stara narodna kaze : "sto je babi milo u snu joj se snilo"
jos da nadjemo babu i rjesen problem

jos da nadjemo babu i rjesen problem
-
dajdzarile
eeee lace ne vrti se citav svjet oko p....ke
popije se i pokoja piva
popije se i pokoja piva
-
dajdzarile
ma jok bona nego :" danju ragib uvece nagib"
sanjam da valjam sibicu i uzimam levate
sanjam da valjam sibicu i uzimam levate
-
dajdzarile
pa i najveci " ratnici" se moraju odmoriti od silnih bitaka
jos mi samo fali kosovka djevojka da me napoji vodom

-
dajdzarile
hvala ti na dobroj volji
ti znas da je nijet bitniji od djela
jos ti duznik postadoh
lace lace
jos ti duznik postadoh
- Lace
ja sinoc sanjala brod...ko to neciji brod i ko ja to hocu da vratim vlasniku i otisnem se od obale (a na obali pravo fina mjesta za ispjanje pica-kafic do kafica i sveki ima stubove)...a ja sa brodicem pokusavam negdje stici kao da ga vratim vlasniku....u snu je puno mora, stijena i onda u trecem dijelu (sinoc sam imala osjecaj kao da sanjam san iz tri dijela-tri razlicite noci) nevrijeme i grom pogodi mali brodic (brod je mali ali ima ogromni jarbol - nemojte mi sad frojdovskih tumacenja
) i odjednom ja sam i na brodu i u daljini u isto vrijeme i gledam kako grom przi mali brod...a onda odjednom sam na brodu i nadam se da ce se grom sprovesti negdje i da meni nece nista biti...i onda explozija (opet je vidim iz dalhjine) praznjenje je gotovo, jarbol sa jedrom je izgorio i brod se krece...i stizem tamo odakle sam i posla...do iste one obale koja je nacickana kaficima sa stubovima 
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Ne znam šta znači sanjati brod, ali ko sanja podmornicu (periskop, torpedo),a fakat sta znaci sanjat brod
znači da će mnoge zablude onoga (one) ko sanja isplivati na površinu.
- Babsy
Cesto u snovima zaboravljam kako se sta desilo i totalno bivam zbunjena u tim snovima... bas sinoc,... zove me shema, na mobiju nekakvo ime veze nemam zasto je bas to ime,... ali kad se javim znam s kim pricam ali ne i zasto sam tako memorisala... 
- sekiracija
Sanjao sam nocas da ga nemam
i da lezim budan u haremu
Evo me klecim crnkinjo moja
da sjenu volim put mi je prica
evo pred ikonom stojim
ako krv se treba
tog se bar ne bojim
pusti' cu je sprva
................
.........
.....

Evo ja se drecim
umirem bez boja
ma ni trepnut nemoj
crnkinjo moja.
i da lezim budan u haremu
Evo me klecim crnkinjo moja
da sjenu volim put mi je prica
evo pred ikonom stojim
ako krv se treba
tog se bar ne bojim
pusti' cu je sprva
................
.........
.....
Evo ja se drecim
umirem bez boja
ma ni trepnut nemoj
crnkinjo moja.
Last edited by sekiracija on 13/04/2004 21:07, edited 1 time in total.
-
breskvica
Interesantna tema
Sanjam u boji,i nekako zivo.Cesto sam cijeli dan pod dojmom sna.
Prije mozda godinu sam sanjala,kao ja na nekoj litici,planina sva pod snijegom i ledom.Samnom je momak kog sam simpatisala u to vrijeme
Helem,mi trebamo spustiti auto niz taj zaledjeni put,pri dnu je veliki zavoj,koji ako fulimo uletit cemo u nekakvu vodu
On nikako ne zeli voziti,i poljubcima mi se umiljava i nagovara me da ja spustim auto
Probudila sam se prije spustanja
Specificno mi je za ovaj san,sto sam se cijeli dan osjecala kao da se to stvarno desilo,a i danas se sjecam detalja.I mislim da mi je moja podsvjest htijela reci nesto sto je vrlo brzo saznala i moja svijest
(vezano za momka iz sna) 
Sanjam u boji,i nekako zivo.Cesto sam cijeli dan pod dojmom sna.
Prije mozda godinu sam sanjala,kao ja na nekoj litici,planina sva pod snijegom i ledom.Samnom je momak kog sam simpatisala u to vrijeme
On nikako ne zeli voziti,i poljubcima mi se umiljava i nagovara me da ja spustim auto
Probudila sam se prije spustanja
Specificno mi je za ovaj san,sto sam se cijeli dan osjecala kao da se to stvarno desilo,a i danas se sjecam detalja.I mislim da mi je moja podsvjest htijela reci nesto sto je vrlo brzo saznala i moja svijest
- Prince
Ma ja sam ti čudna sorta čovjeka, uvijek imam djevojku do koje mi nije stalo, a ovamo mislim o nekim osobama koje ne mogu imati iz bilo kojih razloga. Stalno pravim kardinalne životne greške, nikako da to stane. U zadnje vrijeme se kao opamećujem, prije je bilo još gore...zensko wrote:pa ucini nesto Prince, zavedi je i na javi