Imaš odgovor iz prve ruke. Čak nisam ni pjevao nego krenuo prema svom autu ali se dotičnoj loli to nije svidjelo.HoDaLuD wrote:@aerosa
Hajmo sad burek ispočetka, eto ti si neki navijač kažeš bio si u tim belajima na tekmama pa eto ko da si malo obrazovan po pitanju navijača pa bi te molio za odgovor
utakmica X-Y ispred stadiona krcato, tip (navijač) pjeva pjesmice tipa lole i motorole što jednom dotičnom uniformisanom (jedinica za pod.) smeta koji se zalijeće 20-30m obara dedu i čovjeka sa djetetom vadi palicu i udara tipa palicom po glavi i pritom viče da će mu on presuditi, koliko sam razumio..
Čitavo vrijeme dedo koji je oboren leži na asfalfu dijete plače dolazi pojačanje obaraju tipa na zemlju koljena na prsa odvode iza ćoška na "informativni" razgovor vraća se krvav odlazi u hitnu vadi papire ...
Tip nakon izvrsnog vremena podnosi tužbu protiv pripadnika MUP-a došlo do sudjenja, svi redovno pozvani svi se i pojavili
E sad nagradno pitanje za tebe burek šta misliš kako su uniformisani svedočili
Odgovor:
Niko od pripadnika MUP-a nije niša vidio i čak više tvrde da taj dan nije bilo nikakvih problema
@Mascherano pitanje za tebe ali molim te iskren odgovor da si ti bio tu prisutan i da si vidio sve ovo kako bi ti svedočio dali bi zavalio kolegu??
Iskreno odgovori...
Ps. Radnja se odvijala u ze-do kantonu
I sve je bilo slično kao kod tog momka, čak sam imao i snimke cijelog događanja, imao sam na tri, četri mjesta dokaz gdje se na snimku čuje jedno a policajci svjedočili drugo...
I otišao sam na unutrašnju, ali je sistem takav da nema šansi da na kraju ispadne policajac kriv jer ga unutrašnja tuži a MUP tj mi od svog poreza mu plaćamo Koču advokata...
Išao sam i na sud mimo toga, ali je kod nas sudstvo u puno gorem stanju nego bilo koji drugi dio društva...
I sve su to razlozi zbog kojih ti kažem da onog koji je regularan poštujem i 200% ali zato ološ među njima mrzim...
Ali imam jedan drugi način za razliku od tebe, ja prvo pokušam da vidim kakav je ko pa onda reagujem, a barem koliko sam ja upratio Mascherana a imali smo par stranica prepiske na jednoj drugoj temi,lik je vrlo regularan i zato me nervira takav tvoj nastup.