Ceriću, je li te sramota ...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
smrdljivi_grad

#76 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by smrdljivi_grad »

KadSeMrtviProbudimo wrote:U intervju BHT, Mustafa Cerić, krijući se iza vjerske titule Reisa u BiH večeras je izjavio nekoliko strašnih uvreda, zapravo, cijeli intrervju je bio "siktav", uvredljiv, pun mržnje prema skoro svima: Rafi Gregorijanu, Bakiru Hadžiomeroiću, i td.

Evo nekih od njegovih izjava:

"Ja sam pristao da s Vama razgovaram samo zato što ste Vi Hrvat ..."

"Vi novinari kad mene citirate uzimate samo političke poruke, a ne ono moralno. Vi novinari kada citirate Papu, uzimate samo ono moralno, a političke izjave ne..."

"Vi novinari niste obrazovani ljudi ..."
prozovi ti prvo razne vladike koje pozivaju na unistenje svega sto nije srpsko, one vladike koje su huskale na rat i ubijanje nevinih ljudi, zena i djece, prozovi neke vladike koje su davale blagoslov skorpionima.... ne gotivim ni cerica, al bas ne gotivim al dokle vise to, koga da se stidim.... mene da bude stid ispred ljudi koji su cinili genocid, ne hvala, treba reci kako jest...

saberi se, nek te prihvate takvog kakav jesi, kao sto i ti njih prihvatas a ne da savijas kicmu cim se pojavi neki vladika...
vee-jay

#77 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by vee-jay »

bilo kako bilo, veoma los tajming od serica... los po BiH, vjerovatno dobar po njegovom planu
vee-jay

#78 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by vee-jay »

smrdljiv grad je zadovoljan sobom :-)
KadSeMrtviProbudimo

#79 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by KadSeMrtviProbudimo »

smrdljivi_grad wrote:
KadSeMrtviProbudimo wrote:U intervju BHT, Mustafa Cerić, krijući se iza vjerske titule Reisa u BiH večeras je izjavio nekoliko strašnih uvreda, zapravo, cijeli intrervju je bio "siktav", uvredljiv, pun mržnje prema skoro svima: Rafi Gregorijanu, Bakiru Hadžiomeroiću, i td.

Evo nekih od njegovih izjava:

"Ja sam pristao da s Vama razgovaram samo zato što ste Vi Hrvat ..."

"Vi novinari kad mene citirate uzimate samo političke poruke, a ne ono moralno. Vi novinari kada citirate Papu, uzimate samo ono moralno, a političke izjave ne..."

"Vi novinari niste obrazovani ljudi ..."
prozovi ti prvo razne vladike koje pozivaju na unistenje svega sto nije srpsko, one vladike koje su huskale na rat i ubijanje nevinih ljudi, zena i djece, prozovi neke vladike koje su davale blagoslov skorpionima.... ne gotivim ni cerica, al bas ne gotivim al dokle vise to, koga da se stidim.... mene da bude stid ispred ljudi koji su cinili genocid, ne hvala, treba reci kako jest...

saberi se, nek te prihvate takvog kakav jesi, kao sto i ti njih prihvatas a ne da savijas kicmu cim se pojavi neki vladika...

@smrdljivi, o čemu ti ovdje pišeš :? :-)
Last edited by KadSeMrtviProbudimo on 04/11/2009 00:22, edited 1 time in total.
Fair Life

#80 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by Fair Life »

komeba wrote:I usput staje u odbranu Dodika govoreci da se neargumentovano napada.
E to je ono najposranije sto je mogao izbaciti...

A ko je jedan Dodik najbolje ilustruje u svom intervjuu advokat Srdjan Popovic koji kaze... Dodik je Tadićev Radovan Karadžić.
ultima_palabra

#81 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by ultima_palabra »

vee-jay wrote:smrdljiv grad je zadovoljan sobom :-)
strukture ga dobro furaju :lol:
SnezanaM

#82 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by SnezanaM »

CAUS-VISOKO wrote:Dakle, Reis ef. treba da bude gluh, slijep i nijem (da zacepi gubu). I zaBoga, ko je on i odakle mu pravo da iznosi svoje stavove i argumente? I ko je on da nam kaze da idemo protestirati u Banja Luci, Bijeljini..., i da tamo budemo dase i frajeri, a ne da se .urcimo samo ovdje po Sa, Tz, Ze itd. I napose, sto ce nama Reis kao dr. prof. poznavaoc jezika itđ, itd.? Ne, ne Reis treba, kako rekoh, da je gluh, nijem, slijep i da drzi jezik za zubima, a k tome jos da je droljav i da pogne glavu, a onda ga (i Bosnjake): PLJUJ, GUBAJ, PONIZAVAJ, UDRI... Ih sto se bezveze upalih i 1.kg nerava zijanih. A da sam se zabrin'o, jesam sto jest-jest, pa ako ima gdje PAP-ovka na prodaju ?
Pa Cera ce to prodavati ;-) zar sumnjas u njega :D :roll:
iko

#83 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by iko »

Dabogda vam dragi alah dao bolju pamet ALAH JE MILOSTIV
Fair Life

#84 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by Fair Life »

iko wrote:Dabogda vam dragi alah dao bolju pamet ALAH JE MILOSTIV
"...de nam ti Harise napiši taj evropski ustav."
senjor

#85 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by senjor »

Cericu otjeraces me u zatvor,okreni ploci,slazi koju...reci nam da je bila elementarna nepogoda u Bosni,samo reci da se smirim.

ps
zivio poket ribolovaca... :oops:
iko

#86 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by iko »

imal išta da vam valja
SnezanaM

#87 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by SnezanaM »

senjor wrote:Cericu otjeraces me u zatvor,okreni ploci,slazi koju...reci nam da je bila elementarna nepogoda u Bosni,samo reci da se smirim.

ps
zivio poket ribolovaca... :oops:
Pa to stalno radi 8-)
aze

#88 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by aze »

iko wrote:Dabogda vam dragi alah dao bolju pamet ALAH JE MILOSTIV

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kenan-sa

#89 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by Kenan-sa »

Komunisti trebaju shvatiti da njihova glavna briga treba biti da li ce piva poskupjeti ili ce konjak pojeftiniti,da li ce se u Sarajevu otvoriti jos nekoliko kafana za ispijanje skupe pive ili jeftinog konjaka,da li ce u gradu titova ulica biti puna zvakacih guma ili ce se neko iz opstine Centar sjetiti da to nekad treba i ocistiti,da li ce nacelnik Hadzic otici u robiju zbog korupcijske afere stoljeca ili ce mu drugovi u tuzilastvu progledati kroz prste jer je ipak rjec o ljudima kojima je zakon sve i o ljudima koji nikad ne bi ukrali nesto!?Komunisti se trebaju brinuti zasto je komunizam propao ako je vec valjao? zasto jos ni u jednoj drzavi u Evropi ne postoji nekad veoma popularni komunizam,valjda zato sto su i sami komunisti vidjeli da ce kao takvi uvijek biti nesretni i neshvaceni!.. Komunisti moraju shvatiti da vise nikada nece doci vrijeme kada ce oni birati podobne i kada ce oni odredjivati kako ce se ponasati jedna vejrska institucija,kao sto je to nekada bilo,kada ce se rusiti dzamije i praviti parkovi!.. To je vrijeme iza nas,davno proslo vrijeme! Sada im je preostalo da preko svojih placenika,licemjera pljuju po vrijednostima Bosnjaka kako bi nam se komunizam jos jednom i iznova zgadio,jer komunisti moraju shvatiti da sloboda djelovanja ne vrijedi samo za njih nego i za sve institucije,u ovm slucaju vjerske,koje svoje racune polazu vjernicima,a ne izdajnicima,licemjerima i nesretnicima a usput deklarisanim komunistima!
granulo

#90 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by granulo »

Kolika je samo razlika slusati Cerica kad prica i slusati Sulejmana Bugarija kad prica, pa bio ti komunista ili vjernik...
SnezanaM

#91 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by SnezanaM »

Kenan-sa wrote:Komunisti trebaju shvatiti da njihova glavna briga treba biti da li ce piva poskupjeti ili ce konjak pojeftiniti,da li ce se u Sarajevu otvoriti jos nekoliko kafana za ispijanje skupe pive ili jeftinog konjaka,da li ce u gradu titova ulica biti puna zvakacih guma ili ce se neko iz opstine Centar sjetiti da to nekad treba i ocistiti,da li ce nacelnik Hadzic otici u robiju zbog korupcijske afere stoljeca ili ce mu drugovi u tuzilastvu progledati kroz prste jer je ipak rjec o ljudima kojima je zakon sve i o ljudima koji nikad ne bi ukrali nesto!?Komunisti se trebaju brinuti zasto je komunizam propao ako je vec valjao? zasto jos ni u jednoj drzavi u Evropi ne postoji nekad veoma popularni komunizam,valjda zato sto su i sami komunisti vidjeli da ce kao takvi uvijek biti nesretni i neshvaceni!.. Komunisti moraju shvatiti da vise nikada nece doci vrijeme kada ce oni birati podobne i kada ce oni odredjivati kako ce se ponasati jedna vejrska institucija,kao sto je to nekada bilo,kada ce se rusiti dzamije i praviti parkovi!.. To je vrijeme iza nas,davno proslo vrijeme! Sada im je preostalo da preko svojih placenika,licemjera pljuju po vrijednostima Bosnjaka kako bi nam se komunizam jos jednom i iznova zgadio,jer komunisti moraju shvatiti da sloboda djelovanja ne vrijedi samo za njih nego i za sve institucije,u ovm slucaju vjerske,koje svoje racune polazu vjernicima,a ne izdajnicima,licemjerima i nesretnicima a usput deklarisanim komunistima!
Pa daj nam ti, posto je tebi Ceric IDOL, objasni zasto brani Dodika :roll: Da cujemo...
iko

#92 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by iko »

komunisti moraju napraviti dugoroćni plan za proširenje svoje ideologije,obzirom daih je ostalo oko100000 mahom usjeveroistoćnoj bosni.zemaljska kugla je ipak velika,ali bogami plan je plan. ALAH JE MILOSTIV
aze

#93 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by aze »

Kenan-sa wrote:Komunisti trebaju shvatiti da njihova glavna briga treba biti da li ce piva poskupjeti ili ce konjak pojeftiniti,da li ce se u Sarajevu otvoriti jos nekoliko kafana za ispijanje skupe pive ili jeftinog konjaka,da li ce u gradu titova ulica biti puna zvakacih guma ili ce se neko iz opstine Centar sjetiti da to nekad treba i ocistiti,da li ce nacelnik Hadzic otici u robiju zbog korupcijske afere stoljeca ili ce mu drugovi u tuzilastvu progledati kroz prste jer je ipak rjec o ljudima kojima je zakon sve i o ljudima koji nikad ne bi ukrali nesto!?Komunisti se trebaju brinuti zasto je komunizam propao ako je vec valjao? zasto jos ni u jednoj drzavi u Evropi ne postoji nekad veoma popularni komunizam,valjda zato sto su i sami komunisti vidjeli da ce kao takvi uvijek biti nesretni i neshvaceni!.. Komunisti moraju shvatiti da vise nikada nece doci vrijeme kada ce oni birati podobne i kada ce oni odredjivati kako ce se ponasati jedna vejrska institucija,kao sto je to nekada bilo,kada ce se rusiti dzamije i praviti parkovi!.. To je vrijeme iza nas,davno proslo vrijeme! Sada im je preostalo da preko svojih placenika,licemjera pljuju po vrijednostima Bosnjaka kako bi nam se komunizam jos jednom i iznova zgadio,jer komunisti moraju shvatiti da sloboda djelovanja ne vrijedi samo za njih nego i za sve institucije,u ovm slucaju vjerske,koje svoje racune polazu vjernicima,a ne izdajnicima,licemjerima i nesretnicima a usput deklarisanim komunistima!
Pa eto i ova danasnja "demokratija" je nastala u staroj grckoj... pa je iscezla kao drzavni sistem (znaci preovladao je absolutizam i infiltracija teologije kao veoma bitnog faktora u "upravi" drzava) da bi se opet uspostavila nakon par dvije hiljade god... normalno usavrsena.U srednjem vijeku demokratija je bila ismijavana kao nemoguc i smijesan sistem a absolutisticki sistemi su proglasavani kao najnapredniji,najrealniji i najvaznije sistemi koje je nemoguce promijeniti- nesto slicno danasnjem vremenu samo se radi o drugacijim sistemima.
granulo

#94 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by granulo »

zagazaga wrote:
iko wrote:komunisti moraju napraviti dugoroćni plan za proširenje svoje ideologije,obzirom daih je ostalo oko100000 mahom usjeveroistoćnoj bosni.zemaljska kugla je ipak velika,ali bogami plan je plan. ALAH JE MILOSTIV
cerićevci pod hitno moraju napraviti dugoroĆni plan opismenjavanja :lol:
:thumbup:
KadSeMrtviProbudimo

#95 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by KadSeMrtviProbudimo »

tempora wrote: ... I donekle je fascinirajuce da je Ceric toliko u fokusu i da mu se pripisuje toliko toga jer je nekakav poglavar IZ-a. Mnogi ljudi, prvenstveno muslimani ne stoje iza Cerica, kao sto ni mnogi gradjani ne stoje iza drzavnika BiH, s tim da ovi druge vode drzavu kako je vode i odlucuju o zivotu i smrti svojih gradjana. Ali bukvalno...
Evo zašto je Cerić Mustafa, Reis u BiH toliko u fokusu :
Postao/la Kenan-sa dana 04/11/2009 00:50
Komunisti trebaju shvatiti da njihova glavna briga treba biti da li ce piva poskupjeti ili ce konjak pojeftiniti,da li ce se u Sarajevu otvoriti jos nekoliko kafana za ispijanje skupe pive ili jeftinog konjaka,da li ce u gradu titova ulica biti puna zvakacih guma ili ce se neko iz opstine Centar sjetiti da to nekad treba i ocistiti,da li ce nacelnik Hadzic otici u robiju zbog korupcijske afere stoljeca ili ce mu drugovi u tuzilastvu progledati kroz prste jer je ipak rjec o ljudima kojima je zakon sve i o ljudima koji nikad ne bi ukrali nesto!?Komunisti se trebaju brinuti zasto je komunizam propao ako je vec valjao? zasto jos ni u jednoj drzavi u Evropi ne postoji nekad veoma popularni komunizam,valjda zato sto su i sami komunisti vidjeli da ce kao takvi uvijek biti nesretni i neshvaceni!.. Komunisti moraju shvatiti da vise nikada nece doci vrijeme kada ce oni birati podobne i kada ce oni odredjivati kako ce se ponasati jedna vejrska institucija,kao sto je to nekada bilo,kada ce se rusiti dzamije i praviti parkovi!.. To je vrijeme iza nas,davno proslo vrijeme! Sada im je preostalo da preko svojih placenika,licemjera pljuju po vrijednostima Bosnjaka kako bi nam se komunizam jos jednom i iznova zgadio,jer komunisti moraju shvatiti da sloboda djelovanja ne vrijedi samo za njih nego i za sve institucije,u ovm slucaju vjerske,koje svoje racune polazu vjernicima,a ne izdajnicima,licemjerima i nesretnicima a usput deklarisanim komunistima!
Ceriću vjeruju bosanski muslimani. Ne žive oni samo u većim gradovima, najviše ih je u seoskim ili prigradskim naseljima, tamo gdje je hodža vlast, gdje niko nema internet, gdje niko ne čita štampu i nikakvu drugu informaciju osim one koju im Cerić putem TV plasira. Ovaj citat iznad je klasičan primjer "Cerićevske" doktrine u BiH, kao da je sam on pisao.
I u gradovima je većina muslimana zaluđena Cerićevim "mudrostima" i "hrabrom suprotstavljanju nevjernicima". Svaka Cerićeva izjava u današnjoj BiH ima svojevrsnu i određenu težinu, svaka nosi poruku koju ne moramo dvaput pročitati.

Mustafa Cerić danas više nije Reis - prvi u muslimana u BiH, on je prije svega političar.
snaga_znanja

#96 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by snaga_znanja »

"...u svemu ovome ako želim reći svoje osobno osjećanje vezano za ovo mogu vam reći da se osjećam kao da smo u gvatanamu i možda bi bilo dobro da predsjednik Obama da jedan proglas da je i BiH oslobođena tereta Gvatanama jer već evo nekoliko godina mi smo pod nekom prizmom pratnjom, pritiscimaposebno IZ i posebno oni poslovni krugovi, pošto je vakufska banka, banka u kojoj mi radimo, mi smo praktično osnivači i sve ono gdje se provode aktivnosti IZ je 24 sata pod jednom prizmom kontrolom sumnjom i uglavnom se tamo provjerava povezanost sa ISLAMOM i ISLAMSKIM novcem."

Posebno se uočava zamjena teza, tj. Bosna i Hercegovina, Bošnjaci, Islamska zajednica sa MI (vjerovatno istaknuti čelnici Bošnjaka - ne želim špekulisati ko su).
Prva u nizu kontradiktornih rečenica, tj. vidi se da je Reis nepripremljen za razgovor. U pola rečenice započinje novu i u jednoj govori kako je IZ jedan od osnivača Vakufske banke, a tamo se provjerava povezanost novca sa islamom?

Mi Bosanski musimani smo u posljednjih 100 godina preživjeli mnogo režima i različitih sistema, preživjeli smo u komunizmu, kada nismu smjeli klanjati u kući, a kamo u džamiji.
Uskraćena su nam osnovna ljudska i građanska prava. Ja kao učenik medrese nisam imao građanska prava. Nisam imao zdravstveno osiguranje. Preživjeli smo i ono doba kada je JNa predstavljala kao neutralna a preko noći se pretvorila u armiju koja je postala agresor. Ja sad postavljam pitanje DA li je OHR vojna hunta, policijska hunta ili je OHR ovdje civilna organizacija koja je došla da uspostavi mir i život dostojan čovjeka.

Vrlo bitna poveznica dijela razgovora kada Reis govori šta je Muslimanima i Bošnacima bilo uskraćeno u različitim sistemima sa pitanjem koje postavlja šta je OHR. Jer jasno želi povezati OHR sa uskraćivanjem osnovnih ljudskih prava i još jednim pokušajem ugnjetavanja Bošnjaka.

Pitanje o razgovoru sa američkim ambasadorom i da li je bilo razgovora o "shemama"

Nije bilo govora sa američkim Ambasadorom o tome. Ovo ne predstavlja zvaničan stav američke politike. Amerikanci koji rade u OHR-u sada pokušavaju svoje postupke opravdati i nama prigovarati da je Amerika puno učinila za Bosnu i Hercegovinu. Naravno da mi cijenimo ono šta Amerika radi. I ne treba puno provjeravati da li mi cjenimo američku politiku. Ali za mene je jako šokantno i pomaloneprimjereno da se amerikanac koji radi u OHR-u sada sakriva iza američke politike i onoga što je učinila američka vlada i narod.
To su nam prigovarali i mnogi mudžahidi koji su bili ovdje govoreći: Mi smo vam došli da pomognemo a vi nas sada proćerujete. Naš odgovor je bio i njim kao i amerikancima koji nam sada prigovaraju jednu kuransku rečenicu: Lijepa riječ je bolja od sadake koju prati ezijet ili koju prati prigovor.
Nakon traženja u početku objašnjenja od predsjednika Obame jer se Bošnjaci osjećaju kao u Gvatanamu sada govori da je američka politika ovdje uvijek bila dobra i cijenjena.
Još jedna u nizu rečenica koje imaju kontradiktornost sa prethodno rečenim.
Prema tome prigovarati nama sada narodu koji je preživio genocid. Da mi treba da budemo pokorni i poslušni i da gledamo sve nepravde koje nam se čine i da gledamo kako se crtaju šeme koje su se crtale o jevrejima. Da, ja želim da kažem gospodinu Gregorijanu koji je naravno želio to na neki način nama uputi kritiku zašto ga nismo zvali. Gospodine Gregorijan ovo je naša zemlja, ja živim u svojoj zemlji. Ovo je moja domovina. Ja pripadam narodu koji je preživio genocid. Ako treba neko da se ispričava ovdje onda si ti gospodine Gregorijan treba da se ispričavaš. Ako.. jer si se sam evo otkrio, mi te nigdje nismo spominjali po imenu. Jer mi želimo da ti kažemo oni koji dolaze u Bosnu, mi trebamo da vidimo ko to dolazi u našu kuću i sa kakvim namjerama. Nismo mi ti koji treba da se ispričavamo vama šta radimo. Mi smo ovdje rođeni i nas svi znaju u ovom gradu i svi nas znaju u ovoj zemlji i mi nemamo, posebno bošnjaci, nikome da se izvinjavamo ni.... posebno nakon jučerašnje posjete predsjednika Klintona.

Poređenje sa Jevrejima sada ne dolazi slučajno. Reis sada govori o genocidu i ispričavanju. Jer Bošnjaci su preživjeli genocid oni sada više nikome ništa ne trebaju objašnjavati, ni ko su, ni šta su ni šta rade. Već oni koji dolaze ovamo treba da se predstave.
Posebno je upečatljiv niz kome se Bošnjaci ne trebaju ispričavati....

Mi smo bili u nekoj dilemi, odakle dolazi ta drskost, prvidna hrabrost vaših kolega Avdića, Hadžiomerovića koji svaku noć granatiraju nas. Jedno vrijeme su nas granatirali sa brda, sa pala fizički. Sad nas granatiraju mentalno svaki puta. Sada iza čitave ove hajke koju provodi Federalna televizija. Kada oni postignu kućni odgoj i kada postignu jedan odnos, kulturni odnos, koji ja baštinim prema vrijednostima kao simbol svoga naroda jer oni ne proganjaju mene kao građanina nego kao simbola onoga što predstavlja ovome narodu, mom Bošnjačkom muslimanskom narodu.

Reis u sljedećim rečenicamo jako direktno poredi okupaciju Sarajeva i teroriziranje građana od strane Srba sa onim što radi Federalna televizija, Bakir Hadžiomerović i Avdo Avdić. Jasno navodeći da oni to ne rade radi toga što oni ne vole Mustafu Cerića već Reisa. Još jedna sakrivenih metafora u kojima Bošnjacima poručuje da je Bakir Hadžiomerović više ni manje nego četnik.

Mi svi vidimo šta Dodik radi zadnje dvije godine, da prkosi cijelom svijetu, međunarodnoj zajednici. Naravno svi Bošnjaci imaju jedan odnos prema Dodiku da je to nekorektno i da Dodik želi da ruši BiH na račun RS-a.Istovremeno nije primjereno da se junaštvo da se blati Dodika i kad treba i kad ne teba. Naravno Dodika treba kritikovati argumentima. Ali ako je neko junak i hrabar treba otići u Banja Luku na televiziju RS-a i kritikovati Dodika. I onda sve to ide na račun protiv Bosne i podjele Bosne.

Dakle, Reis navodi da ono šta Dodik radi jeste neprimjereno ali ga nije primjereno prozivati za kriminal, kao što nije primjereno prozivati IZ za neke malverzacije. Posebno je interesantno da se Reis malo izletio govoreći da postoji period i kad treba blatiti Dodika, a i kad ne treba. Brzo se ispravio :) Dalje navodi kako se kritikuje dokumentima? Zar nije to ono šta 60 minuta radi posljednjih nekoliko godina. Dalje nabraja šta to sve čini štetu.

politicki.blogger.ba (mawa reklama :) ) :sax:
iko

#97 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by iko »

granulo wrote:
zagazaga wrote:
iko wrote:komunisti moraju napraviti dugoroćni plan za proširenje svoje ideologije,obzirom daih je ostalo oko100000 mahom usjeveroistoćnoj bosni.zemaljska kugla je ipak velika,ali bogami plan je plan. ALAH JE MILOSTIV
cerićevci pod hitno moraju napraviti dugoroĆni plan opismenjavanja :lol:
:thumbup:
Moj sin ima 13 godina igovori tri jezka.
bez_ideje

#98 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by bez_ideje »

Druze Tito mi ti se kunemo :skoljka:
SnezanaM

#99 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by SnezanaM »

iko wrote: Moj sin ima 13 godina igovori tri jezka.
Zamoli ga da i tebe nauci jedan :D
iko

#100 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by iko »

Naućit će me tvoja mama
Locked