decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
zelenashica

#76 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by zelenashica »

HAVANA wrote::zoka:
Šut,ne ofiraj nas. :lol:
šutim :zoka: :D
al_akhisari

#80 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by al_akhisari »

Pokusat cu i ja da dam skroman doprinos za rjesavanje ovog problema :D

Lijepo se jedno vece izvedes s kakvim frajerom na kaficu i pravis budala, bez skrivanja i bilo cega...kad te bude pita sta je to...pozeli mu mirno more i dobar vjetar...

P.S. Mozes to uciniti i s nekim s foruma, imas dobrih ponuda :D
Ljuska_u_BaklaFi

#81 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Oprosti mu, baci se u zagrljaj i padni mu na grudi :-) ukoliko zelis da gledas reprizu prevare, odnosno premijeru sa nekom novom i vjeruj, nece biti potrebno da bude uvozna da bi to ponovio. :run:
Altsa

#82 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Altsa »

Ibrahimbegic wrote:Mislim da bi ti trebala ako ne ovog tjedna,onda već sljedećeg ,da ti o svemu tome porazgovaraš sa svojim tatom, pa nek ti on objasni šta ti je činiti.Mislim da će ti tata dati najkonkretnije projekcije za planiranje eliminiranja tvojih ljubavnih problema.
evo ja sam tata jedne djevojke i ja ti savjetujem da ga nabijes nogom u guzicu i zaboravis. jednom te je prevario i cim mu se pruzi prilika opet ce sa istom ili drugom, nebitna stvar. bit ces sjebana ali proci ce to a i ima jos momaka..
kmirsad

#83 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by kmirsad »

ma pitanje je li je uopšte prevario... možda se samo puše... da je učini ljubomornom... ili mašta... izveo koku, što ga izabrala za pratioca na tih par dana...par puta na kahvu... pa po kasabi sad sebi diže cijenu...joj koji je on frajer... kako je marno onu koku iz drugog grada što je došla u njihovu kasabu da obiđe familiju... :lol:
...a i njoj možda godi...da sad ostavi naj jačeg frajera iz mahale... koji je eto, u par dana skonto i marno najbolju koku koja je ikad došla u njihov grad...
... ma pravo muško ne bi priznalo stvarnu...prevaru ni da ga bace na najteže muke... :lol:
Ljuska_u_BaklaFi

#84 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

kmirsad wrote:ma pitanje je li je uopšte prevario... možda se samo puše... da je učini ljubomornom... ili mašta... izveo koku, što ga izabrala za pratioca na tih par dana...par puta na kahvu... pa po kasabi sad sebi diže cijenu...joj koji je on frajer... kako je marno onu koku iz drugog grada što je došla u njihovu kasabu da obiđe familiju... :lol:
...a i njoj možda godi...da sad ostavi naj jačeg frajera iz mahale... koji je eto, u par dana skonto i marno najbolju koku koja je ikad došla u njihov grad...
... ma pravo muško ne bi priznalo stvarnu...prevaru ni da ga bace na najteže muke... :lol:
Mah, shto se pricha il' je bilo, il' che biti :lol: :D
HAVANA

#85 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by HAVANA »

Her Flick wrote:daj mu one stvari, budi bolja od one sa kojom te je prevario

Ne može,nisu u braku. :oops:
spreca

#86 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by spreca »

sta bi dadel ona kome :D il je rjesila da mu jos daje :lol: :lol: :lol: da necekam\o dzabe jer vrijeme prolazi .... :lol: :lol: :lol:
kmirsad

#87 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by kmirsad »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:
kmirsad wrote:ma pitanje je li je uopšte prevario... možda se samo puše... da je učini ljubomornom... ili mašta... izveo koku, što ga izabrala za pratioca na tih par dana...par puta na kahvu... pa po kasabi sad sebi diže cijenu...joj koji je on frajer... kako je marno onu koku iz drugog grada što je došla u njihovu kasabu da obiđe familiju... :lol:
Mah, shto se pricha il' je bilo, il' che biti :lol: :D
...ma muški će ti priznati samo prevaru koja se nikada nije dogodila... :lol: :lol: :lol:
kmirsad

#88 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by kmirsad »

Her Flick wrote:
HAVANA wrote:
Her Flick wrote:daj mu one stvari, budi bolja od one sa kojom te je prevario

Ne može,nisu u braku. :oops:
uuuuuuu teska situacija
znam!!!! neka mu da zeljanika, tako ce sacuvati nevinost a dala mu
vuk sit ovce na broju
...reče vuk...i pojde čobana... :lol:
fini dečko

#89 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by fini dečko »

HAVANA wrote:Na tvom mjestu ja bi poslao pp karanani :D
A ko će ako neće @HAVANA čovjek ima rješenje za svaku situaciJu :thumbup:
moa

#90 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by moa »

reci mu da ti pokaze te nove poze koje je naucio i vidi dal ti odgovara ako da onda ga zadrzi i predji preko svega ako ne onda mu reci da nije nista novo naucio i nogiraj ga i btw javi se ovim ponudjacima mozda i ti nesto novo naucis..
kmirsad

#91 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by kmirsad »

Sa_dy wrote:Zbunjena...To sto se tebi dogodilo,desava se skoro svakom.Ali,ti jedina trebas da odlucis sta ces,jer sigurno niko ti ne moze pomoci sta da uradis.Sama mora odluciti sta je najbolje po tebe...Ne znam koliko ste zajedno,i koliko se poznajete,al zasigurno znam da je povjerenje koje si imala poljuljano,i iz tog razloga javlja se ono pitanje ako je jednom to uradio-hoce li opet,i to ostavlja veliku mrlju u vasoj vezi.I ako mu oprostis to se ne zaboravlja,jer uvijek nekako ispliva bilo u razgovoru ili svadji(iz iskustva znam :D ).Zato ti je moj savjet da odlucis da li je on vrijedan toga da se to zaboravi i predje preko toga,jer zivot ne vrijedi trositi ni na osobe a ni na stvari koje te ne cine sretnom.Sve je do tebe,razmisli dobro sta i kako,i nedaj se. :)
de ba Sadi...što bona izluđuješ i onako zbunjenu pahuljicu... tu nekim razmišljanjima...lijepo su joj svi rekli...vrati mu bona, osveti se...deset puta... ma dvadeset puta... ma trideset puta... više... ma vidiš da se kompletan muški dio foruma napenalio i vreba priliku... k'o kobci... :lol:
black

#92 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by black »

izvini a odakle je 'uvezena', jel placena carina i porez :mrgreen:
Bellica

#93 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Bellica »

zbunjena_ wrote:imam problem i molila bih vas da mi pomoognete...stvarno neznam sta cu vise
prijatelji imaju razlicita misljenja oko toga..i puno misli da ga treba ostaviti ali odredeni ljudi misle da mu trebam oprostiti
dakle ovako ..
skratit cu stvar..

prije par mjeseci...ja sam otisla na put od 2 tjedna..
i on i ja smo se u tih 2 tjedna culi preko interneta, preko sms poruka itd. i sve je bilo idealno....a kada sam se vratila kolegica mi je rekla da je bio sa jednom curom koja nije iz naseg mjesta nego je bila samo neko vrijeme...
ja sam to saznala i nasla se sa njim..i on je meni rekao da to nije istina..da me voli i da mi to nikad ne bi napravio..i ja sam zanemrarila sve..nakon sto sam se vidjela sa ostalim drustvom ...nekolicina je rekla da me prevario..i da su ga vidjeli sa drugom...s tom nekom uvoznom koju je upoznao tada jer ona nije iz naseg mjesta
i jos da je u to vrijeme govorio kako on nema veze samnom..da smo mi prekinuli...
ja sam ga opet pitala jel to istina..on je i dalje tvrdio da nije i da svi ljudi tamo lazu kako bi nas razdvojili...
taj put mu nisam vjerovala...i govorila sam mu da mi kaze sta je bilo..i on je idalje govorio da to nije istina,opet mu nisam vjerovala i medu nama nista nije bilo kao prije....i nakon mjesec dana..sam mu rekla da mii napokon kaze sta je bilo u tih dva tjedna..i onda mi je priznao da su se vidjeli 3-4 puta...i da su petljali...pitala sam ga zasto mi nije prije rekao on kaze da se boji da me ne izgubi i da me previse voli...
ja sam mu rekla da ga volim i ja ali da ja nisam budala i da moram razmislit da li cu ostati s njim u vezi ili ce to biti zauvijek gotovo...

trebam li mu oprostiti ili ne ?

pleeeasee heeelp
Pozdrav,

Na tvom mjestu ja ne bih slusala nikoga nego svoje srce i onaj unutrasnji glas koji nikada ne grijesi. Doduse, to sto je izasao s drugom djevojkom dok nisi bila tu nije bas pohvalno, ali nije ni katastrofalno, pa kako mozes znati da te stvarno prevario, meni pod prevaru nikako ne spada izlazak s nekom drugom djevojkom koja mu moze biti drugarica, a narocito ne ako se toliko volite. Pa zar vrijedi baciti u vodu svu tu ljubav koju imate radi 3-4 izlaska s drugom curom koja mu vjerovatno nista ne znaci. Muskarci su takvi, oni pomalo vole da se hvale, narocito pred drugovima, kako su hrabri, kako oni sve smiju, kako ne mare za svojom djevojkom i njenim osjecanjima...To nas vrijedja, ali... Imam ja druga, kad ga zovnu prijatelji on odmah ide, ostavlja sve obaveze i ode s njima, ja jednom bila s njim kad on kaze da mora ici, hajde, dobro, neka ide, nakon toga, objasnio mi je da je to zato sto su ga zvali drugovi, da ga je zvala djevojka nju bi odbio, ali posto su drugovi u pitanju, morao je, opet mi nista nije bilo jasno, pa mi je objasnio, kaze necu da mi prijatelji kazu kako ga je djevojka toliko "vezala" da se ne smije pomaknuti od nje. Dakle, vecina muskaraca su ovakvi, mozda je on svojim prijateljima i poznanicima pricao kako se super proveo s tom curom, kako je sve bilo sjajno,( u vecini slucajeva ovo budu same lazi), a oni da bi se nasladili, sve to su tebi ispricali. Ne slusaj ih i cuvaj tu vasu ljubav koju imate jer ju je jako tesko pronaci. A ako bi se nesto slicno ponovilo, ako bi te prevario, onda mu nemoj oprostiti jer bi mu nakon 2 oprostene moglo preci u naviku. Nemoj mu se ni svetiti, to ce te samo zatrovati, nego lijepo, ostavi ga, preboli sve to i nadji nekog drugog. Ali ja cisto sumnjam da ce doci do ovoga, pokazao ti je da te voli i da te ne zeli izgubiti, tako da ne vjerujem da ce rizikovati. Uzivaj i budi sretna, nemoj dozvoliti da te obuzimaju sumnje i konfuzna stanja. Lijep pozdrav
respo

#94 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by respo »

odakle si i koliko imas godina :D

mogu ti reci sta da radis u 4 oka na jednoj kafi a mozda bude i dvije a mozda i pice
Gospoda Ministarka

#95 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by Gospoda Ministarka »

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 13:08, edited 1 time in total.
rednailed

#96 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by rednailed »

bez obzira sto ga volis,.ne treba oprostiti..jednog dana ces si biti zahvalna..
fatality

#97 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by fatality »

ladyblue18 wrote:
fatality wrote:samim tim sto si postavila ovo na forum ti vec znas odgovor na postavljeno pitanje , samo sad zelis da sto vise ljudi podrzi tvoju odluku :roll:

a ja da sam na tvom mjestu , zapucao bih sad u portugal,kupio kartu za utakmicu ,
bodrio bosnu (tim bolje ako se uvalis medju portugalske navijace/cice (da se niko ne uvrijedi) ),
i ko zna mozda na stadionu uopznas nekog zgodnog "Hose Armanda"
Cura je iz Hr. :mrgreen: bar tako kaze. :mrgreen:
pa zato sam i napisao ovo boldirano , inace bi bilo "bodrio nas" :D
peraja

#98 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by peraja »

decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Oprostila je ona do sada najmanje jos dvije njegove ''greske'' :)
pjegica

#99 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by pjegica »

Prema načinu na koji si postavila pitanje, ja mislim da ti ne pitaš za mišljenje već samo čekaš nekog ko će ti reći "oprosti mu slobodno". Pa eto, je ću ti reći: oprosti mu ovu grešku!

Ako opet napravi isto, onda ga definitivno ostavi. Sad svakako nemoj odmah guci buci kad mu oprostiš, već malo budi ljuta, nabijaj mu na nos i tako to, da shvati da više ne smije. Ako mu je stalo vidjet ces da se kaje, ako mu nije stalo, od*ebat će on tebe.
kmirsad

#100 Re: decko me prevario..trebaam li mu oprostiti ?? sto da radim ?

Post by kmirsad »

... ma mrzim ove sa negativnim iskustvom... to ti je prezahtjevno...vazda nešto komplicira... :lol:...što te to može napatit'... gluho bilo... :lol:
Post Reply